World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszi az infot.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
A 107es csoda gun 😊
Muszáj ezt leírnom mert annyira de annyira nagy szenvedés volt kifarmolni hogy az valami vicc, de megérte 😄 Igazi megváltás stock gun után 😉
Végre ha jön velem szembe egy KT nem kell HE-t töltenem XD

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

(nem bánnám mert úgy 10 millára lenne hirtelen szükségem 😊)
nem jövök rá, mit hagyok ki
Ma is volt olyan, hogy csak a saját statomat mutatta, de a következõvel helyreállt.
wot nick: PsychoTrooper
wot nick: PsychoTrooper
Az artykkal nem az a fõ probléma hogy mennyit sebez hanem az hogy rohadt sunyi módon teszi.Ha meglõ a pálya másik végén,esélyed sincs hogy visszalõj neki.Szerintem ez az ami a legtöbb embert zavarja.
Soha nem haragudtam senkire aki tankkal kilõtt,akár egy lövéssel ha szerencséje volt és lõtt egy lõszerrekeszt de a koszos arty amikor egy bokorból lövöldöz és semmit nem tehetek ellene ha sok van mert az elsõ leszedi a két láncot,aztán már vége is,na az kurva idegesítõ.Váratlanul,láthatatlanul,sunyin,és még nagyot is sebeznek.Hogy az a...... 😄
De nem baj,ma megveszem az AMX13/90-et és egybõl fullos lesz mert van annyi free xp-m,aztán annyi nekik 😄
objecttel néha elég jól meg szoktak szivatni viszont ma speciál én szivattam õket 😄 úgy szétszedtem az egyiket hogy csak egyszer tudott rám lõni de az is lepattant 😄 100%-ról lõttem szét és egyszer nem pattantam le róla 😛 pedig az szokott idegeíteni nagyon :S fõleg régen amikor t30-al találkoztam vele... :S
Csaby
Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. május 24. 20:45:58
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 574 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 089
Csatában elért Achievement: Pusztító (pedig csak 3 kill)
A T95 piszok lassú és ha egyedül marad,könnyek kicsinálják.Ebbõl a szempontból is jó az object mert viszonylag gyorsan fordul és gyors is,így sokszor odaér a kritikus helyekre és a csata végén ha már a legtöbb tank nincs 100%-on,akkor sok minden csak 1 lövés neki,amivel még nagy hátrányból is képes megfordítani egy csatát.Emellett a BL10 a játék talán legjobb ágyúja.
Csaby
Csata: Dragon Ridge 2012. május 24. 20:30:49
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 3 806 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 119 119
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top Gun
Manapság nem toltam vele mert nem kellet a kredit,erre elõveszem és voalá😊
kiváló scout td sztem. a slugger más azzal már inkább védekezni kell sztem
a volverine pedig egész jó volt 2.5 másodpercenként lõtt sok köröm volt ami bõven 1000 xp fölött volt.. a másik ágat pedig ahol t30 a vége nem ajánlom.. a t30 olyan semmilyen addig jó amíg nem látnak meg! amiket allok róla hogy a t28 protkó is milyen :S talán a hellcat amire azt mondják nem rossz.. de egy panzer III-as is ki tud lõni szembõl!
és én is mentem pár td-s kört... már.. 😊
Csaby