World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Talán mert egy heavyn, ami állandóan mozog, semmit se segít, viszont 100 kiló többletsúly. Ventit meg minden tankra érdemes, hiszen javít egy kicsit mindenen.

Vigyázni kell amúgy ezekre a kiegészítõkre. Én tegnap tettem rá a stock motorú(elõször az LB-1re mentem) T-44emre a vizes lõszertárolót az ammo rack robbanás megelõzésére, ahogy tanácsolták. Aztán kiderült, hogy a vizes lõszertartó szerény 342 kilogramm extra súly, amitõl a stock motorú T-44em azt a kis mozgékonyságát is elvesztette, ami volt neki. Úgyhogy villámgyorsan levettem, fullos motorig fel se teszem újra.

Trucker39
Kiadtak valami frissítést az XVM mod-hoz.

XVM

"Ha van agyuk" - kulcsmondat 😄
Mint tudjuk, ebben a játékban ez fordul elõ a lehetõ legritkábban 😄

nálam is hasonló volt 350 csata 600 kill, nagyon jó tank. T-54, e-50, batchat nagyon jók! Amerikai vonalon pershingnél vagyok, ami egy hatalmas csalódás számomra, még pedig azért mert nagyon lassú, t-44 egyértelmûen jobb. Talán a legjobb tier8 med (csak a lorraine olyan jó még)
Én mentem vele full kifejlesztve kb.20 kört és dobtam.És nem a vereségek miatt, azt hiszem még pluszban is voltam vele. Mondjuk hogy mennyire hozza a creditet nem figyeltem. De már nem is érdekel. A legrosszabb tankom ami valaha volt. még az m3-lee-vel vagy az m-6-al is szórakoztatóbb volt.
Azért nem olyan rossz az, oké hogy szivat a játék stock meg a nem 100-as legénység miatt, de a damage ratio már most megvan 1, úgyhogy jó lesz az.
Nálam a T-44 az öröm és bódottág:

Soha nem volt ilyen szenvedõs rész benne,zsinórba vereség is talán max 3.ig tartott,meg is tartottam olyan jól bevált.

T-150-et milyennek találjátok? Eleinte nagyon szenvedtem vele, de a 122 mm-es feltétele óta elég jókat tudok vele sebezni, igaz lassú, mint a tetû és rendkívül papír.

A VK3600-ért kénytelen leszek beáldozni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Te tudod. a rammer jó választás mondjuk. De a ventivel kapcsolatban elgondolkodtató hogy a teljes legénység egyik másodlagos képzettsége 100%-ban elveszik rá 'elít alakulat' ha azt a hatást elakarod érni. Én ahová csak lehet mindig elsõnek azt teszem fel. Persze kinek mi jön be. Olyan rossz a heavy-k láthatósági index-e az álcaháló szinte semmit nem ér. 1000 csatából ha egyszer hasznodra lesz. a venti pedig mindben.
11.vereség(ebbõl 5 malinovka),"random",na megyek melózni,kihúzom a motort és megy a süllyesztõbe a T-54,kár mert jobban vártam mint az Is-7-et,a WG meg....

Én még csak a T-44-el szenvedek.
A tankkal meg nincs semmi baj csak a kretén csapatokkal meg valahogy én nem éreztem még rá a 44-re.
De hasonló nekem az ISU is stock állapotában.

imádmom mikor a scout vagy med tank (arty mellett)odarongyol a helyett, hogy bokorból világítaná a hegy felé haladókat vagy ha med menne fel templomhoz. max 30 mp-1 perc és kilövik a domboldalról amíg a ház mögött állóknak akiket spotol ha van agyuk és nem néznek ki nem lehet sebezni.
Venti ott rohad meg ahol van, minek rá? nincs értelme kiadni annyi creditet érte...
Legénység azért "ovodás" mert a T-150 legénységét kapta meg + a 2. töltõ a Matildában pakolta a skulót anno...
Álcaháló minek? hátha már van szabad hely akkor miért ne tenném oda???
Lesz még rajta töltésgyorsító és kész 😄
darki81
én ugyan ezt szoktam csinálni ha arról az oldalról indulok és gyorsabb tankkal vagyok.. Jó az ablakból lövöldözni, szeretem 😊

Ha oda eljut 1-2 tank, kb el van döntve az egész meccs általában.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Persze. Mindenki azzal játszik amivel akar. Van akinek ez jön be, van akinek az.
Trucker39
Kicsit kialudva magam, lássuk a statisztikát. Összesen 501 csatát mentem IS-8-l. Azt nem tudom megmondani, mennyi volt az "öröksége" az IS-4-tõl. Azzal csak annyit mentem, hogy S70 ágyú meglegyen. A tegnapi nap volt a leghúzósabb. Gondoltam, addig már nem teszem le, míg meg nem lesz az IS-7-hez az XP.

Íme a tegnapi nap statja:

Mintha a régi T34 statomat látnám 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Igen ezt már többször tapasztaltam.
Épp az ilyen okoskodás miatt írtam a T8 medeket...és leszarom mi lesz 200 csata után ha 100-ig se lesz kedvem játszani az adott tankkal,remélem érthetõ???

Mehetnétek együtt Virkir-rel.
Õ is szidja rendesen

wot nick: PsychoTrooper

Az egy dolog, hogy papíron mindkettõnek 120mm a hullja, de a T-54-nek sokkal döntöttebb az eleje, meg kisebb is, ill. a torony is jó erõs. Nem lehet összehasonlítani a kettõt, a T-54 sokkal erõsebb, meglepõ dolgok pattannak az elejérõl.
Nagyon jó az is de Wolvival ellentétben ott szoptatott a matchmaker, meg akartam tartani de miután meglett a T25/2 és mentem pár kört ami úgy nézett ki hogy tier 8 tier 9 tier 9 tier 9 úgy döntöttem hogy nem fogom megtartani.
Sõt semilyen elit jármûvem nincs tier 7 alatt ebbõl kifolyólag pedig egy két kedvencet megtartottam volna de ilyen MM-el felesleges.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Te most viccelsz? 33 csata az nudli nem is igazán érezheted ezt a tankot. ha 200 csata után állnál így az már gáz. ez még simán fordulni fog.
Oké most itt tartok!

És nem direkt csinálom vagy valami!!!Nem bottal játszom,megvan a torony az ágyú és a lánc(már bánom a 80ezer feletti free xp-t amit erre költöttem,DIREKT EZT AKARTAM ELKERÜLNI,ezt a szopó szériát!!!)
És meg lehet nézni a T8-medjeimet,az utolsó kettõt amit játszottam 60% felet fejeztem be...(a P2-az még noob korszakban volt,de az is 55)

Az IS-8 vonzza a vereséget függetlenül attól hogy mit produkálsz a másik oldalon mindig áttörnek. Ma reggel minden lövésem ami talált sebzett BL-9-el (nem mind talált) de így is mindig vesztettünk. Top tank öngyilkos rohama, jól védett de gyakorlatilag stratégiailag használhatalan helyen kempelõ td-k stb.
PZ IV-el volt a csúcs eddig: Malinovka arty nélkül. Két ferdi a top tankunk az egyik kezdéskor hátramegy B1-be és elbúj a leghátsó bokorba és onnan egész csata alatt nem mozdul. Biztos sokat nyomta arty-val és ha azzal jó volt a hely akkor jó Ferdivel is felkiáltással bement a gödörbe.
Az a baj hogy ha nincs arty a csatába az csak azokon segít akik félnek tõlük de aki hülye az ettõl még hülye marad.
Értem köszi. Kv-13-at tologatom az nagyjából olyan mint a t-54 már ami a pajzsot illeti. Nagy, lassan fordul, és persze a gun-ja is rosszabb. én kedvelem ezt is. De nem is ezért kérdeztem milyen. Régebben toltam pár száz kört m-26 patton-nal. szerintem a persing jobb volt hiába volt egy tier-rel lejjebb. Ezért félek néha elõre lépni. De ez persze csak a saját véleményem.
Jó a T-54 a mozgékonysága miatt, nem szeretem, hogy az E-50 olyan lassan áll meg 60-ról, amikor csak elõreszaladsz kicsit felmérni a terepet. A T-54-el meg lehet csinálni pl. Westfielden, hogy középen kiszaladsz a házak közül 20-30 méterre, bespottolsz 10-12 tankot /ki jön a városba, ki a völgybe/, aztán sértetlenül visszarükizel a házak közé. Az E-50-el ilyet nem lehet.
Viszont az E-50 megvadult a minap, és 4 meccs alatt átlag 4000-et sebeztem, összesen 15-öt kilõttem, ilyet meg a T-54 nem tud, legalábbis nálam.
Sippie
úgy hogy kerülgeted a döglassú nagyvasakat, odaérsz kulcspozíciókra meg elõbb tudod támogatni a többi medet. JT-t úgy végeztem ki hogy hozzám sem tudott érni, csak a társai lövöldözgettek. Egyszerûen nem tudott már mit kezdeni azzal hogy oldalába kerültem. Így meg a Maus, és E100-ak is kivégezhetõek.

Ez se semmi :_D

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Kár hogy nem lehet üzletelni, én megvenném tõled, persze credittért vagy cserélnék mondjuk t-92-re.
Viszonylag könnyen pluszban tartható.

Na most is Is-4 D-25T-vel mint top tank ez az 5. kör...<#falbav>ja és persze velem szembe jön az Is-7...ma holnap eladom...

Ja értem, béna a csapat, az bármivel is vagyok cumi.A lényeg hogy jó med <#vigyor2>
Jó lenne ez de a top tankon(kon),meg az arty(kon) múlik minden ha azok retartardáltak,kempelnek,megdöglenek elsõnek,haggyák magukat tracerelni baszhatom az egészet...

Ezek szerint akikkel én találkoztam stock gun-nal lehettek. De hogy lehet valamivel, még ha gyors is, med-ként játszani 100mm gun felett? már a töltésidõre gondolok.
Ennyire rossz a t-54? Vagy csak cumiztat az MM? Pedig jó kis med-nek tûnik. Csak azért kérdezem mert én is haladok felé, bár még nagyon messze van.
Sippie
*rám tudna tolatni = rám tudna fordulni
Sippie
a gunja ugyanaz mint az IS4-nek, szóval ha az IS8-on nem tetszik az embereknek is4-en se fog. Pedig nagyobb dpm mint az S70-es. Amúgy tnyleg minden átlövi, de piszok gyors, és a JT-t pl tolatva megkerülöm mielõtt rám tudna tolatni. Amúgy nem vagyok elájulva én se tõle, olyan középszint, E75 megesz, VKP megesz, M103-al még nem kerültem szembe de gondolom megesz, viszont medként egész jó, és IS7 miatt muszáj tolnom. Még 130k XP. 😄
Folytatódik a T-54 sikerszéria,most 3 vereség,még duplázni sem sikerül,ha még egyszer E-100-at látok toptanknak én lelelépek...

Csak érdeklõdõm, KV-4-re álcaháló? van ennek értelme? és hol a venti, és mi ez az óvodás legénység?
Az st-1-röl megtenné hogy írna valaki pár szót? Csak elvétve láttam, és még egyszer sem akadtam vele össze egy az egyben. Köszönöm.
Én megértem. Nekem ugyan nincs ilyen, de ellenfélnek nem valami rémisztõ. Hogy a francba létezik tier-9 heavy 120mm hull-al? Bizonyára nincs olyan ágyú, amivel összekerülhet, és nem lövi át. Ahogy én észrevettem nem is igen pattog. A gun-ját sem igen dicsérik.Nem is üt olyan hatalmasat ahogy én tapasztaltam mikor eltalált. Még jó hogy gyors, ha az sem lenne, igazi lufi tank lenne és senki nem játszana vele, bármi is lenne az utána következõ tank. Én is arrafelé "fejlõdõk" de lehet hogy elõtte megállok. Semmi kedvem hozzá, bár ez még változhat.
Gratula! emögött biztosan marha jó kis csatáid voltak. M-18-al nem mentél még? Ha ilyen pusztító vagy a wolvi-val, el sem tudom képzelni mit mûvelnél az igazi meglepetés okozni tudó pokolcicával!
popey8
Nem értem, hogy lehet szegényt ennyire utálni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
T-44-et szokták használni tier 8-as companyban?

Az, hogy a lövedék átmegy a tankon adódhat a magas ping értékbõl?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Igazat szóltál barátom!!!... 😄
Trucker39
Ez lemaradt:

Megvásárolva:
IS-7' vettél. Elköltöttél kredit: 6 100 000.

Szerintem csak a wolvi játékstílusa nem fekszik neked.

Nálam effektívebb volt mint a SU-85.

Trucker39
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: IS-7. Elköltött XP: 178 683. Elköltött szabad XP: 10 517.

IS-8 tankot ezután már csak célkeresztben szeretnék látni. Nem is merem leírni mit gondolok errõl a tankról. (Hová is dugja, aki ezt megrajzolta.)

Solten
Hany meter hosszu ez az agyu? 30? 😄

Saor Alba