World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akkor van a baj, amikor nincs med, akkor persze, hogy kell heavy hegyre is. de amikor 7 meddel indítunk, és véletlenül az összes tudja, hogy nekik a hegyet kellene védeni, (sõt ellennél alig van med, tehát le tudjuk õket rohanni) jönnek utánunk a heavyk 3-4en. Tehát 5-6 ember marad védeni az egész várost.
+ tudom, hogy az is8 aránylag gyors, de amikor õ is látja, hogy szarban van a város, a hegyet meg már kitakarítottuk mire felért, és még be is szól, hogy ne szóljak bele a dolgába, az nekem kicsit sok.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Egyébként szerintem nem is olyan sok az a 25000 ekkora játékosbázishoz képest. Bár az is igaz, hogy én ilyen idõpontokban 4-5k játékosnál többet nem igazán láttam még online soha.
Gyõzelem!
CsataHimmelsdorf 2012. május 25. 11:27:57
JármûIS-7
Szerzett tapasztalat: 1 634 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 623
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: III. osztály, Kiváló Lövész, Acélfal
Amúgy ezen kiakadni?
Himmelsdorfon minden második csatában az van, hogy a hegy alatt futó hosszú utcát senki se jön védeni. Állok egyedül 5-6 tankkal szemben. Na most vagy visszavonulok és akkor akadály nélkül begyalogolank a bázisra, vagy harcolok, és kilõnek 2 perc alatt és begyalogolnak a bázisra.
Vagy Lakeville...ott is...mindenki el megy a kanyonba, mert a szép a táj, de a város feletti hegyi utat senki nem védi, pedig ott támad a III. Ukrán front. Minek védeni?
Vagy Abbey...a pálya oldalára nem jön senki.Ja, hogy az ellenség megintcsak akadály nélkül begyalogol a bázisra?
Ez annyira megszokott dolog már.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Remélem ezzel jobbá tudom tenni a világot.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Elõzõ körben felderítõ, most meg majdnem topgun! De persze álló helyzetbõl mellélõttem a 3%-os Pz38-nak, és jól ki is szedték aztán elõlem. Félek, hogy nem sûrûn lesz vele ilyen lehetõségem, mindenesetre vicces kör volt 😊
17k kredit prém nélkül.
Csaby
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ez se mozgékony. Terepen olyan 25 km/h-ig gyorsul utána már csak alig-alig. Erre is igaz, hogy tolatva jobban gyorsul a max tolatási sebességéig mint elõre ugyanannyira. Mondjuk ez szinte jelentéktelen és rengeteg ilyen harckocsi van. A 40 km/h-s sebességet csak a nagy dombokról lefelé jövet éri el. Helyben fordulni nem tud, lassan fordul. A KV-4 után ez a gyengécske fordulás is nagy elõre lépés. Az alap motor 650 LE-s, a fejlesztett 700 LE-s. Az a +50 LE sokat nem fog dobni. Arra elég lesz, hogy a torony +2,2 és az M62-T2 +0,6 tonnáját ellensúlyozza.
A BL-9 ismerõs lehet az IS harckocsikból. Nem sokban különbözik mint az IS-ekben. Az alap toronnyal kisebb a tûzgyorsasága, mint az IS-3-nak a fejlesztett toronnyal. Kicsit jobb a célzási ideje, mert lassabb az ST-1 mint az IS-3, IS-8, ezért kevésbé növekszik meg a célzó kör menet közben. Tud érdekeseket produkálni a BL-9. Volt olyan, hogy 12 lövésbõl 8 nem találta el a célpontot 250 méterrõl. A maradék 4 meg lepattant a KV-4 tornyáról. (Rohadt érdekes, az én KV-4-esem soha nem fogott meg egymás után négy 225 mm átütésû lövedéket...)
Tier 10-esek ellen van hogy kevés a 225 mm átütése. De ebben semmi újdonság nincs, azok ellen ~240 mm kéne.
Az M62-T2-t nem ezen még nem próbáltam. Adatok alapján az ST-1-nél gyengébb lesz mint az IS-8 és IS-4 harckocsikon. Jóval kisebb lesz a tûzgyorsasága és nagyobb a célzási ideje.
A páncélzata jó. A teknõ eleje nagyon gyenge azt takarni kell. A homlokpáncél elég erõs. De a vezetõ búvónyílása gyenge pont. Lehet vele a fedezék mögül kitolatós csiki-csukit játszani, de nem szabad nagyon beforgatni (mint ahogy szinte egyiket se).
Az alap torony a régi IS-4 alap tornya. Az a kicsi gömbölyded 170 mm-es, shot trapos homlokpáncélos. Szembõl át tudják lõni. De valahogy nem szokták a tornyot lõni. Lehet nem ismerik annyira ezt a tornyot. A kitolatós csiki-csukinál ennek a toronynak az oldala is jól le tudja pattintani a lövedéket.
Jól használható nehéz harckocsi lesz. Az E-75 után talán a leginkább alkalmasabb az áttörésre, élvonalban való harchoz. A Vk4502 Aufs B mellett. Ez tényleg nehéz harckocsi. Nem olyan hitványság, mint az IS-8, AMX-50-120.
A kinézete meg olyan amilyen. A test az valami összetákolt dolog lesz. Szerintem az elsõ fele és a futómû az IS-6-os. A hátsó traktus IS-4.
A garázsban nézve döntöttebbnek tûnik a homlokpáncélja, mint az IS-4-nek. Viszont tesztek alapján nem viselkedik máshogy, mint az IS-4-é.
Az alap toronnyal tetszik, szerintem nagyon jól néz ki. Fõleg a nagy futógörgõkbõl álló futómû miatt. Nem szeretem az orosz kis méretû futógörgõ + láncvezetõ görgõ (IS-1/3/4/8 futómûve) kialakítást. Ez az orosz valahogy ronda. Az IS-4 féle hülye lépcsõs far nem tetszik, azért kár. De ez ízlés kérdése.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mindezt megkoronázandó, egy olyan gép volt akkor még a "seggem alatt", amin csak akkor sikerült 5 fölé tornászni az FPS-t, ha már ki voltam lõve 😄
WoT: Nishizumi77
Másik érdekesség 6:10tõl valamit a T-50-2rõl magyaráz, ugye az le lesz cserélve valami másra, és 6:20nál mutatnak valami korcs tankot mutatnak ami kinézetre egy csónakkal összekevert KV-1 átlapolt görgõkkel. Lehet ez lesz az új T5 light T-50-2 helyére?
nekem meg volt legelsõ csatára, magic forest pálya, mindenki rohangált középen, én mag csak úgy suhantam a kis loltraktorommal. Azok voltak a szép idõk, amikor még önfeledten lehetett rohangálni, le se szarni a sok noobolást (mert persze kaptam rendesen) :-)
Aztán meglett a lucus, hú mindenden pirosnak nekimentem, imádtam.
Most meg, ááááh semmi meglepetés, pontosan tudja az ember, hogy hanyadik másodpercben ér E7-be, ki jön szembe, honnan stb :-)
habár az a külsõ kiegyenlítõ munkahenger nem kéne a toronyra 😛
venti meg kötelezõ, hiszen mindenre ad 6%!-ot (mert ugye, azzal, hogy a commander megkapja a +5%-ot rögtön nem 10-et ad tovább, hanem 11-et)
Olyan csodálatosan összedolgoztunk egy BT-2-vel, hogy ilyenre még high tierben is kb 50 csatából egyszer van példa 😄
Fedezékhasználat, manõverezés, ellenfél beetetése gyors orrkidugással, hogy ellõje magát, minden ami kell, tökéletes szinkronban mozgással, majd a gyõztes csata végén egymás érdemeinek kölcsönös elismerése...
Majd csata végén megnéztem a srác statjait és jött a meglepi!
1 napos regisztráció, 50 csatával, de BT-2-vel 70% winrate, majdnem 2-es kill átlag <#wow1>#wow1>
Szóval valószínûleg egy pro játékos új/bohóckodós accountjához volt szerencsém, aki lehet ezzel múlatja az idõt, míg letelik neki a ban <#taps>#taps>
Vártam, dörzsöltem a markom, ha jó szériám volt a lórival, akkor kigúvatt szemmel játszottam, mert kell az xp.
És eddig 30-40%os gyõzelmi arány (amióta elit se javult).
Nem megy vele a játék, pedig a lórival, és a 1390-el a legjobbak a statjaim.