World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát most vagy egy 7750es lesz az utódja, ha nem lesz elég pénz rá akkor egy 6750es:S
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
The Matrix has you...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
hogy látja õ hogy mi van, de mit képzelek én, nem fog odamenni mert 35.000 a javítása és nem hülye kilövetni magát.
megkérdeztem, miért jött be vele publikba? erre nem volt válasz.
szóval, ez jár ilyenkor az agyuk helyén 😊
xfire: kistekila
Gyõzelem!
CsataFjords 2012. május 25. 14:37:25
JármûIS-7
Szerzett tapasztalat: 1 219
Szerzett kredit: 47 412
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Elit lövész, Acélfal, Mesterlövész
Replay
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
kiszalad, villant, visszajön, vigyáz picit az artykra, aztán elmegy és kinyírja az ellen artyjait magy molesztálja a megmaradt ellen hvyket :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
de általában hvy megy ahogy észrevettem....
Az, hogy a lövedék átmegy a tankon adódhat a magas ping értékbõl?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Azért spgvel scout medál XD
Azért ezek a franszoá spg meg ritkaszemét cuccnak tünnek, egy batmobile 155 vagy lóri simán meg tud majd lépni még a medek elõl is akár.😮
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Csak még bennem volt a harci ideg.
Mindenesetre arra próbáltam kilyukadni, hogy meghoztam volna a szükséges áldozatot, ha lett volna értelme. De ebben a helyzetben az én meglátásom szerint nem volt.
Néhány másodperccel a kép készülte után már nem voltak artyjaink (az külön megérne egy misét, hogy miért maradtak azon az oldalon, ahol láthatták, hogy nincs semmi védelem) és tankhátrányban is voltunk.
Ilyen jóképességû top tankokkal meg esélyünk sem lett volna a fordításra. Azzal pedig nem nyertünk volna semmit, ha ugyanez a végkimenetel 10 másodperccel késõbb következik be, azzal a különbséggel, hogy kilövettem magamat.
Egyébként kinéztem rájuk, miközben foglaltak, de a jóképességû artyjaink a kezdõkörbõl tüzérkedtek, míg éltek, úgyhogy nem tudtam resetelni a foglalókat, mert a roncsaik mögött bújkáltak.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Elfogadom, hogy nem te tudod megfordítani a csatát, de te se vagy jobb, ha látod, hogy üres az oldal és nem mész oda. Általában a birka effektus bejöhet és lehet más is odamegy veled, ha kérsz segítséget.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Nyilván az én dolgom lett volna feltartani õket egy t7 TD-vel, aminek tizedmásodpercei lettek volna hátra ellenük.
A segítség pedig nem csak nem érkezett, de még csak el sem indult. A 2 idióta IS-4 szemrebbenés nélkül végigcampelte a meccset a félszigeten.
Egyébként meg egy ennyire buta csürhe meg sem érdemelte, hogy beáldozzam magam érte, totál fölöslegesen. A végkimenetelen semmit sem változtatott volna.
Ha nem lettek volna tökhülyék, eleve nem úgy "helyezkedtek" volna, ahogy.
Ilyenkor neked kellene arra az oldalra állni és figyelni. Nem tudtad volna megállítani õket, de legalább spotolod, talán kiosztasz pár sebzést. Ha tudsz visszavonulsz és addigra talán jön segítség.
Én már nem próbálok rendõrködni. Ha egy oldalra nem megy senki, akkor odamegyek védekezni és figyelni. Több mint a semmi.
Nem fogom kibírni, hogy ne kezdjem el húzni a franci TD-ket is!
replay
A dombon 4v2 volt nekünk, de azért persze buktuk. Ezalatt a 4 top tankunk rendíthetetlenül kempelt tovább egyoldalon...
Majd 1 percel késõbb mit ad Isten:
Bizony, megérkezett a csúnya gonosz ellenség a totál üres másik oldalon keresztül, ami persze egy csöppet sem zavarta az össznép kempfesztet a másik oldalon...
Innentõl kb 2 perc volt hátra a csatából.
Aztán persze az 5. kört vesztem zsinórban JP-vel, mert egész nap tier9-10-be dobál, és valami csoda folytán nem tudom megnyerni legalulról az ilyen állatok helyett!
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

1 hónapig biztos nem veszem elõ a játékot újra, mert vizsgaidõszak van.
Addig talán elfelejtem ezeket a dolgokat.
Viszont valamit nem értek:
Batmobillal 160 csata után 40% a winrátám (csak randomban).
Mondom nem érzem vele a játékot, nem megy úgy
Megnéztem a Dossier-t és 1500 fölötti vele az effem, a 3. legjobb (a 1390-é és a lórié meg sem közelíti, pedig azokat szeretem, és 60%körül vagyok velük, sõt a 1390 azért elég erõs spot tank). Nem szoktam vele foglalni. A spotolás ennyire felviszi, vagy lehet, hogy aránylag tudok vele játszani, csak a T9-10es tankok nagy része elfelejt játszani, mire kihúzzák az E100asuket.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Epic bug Egyszer mindenképp megéri megnézni, 9:30tól az érdekes, amikor ölelem a T95-öt.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én is iszonyat szívtam vele az elején, amíg ezt le nem írta itt valaki. Onnantól egész gyorsan átléptem a jószágot és adtam, el a francba.
Csak arra kell figyelni, ha visszajönnek a kemény legények, idejében el kell menekülni.
Az a 13k nem a világ vége, és ha másra nem is, erre megéri rászánni. Én is átugrottam egybõl.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Már tudom mivel fog telni a mai napom.
Amúgy ez a hátul gubbasztás úgy vettem észre fõleg A20, illetve német light szokás.
És szerencsére könnyen be lehet állítani úgy is hogy a tankok feletti jelzéseket ne módosítsa egyáltalán.