World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried egyetértek, de ez nem csak hétvégére igaz, a héten haverokkal összedobtunk aranyra és toltuk 3 an, ha éppen úgy alakult h nyertünk, akkor a 15 bõl 10-et legalább mi hoztunk le... Egyébként mi a véleményetek a T-54 rõl itt játékban? én nagyon szeretném , de nem tudom mennyit fog érni a heavyk ellen, bár az biztos, hogy jobb mint az a hulladék type 59 (azt még pz38na val is hiteltemXD)
Gottfried
Ja,hogy hétvége van,azért van tízbõl kilenc csatában ilyen agyhalott banda.Az egész egy szerencsejáték.Amelyik csapatban van 2-3 ember akinek van valami fogalma a csapatjátékról,az a csapat nyer. 😄 Ez egy rossz vicc..

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried

Szerintetek jött valaki segíteni ?
(másfél perc után az egész buzi piros banda középen kempelt)
Még hogy nem számít az effi.

én sosem lehetek az élén mivel maus fogok fejleszteni az pedig sosincs az élen max akkor ha én vok egyedüli t10-es a csapatomban! 😊
Azért ezt átgondolnám. Hónapokig szenvedsz, hogy olyan tankod legyen, ami a tápláléklánc legtetején van, azaz csúcsragadozó. Viszont pont a csúcsragadozó voltát nem tudod kiélvezni ha csak veled egy szintûek ellen mész. Ezt megkaphatod bármelyik T4-5-6 szintû tanktól.
Engem õ próbál napok óta gyakorló csatára hívni, és hiába írom neki, hogy "thx no", csak azért is folyamatosan.
A találati aránya elég kellemes.
Lehet, hogy ki akar próbálni, hogy beférek-e a klánjába?

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

háát én nemtom mien érzés mert sajna nincs t10-es tankom vagyis ki van fejlesztve csak keret nincs rá hogy meg vegyem. Én annak örülök amikor t9-sel ölök t9-est. mert amikor kicsit ölök úgy hogy kb meg sem sérítenek az nem felemelõ számomra. Abban viszont igazad adok hogy az nagyon nagy amikor kicsi öl nagyot! pl chaffe öli a t95..😄 mondjuk abba nem szólok bele hanem végig nézem max annyiban segítek neki hogy írom neki hogy kill it.. <#gun>
Szerintem pedig unalmas lenne ha T10 csak T10 ellen menne. Elõször is az ember nem azért grindel-farmol hónapokig hogy utána ne élvezhesse ki az erõfölényét kisebbekkel szemben höhö. Másodszor meg azért az az érzés sem utolsó, mikor egy kisebb tankban ülve valami úton-módon kilõsz egy T10et (mert ilyen is létezik).
hát hallod az mm hüe hogy tier 6-7-seket vett össze t10-tankokkal. pl amikor én voltam tigerp-vel simán neki mentem a nagyoknak(nem szószerint)mert volt artynk és ha max megölnek engem legalább ki spottoltam õket...😄
Az hogy ferdivel voltál seggbelõtted és nem sebzett, az balszerencse (és nem voltam rosszindulatú). A T10ek ugyanúgy lõnek zéró sebzéses criticalokat, és nekik többe kerül a lõszer. A Mausról pedig annyit, hogy nem tudom ki az az ostoba aki T7-6 tankban ülve nekimegy, de aki megteszi, meg is érdemli hogy szétkapják. Mellesleg már pl. az ARL (T6) is tudja sebezni 212 pennel, ha jól találja el.
amúgy ott van oldalt a terhelési limit vesd össze hogy felmegy e. Lehet hogy felmegy csak akkor tudd hogy lassú lesz a tankod ha alap lánctalp van rajta és csak középsõ motor. hiába lõsz erõset ha nem tudsz elfutni mert kb 2 lövés és halott vagy a nagyoktól! 😊
Gottfried
A fõ gondom ezzel a 75-össel hogy a top artyknak is kel 3-5 lövés vele és így elég esélytelen ha többen is vannak.Gyakorlatilag csak felderítésre lehet használni a 90-es nélkül.

igen? jah szép is lenne ha t10 tankok harcolnának egymással és kb nem az lenne a vége hogy mire feleszmélek hogy mi a pálya 4-8 oda...-.-'' meg kb mindig úgy van hogy az én csapatom vagy nagyon jóó avgy nagyon pocsék; volt olyan késõbb dobott be a rendszer a játékba kb 2 percet végighúzta és mire berakott a tier 10-es tankuk halott volt.. jah oldalt kell lõni. hát amikor én ferdivel voltam volt hogy seggbelõttem és nem volt semmi..jóó ok randomfaktor...nah de 2szer?? 😄 és jó a találati arányom. Továbbá a maus-t hátulról melyik kisebb tank tudja sebezni tier 8 alatt??
Gottfried
Egyelõre a motor a 2.,amivel így is kurva gyors és a top rádió megvan rajt csak az a 75-ös szinte semmit nem sebez a nagyok közül.Még hátulról is nagyon gyenge,ezért kelelne a 90-es.
Van 10K free xp-m,és 5K saját,így meglenne az ágyúra.Azzal már ma éjjel összeszedem a láncra és a top motorra valót.De ha nem megy fel rá akkor nincs más mint ezzel az ágyúval folytatni.

Bugi Misi
mutatták már ezt a gyereket nagyon durva XD

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de asszem kezdem megkedvelni a ezt a dögöt.
Ja prém nélkül.
Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. május 27. 21:11:04
Jármû: AMX M4(1945)
Szerzett tapasztalat: 1 253
Szerzett kredit: 32 209
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Acélfal

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Nem a kis tankok dolga, hogy T10eket lõjenek, hanem a T10eké (mellesleg oldalról még a kisebbek is csipegetnek belõlük)
én inkább a találati arányt emelném ki...<#nyes><#nyes><#nyes>
kimondta azt hogy nincs szükség artykra??? hagyjuk már. akkor a nagy dögök ellen (t10) mit csináljanak a kisebb tankok? jóó így hogy kicsit azért van félni valójuk. Máspedig szerintem nem az artykkal van baj hanem a campelõs *******kal akik ht-k és nem mennek elõre mert tier 6-7-sek és fosnak...beállnak mögém..-.-' (én artyval voltam) <#falbav><#falbav><#falbav>
Õ még egy pro ehez képes. 1496 csata, 18 kill(!) és 82 átlag xp csatánként. Max xp 392.😄😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Sunsetjoy
Database szerint 600 kg különbség van, annyi súlykapacitást meg ír alapra, de biztos van, aki rendelkezik vele és megmondja.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

nem hiszem hogy felmegy de nincs értelme mivel az amx semmit sem ér ha nincs normális lánctalp a legjobb motor és a rádio benne! a löveg másodlagos dolog ezen a tankon mivel ez egy light tank ennek nem az a feladata hogy öljön mint a gép,hanem csak szurkálnia kell továbbá felderíteni! (ezt tapasztatból mondom mivel kb 500nál több meccset mentem az amx-el)a lényeg hogy húzd ki fullra a gépet aztán az ágyú! 😊 amikor ez megvan igazi kis troll leszel a pályán..😄 pl ma öltem vele is7-est is vele meg az átlagos td-t artykat( t95 t30 jt t92 gwtiger stb...)
Gottfried
Az AMX13/90-re felmegy a 90-es löveg az alap felfüggesztéssel?

Gottfried
Ne foglalkozz vele,itt már szinte mindenkivel összeveszett az idiota stílusa miatt.Nem érdemes rá szót vesztegetni. 😊

Bugi Misi
<#banplz>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

noname23
Aki wotozik annak nincs sok szóval buktad<#nevetes1>
+Szerintem meg te irkálsz hülyeséget ennyi.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

basszs most esett csak le, hogy átlag pen és átlag sebzés esetén a KV2 az összes T6 és annál kisebb jószágot (kivéve T150) 1shotolja oldalról.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

nem, csak ennyire van saját életem és nem itt ülök egész nap...

nem személyes, csak feleslegesen irkálsz hülyeségeket.

The Matrix has you...

noname23
lol ennyi idegig tartott feltenni a kérdést magadban vagy csak idáig gondolkoztál mit írjál vissza amúgy meg semmi személyes részemrõl

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Hurki
Mi ez az új ficsõr, napszakkövetõ lett a játék? Most játszottam két menetet és sötét volt a pályán...

What a feeling? Cycling and beer :D

legszívesebben fel sem venném amit írsz, de annyi bunkó van itt köztetek, hogy néha muszáj.
Nem az érdekel, hogy mi a véleményed rólam, hanem a kérdésemre válaszolj légy szíves vagy ignorálj. Ha zavar amit írok, akkor ne válaszolj, ennyire egyszerû. köszönöm szépen.

The Matrix has you...

Trucker39
Írva vagyon az általam linkelt oldalon, hogy az EU-s proxy szerver hegesztés alatt. Bizonyára ha megjavítják, utána újra jó lesz.

Koridor
A xvm 2.2 nekem müködik

dante3
köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Köszi szépen.

Innen.
Használd a 2.2-est vagy régebbit mer bugzik a 2.3 sokszor nem akar mûködni.

Sziasztok!
Valaki tud abban segíteni ,hogy honnét tölthetem le a 7.3-ra ingame rating modot?(ha van)
Köszönöm

No meg is van az egyik ág a kifejlesztése a Pz4-bõl az alábbi stattal. <#hawaii>
Az M4 sokkal jobban tetszett. Ez nem annyira gyors, lassabban forog a torony, kevesebbet sebez, viszont pontosabb a löveg.

Meg még ki kell találnom végül is melyik gépre kattintok.
Mindkettõ kifejlesztése esélytelen, mert egy hangyányit meguntam a játékot <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

Trucker39
Elvileg itt le van írva hogyan kell feltenni.

XVM

Sajnos ahogy linkeltem, utána nem sokkal le is állt az XVM. Szerintem hegesztenek rajta valamit.

Most nem megy szerintem az XVM szeró. Valami hiba lehet. Majd megjavul.

dante3
Valaki segítene?
Letöltöttem a xvm 2.3.1-et, az xwm-doc könyvtárat, az wot-xvm-proxy.exe és wot-xvm-proxy.config fileokat hova kell másolni?
Köszi

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ha esetleg még aktuális xvm 2.3rc1 link: http://www.curse.com/wot-mods/worldoftanks/wot-xvm-full/593228
Koridor
Leszedtem a xvm 2.3.1-et de nincs adat csak vonal-vonal-százalék.

Trucker39
Akkor szerzek egy mobil hidat és folyamatosan viszem magammal.

Koridor
Engem kilött egy ilyen.
Közvetlenül a ház mellett álltam és kilött. Lesz sirás-rivás, elöle tényleg nincs hova bujni. Mehetünk a hid alá.

Trucker39
Nocsak, mi védte a hátsónkat. Még "élõben" nem is futottam össze vele, ezidáig.

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. május 27. 17:38:59
Jármû: E-100
Szerzett tapasztalat: 3 134 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 94 044
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Acélfal

azért ez is hozza lóvét néha 😄
Koridor
Bukta, pedig mi jók voltunk.<#shakehead>
3 kv1-es mint toptankok meg egy marderII megindultunk fjordon, a hegyet megkerülve irány a bázis, csináltunk 8 killt (az összest) és hiába kempetünk be mind a 4-en már késö volt. 86%-on voltunk amikor vége lett.
Kinyirtunk 5td-t, egy pz38-at, lee-t és egy kv1-est.

ezzel a Pz38nA-val egy kész szenvedés lesz kihúzni a 15 ezer XP-t...
inkább összeszedek még 2 ezer szabad XP-t és megveszem szabad XP-bõl a Pz4-et.

PSN ID:misi2mezei