World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fogalmam sincs de sztem nem, mert beléptem a játékba, kb játszottam fél percet és szétesett a kép, gyorsan reset, még akkor valahogy visszajött normálisan a win, elindítottam gpu hõmérséklet mérõvel wotot, és megint szétesett a kép, és full csíkos lett minden, utána már újraindításkor is az eégsz kép olyan volt. Az lehet, hogy elfáradt? Mert azért elég sokat használtam kb3,5 fél évet. 4850hd volt amúgy. Mondjuk utána elég nagy porcicákat szedtem ki, de sztem nem lehetett a túlmelegedés, mert 2.szorra amikor végleg szétesett a kép kb 60 fokos volt.

Hát most vagy egy 7750es lesz az utódja, ha nem lesz elég pénz rá akkor egy 6750es:S
Trucker39
Jó a kérdés. Ma reggel az XVM játék közben kiírta, hogy megjelent egy frissebb verzió és javasolt annak leszedése.

popey8
Legyen szíves magyarázza már el vki, hogy egy 175 átlag átütésû löveggel mi a faszért nem tudom átütni egyszer sem egy e75 120 milis oldalát.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mi történt, túlmelegedett?

Te ki fogod húzni? Még kb 2 hét és visszatérek az élõk sorába😛 Bazd pont ilyenkor meg szét a gépem, mikor területünk vagy már 2 hete...Pont befoglalás után ment el a vga, ezt a szopást.
Ez érdekes, mert nekem már régóta 2.3 van leszedve, ehhez képest eddig mindig 2.0-át írt a betöltõképernyõn. Mûködött a dolog, nem foglalkoztam vele eddig, de most lehet ezt is le kéne akkor szedni, mert így lesz jó verzióm?

The Matrix has you...

Ahogy elnéztem az ágyújának az átlagsebzését ez a GW Panther lövege lesz gyakorlatilag. Csak annyi hogy a célzási ideje 2x annyi lesz, kár hogy a pontosságot nem írták oda, az biztos elég jó neki.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

valaki tudja sebzés alapján mekkora kaliberû lehet a bat ágyúja??? Kb olyasmi lehet, mint a gw pantheren van nem??? Terüelt sebzése kicsi lesz biztos, de a nagy mobilitás és az autoloader miatt CW-n is elõszeretettel fogják használni. Amúgy az tényleg picit vérlázító, hogy t-54 e-50 elõl ezek simán meglógnak, talán csak batchat25t tudja majd õket elkapni😄
Dokan

nézegesd

The Matrix has you...

kisTekila
nekem egyszer egy magyar elmagyarázta illetve enyhén lebaszott hasonló szituban,
hogy látja õ hogy mi van, de mit képzelek én, nem fog odamenni mert 35.000 a javítása és nem hülye kilövetni magát.
megkérdeztem, miért jött be vele publikba? erre nem volt válasz.
szóval, ez jár ilyenkor az agyuk helyén 😊

xfire: kistekila

Hali! Valaki elmondaná mi ez a Dokan library ami az XVM-hez kell? Ilyen ismeretlen dolgokat nem szeretek csak úgy felrakni. Kösz!

Trucker39
Az IS-8 arra nagyon jó lecke volt, mivel szinte semmi páncélvédelmet nem adott, hogy erre most úgy vigyázok, mint a hímes tojásra.

Gyõzelem!
CsataFjords 2012. május 25. 14:37:25
JármûIS-7
Szerzett tapasztalat: 1 219
Szerzett kredit: 47 412
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Elit lövész, Acélfal, Mesterlövész

Replay

na most a meg-bõl, hogy lett magy, az a nap nagy kérdése számomra :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

a drága med hely elpazarlása, oda lóri kell, az egyszerre scout meg med :-)

kiszalad, villant, visszajön, vigyáz picit az artykra, aztán elmegy és kinyírja az ellen artyjait magy molesztálja a megmaradt ellen hvyket :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

vagy full med egy csapat vagy full hvy 😄
de általában hvy megy ahogy észrevettem....
popey8
Két kérdés: T-44-et szokták használni tier 8-as companyban?

Az, hogy a lövedék átmegy a tankon adódhat a magas ping értékbõl?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

pointer4
Simán, batman artyval, amíg betölti az elején a revolver tárat, elmegyek scoutolni kicsit 😄
Azért spgvel scout medál XD
pointer4
Nekem mostanában E50el megy nagyon ez a fordítás 😄

Jó random bemutató, ha valaki azon gondolkodik akar-e E50 et 😄
Jónak tûnik a td ág, szembõl elég masszívak lehetnek és gyorsak. Csak az a távolságmérõs(?) kupolás ordas nagy gyengepont nem kéne rájuk a géppuskatornyokkal egyetemben.😊

Azért ezek a franszoá spg meg ritkaszemét cuccnak tünnek, egy batmobile 155 vagy lóri simán meg tud majd lépni még a medek elõl is akár.😮

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Lehet, hogy egy kicsit ingerült hangnemben reagáltam, ezért elnézést, így utólag!
Csak még bennem volt a harci ideg.

Mindenesetre arra próbáltam kilyukadni, hogy meghoztam volna a szükséges áldozatot, ha lett volna értelme. De ebben a helyzetben az én meglátásom szerint nem volt.
Néhány másodperccel a kép készülte után már nem voltak artyjaink (az külön megérne egy misét, hogy miért maradtak azon az oldalon, ahol láthatták, hogy nincs semmi védelem) és tankhátrányban is voltunk.

Ilyen jóképességû top tankokkal meg esélyünk sem lett volna a fordításra. Azzal pedig nem nyertünk volna semmit, ha ugyanez a végkimenetel 10 másodperccel késõbb következik be, azzal a különbséggel, hogy kilövettem magamat.

Egyébként kinéztem rájuk, miközben foglaltak, de a jóképességû artyjaink a kezdõkörbõl tüzérkedtek, míg éltek, úgyhogy nem tudtam resetelni a foglalókat, mert a roncsaik mögött bújkáltak.

Random work
Volt már olyan, hogy mi voltunk a vesztésre álló csapat és iszonyat kegyetlen, küzdõs végjátékkal fordítottunk és nyertünk. Ilyenkor nagyon tudom élvezni a játékot.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

pointer4
Errõl szól minden estém 😊
Random work
Nem bántásnak szántam, de azt már tudom, hogy másokat úgyse lehet irányítani játék közben, ezért inkább magam oldom meg. Másik tény, hogy ahol voltál ott volt még rajtad kívül 4 csapattárs. Kellõ védelem volt arról.

Elfogadom, hogy nem te tudod megfordítani a csatát, de te se vagy jobb, ha látod, hogy üres az oldal és nem mész oda. Általában a birka effektus bejöhet és lehet más is odamegy veled, ha kérsz segítséget.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
naggyon jó!!

Jött a 2 IS-7, a T32, a Löwe és a Tigris, miközben a dombról figyelt az E-50 és a T-44...
Nyilván az én dolgom lett volna feltartani õket egy t7 TD-vel, aminek tizedmásodpercei lettek volna hátra ellenük.

A segítség pedig nem csak nem érkezett, de még csak el sem indult. A 2 idióta IS-4 szemrebbenés nélkül végigcampelte a meccset a félszigeten.

Egyébként meg egy ennyire buta csürhe meg sem érdemelte, hogy beáldozzam magam érte, totál fölöslegesen. A végkimenetelen semmit sem változtatott volna.
Ha nem lettek volna tökhülyék, eleve nem úgy "helyezkedtek" volna, ahogy.

<#nevetes1> Ja, a hülye macskám is rendszeresen akkor ugrik fel a monitor elé, amikor wot-ozom.

Random work
Egyébként tegnap Jagdpanzerrel alulról öltem a népet, pedig nem gondoltam, hogy nagy szerepem lesz a játékban.

Ilyenkor neked kellene arra az oldalra állni és figyelni. Nem tudtad volna megállítani õket, de legalább spotolod, talán kiosztasz pár sebzést. Ha tudsz visszavonulsz és addigra talán jön segítség.

Én már nem próbálok rendõrködni. Ha egy oldalra nem megy senki, akkor odamegyek védekezni és figyelni. Több mint a semmi.

Ezek hogy néznek ki 😄
Nem fogom kibírni, hogy ne kezdjem el húzni a franci TD-ket is!

tipikus hülye csapat, ment ám a vonat😄 ha nem vagyok észnél e-75-el, akkor kikapunk, de így nyertünk😊 azt hiszem nem egy top video, de érdemes megnézni, is-7-el szépet harcoltam, elején csapattársak beugattak, de tudtam, hogy ez lesz

replay
Most komolyan, ezeknek is mi megy végbe a csökött kis szürkeállományukban ilyenkor?

A dombon 4v2 volt nekünk, de azért persze buktuk. Ezalatt a 4 top tankunk rendíthetetlenül kempelt tovább egyoldalon...
Majd 1 percel késõbb mit ad Isten:

Bizony, megérkezett a csúnya gonosz ellenség a totál üres másik oldalon keresztül, ami persze egy csöppet sem zavarta az össznép kempfesztet a másik oldalon...
Innentõl kb 2 perc volt hátra a csatából.

Aztán persze az 5. kört vesztem zsinórban JP-vel, mert egész nap tier9-10-be dobál, és valami csoda folytán nem tudom megnyerni legalulról az ilyen állatok helyett!

Eagle16
Francia SPG-k és TD-k adatlapokkal: link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ez nálam a KV-3. Iszonyat mennyiségû damaget kiosztok, killek, száguldozok jobbra-balra, alázom a nagyobbakat vele és 40% win rate.
Jááj <#taps>

Ahogy én látom:

Random work
Blokkolni kell õket és hátha ne akar hegyre mászni, én is sokszor anyázok ezért, de semmi reakció. Keresztbe kell állni és vagy kilõ vagy visszafordul.

Most nyomtam rá arra, hogy törlés.
1 hónapig biztos nem veszem elõ a játékot újra, mert vizsgaidõszak van.
Addig talán elfelejtem ezeket a dolgokat.
Viszont valamit nem értek:
Batmobillal 160 csata után 40% a winrátám (csak randomban).
Mondom nem érzem vele a játékot, nem megy úgy
Megnéztem a Dossier-t és 1500 fölötti vele az effem, a 3. legjobb (a 1390-é és a lórié meg sem közelíti, pedig azokat szeretem, és 60%körül vagyok velük, sõt a 1390 azért elég erõs spot tank). Nem szoktam vele foglalni. A spotolás ennyire felviszi, vagy lehet, hogy aránylag tudok vele játszani, csak a T9-10es tankok nagy része elfelejt játszani, mire kihúzzák az E100asuket.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Olyat éltem át... Magam sem hittem el. Bár meglepõdni nem lepõdtem, megszoktam az ilyeneket a játéktól...

Epic bug Egyszer mindenképp megéri megnézni, 9:30tól az érdekes, amikor ölelem a T95-öt.
Eagle16
Ehh, ismerõs 😄

kép

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az elején 2-3 percet egy helyben ül, majd teljes sebességgel irány az ellenfél bázisa. Kb ezt lehet vele csinálni. Ha van arty, lehet õket vegzálni, ha meg nincs és épp TD túltengés sincs bázisvédelemben, akkor el kell kezdeni foglalni. Ha elvonsz a csatából 2-3 heavyt, medet vissza magadra, már sokat segítettél, ha meg nem, akkor invader medál. 😊

Én is iszonyat szívtam vele az elején, amíg ezt le nem írta itt valaki. Onnantól egész gyorsan átléptem a jószágot és adtam, el a francba.

Csak arra kell figyelni, ha visszajönnek a kemény legények, idejében el kell menekülni.

Minden, de mindenféle érdekes dologgal találkozhatsz ebben a játékban. Mesélek egy storit.Kezdõdik a csata. Egy brutál arty volt az ellen.Nálunk két közepes, Írja az egyik hülye tier-9, csak egy arty védekezzünk. Jött az ok meg rendben. Beálltak campelni, ki is lõttek egy-két korai érkezõt, az ellen persze nyomult, rommá vágta õket az egyszem arty. És jött a lame meg noob team.
Free xp 😊
Az a 13k nem a világ vége, és ha másra nem is, erre megéri rászánni. Én is átugrottam egybõl.

Nagyon félek, mert ki akarom majd húzni az orosz med ágat, és az a20-at nem tudom kikerülni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Hát azokkal az elején érdemes is azt csinálni.

Köszi, hogy jelezted a hátul campelõ lightokat.
Már tudom mivel fog telni a mai napom.
Amúgy ez a hátul gubbasztás úgy vettem észre fõleg A20, illetve német light szokás.

Trucker39
Köszönöm, megnézem. Meg keresek neten is videókat, mit és hogyan kellene csinálnom.

Ezért kell hsználni az XVM modot, ami kijelzi az efficiency értékeket. Nagyon hasznos, szinte már kötelezõ mod, rögtön látod, melyik játékos mit tud és mire számíthatsz tõlük. 100% biztossággal kiderül belõle, kitõl milyen szintû játékra számíthatsz.

És szerencsére könnyen be lehet állítani úgy is hogy a tankok feletti jelzéseket ne módosítsa egyáltalán.

Értelek persze, idegesítõ is, és valaki nem azért ül le játszani mert alacsony a vérnyomása 😄 Ez olyasmi lehet mint amikor TD vagyok beállok védekezni, mert van megfelelõ pajzsom és ágyúm, mögöttem ugrál a felderítõ, és írja go noob TD
Az elsõ áldozatom 1 kv1 himmelsdorfon, de valószínû bot volt, mivel nem reagált a lövéseimre.

Egyszeri eset volt nem átlagot mondanék. Talán kétszer ha játszottam ilyen idõpontban. Csak fura volt. A reggel hat és az éjjel kettõ is necces. Az egyik késõ, a másik korán.
Találtam egy érdekes tankot: BT-42. Nyugodtan elmehetne Tier 2-es trolltanknak azzal a howitzerrel xD..