banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trolokaa
    Téged biztos szórakoztat hogy leadj csatánkánt 5 vagy 6 sebző lövést és imátkozz végig hogy ne rakjon seggbe egy med tank se vagy ne álljon meg egy arty 1000 feletti sebzéssel. Mint írtam engem nem izgat régen jobb volt, én szeretem élvezni a játékot és nem idegeskedni miatta. Lehet még visszaveszem 704 et de csak is HE vel használom mert nekem annyit nem ér az a tank hogy idegroncs legyek 10 kör után. HE vel is tudtam 2500 as sebzést bevinni és nekem az egész korrekt ahelyett hogy lőjek max 10 et 12 őt abból kapásból 4 vagy max 5 lövés pattanó vagy + hit vagy leláncolás. Egyszer HE vel bevittem IS4 nek 5 db modul sérülést majd a végén egy arty kiszedte, az elég szórakoztató volt!