World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, köszi a kiigazítást.
Én pont ezért magamra vállalom a nevelés részét a következõ 1-2 csatában. 2 felszólítás, a harmadik a figyelmeztetõ lövés a láncra, ha erre elkezd pampogni, akkor kitárok rajta.
Nem akkor van a baj, amikor nincs med, akkor persze, hogy kell heavy hegyre is. de amikor 7 meddel indítunk, és véletlenül az összes tudja, hogy nekik a hegyet kellene védeni, (sõt ellennél alig van med, tehát le tudjuk õket rohanni) jönnek utánunk a heavyk 3-4en. Tehát 5-6 ember marad védeni az egész várost.
+ tudom, hogy az is8 aránylag gyors, de amikor õ is látja, hogy szarban van a város, a hegyet meg már kitakarítottuk mire felért, és még be is szól, hogy ne szóljak bele a dolgába, az nekem kicsit sok.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

ha teljesen szemben vagy akkor a legerõsebb a védelmed. a döntött részt ha beforgatod könnyebb átlõni és nagyobb célpont mint a hasad. ha találsz kis bukkanót , buckát vagy kocsit ami kitakarja a hasad (+ szemben vagy az ellennel) szinte sebezhetetlen vagy. ha közel van és nem tudnak neki segíteni arctámadás. http://mwreplays.com/replay/MZHKZ6C638M5/ itt az is4 elleni résznél megnézheted mennyire effektív ha belemászol valaki arcába. t110-nek ott a púp a tetején olyankor, e100-nak a löveg mellett a tornya stb, egyedül talán az is7-nek nincs olyankor gyenge pontja kivéve ha elfordul és jó szögben látnak rá a döntött részre.
A both az a mindkettõt jelenti. Amire te gondolsz, az a bot.

Az a hajnali 4 máshol reggel 6 vagy még csak éjjel 2 😊
Egyébként szerintem nem is olyan sok az a 25000 ekkora játékosbázishoz képest. Bár az is igaz, hogy én ilyen idõpontokban 4-5k játékosnál többet nem igazán láttam még online soha.

Egyébként már sokszor gyanítottam random, hogy both-kal rak össze a játék. Egyszerûen képtelen vagyok elhinni amit néha csapattársak mûvelnek, még ha gyerek vagy részeg is az illetõ. Hajnal 4 óra nem tudok aludni, gondoltam játszom egy-két partyt, arra számítottam sok lesz a várakozás idõ, de sebaj. Azonnal talált nekem meccset, bármivel is mentem. Jó ez a játék, de hajnal 4-kor 25000 gamer kicsit fura.
Trucker39
Elsõ csatám IS-7-l. Egy IS-4 majdnem megevett. Meg kell még tanulnom, hogyan is használjam ezt a tankot.

Gyõzelem!
CsataHimmelsdorf 2012. május 25. 11:27:57
JármûIS-7
Szerzett tapasztalat: 1 634 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 623
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: III. osztály, Kiváló Lövész, Acélfal

Miért? Olyan klassz mikor Himmelsdorfon egy lassú tetû tank mászik felfelé...igaz középig se ér el, de már vége a csatának...de nagyon jó.

Amúgy ezen kiakadni?

Himmelsdorfon minden második csatában az van, hogy a hegy alatt futó hosszú utcát senki se jön védeni. Állok egyedül 5-6 tankkal szemben. Na most vagy visszavonulok és akkor akadály nélkül begyalogolank a bázisra, vagy harcolok, és kilõnek 2 perc alatt és begyalogolnak a bázisra.

Vagy Lakeville...ott is...mindenki el megy a kanyonba, mert a szép a táj, de a város feletti hegyi utat senki nem védi, pedig ott támad a III. Ukrán front. Minek védeni?

Vagy Abbey...a pálya oldalára nem jön senki.Ja, hogy az ellenség megintcsak akadály nélkül begyalogol a bázisra?

Ez annyira megszokott dolog már.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ne bántsd õket, azért mennek arra mert ott nem igen lövik õket az arty-k.<#mf1> egyébként pl. is-3 szerintem simán belefér, persze ha med hátrány van.
nem kizáró ok, mivel nem lesz kilõhetetlen és op tõle a tank de jobban érzem magam benne mozgékonyabbnak látom(igaz van 100-as kuplung égetõ és már fejlesztem az offroad vezetést is.. van aki lehurrogna heavy-re ez felesleges de én jobbnak érzem tõle a tankom igaz ez a camo rovására ment viszont én mindig a frontvonalon tevékenykedem ) és 11:38 alatt tölt be az is7-em van amikor azon a pár tizeden múlik😄
Elõre is bocsánat, ha véletlen innen valaki hozzám kerül a következõ körökben, de ha még 1x meglátok 1 T8-T9-T10-es heavyt hegyet mászni, úgy, hogy rajta kívül 5 másik med megy fel a hegyre, és miután megkérjük, hogy inkább védjen, de arra se válaszol, akkor én kilövöm. <#falbav>
Remélem ezzel jobbá tudom tenni a világot.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Valaki tudna nekem felvilágosítást adni, ha kérhetném? Az is-3 elsõ két macisajt forma valamijérõl lenne szó. Régebben 90mm-es gun-al ha belõttem jelentõs kárt tudtam okozni, de még a 76-os m1a1-el sem volt reménytelen. Most azt tapasztalom sokszor átütõ 122-es találatnál sincs nincs sebzés. Ez valami bug-lag? vagy csináltak ott vele valamit a fejlesztõk? Köszi
attól még yo a statom 😄
Kezdek belejönni a kis T-50-nel 😄

Elõzõ körben felderítõ, most meg majdnem topgun! De persze álló helyzetbõl mellélõttem a 3%-os Pz38-nak, és jól ki is szedték aztán elõlem. Félek, hogy nem sûrûn lesz vele ilyen lehetõségem, mindenesetre vicces kör volt 😊

17k kredit prém nélkül.

Köszi! nem is számítottam ilyen részletes leírásra<#integet2>
csaba90
köszi 😊

Csaby

In addition, the experience rate for crew members has been doubled for the duration of the special! itt azt írja az akció ideje alatt végig duplázva fejlõdnek.
akkor nincs 110%-os commandered és 121 százalékos legénységed sem(boa+venti).Nem rossz dolog tudván, hogy mindent +-oz töltés, célzás, gyorsulás, fordulás, látótáv stb.. 😊
csaba90
valaki nem tudja hogy az 5-szörös pilóta xp csak az elsõ gyõztes csatánál van vagy folyamatosan a mostnai akcióban?

Csaby

az az igazi diafilm élmény :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Még csak 50 csatám van vele, még az alap toronnyal és a 122 mm BL-9-el használom. Csak a fejlesztett lánctalpat sikerült kifejlesztenem.

Ez se mozgékony. Terepen olyan 25 km/h-ig gyorsul utána már csak alig-alig. Erre is igaz, hogy tolatva jobban gyorsul a max tolatási sebességéig mint elõre ugyanannyira. Mondjuk ez szinte jelentéktelen és rengeteg ilyen harckocsi van. A 40 km/h-s sebességet csak a nagy dombokról lefelé jövet éri el. Helyben fordulni nem tud, lassan fordul. A KV-4 után ez a gyengécske fordulás is nagy elõre lépés. Az alap motor 650 LE-s, a fejlesztett 700 LE-s. Az a +50 LE sokat nem fog dobni. Arra elég lesz, hogy a torony +2,2 és az M62-T2 +0,6 tonnáját ellensúlyozza.

A BL-9 ismerõs lehet az IS harckocsikból. Nem sokban különbözik mint az IS-ekben. Az alap toronnyal kisebb a tûzgyorsasága, mint az IS-3-nak a fejlesztett toronnyal. Kicsit jobb a célzási ideje, mert lassabb az ST-1 mint az IS-3, IS-8, ezért kevésbé növekszik meg a célzó kör menet közben. Tud érdekeseket produkálni a BL-9. Volt olyan, hogy 12 lövésbõl 8 nem találta el a célpontot 250 méterrõl. A maradék 4 meg lepattant a KV-4 tornyáról. (Rohadt érdekes, az én KV-4-esem soha nem fogott meg egymás után négy 225 mm átütésû lövedéket...)
Tier 10-esek ellen van hogy kevés a 225 mm átütése. De ebben semmi újdonság nincs, azok ellen ~240 mm kéne.
Az M62-T2-t nem ezen még nem próbáltam. Adatok alapján az ST-1-nél gyengébb lesz mint az IS-8 és IS-4 harckocsikon. Jóval kisebb lesz a tûzgyorsasága és nagyobb a célzási ideje.

A páncélzata jó. A teknõ eleje nagyon gyenge azt takarni kell. A homlokpáncél elég erõs. De a vezetõ búvónyílása gyenge pont. Lehet vele a fedezék mögül kitolatós csiki-csukit játszani, de nem szabad nagyon beforgatni (mint ahogy szinte egyiket se).
Az alap torony a régi IS-4 alap tornya. Az a kicsi gömbölyded 170 mm-es, shot trapos homlokpáncélos. Szembõl át tudják lõni. De valahogy nem szokták a tornyot lõni. Lehet nem ismerik annyira ezt a tornyot. A kitolatós csiki-csukinál ennek a toronynak az oldala is jól le tudja pattintani a lövedéket.

Jól használható nehéz harckocsi lesz. Az E-75 után talán a leginkább alkalmasabb az áttörésre, élvonalban való harchoz. A Vk4502 Aufs B mellett. Ez tényleg nehéz harckocsi. Nem olyan hitványság, mint az IS-8, AMX-50-120.

A kinézete meg olyan amilyen. A test az valami összetákolt dolog lesz. Szerintem az elsõ fele és a futómû az IS-6-os. A hátsó traktus IS-4.
A garázsban nézve döntöttebbnek tûnik a homlokpáncélja, mint az IS-4-nek. Viszont tesztek alapján nem viselkedik máshogy, mint az IS-4-é.

Az alap toronnyal tetszik, szerintem nagyon jól néz ki. Fõleg a nagy futógörgõkbõl álló futómû miatt. Nem szeretem az orosz kis méretû futógörgõ + láncvezetõ görgõ (IS-1/3/4/8 futómûve) kialakítást. Ez az orosz valahogy ronda. Az IS-4 féle hülye lépcsõs far nem tetszik, azért kár. De ez ízlés kérdése.
hát t50-2-re igen csak ráfér a nerf, vagy az eltünzetés, esetleg prémiumba átemelés szarabb verticallal, mert egy hósikló hozzá képest kutya fara :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az önfeledtséggel és a rohangálással nálam sem volt gond, csak épp totál fogalmatlan voltam 😄

Mindezt megkoronázandó, egy olyan gép volt akkor még a "seggem alatt", amin csak akkor sikerült 5 fölé tornászni az FPS-t, ha már ki voltam lõve 😄

Nagyon úgy néz ki hogy csak papíron lesz medium kategóriája, mozgékonyságra egy heavy lesz biztos.

WoT: Nishizumi77

Videóban 8:00 körül van benne, baromi lassú lesz szerintem, mivel Tier6os motor lesz hozzá, az ágyúja T8 szóval valószínûleg az a 90es lesz benne ami 180mmert üt át.

Másik érdekesség 6:10tõl valamit a T-50-2rõl magyaráz, ugye az le lesz cserélve valami másra, és 6:20nál mutatnak valami korcs tankot mutatnak ami kinézetre egy csónakkal összekevert KV-1 átlapolt görgõkkel. Lehet ez lesz az új T5 light T-50-2 helyére?

na ne már :-)

nekem meg volt legelsõ csatára, magic forest pálya, mindenki rohangált középen, én mag csak úgy suhantam a kis loltraktorommal. Azok voltak a szép idõk, amikor még önfeledten lehetett rohangálni, le se szarni a sok noobolást (mert persze kaptam rendesen) :-)
Aztán meglett a lucus, hú mindenden pirosnak nekimentem, imádtam.

Most meg, ááááh semmi meglepetés, pontosan tudja az ember, hogy hanyadik másodpercben ér E7-be, ki jön szembe, honnan stb :-)

csaba90
hát ennek nagyon heavy-s kinézete van... 😊

Csaby

Olyan hamar 😄 Nekem vagy 30 kellet mire rájöttem hogy kell a t-57-el célozni XD és még legalább 30 mire tudtam a piros vezetõszál az nem jó 😄
Ebbe inkább bele sem szeretnék gondolni, annak tudatában, hogy nekem kb a 15. csatámra sikerült összehoznom az 1. killemet 😄

gyáá de szép!
habár az a külsõ kiegyenlítõ munkahenger nem kéne a toronyra 😛
nekem venti IS-8, IS-4, IS-7.. és közepes és könnyû tankjaimon vannak mert azokra occó szejõzõ van
Vagy egy õstehetséggel hozott össze a sors. 😊

Gyakran fogsz ilyennel találkozni. Vissza mentem én is bt-2-re (szerintem jobb mint a tetra) "gyakorolni a med taktikát" találkoztam sok nagyon jó játékossal. Egyszer megnéztem egy srác stat-ját mert nagyon ügyi volt bt-2-vel ' tele volt tier-9-10 tankokkal és több mint 1000 csatája volt bt-2-vel XD
BOA perket csak olyan jármûre érdemes tenni ami szívos (pl: Maus,Puffancs) vagy arty (ráadásul a legtöbb arty nyitott szóval venti kiesik) :-)

venti meg kötelezõ, hiszen mindenre ad 6%!-ot (mert ugye, azzal, hogy a commander megkapja a +5%-ot rögtön nem 10-et ad tovább, hanem 11-et)

Le ne rakd. Havernál kipróbáltam a fullost, álom az a tank.

Az elõbb mekkora funolás volt tier2-ben, te jó ég 😄

Olyan csodálatosan összedolgoztunk egy BT-2-vel, hogy ilyenre még high tierben is kb 50 csatából egyszer van példa 😄
Fedezékhasználat, manõverezés, ellenfél beetetése gyors orrkidugással, hogy ellõje magát, minden ami kell, tökéletes szinkronban mozgással, majd a gyõztes csata végén egymás érdemeinek kölcsönös elismerése...

Majd csata végén megnéztem a srác statjait és jött a meglepi!

1 napos regisztráció, 50 csatával, de BT-2-vel 70% winrate, majdnem 2-es kill átlag <#wow1>
Szóval valószínûleg egy pro játékos új/bohóckodós accountjához volt szerencsém, aki lehet ezzel múlatja az idõt, míg letelik neki a ban <#taps>

Pales27
Már nem kell rá vizes lõszertároló. Nem robban, mint régen. 132 csata alatt 1x robbant.

A wolvi-val nem nagyon okozna neked gondot pénzt farmolni 😄

nem véletlenül drágább😛
érdekes...nekem szinte az összesen van és venti is
Nekem sincs😄 de a következõ szint lépésemnél már igen.
ja csak egy venti 500k... akciósan 250, egy álcaháló meg 50k 😄 és nem a ventitõl leszek jó játékos 😊 szóval annyit nem ér 😄
5k mínusz azért sok lenne prem nélkül, de van még 2 hetem gondolkodni rajta ameddig tudok új vga-t venni, kényszerpihenõ rulez. Már 2 hete nem játszottam, még bírom valahogy xd
Trucker39
Módosítottak kissé a kijelzésen, már nincs két féle számítási mód csak Win.

26 tankom van de egyiken sincs Elit alakulat xDDD
én nagyon csipázom, elején nekem is e körül volt a mutató, aztán felment 60 körülire, kedvenc tankom a játékban a bat, legjobb spotolásra, iszonyat gyors a cucc!
Próbáld ki persing-nél rakd rá a 100-as benyát. Gyorsabb nem igen lesz, de jobban fordul. Tudom nõ a deficit de megéri ha kitudod használni. Nekem nagyon bejött, bár igaz ez még tavaly volt azóta lehet ehhez is hozzá piszkáltak.Egy próbát azért szerintem meg ér.
Nekem meg keserûség bánat.
Egy tipikus kör, imént sikerült megfutni.

Valahogy így érzek én is a Batmobillal.
Vártam, dörzsöltem a markom, ha jó szériám volt a lórival, akkor kigúvatt szemmel játszottam, mert kell az xp.
És eddig 30-40%os gyõzelmi arány (amióta elit se javult).
Nem megy vele a játék, pedig a lórival, és a 1390-el a legjobbak a statjaim.