banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trolokaa
    Komolyan gondoljam meg hogy írjak vagy ne? Nem tűnt fel hogy nem én kezdtem? Nézz már lentebb ki kezdett el papolni az életről meg mi a dolgom meg mi nem. Komoly egy fórumon vagyunk wazze. Kérjek engedélyt védekezni ha belémkötnek vagy netalántán írni egy postot mert itt mindenki ilyen beképzelt? Különben se osztottam senkinek se észt hogy hogy kell játszani. Rendre az öregebb emberkék jöttek baszogatni úgy hogy 2 ember között volt vita de alapból másik 5 nek még bele kell pofázni.Én ha írok véleményt azért vállalom a felelőséget. Nehogy már itt ilyen egyoldalú beugatások menjenek azt a másiknak kuss a neve mert ha még vissza szól akkor nehogy megsértse azokat akik beleszólnak más vitájába.