A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #191909 És természetesen a csata kimenetele csak rajtam múlik. Én alakítom a győzelmi arányom. PERSZE.
Megnéztem a lehúzásért leginkább a T-54 - stock gun de utána is - a Centurion - tegnap lett meg a top gunja azóta nem is mentem vele - és a Comet felel.
Egyik nap mega a T34 Type 59 páros ahol 15 meccsből 4et nyertünk.
Mind random és szólóban.
És biztos én vagyok a noob amiért a 171 penes gunos szinte stock Centurional nem ölök meg 5 tankot és nyerem meg a meccset t10ben. Amiért a stock gunos T-54el nem gyilkolom halomra az IS-7 E-100, Mausokat.
Amiért a Comettal a velem szembe sorolt IS-t T29et nem 1v2zöm le. amiért Type és T34 esetén 1v5ben nem tudom megtartani a bázist.
Akkor rajtad múlik a győzelem - INKÁBB rajtad ha T10el tolod ahol tuti te vagy a top tank -.
És ha vissza térünk oda a win rate az egyénen múlik akkor a csatában rajtam kívül még van 14 ember velem. Akikre ez a kitétel ugyan így igaz...