World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a kárpótlásos dolog elég gyengén van belõve:Minap egy csapattárs arty az elsõ 25 másodpercben kilõtte a Pz IV-emet és mivel nyertünk kaptam 9500 kreditet(ebbõl 2800 kárpótlás volt)

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Én is így látom! Sajnos mivel a játék fejlesztõi "nem szeretik" a Németeket nagyon lebutították a német tankokat egy-két kivétellel.Sajnálom,hogy így van,de sajnos ez az igazság.Ettõl függetlenül már elkezdtem a Németeket is húzni.Természetesen a tankjaim zöme még így is orosz kell hogy maradjon mivel prém és prémtank nélkül elég költséges szórakozás a német ág...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Ma reggel gondoltam beduplázom a Ferdimet erre a csata elején egy GW Type E belém jön nem enged elmenni majd ezután belém lõ marad vagy 200 hp-m persze meg haltam gondoltam sebaj majd ez a kedves játék ad egy kis pénzt mert kretének is játszanak de nem így lett: Defeat
Battle: El Halluf 2012. június 3. 8:45:11
Vehicle: Ferdinand
Experience received: 91
Credits received: 3 984 Ez wtf?
ez se rossz

I tried to avoid this whole E-50/E-75 argument, but a WG developer callig people "stupid Germanphiles" (translated from the post on the Russian forum) is highly offensive.

WoT: Nishizumi77

mijki
Látszik hogy hétvége van, most is már annyi hülye csapattal futottam össze(persze hogy saját oldalon), hogy már minden hajszálam az égnek áll.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Solten
Ez az egyik WG-s fokancso, ranezesre alkesz, nem csoda hogy ennyi baromsagot osszehord a bolsevik birka.

Saor Alba

Sokan el adják az accountjukat,gondolj bele hogy valaki úgy kezdi a játékot hogy vesz magának egy fullos accot.Szerinted érteni fog a tankjaihoz?Unokatestvérem kisfia 10 éves,béta óta játszik a WOT-al.

Na ja nekem is ez a véleményem, igazságtalanság nagyon fel tud bosszantani, ezért pörgök ennyire az ilyen témákon.

Nem tudom mit vársz tetves ruszkiktól,defektes buzi az összes.

T34 minden csak nem gyönge.

Meg ilyet ír:
I think, that germans are trying to fool everyone. They did like to brag about their victories, and the closer it was to Berlin - the more of a bragging.

Végül is ez a csávó írta azt hogy az NKVDt nem tartják bûnözõnek, meg olvassunk rendes irodalmat, meg szintén õ írta Wittmannra, hogy miért tiszteljem a szõke hercegetek aki az õseimet ölte.
Miért van ennyi idióta a világon?

Ez az a majom ( valakinek a fórum profil képe eun 😄 ):

gurubefree
Azert nem olyan egyszeru az 😊 ha jol gondolom Kell minimum 500k xp egy T10-es tank megszerzesehez. aki nem latszik napi szinten orakat annak eltarthat egy darabig.

ゾルターン

Ezt figyeljétek
Egy orosz koma beregelt EU fórumra és lefordított egy két érdekes kérdezz feleleket.
1. kérdésnél megint a jó öreg E-50/75 váltós mizéria van. Most, hogy minden 2. topikba be lett linkelve egy könyv ( amit elvileg WG is használt forrásnak ), és ott is azt írják hogy elöl volt az a rohadt váltó már mással indokolja a WG hogy miért tették hátra. Mivel már nem tudják a történelemhûségre fogni mert erõsen megcáfolta a community most azzal jönnek, hogy szerintük túloztak a németek mint máshol is, és nem lehetett volna megvalósítani. Ja valószínûleg nem fért volna el egy ISnél 2x akkora tankban a váltó hátul.

Ebben sok igazság van, de tier 9-10-ben is látni nagyon sok béna bélát. Sokszor nem is értem hogy juthat el valaki idáig ilyen gyenge játéktudással.Vagy megy 100000 csatát hogy meglegyen pl. az is-7? XD Bennem sokszor felmerült hogy bot-kal vagyok, mert nem tudom elhinni hogy random ennyi balfék lenne.
gurubefree
Most hogy mondod 😊 par napja szidtam egy type-os tarsam hogy mit az istent csinal ....mergemben megneztem mi is lehete az ok. nem emlekszem a pontos szamra 50-60 kurul volt a csatak szama es nem a type-al hanem osszesen.

ゾルターン

szabii98
+1.
Amióta kivették az 'OP' KV-t, a csörcsill lett a pro tank. Persze csak a Su-85 után, de utóbbinak kevés a hpja, és így is min. 2 lövés neki a csörcsill...

I met God. She's black

szabii98
Azért utáljuk, mert az átlag prémiumosok b*lfaszok.
Olyan pl. hogy 20 csatája van, abból 15 löwével

I met God. She's black

Én a churchillt utálom mikor kis tierben vagyok. Csak lõ és lõ és lõ... Hagyd mááár abbaaaaaa!!!! 😊
Régebben még durvább volt a tûzgyorsasága. A többi nem érdekel, de ezt lövöm ki legszívesebben.
Miért utálja mindenki a prém tankokat? Általában tier-ükben a leggyengébbek, kapnak egy jó gun-t sok credit-et és csá pl. type,t-34 löwe, vagy kapnak jó pajzsot, de akkor nudli a gun kv-5.
Az emberek többsége kényelmes, hajlandó feladni a játékélményt a kényelemért. Ezért lehet viszonylag sok arty, bár felderítõ sokkal több van. Egy biztos ha valaki arty-ik, nem kell hetente az egeret cserélgetni, mert tönkre ment. XD
Ha annyira unalmas, igazán játszhatnának kevesebben vele 😉

Szerintem meg azért támogatják credit-el meg egyebekkel az arty-t, mert nem sok lehetõséget nyújtanak, ezért meglehetõsen unalmas velük a játékmenet.Arty pedig kell mert színesebb a játék "az egy más kérdés hogy kettõnél háromnál több nem kéne egy csatában". Én gyakran próbálkoztam különféle taktikákkal, de mindig beégtem. Kimerészkedtem félpályáig, hogy belássam az alaphelyrõl "láthatatlan" helyeket, de mikor 5-bõl 5-ször összefutottam valami kóbor med-el vagy heavy-vel elment ettõl is a kedvem. Egyszóval arty egysíkú és unalmas.
Megnéztem ezt a micho74-et, hogy megtudjam, mit kell tenni azért, hogy valaki 25k csata után is 800 effen vegetáljon... 😄
Aki akar jót röhögni, javasolnám szintén megtekintésre neki!
4000 csata type-pal, ezalatt 0 topgun xD
Nekem 30 csata után van vele már 2!

Reggeli csata 😄

A mellet hogy nagyon bika a 120-as gun-ja, gyorsan is tölt. Gyorsabban mint a tier 8-9 gun-ok többsége. Ha nincs arty(ha van akkor is) a t-110-ek általában tarolnak. Régebben a löwé-nek volt szuper ágyúja, nerfelték azt is, pedig prém tank.
Ez attól függ mivel mész. Példának hoznám fel a VK3002DB-t ami elég pattogós, említette itt még valaki, ellenpélda viszont a Panther ami papírból van. Pz4-is elég pattogós ahogy tapasztaltam, de igen lényegében olyanok mint a porcelán, legalábbis tier7 és az alattikról tudok nyilatkozni, de javítsatok ki ha tévednék.
Hmm nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem a nemet tankok lényegesen gyengébbek valahogy sosem pattog rólam a lövedék tényleg így van vagy csak én érzem így ?
amúgy meddig megy a teszt szerver?

PSN ID:misi2mezei

Sippie
ez mit jelent? Így is van elég gyengepontja szembõl, ha még tovább butítják és az ágyút is nerfelik nem sok haszna lesz, tekintve hogy oldalról papír, míg mondjuk egy E100-at 200-as pennel sem ütök át oldalról.
na most kapaszkodjatok meg.
7 arty mind a 2 csapatban😄

Nem tudom, azért az oldalanként 4-5 az nálam nem szokott túl gyakori lenni. Igaz, max tier9eket vezetek, de leginkább 7-8at.

Na akkor pont jó is prém mednek, mivel imádom a medeket. Már írom is a levelet a WG-nek. <#buck>

Arról akár le is pattanhat ez meg az,a Párducban ilyen funkció meg nincs!😄

Kb úgy kell vele játszani, mint az E8 Shermannel, agresszív flanker-ként. Hull-down az mondjuk, cserébe viszont sokat tud bírni.

Csak hát az egyszeri némed medes arra szocializálódik, hogy háttérbõl pofozkodjon, míg ezzel belemenõsen kell. A leghatékonyabb medem volt, ha lenne egyik ágyúval vagy 150-es átütése, sose adom el. Panthert azt emberkínzás volt utána vezetni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ne tudom milyen, mivel nem próbáltam (Ámerikai fun vagyok) csak a Párduc mellett furcsának tûnik a létezése.

Nekem azzal ment a legjobban a német medek közül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Már gondolkodtam rajta, hogy a VK3002DB-t miért nem teszik be Tier 7 prémbe, mivel szerintem nem sok szerepe van a német ágon.

Solten
Jon majd a szuper porsing de nekem inkabb tunik valamilyen furgebb heavynek mint gyors mediumnak ("mezei" Pershing megtoldva extra pancelzattal).

Amugy ha az IS-6 Tier limites lesz akkor jo vetel, mert nem nagyon tudnak vele a 8-asok mit kezdeni. Pancelja amolyan autolepattanos.

Saor Alba

Solten
Mivel a WG leplezetlenul arty-párti. Gondolom a "programozozsenik" nagypapijai tuzerek voltak tabori agyuval. Aztan atment rajtuk egy csunya gonosz nemet tank. Viccet felreteve, ugye abban egyetertunk hogy artyzashoz nem szukseges sok skill (persze haromnegyede igy sem kepes eltalani egy nyuves tankot de ez mas kerdes), a WG erdeke ugye hogy minel tobben jatsszanak a vackaval. Ezert buffoltak (kredit) a tuzerseget. Mar akkor irtam hogy tobb random csataban lesz beloluk oldalankent 4-5. Jee es kivetelesen igazam lett... 😊

Saor Alba

Én nem próbáltam, de mintha valaki azt írta volna itt. Tier 8-ig nem tûnik rossznak az IS6. Jöhetne már valami jó tier 8-as prémium med.
Olyan szép volt amikor megjelent a Type59, és mindenkibõl csak ennyit váltott ki: OOO MY GOOD!!

Solten
Nalam az IS-6 -ot csak Tier 8-ak koze pakolta. Ezek szerint latott mar valaki vele 9-10-et?

Saor Alba

Nyugi a rendes szerveren is sok arty van, csak ott O261, GW TypeE, T92.
Ráadásul nem 1, inkább 2-4.

csaba90
90? ezen 105-ös van a T29-esé.. 7.5 alatt tölt be

Csaby

azért elég érdekes,hogy minden menetben 5-6 arty van és mind francia😄

Tier limites ha jól tudom, szemben az IS6-al.

remélem mert levettem low-ra és ugyan úgy akadt.
am egész jó a JT 8.8 MM-je.eddig mindig top tier voltam.

Nálam is diafilm nézegetéshez hasonított a játék, ez gondolom a tesztszerver korlátai miatt van.

jaja.gyorsan lõ.

amúgy remélem csinálnak majd valamit ezzel a teljes verzióra mert ugyan azokon a beállításokon amiket a rendes megy itt néha nagyon beakad.

A töltés ideje viszont valami 5sec körüli.

átütése egész jó.
203 mm szembõl.
sebzése viszont kicsi csak 240.