World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem tudtam, hogy szet lehet loni. Legkozelebb kiprobalom. Mondjuk egyedul ugysem maradtam volna sokaig eletben.
Koszi az infot.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Abban neked, hogy heavyknek mindenképpen középre illenék menniük! De abban már nem, hogy csak nehéz tank tud ott átmenni. Ha He-vel meglövöd a talajt, a tankcsapda alatt, akkor "megdöglik" és te is át tudsz menni. Mûködik, mivel pont ma csináltam meg ezt, egy PzIII/IV-el.
Alien69
Felesleges görcsölni. Oda nem megy be, csak heavy segítségével. Én speciel a stugommal nem sikerült ma a 2x-ezõ, mert tele voltam heavy lámákkal. Kész idióta volt MIND. Valahogy mindig egy irányba ment. Persze, ez önmagában nem lenne baj, ha mennének. A másik oldal MINDIG elbukott, és ugye vagy a bázist húzták be, vagy a seggünket lõtték szét (utóbbi megalázóbb, fõleg, hogy "szóltam). Mert ugye azt senki se képzeli, hogy majd ott maradok egy másik tankkal azon a bizonyos "másik oldalon", hogy hamar szét lõjenek. Mind kétszer otthagytam csapattársat, oszt usgyi. Persze közbe írogattam, szidtam õket, meg hogy "vissza a bázisra". De minek? Azért megbosszultam. Beálltam egyik mögé, ne tudjon tolatni. Minek? Deeegelj meg, és voilá, megdeglett. Igaz, utolsónak én is, de micsoda elég tétellel! <#nevetes2>

kisTekila
nekem is vacakolt ma este.
visszaraktam a 2.2-est, és azóta jó 😊

xfire: kistekila

107 Zis-6-al használtam
d25-T vel sem kell HE-t töltened..
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS megvan!!! 😄
A 107es csoda gun 😊
Muszáj ezt leírnom mert annyira de annyira nagy szenvedés volt kifarmolni hogy az valami vicc, de megérte 😄 Igazi megváltás stock gun után 😉
Végre ha jön velem szembe egy KT nem kell HE-t töltenem XD

Komarin, ket magyar srac platoonban Tiger II-vel a toppon. Mielott elindulunk pittyegek a szigetre, hogy oda menjenek. Egy Lori meg en a Type-al megyunk a bazisunk fele, hogy a hidon atmeenve spottoljunk. Jon meg ket TD is(ha jol emlekszem) meg kullog a ket magyar a Tigerekkel. A szigeten senki. Mivel cska heavyvel lehet attroni az X alaku akasztokat szolok, hogy menjenek oda. Erre kapom, hogy miert nem en mentem. Irom, hogy nem tud csak nehez tank bemenni erre visszairnak, hogy az ellenfeltol is bent van egy Type. Persze campeltek es minket meg a Lorival szetkaptak a szigetrol. Ennek a ket baromnak eszebe sem jut, hogy az ellenfelnek volt annyi esze, hogy egy heavy torje az utat es azert tudtak bemenni a medek is. Ja es meg mi voltunk a hulyek mert szetlottek a seggunket a szigetrol. Irtam, hogy remelem tanultak az esetbol, de mivel tovabb osztottak nem hiszem, hogy felfogtak amit irtam. Szerintetek kinek van igaza?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Most mûködik.
Random_
Hmmm szép játszma

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

popey8
Nálam is meghalt az XVM.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

zsolt9999
Nekem t28-ig nagyon szenvedõs volt mindegyik. Másik ágat meg még nem próbáltam

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Slugger felé mész, akkor ott lesz a T25, ami a legjobb Tier7-es TD. Ha Hellcat felé, akkor Tier9-ben ott a T30, ami sokoldalúbb, mint a T95. A szerint dönts el, mi a végcél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Alien69
Akkor jól emléxem. Sajna, akkor erõsen rá kell hajtanom a tájpozásra. <#vigyor5>

Nem szokták,1x volt Ferdi kurszki csatás eventkor,valszeg véletlenül.

mi annak az addonnak a neve ahol az elején a táblázatban egy csomó infok vannak a tankokról?<#help> köszi!
Alien69
Tier 8-s tankokat nem szoktak félárazni, igaz? Elit lett a T20-m, Pershing jönne, bár azt még nem döntöttem el, hogy meghagyjam-e a t20-t. <#help><#alien>

OTMDATA?
Koridor
Nekem is sz@raszkik a játék. Tegnap még rendesen ment.

Alien69
Nálam sem látszik sajna, mintha nem kapna a szervertõl semmit se, mert az összes tanknál -%- ír. <#ijedt>

Akkor még 1x nálam eddig tökéletesen ment. Valami használható ötlet?

Gottfried
A fene sem emlékszik már rá.Itt adta valaki a linket,aztán amit ott írtak,úgy telepítettem.Nem vagyok egy nagy pc guru de elég egyszerû volt és egybõl mûködött,kivételesen nem csesztem el semmit. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Tegnap és ma 10 percig ment most ez van és nem látszik semmi sem a betörtõ képernyõn sem a játékban:

Gottfried
Az AMX13/90-el lehet még valamennyit keresni prém nélkül,egy kicsit átlag feletti teljesítménnyel?
(nem bánnám mert úgy 10 millára lenne hirtelen szükségem 😊)

hogyan raktátok fel?
nem jövök rá, mit hagyok ki
Mûködik, de néha nem mutat semmit, ilyenkor valszeg frissíti az adatokat.
Ma is volt olyan, hogy csak a saját statomat mutatta, de a következõvel helyreállt.

wot nick: PsychoTrooper

Gottfried
Egy rokon lélek... 😊

Gottfried
Nálam mûködik minden 😊

<#mf1> Nekem is ezek a kedvenceim <#taps><#nyes>

wot nick: PsychoTrooper

Gottfried
Igen,leszed de ha lõsz vele,többnyire meglátják és akkor húzhatod a csíot ha tudod. 😊(ennek ellenére szerintem jó TD)

Az artykkal nem az a fõ probléma hogy mennyit sebez hanem az hogy rohadt sunyi módon teszi.Ha meglõ a pálya másik végén,esélyed sincs hogy visszalõj neki.Szerintem ez az ami a legtöbb embert zavarja.
Soha nem haragudtam senkire aki tankkal kilõtt,akár egy lövéssel ha szerencséje volt és lõtt egy lõszerrekeszt de a koszos arty amikor egy bokorból lövöldöz és semmit nem tehetek ellene ha sok van mert az elsõ leszedi a két láncot,aztán már vége is,na az kurva idegesítõ.Váratlanul,láthatatlanul,sunyin,és még nagyot is sebeznek.Hogy az a...... 😄
De nem baj,ma megveszem az AMX13/90-et és egybõl fullos lesz mert van annyi free xp-m,aztán annyi nekik 😄

én is ezzel veszõdöm, de még nem jöttem rá a nyitjára
csaba90
igen, am sztem is az a legjobb td.. gondolkoztam h azt húzom ki vagy a t95.. t95-ös ág tier 2-tõl is kezdve olcsóbb xp-ben mint a kifejlesztett alap su100-astól (nekem) ugye a T30-ason megvan a 3 top ágyú... úgyhogy azokat nem kell kiszednem és így elég sok xpt spórolok meg ezért döntöttem végülis a t95-nél.

objecttel néha elég jól meg szoktak szivatni viszont ma speciál én szivattam õket 😄 úgy szétszedtem az egyiket hogy csak egyszer tudott rám lõni de az is lepattant 😄 100%-ról lõttem szét és egyszer nem pattantam le róla 😛 pedig az szokott idegeíteni nagyon :S fõleg régen amikor t30-al találkoztam vele... :S

Csaby

Megkérdezem újra: másnak megy ez a qrva XVM in game eff rate mod?

Alien69
Az artykat szidjátok. Sírtok, egy lövéssel mennyit szed le. Persze, én is rühellem, ha kiszednek egy lövésbõl, vagy ha nem is szed ki, de csatámnak annyi pár száz HP-vel. De az SU-152 alap gunnal is epikus, amikor leszedek egy durral 700HP-t. <#nevetes2>

Gyõzelem!
Csata: Swamp 2012. május 24. 20:45:58
Jármû: SU-152
Szerzett tapasztalat: 1 574 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 089
Csatában elért Achievement: Pusztító (pedig csak 3 kill)

Gottfried
Tény hogy szeretem,bár inkább azért van vele ennyi csatám mert prém nélkül játszom és el kell tartani a nagyokat.Az igazi fun tankjaim az object702(ami szerintem a legjobb TD) és az E75.Sajnos az E75 már az a kategória ami nem tartja el magát,ezért kell mostanában megint többet mennem a su-val.
A T95 piszok lassú és ha egyedül marad,könnyek kicsinálják.Ebbõl a szempontból is jó az object mert viszonylag gyorsan fordul és gyors is,így sokszor odaér a kritikus helyekre és a csata végén ha már a legtöbb tank nincs 100%-on,akkor sok minden csak 1 lövés neki,amivel még nagy hátrányból is képes megfordítani egy csatát.Emellett a BL10 a játék talán legjobb ágyúja.

csaba90
a jt nem rossz de átlövik könnyen.. hát nekem nincs t95-öm :S de hát kiszedem mert megtetszett 😊 hát.. ezt bántma meg a T30-al.. ugyanúgy kezdtem vele tolni mint mikor heavy volt... 😄 elsõk közt haltam meg:S a nagy célzója miatt még közel is meg kell várni hogy szûküljön...

Csaby

Hát én nem mondom hogy szarok, csak nem értem mi ez a rajongás irányukban. Semmi különös nincs bennük, és sok képességük átlag alatti.

inkább ha a t95öt látják meg akkor van a vége a dalnak, 1 arty lövés és csokolóm, míg a t30al lehet heavy stílusban játszani fedezéket keresni, tornyos és gyorsabb jóval. Hát én idáig mindenkitõl azt halottam, hogy a t95 egy kalap szar, klasszikus td-k között azt beszélni a nép hogy a JT a legjobb. (nekem csak t30 van, de a t95 a vicc kategória) 😊
csaba90
téged milyen csatákba rak be? engem kb 70%-ban 8-as csatákba rakott :S

Csaby

csaba90
de neked a su85 az fan tank.. ha megszeretsz egy tankot +30% teljesítményt jelent 😄

Csaby

Gyõzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. május 24. 20:30:49
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 3 806 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 119 119
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top Gun

Manapság nem toltam vele mert nem kellet a kredit,erre elõveszem és voalá😊

Gottfried
Én kimondottan rühelltem a Wolverinet. Tier5-ben a su85 fényévekkel jobb.Ilyen csatákat mint amit az elõbb betettem ide,soha nem fogsz a wolverine-el menni,a su85 meg két naponként hoz egy ilyen gyõzelmet.
A két statom azt hiszem magáért beszél:

Köszönöm a tanácsokat mindenkinek, a T95 vonalat megpróbálom aztán csak összejön majd valami.
A wolwerin kiváló TD amilyen csatákba betesz ritkán fogsz csalódni. Az m-18 gyors TD, pajzs nélkül, minden, de minden átlövi. "a kedvencem"
kiváló scout td sztem. a slugger más azzal már inkább védekezni kell sztem
szerintem a legdrágább lõszer a prémek között a t34 lövegébe való^^ lõwe, type eltörpül mellette igaz a t34-nek sokkal nagyobb a pen, kevesebbet is fogsz vele pattogni.
csaba90
én most kezdtem el a T95-ig... de megvan a T30 is még heavybõl... hát ha td-t akarsz igazi td-t akkor a t95 irányába menj el.. elõtte jó a t28 is meg az AT sem vészes.. slugger sem olyan rossz jobb mint a jagdpanzer 160-as átütés.. viszont elég nagoyk közé pakolja az AT-t már nem fogja...
a volverine pedig egész jó volt 2.5 másodpercenként lõtt sok köröm volt ami bõven 1000 xp fölött volt.. a másik ágat pedig ahol t30 a vége nem ajánlom.. a t30 olyan semmilyen addig jó amíg nem látnak meg! amiket allok róla hogy a t28 protkó is milyen :S talán a hellcat amire azt mondják nem rossz.. de egy panzer III-as is ki tud lõni szembõl!

és én is mentem pár td-s kört... már.. 😊

Csaby

köszönöm. most kezdtem használni az IS-en a D25-T és az is 1000 körül van, ami az eddigiekhez képest nagyon drága. Kíváncsi voltam, hogy egy hasonló sebzésû (persze sokkal jobb AP-jû) prémium tanknál mennyire olcsó a lõszer.
Gottfried
Szerintem hagyd a francba az amcsi TD ágat! Egy igazán kiemelkedõ tank sincs köztük,ellenben vacak annál több.Persze ez csak egy vélemény de mivel fõképp TD-vel játszom és túl vagyok 10K meccsen,talán érdemes figyelembe venni. 😊

Felvázolná nekem valaki ennek az XVM modnak a mûködését?
1060 nem olcsó