A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amarth99 #191081 Hali!
A winratet nem kell manipulálniuk, én is megoldom. Egyik nap megyek 20-30 kört hellcattel vagy t49el vagy cromwellel, event esetén többet is 3 napon keresztül, és olyan hupli lesz a winratemben, hogy élvezet nézni:)!
Top tierben sokkal kevesebbet lehet hozzátenni a csatához, míg t5 t6ban egy jó játékos a sok kezdő között elég meghatározó tud lenni. Nagyokkal is 55% kb az átlagom, de t5-6 nál 60%+...
Stopposüzenetére reagálva:
ha egy adott tankkal megyek 20-30 kört naponta (nagyok közül) a végére mindig rosszabbul megy mint ha váltogatnám a tankokat, ugyanis a top tiernél jobban semmi nem tud felidegelni... T6-ig ok, hogy a csapat bénázik, hiszen a 80+ %-uk vörös:D, de t10-ben az "átlagos és jó" player bénázása tényleg kiábrándító. Ott 5-6 vesztes kör után már szerintem a többségünk nem a legjobb formáját hozza és erőlteti a győzelmet, pedig az sose 1 emberen múlik, szóval ha megtetted azt amit az adott tankkal kell, tojd le a winratet...
Eddig egy tankkal nem tudtam hozni azt, amit elvártam volna, el is adtam ócskavasnak. Lehet tippelni melyik volt az:D!