World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként szerintem a foglalása gyávák harca, és csak nagyon kevés esetben teszi indokolttá a játék, hogy ezzel éljek. Azonban bizonyos esetben a taktika megköveteli, például ha az utolsó ellenfelet ki akarjuk csalogatni, vagy ha meg kell osztani az ellenfél erõit, illetve ha nincs idõ keresgélni, de ez szerintem evidens. Egyébként semmi de semmi értelme a dolognak.
wot nick: PsychoTrooper
Saor Alba
Ha egy ellen maradt nyilvan nem rohanok foglalni, megkeressuk 😊
Saor Alba
Sokan vannak játékosok, akik talán még egy modot se raktak be, nem olvasnak még mást, csak mondjuk hivatalos launcher híreket (vagy csak azt), stb.
Azok csak lövöldöznek, foglalnak, killre mennek. Mert mondjuk nem tudják még az xp számításba mi ad legtöbbet (mert nem a kill). Abból a 3 millió regelt fazonból elõfordulnak ilyenek 😊
Nos az ilyenek miatt nem változna az ÖSSZKÉP, nem is említve azokat, akik magasról tesznek mondjuk az effre, illetve súlyosabb esetben akkora retardált bunkók, hogy csoportos tetrissel nem engedném játszani, nem ezzel...
badnewz: a szarkazmust még gyakorold 😊 így, hogy utólag említve lett, más szemmel átolvastam, akkor feltûnt. De egy ÍROTT "vita" hevében általában az agynak (a fáradtnál meg pláne) csak a felszínes mondanivaló jön le, fõleg ha tud gyorsan olvasni.
pett3rson: az új modokhoz meg lehet hogy az eff. számítást is átvariálják. Lehet hogy a játék is külön elemezhetõ adatokként fogja venni az ottani eredményeidet, de valószínû hogy nem.
Amúgy én olyan csatákba kerülök, hogy akkor is rimánkodni kell a foglalásért, amikor azon múlik már csak a meccs, még menthetõ is lehetne...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Lehet hogy már álmos vagyok egy kicsit,vagy egyszerûen csak hülye,hogy nem értelek.
Jó éjt!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
a 134344-ben tettem fel képeket,ott a karakternevem,megnézheted a statjaimat.(úgy 11K csatára majdnem 17K kill)
Ennek ellenére egy utolsó patkány aki azért belelõ a csapattársába hogy több killje legyen! Ha te is ilyen vagy,akkor kezeltesd magad mert egy beteg ember vagy! 😊Ha nem vagy ilyen,akkor sorry,bár én nem személyeskedtem,csupán általánosságban beszéltem a gerinctelen játékosokról.Ha magadra vetted.....hmm...
Had döntse el már valaki hogy foglalni akar vagy kergetni a maradékot.Az ilyen patkányokat örökre kitiltanám a francba aki hátbalövi a csapattársát!Undorító férgek !!
Nekem most is olyan meccseim voltak, ahol vérszomjas piranhaként vadásztuk le az utcsó artit.
(még nem nagyon játszottam scouttal,ezért érdekelne)
Fõleg azért mert még mindíg drámaian soka piros, szóval ha elméletetek szerint mindenki statbuzulás miatt cappelne, tömérdek zöldnek kéne lenni. Fõleg ha - ahogy azt itt sokan állítják - olyan könnyû feltornászni a számot.
A játékosok többségének fogalma sincs róla mi az (hiába van ott a hivatalos fórumon, a többség nem olvassa), mindenki a gyõzelemre meg a killekre hajt. Minden egyéb lényegtelen.
(direkt mentettem a kápet az elején mert 100%-ig biztos voltam az eredményben és pont az lett a vége amit itt tegnap este írtam az eff.-rõl.)
Aztán lehet írni hogy más valakinek a véleménye,attól még nincs igaza.😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Hülyék áradata. Ezt nem hiszem el! <#falbav>#falbav>
Zsinórban a 12. meccset veszítjük el, mert a top tankok nem tudják mit csináljanak, vagy mert tele vagyunk okos mastercard játékosokkal (T-59 platoon).
Gondolhatjátok meddig kellett fajulni ahhoz, hogy 1 T40-el tartottam fel és öltem meg 1 IS-t (mondjuk neki sem volt sok sütnivalója, ha ki tudtam nyírni), mert a top heavyk 3an 1más seggében ültek a pálya másik oldalán.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Illetve még az érdekelne, hogy van-e információ arról, hogy a jelenleg használt effi mérõnél miért fektettek nagy hangsúlyt a foglalásra, valamint mennyivel összetettebb és átgondoltabb olyan szempontból az alternatívája(amit a napokban linkeltek ide), hogy megérje áttérni rá?
Nem lehet venni,ez olyan béta ajándék volt az oroszoknak,mint az Eu-nak az E4 sörmen,csak ezek átkérték az accot az Eu-ra...
Torteneszeik biztos folyamatosan uj dolgokra bukkannak a ruszki torikonyvekben... 😊
Saor Alba