A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Greenscape #191039 A legtobb ember azt hiszi, hogy a T62-vel elol kell harcolni az elso sorban mert milyen szuper az agyuja.
A masodik sorbol tamogattam amig ki nem vivtuk a jelentos letszam folenyt es csak utana mentem elore es leszedtem 4 tankot maradek 6-bol. 5200-at sebeztem(a legtobbet), de vegig nooboztak amig hatrebb voltam, hogy spottoljak nekik. Meg a kis faszomat nyiratom ki magan, hogy ok jol szoraozzanak. Igy is nyertunk 15-8-ra csak igy 13 percig tartott a csata nem 4-5 mint sajnos olyan sokszor mostanaban.
Nem tudom ezek nem elvezik mikor taktikazni kell es nem csak odarohanunk es majd lesz valami? En sokkal jobban szeretem ha 10 percnel tovabb tart a csata es kozben tobbszor valtoztani kell az elore eltervezett taktikan es a helyzethez alkalmazkodva jatszani.
Gondolom nem vagyok egyedul ezzel.