A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #193071 Sőt még tovább is gondolnám. Egy a jelenlegi fő nyerési arányomnál rosszabb nap után, mikor tényleg néha nekem is sok, pedig pontosan tudom, hogy ez csak játék nagyon sokat segít, hogy másnap a planetWoTon kivétel nélkül az fogad, hogy szépen nőtt az effem. Kicsit logikus is, gyenge csapatban sokszor több a lehetőség nagyokat sebezni, míg nagyon jó játékosokkal teli csapatokban a félpályáig se jutok el, mert ők mindenkit ledarálnak. Mivel nem használok XMV modot véletlenszerűen, illetve kedvenc helyek felé indulok el és nem a jó játékosokkal, mert nevek alapján nem tudhatom ki az. Persze, ha látom, hogy HUNS, MUMMY, HAMI, akkor velük megyek, de kb. ennyi jó klánt ismerek. :-)
Még a JPz E-100-hoz szeretnék hozzászólni. Meglepett múltkor is a kritika róla, lehet pechem van, de talán az egyetlen tank, amitől tartok a játékban, még meddel is. Na jó, arty-val nem. :-) De a lényeg, hogy lomhasága ellenére is ki tud fordulni medeket is és én még nem láttam vele gyenge játékost vagy nincs szerencsém. Nagyon jól tudják használni. Olyan jó helyeket találnak vele, hogy nagyon sokat tanulok látva őket a TD-zésről. Egyértelműen a TD-k mennek számomra leggyengébben és nagyon szeretem a JPz-ket nézni. Elismerem, az Object 268-al könnyebb jól játszani az agilitása miatt, de a JPz ha valakinek odapörköl, az már nem fickándozik utána. Én egyáltalán nem látom gyengének ellenfélként, sőt.