World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trucker39
Nekem tetszik a Churchill. Nem is tudom, kb 700 ft volt az ára (vagy egy ezres). Mikor nincs kedvem, nagy és drága tankokkal menni, nagyon jól el lehet vele szórakozni és gyakran meglepi az ellenfelet. Csak ajánlani tudom.

Mi az ellentmondás. Írtam ha lenne...nem azt hogy ha vennék. Amikor múltkorában adtak ajándék goldot elnyomtam prémiumra. Ennyi.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

MightyDuck0
SzakiDani xp-t is megtudod oldani gold nélkül<#pias>
Idáig nem volt rossz a hozzá állásod hogy nem fizetsz goldért de most már ezután ellent mondásos.

Alien69
Igen, Nekem hülyeség. <#vigyor1> Én mindig pénz hiányban "szenvedek", mert ha van, akkor elköltetik velem. Például, új tank, amilyen még nincsen. vagy, felszerelés fél áron. Mivel jelenleg költök a játékra valódi pénzt, nem sajnálom, ha le kell szedjem, mert mint írtam, elég jó arányban jön vissza az ára. 10 goldért több százezer píz, ami néha nagyon sok rossz kört jelent. Ráadásul, sokkal jobb úgy kezdeni egy tankkal, hogy már van rajta pár cucc. Sokat tud számítani akár "csak" egy töltés gyorsító is, mindegy, milyen tankról beszélünk, E8 sherman (3 mp alatti tûzgyorsaság), vagy SU-152, vagy bármely arty. Például írt SU-152 alap gunja vagy 20mp töltési idõvel van megáldva, és biza elég sokáig lenne az az ágyú. Még szerencse, hogy az éppenséggel egy trollolo csõ. <#vigyor1> Igaz, csak 18 csatám van vele, de esszméletlen egy gyilok gép. Addig, amíg az MM el nem kezd szívatni ezzel is esetleg. <#nevetes2>

ne aggódj én jagdtiger hosszú 128 asával lõttem ilyet az oldalába 50 méterrõl teszem hozzá az a legjobb német ágyú de az egész játékban se sok jobb van nála érdeke dolgok ezek
De nem lehet 30 forintért 30 aranyat venni. Csak nagyobb tételben.
Másfelõl, ha lenne is némi aranyam, inkább költöm egy prémumra, vagy váltok át egy kis Xp-t, mint hogy olyanra költsek amit arany nélkül is megoldhatok.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Gottfried
10 arany az kb. 20 forint,ha kis mennyiségben veszed.Nekem annyit megér hogy ne kelljen +250.000-ret költenem rá.Szerintem az arany felhasználásának ez a leggazdaságosabb módja.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Emberek, hogy mûködik ez a Guess what? Mindenki kap aranyat, aki helyes választ küld be?

30 forintról beszélünk. Nehogy már ezen vesszetek össze! 😊

Gottfried
Jók azok is csak nem kiemelkedõek.A MarderII egy piszok nagy mészáros a top ágyújával a saját szintjén.
Ha szereted a stugot és a jgpzIV-et akkor a JP is nagyon fog tetszeni majd a hosszú 88-assal.Nagyon jó,pontos,gyors ágyú és ha egy töltésgyorsítót is mellékelsz hozzá akkor már szinte gépágyú lesz belõle.(kis túlzással) Nagyon sokáig a kedvenc TD-m volt.

KV-4 gyorsabb 122esével 2 ap-t lõttem az S-51es artyba, mindkettõ telitalálat sebzés felvillan, és ugyanolyan %on marad! ilyen helyzetekben tud igazán idegtépõ lenni a 0%os sebzés 😞
Te kiadsz érte 20-30 goldot, ergo fizetsz érte. Én ugyanezt megoldom ingyen. Megveszem mégegyszer, csak egy kis credit farmolás kell. Nos, hülyeség?

Alien69
Hülyeséééég? Vicc, amit mondasz, Nekem legalábbis. De, kinek mi. Én inkább kiadok -20-30 goldot, hogy át rakhassam ezeket (azaz, 10 gold=300.000 pénz, az NAGYON jó arány, pl ventinél). Bár az is igaz, hogy mostanában inkább megtartom azokat a tankokat, melyekkel aránylag jól megy, és ezért nem is szedem le a cuccokat, csak ritkán. <#vigyor1>

Gottfried
Nem rég vettem meg az AMX13/90-et.50 csatán vagyok túl vele és csak ajánlani tudom mindenkinek!! Nagyon jó kis tank és azon kívül hogy nagy élmény vele a játék,fõként az artyvadászat,még jó farm tanknak is.
Már bánom hogy nem álltam neki elõbb ennek az ágnak.

Alien69
Nekem meg pont a Stug, és a JagdPz IV ami tök jó, a kisebbekel koránt sem voltam ennyire eredményes. Bár, a Jagdpanther-l még nincsen tapasztalatom, mert nincsen még bele való legénységem (pontosabban, hogy egybõl 100%osan kezdjem).<#vigyor5>

Talán van jobb ötleted, miért vannak ott azok a számok, pusztán happybõl vagy miért? Azok nem a tank elnevezéséhez tartoznak.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Ha lenne se költenék ilyen hülyeségre gold-ot. Semmi értelme, arra goldot költeni ,hogy a felszerelést át tudjam rakni. Megveszem mégegyszer és kész. Pár száz ezer creditet elég gyorsan össze lehet szedni.

Alien69
Azok mind szar tankok. Pontosabban, az MM szívatja az embert velük. Imádom pl a VK3601-t, de a T6-s német tankok kínszenvedések tudnak lenni. Csak az MM miatt ráadásul.
Nekem legalábbis. <#vigyor0>

Az is fura, hogy mért adnak egy t8-as mednek egy 320-as sebzés kategóriás ágyút (114)- a 40t-t most felejtsük el.😊 Ezek szerint tényleg nem fog kapni valóságnál jobb mozgékonyságot a mk1 és ezt próbálják majd kompenzálni az ágyúval.:/

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Alien69
Kár volt elkölteni akkor. <#vigyor1> Többször "adtak ajándékba" jópár goldot. <#nevetes2>

I.C.ram
ja végülis a SU-76-ra is csak 76os ágyú megy fel, meg a SU-100-ra is... ne beszélj más hülyeségeket.
Alien69
Ja. Az a tereptárgy többször mentette meg "életemet", ill keserítette meg. <#vigyor5>
Amúgy az a ciki, hogy a két kis mitugrálsz még fel is tartja a Löwe-t.<#vigyor5>

nekem sincs ^^
Akkor én a 0,1%-ba tartozom ,mert nincs 10 goldom.

Alien69
10 gold leszedni, hogy át tudd rakni. Wazze. Annyit megér, és az emberek 99.9%-nak VAN annyi goldja. Ha nincs, nem éri meg eladni addig a tankot.<#idiota>

szabii98
mami és a lányai sétáltak 😄

I met God. She's black

Akiknek nagyon rossz a találati arányuk az ezért van!
mert vagy 5 ször belelõttek abba a roncs tereptárgy tankba! és amikor a löwe kinyírta az ellenfél löwéjét még abba is belelõttek többször és szépen akadályozták a löwét!

de tök durva ahogy megy a löwe mellett ez a két PZ

Yippee! A tankok utáni számok csak szerint utalnak az ágyúkra? Centurion mk1 (77, 84, 114) Ezek szerint a t10-nek 130mm-es ágyúja lesz csak.😮

A videóban a gonosz comet hogy besz.patta a typeot!😄

Sunsetjoy
Tetszik a hozzáírt szöveg 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

na a churchillek majd dobálhatják a whiskey-s üvegeiket az ellenre

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Eagle16
Itt meg a videó hozzájuk: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Koridor
Nincs rá keret.

Ott a pont, rá gondoltam...<#nevetes1>

Akkora zakót kaptak, hogy rossz volt nézni.
Barátunk kivégzett agy 20 hp-s type-ot, aztán a következõ arra járó tank(kisebb mint õ) szétkapta...
Itt szólnék, mert már sokadik ma. Hogyha med-el vagyok és igyekszem a med-es helyekre. Ha még egyszer csata elején keresztbe áll elém egy med ,vagy neki terel a sziklának,házfalnak, legyek med-el vagy bármivel, nem fog érdekelni a csata kimenetele, rommá lövöm! Köszönöm a türelmüket.
Eagle16
Jönnek a britek. link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Szerintem gyûjts még hozzá,aztán vegyél KV-5-öt.
Sziasztok! Tud valaki segíteni? Már harmadjára rakom újra a játékot,de mindig ledobál. Már csekkoltam a tûzfalat,meg mindent amit lehetett,de minden oké,és mégis ledobál. Mi lehet a gond?<#falbav>
Koridor
A T5-os prémium tankokal milyen most?
Van 10 dolcsim a paypalon, megéri beruházni valamelyikre?

hülyeség ellen nincs orvosság 😄
Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. május 28. 14:52:48
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 162
Szerzett kredit: 70 342
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
betöltés közben lefagyott a gép, újraindít wot elindul arra érek be, hogy fele csapatunk halott és egy kv5 épp robog felém az afk-t behúzni meg a zászlót, meglepõdött mikor leamortizáltam , s utána még 3-at😄 ennél csak akkor volt nagyobb mákom mikor 100 hp-s amx50-120-ra ráfordultam domboldalról, becélzom nyomom a gombot és világít a lagg jelzõ a tank meg irányítás nélkül lerammolta amíg nálam állt a kép😊
Tegnap téma volt a húzzunk zászlót, vagy ne. Az elõbb pont egy idevágó meccset vívtam. Malinovka, ketten maradtuk a csapatból (egy Marder 2, én pedig egy Pz S35), az ellennél négyen. Elkezdték húzni a zászlónkat, aztán egy picit késõbb én is odaérek a Marderrel az ellen bázisához, és mi is húzzuk, már csak becsületbõl. Aztán hirtelen megszûnik a bázisunk húzása, majd feltûnnek a nyílt terepen, jönnek mind a négyen, hogy kilõjenek minket. Hát nem sikerült... Egy zsebben lévõ meccset buktak így.

Végre megvettem az elsõ med-emet egy PIV személyében, bár az alap cuccokkal elég használhatatlan.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Trucker39
Lehet színeket módosítani, de miért akarod elállítani? A neten terjedõ színtáblázatokat, valamint a más által fel tett képeket, videókat nehezebb lesz értelmezni.

Koridor
A kv1 és a pzIV van craditre.

toocha
Azt tudja valaki, hogy az xvm modban lehet-e módosítani a színeket, és hogyan?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Jó, hagyjuk a free-t, mindent egyszerre nem lehet. Nincs olyan TD-d, med-ed, arty-id tier 5-6 ami jól hozza a creditet és kedvelsz?
Koridor
Ja van egy M4E2-es is a garázsba.

Koridor
Most is 3 gépet tudnék lecserélni. A free-t meg a franszia artykra gyüjtöm. Van 3 T6-os gépem -T34/85, vk 3601,3001- de sokszor szivat velük az mm.

Na még egyszer XD.
"a a következõ jármûvel, még ha egy hete ki is van fejlesztve, és ott álldogál a garázsomban".
Tehát, ha már egy hete megvettem akkor sem megyek vele amíg stock vagy a közeli.
Azt tudom javasolni, menjél több csatát és ne ugorj rögtön a következõ jármûbe. Én amíg nincs meg szabad xp-böl egy valamire való felszerelés(gun, motor, felfüggesztés el sem kezdem a a következõ jármûvel, még ha egy hete ki is van fejlesztve, és ott álldogál a garázsomban. Vagy tarts egy tier-5-6 járgányt amit kedvelsz, azzal menjél sokat. jól hozzák a creditet.Az arty, med, és TD-ék többsége alkalmas erre. Ha sietsz tier 10-be nincs más út csak a gold.
Ma valahogy nem megy ez a fórumozás. 3X-ra se sikerült felrakni 1 képet, és most másikra válaszoltam ez helyett. De a lényeg:

Asszem megvan.
A t7-es német TD neve elég piros.
Talán csak nem azt jelenti, hogy 600 alatt van az Eff-je?<#banplz>
Mit nyertem?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle