World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A stílusommal pedig nem tudom mi a problémád, és valószínûleg sosem fogom megtudni, mert nem tudod megindokolni - szóval ezt is semmisnek vehetem. 😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyébként meg, eddig is így csináltam, mikor új tankot veszek, tudom nagyjából mibe kerül, menni credit rá ágyú, motor , stb, plusz a modulok, valamint maradjon úgy legalább egy millió creditem pluszban.
Ezt eddig sose jelentett gondolt elérni.
Egyébként meg , te csak azért is kötözködsz, mert akkor is neked megéri, és ha neked megéri, akkor úgy kell lennie.
Hát nekem nem éri meg.
Én fölöslegesen semmire nem adok ki pénzt. Se játékban, se a valóságban. Nem vagyok sóher, de a pénzzel tudni kell bánni.
Bár persze ha minden hónapban tudnék aranyat venni, bizonyára leszarnám, és szórnám én is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Annyit se érsz, hogy még egyszer írjak neked bármit is. Ennyi. Én itt be is fejeztem. Van nekem ennél jobb dolgom is.
raktáros: Engem nem érdekel, hogy õ milyen jó játékos. Az emberek közötti kapcsolatokban nem ez a meghatározó, szal nem ez alapján fogom eldönteni, hogy odafigyelek-e rá vagy sem. Ebben az esetben semmit nem ér az, hogy milyen a statja, ha a stílusa hagy kívánni valót maga után.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Még mindig ez a kijelentés az egész vita alapja, nem pedig az, hogy te veszel plusz aranyat, vagy sem. Itt azt akarom cáfolni, hogy hülyeség megvenni még egyszer minden egyes megvett, majd eladott modul, és fölösleges farmköröket futni, ha kicsit több, mint 10 forintból órákat spórolhatsz meg.
Én 1500 aranyból szintén egy heti prémium accountot vennék, de 250 aranyért 6.250.000 kredit spórolnék a modulcserékkel. Ezt a mennyiséget te 1 nap alatt nem fogod visszahozni farmkörökkel anélkül, hogy ne maradj le tõlem a fejlõdésben.
Persze nekem kevés idõm van játszani és ha játszom, inkább azzal megyek ami tetszik.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Mivel nem veszek így több nem lehetett. Nem veszek érted? Egy alkalommal volt, pont egy napi. Mit nem értesz ezen?
De ha vennék is, 1500 gold a legkissebb tétel ügye? Az elég egy hétre + 1 napra ha jól tudom. Hát inkább erre költenék.
Arról nem is szólva, hogy nem csak a credit miatt éri meg jobban a prém. acc. Ott az XP. Nem mindegy, hogy van egy szar tank, amin túl akarok jutni, és 100 vagy 150 csatát kell vele mennem mire összegyûlik az XP!
Így már más a leányzó fekvése! Nos így nem nehéz kipörgetni a modulok árát...
Vajon mennyi az esélye, hogy pont 250 arannyal rendelkezel?
Vajon mennyi az esélye, hogy mindenki számára opció, hogy egész nap ezzel a játékkal játsszon?
Vajon tényleg csak három modult akarsz lecserélni, vagy tankonként hármat?
Gondolj csak bele; minél több tankod van, minél nagyobb tierben és minél több idõt akarsz spórolni, mert nem vagy idõmilliomos, annál kedvezõbb megoldásként tekintesz a 10 goldos cserékre.
popey8: Tisztázzuk! Én nem állítok valótlant, tehát csak az igazat kell elismerni. Ez korrekt, nemde?
Mellesleg mintha neked már megírtam volna, hogy állítsd le magadat. 😊
Érdekes módon egész a grind végéig nem tudtam biztosra eldönteni, hogy melyik ágyúval mûködik jobban. Ezzel sikerült az eddigi egyetlen Halonen kitüntetésemet összeszedni, de összességében a Jagdpz-vel jobb a statom.
érdekel komolyan, mert nekem soha nincs pénzem
Most kb 1 órája tértem vissza a játékba, de nem sokat javult a helyzet úgy látom.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Ha belegondolok hányszor adtam el és vettem azóta felszerelést amin tankonként buktam 750-850k-t akkor már lenne +1 t10-em.
Azt most nem tervezem megdönteni... 2-3 bukó után azért jön néha 1-1 gyõzelem is, de hosszú távon azért elég siralmas a helyzet.
szabii98: Én most vagyok a SU-100-nál. SU-85 több Hp-val, gyakori ammo rack robbanással és tierjében átlagos gunnal (100mm). Jó körökkel lehet vele farmolni is, de csak a 100 milis löveggel. Az tuti, h én amint lehet megszabadulok tõle. Sztem, a nagy ágyút nem érdemes rárakni. Drága a skuló, de a páncélátütése az annyi mint a 100 milisnek.
Prém acc-ot csak aranyból lehet venni. Ügye? Ez tiszta sor.
Modult megvehetem mégegyszer nem kell hozzá arany.
Ez is tiszta ügye?
Na akkor.
Vagy tegyük fel 250 goldom. Vagy veszek egy napi prémiumot, és maximum 1,5-2 óra alatt kifarmolok könnyedén 1,5 millió creditet modulokra.
Utána a nap hátra levõ részében egy rakás creditet és Xp-t szerzek mert ügye prémium: +50%.
Vagy a 250 goldból költök 30-at modul cserére. Marad 220 gold-om ami amúgy most már nem jó túl sok mindenre. Legfeljebb pár ezer Xp átváltásra, vagy a legénységnek vehetnék aranyért tûzoltókészüléket, vagy más effélét.
Viszont ebben az esetben már csak fele annyi creditet és Xp-t gyûjthetek, mivel nincs prémium fiókom, mert elcsesztem az aranyat. Na akkor melyik éri meg jobban?
Ha a szerinted az elsõ , akkor gratulálok. Szerintem közgazdásznak már ne menj akkor.
De ehhez az arany témához szeretnék hozzá szólni.
Az aranyat ki erre, ki arra költi, ki hasznosabban, ki nem.
Sztem a prém hónap a legjobb választás.Ha valaki talál magának megfelelõ prém tankot, amit sokat is használ, az még jobb választás lehet. Nekem pl a t-34 vagy a löwe ingyen sem kéne, mert nem mennék velük.
Arany vétele nélkül is játszható a játék, de lehet bárki akár milyen pro, mindig hátrányban lesz azzal akinek van, mert az arany rengetek lehetõséget ad.
Ha gonoszul akarok fogalmazni, az ingyenes játék a fizetõsek szórakoztatására van.
Volt egy ilyen is
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. május 28. 15:12:16
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 355
Szerzett kredit: 83 617
Ha az egyik tankod nagyon ...ágra tette az mm menj egy kicsit olyannal amivel ha kikapsz is plusszos leszel engem az mindig felvidít
Az effem közben nõ, de nyerni azt nem nagyon tudok...
"ha lenne is némi aranyam, inkább költöm egy prémumra, vagy váltok át egy kis Xp-t,"
Oké, nincs is ebben semmi. Teljesen korrekt, mert mindenki arra költi az aranyát, amire akarja, de(!); (Igen, most jön az ellentmondás; FIGYELJ!)
"mint hogy olyanra költsek amit arany nélkül is megoldhatok."
Szóval ez most hogy is van? A prémium accountot a fejlõdés elõsegítése érdekében veszed, ahogy a expt is ezért váltod át, tehát azt nem oldhatod meg arany nélkül? Dehogynem! Saját magadra kontráztál rá többszörösen.
Összességen a modult is a fejlõdés érdekében cseréled le aranyért, amit ki is fejtettem neked, ellenben te még mindig nem mondtál egyetlen egy érvet sem arra vonatkozólag, hogy miért ne érné meg. Az nem érv, hogy te máshogy gondolod. Az magánvélemény, ami magánügy, és én elismerem, hogy van benne valami, viszont ezzel nem lehet bebizonyítani, hogy neked van igazad.
Ha még van bármi hozzáfûznivalód, akkor lehetõleg egy kicsit erõltesd meg magad és érvelj, vagy ismerd el a modulcsere hasznosságát, ami minimum egyenértékû a prémium account és az exp átkonvertálhatóságának hasznosságával.
Ahogy nézem, kevés páncél, nagy sebesség, tehát egy nagy su-85, viszont amíg az ágyúig eljutnék...nemtudom hogy belevágjak-e
I met God. She's black
Persze én napi pár órát játszom... lehet, ha 6-8 órában tolnám, akkor nem lenne gond összeszedni 1,5millát eszközre, de inkább kiadok 30 goldot erre a célra. Vettem fél éve 3000 goldot és abból még sokáig tudom pakolgatni a cuccost.
platoonban nyomtunk most 1 párat és hát sok palántával találkoztunk.
kitartás estére jobb lesz a helyzet:-)
Lenne csomó idõm, és kedvem játszani, de azért fölösleges, hogy döntögessem a vereség rekordokat! Egyszerûen nem bírom idegekkel! Minden egyes csatában olyat látok, amit nem szeretnék...
Már ott tartunk, hogy 5 perc játék után 5 perc idegnyugtatás kell, mert ezt már nem lehet ép ésszel bírni, amit mûvel a játékosok egy jelentõs része!
Már ott tartunk, hogy én szégyellem magam, mert szinte folyton ilyen "sírós" hozzászólással kerülök elõ, de néha muszáj kiadnom magamból 😞
Nem hiszem el, hogy ezeknek a játékosoknak jó érzés top tankokban ülni 2-3k csata után, 0,5 körüli kill átlagokkal meg 43-45% gyõzelmi arányokkal, "szándékosan" a csapatuk vesztét okozva a hozzá nem értésükkel, csak azért, hogy elmondhassák magukról, õk top tankban ülnek?
Nem tudom, miért gondolja azt valaki, hogy top tankokban kell megtanulnia a játék alapjait... bár még ott sem akarnak tanulni, mert csak elküldik az anyjába az embert, ha szól nekik esetleg, hgy valamit máshogy kéne.
A másik meg 10k lejátszott meccs után is csakazértis kempel a sarokban top tankkal, le se sz*rja, hogy a többi elhullik nélküle és a végén õt is lenyomja a túlerõ. Láthatja hogy ez történik, mert eddig is szinte mindig így történt, de azért csinálja tovább, mert neki az is jó, ha hõsiesen kilõ 2-3 lesebzett szerencsétlent a végén, mielõtt kilõnék, és még a statja se lesz olyan látványosan rossz, persze a gyõzelmi arány kivételével.
Kiszúrnak a csapattársaikkal tudatosan! Elhiszem, hogy ez õket egy cseppet sem érdekli, de úgy látszik, még azt sem fogják fel, hogy ezzel magukkal is legalább annyira kiszúrnak. Vagy talán felfogják... csak épp ez sem érdekli õket, ahogy semmi más sem...
Bocs a terjedelme miatt, de már kivagyok, hogy valami miatt szinte mindig szívni kell <#shakehead>#shakehead>
Figyelj már
-Nem veszek aranyat
-Ha lenne se költeném modul cserére
-Mert ha mégis szerzek aranyat , inkább vettem belõle prém. fiókot.
Ebben mi az ellentmondás?Ne bosszants már!
Ez modulonként 250.000 kredit spórolás, ami 3 esetében 750.000 lenne, amit 10 csata alatt tudsz összeszedni, ha nagyon jó játékos vagy és átlagosan 75.000 kredites köröket tudsz futni.
Átlagosan 6 perces csatákkal számolva ez 1 óra játék, ami alatt sok más egyéb között 11.000 expt is össze tudtál volna szedni - mivel nagyon jó játékos vagy. Remélem nem kell ecsetelgetnem, hogyha mégsem vagy ennyire pró, akkor hatványozottan több idõt kell fordítanod arra, hogy visszaszerezd az ablakon kidobott kreditet - persze ezalatt még mindig nem léptél egyrõl a kettõre.
A hozzászólásod további része merõ ellentmondást, szóval úgy érzem, hogy nekem azt már nem szükséges kommentálnom. 😊
Sok értelme úgysincs ezen vitázni úgyis mindenki a saját ideológiája szerint dönt majd.
Gyõzelem!
CsataMines 2012. május 28. 15:58:24
JármûChurchill
Szerzett tapasztalat: 1 063
Szerzett kredit: 27 073
Replay