World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyázni kell amúgy ezekre a kiegészítõkre. Én tegnap tettem rá a stock motorú(elõször az LB-1re mentem) T-44emre a vizes lõszertárolót az ammo rack robbanás megelõzésére, ahogy tanácsolták. Aztán kiderült, hogy a vizes lõszertartó szerény 342 kilogramm extra súly, amitõl a stock motorú T-44em azt a kis mozgékonyságát is elvesztette, ami volt neki. Úgyhogy villámgyorsan levettem, fullos motorig fel se teszem újra.
Mint tudjuk, ebben a játékban ez fordul elõ a lehetõ legritkábban 😄
Soha nem volt ilyen szenvedõs rész benne,zsinórba vereség is talán max 3.ig tartott,meg is tartottam olyan jól bevált.
A VK3600-ért kénytelen leszek beáldozni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A tankkal meg nincs semmi baj csak a kretén csapatokkal meg valahogy én nem éreztem még rá a 44-re.
De hasonló nekem az ISU is stock állapotában.
Legénység azért "ovodás" mert a T-150 legénységét kapta meg + a 2. töltõ a Matildában pakolta a skulót anno...
Álcaháló minek? hátha már van szabad hely akkor miért ne tenném oda???
Lesz még rajta töltésgyorsító és kész 😄
Ha oda eljut 1-2 tank, kb el van döntve az egész meccs általában.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Íme a tegnapi nap statja:
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Õ is szidja rendesen
wot nick: PsychoTrooper
Sõt semilyen elit jármûvem nincs tier 7 alatt ebbõl kifolyólag pedig egy két kedvencet megtartottam volna de ilyen MM-el felesleges.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
És nem direkt csinálom vagy valami!!!Nem bottal játszom,megvan a torony az ágyú és a lánc(már bánom a 80ezer feletti free xp-t amit erre költöttem,DIREKT EZT AKARTAM ELKERÜLNI,ezt a szopó szériát!!!)
És meg lehet nézni a T8-medjeimet,az utolsó kettõt amit játszottam 60% felet fejeztem be...(a P2-az még noob korszakban volt,de az is 55)
PZ IV-el volt a csúcs eddig: Malinovka arty nélkül. Két ferdi a top tankunk az egyik kezdéskor hátramegy B1-be és elbúj a leghátsó bokorba és onnan egész csata alatt nem mozdul. Biztos sokat nyomta arty-val és ha azzal jó volt a hely akkor jó Ferdivel is felkiáltással bement a gödörbe.
Az a baj hogy ha nincs arty a csatába az csak azokon segít akik félnek tõlük de aki hülye az ettõl még hülye marad.
Viszont az E-50 megvadult a minap, és 4 meccs alatt átlag 4000-et sebeztem, összesen 15-öt kilõttem, ilyet meg a T-54 nem tud, legalábbis nálam.
Ez se semmi :_D
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Az, hogy a lövedék átmegy a tankon adódhat a magas ping értékbõl?
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Nálam effektívebb volt mint a SU-85.
A következõ tank kifejlesztve: IS-7. Elköltött XP: 178 683. Elköltött szabad XP: 10 517.
IS-8 tankot ezután már csak célkeresztben szeretnék látni. Nem is merem leírni mit gondolok errõl a tankról. (Hová is dugja, aki ezt megrajzolta.)