World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

üdv nem nagyon akartam beleszólni én mint német tank párti de teljesen felesleges azon vitázni melyik jobb tank az több dologtól függ
-milyen játékos vezeti
-milyenek a csapat társak
mert telesen mindegy, hogy milyen tankba ülsz akár OP ha nem tud vele játszani teljesen mindegy.
noname23
-följebb
7.85 most ventivel

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

noname23
Én is halottam errõl a rémhírrõl.
Jó lenne tudni mit találtak ki remélem nem a jó kis 7.xx-sec-es relodját veszik lejjebb.(és még nincs rajta a bia: )

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Jöhetne már minél elõbb! Mondjuk nekem csak a model kell. Úgy is meg kéne vennem a patront t10 med hizlalásra, menne is rá egybõl ez a csini külsõ.😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Gyõzelem!
Csata: Sand River 2012. május 24. 14:41:18
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 465
Szerzett kredit: 88 530
az xp szorzó is fel van csavarva a prémtankoknál? 4200 dmg is7-el 6900-as kör után sem kaptam ennyit.. akkor viszont lehet a mentor skill is mûködik mert gyorsabban fejlõdik a legénység mint a t34-ben.
Trabant93
Megtaláltál akkor?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

popey8
Hivatalos nincs. Itt a fórumon említette vki.

crossy: artyt tekintve melyik nemzet nyolcasa a nyerõ?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

csaba90
ja randomba a t110-et csak egy is7 tudja megszivatni 😄

Csaby

Az nincs, csak hasraütve mondja szerintem 😄

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Trabant93
Gvozgyika

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

na, chromeba megy, milyen néven vagy fent?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az még sajnos nagyon messze van, ezt a maradék 10k xp-t is olyan érzés lesz megszerezni az ágyúig, mintha csalánnal csapkodnák a pöcsömet.😊) De a napi duplákból meglesz majd valamikor.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Errõl valami forrás?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Trabant93
Pedig mûkszik az oldal

nekem nincs t110-em is7 fan vagyok és nem szoktam cw-n sem jelen lenni úgyhogy csak mások véleményére és statisztikára alapoztam😄 randomban arra építkezek t110 ellen, hogy ha teljesen szemben állok a legjobb páncélom van a játékban jelenleg (kis célpont a hasa és onnan is képesek pattogni) plussz ha mindkettõnk tornya lóg csak ki nyertem a púpja miatt^^ hulldown power 😛 a nagy goldpen miatt viszont cw-n ez az elõnyöm valószínû szertefoszlana 😄
mennék én, de nekem nem megy most az esl.eu

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Természetesen gold lõszert használva.

csaba90
Az M103-ométól rosszabb biztosan nem lesz! Az nekem 9 másodperc alatt tölt be a t110 pedig 7.85 alatt.. szerintem vagy leveszik majd megtoldják még 1 másodperccel vagy elveszik a páncélzatát olyan 200-ra...
teszt serveren 150 mm volt a frontja nekem már akkor megtetszett a gép 😊

Csaby

Véleményem szerint CW-re a sorrend. T110,IS4,IS7. Maus csak védekezésre, és párban.
A med. CW-re csak orosz és francia. Arty pályafüggõ.
Más egyéb kuka.
Szerintem.😊

EST weblap tökéletesen megy. Épp próbálom visszaszerezni a régi accomat.

Trabant93
Nem jössz velem egy tier4 versus csatába?

popey8
Úgy tudom, hogy a t110 rofját nerfelni fogják a köv patchben. Akkor is jobb lesz, mint az is7? Egyébként azért kérdeztem, mert majd menni akarok kláncsatázni és az is7-et meg tudnám venni. Csak kérdés, h van-e értelme. A t110-tõl sajnos még messze vagyok (M6-nál járok).

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sziasztok! Az mitõl lehet, hogy most elõször feltettem a játékot a céges gépemre és belépés után nem látok egy tankot sem a garázsban, azt mondja, hogy 9 hely üres. Tegnap este otthonról játszottam még, akkor minden rendben volt.
Van valakinek tippje? Köszönöm

na, remek, lejátszottam az elsõ tier4 VERSUS csatámat, megnyertem, erre nem bírom elérni az ESL weblapot, hát nem remek? :-(

csaba90
ha ráérzel fullosként akkor jó lesz az.. elõször nekem is érdekes volt...

Csaby

csaba90
jó én nem kötözködni akartam én csak a penre írtam xD de nem lesz sokáig kedvencetek a t110.. majd lenerfelik jól a rofját xD meg acélzója akkora lesz mint egy ház... mint anno a t30-at is ahogy elbaszták heavybe...

Csaby

Na most jött el a pillanat, aki szerint nem kell arty az menjen lufis játékot játszani. Ott tuti nem lövik ki. arty egy száll se, vagy esetleg egy kis grille, tier 9-10 szarjaikkal beállnak campelni. sok ilyen volt ma. hozzá teszem random.
randomban azért szeretem jobban az is7-et mert t110-en mindig lehet fogást találni az meg sok helyzetben pattog az is7-rõl ahogy minden másis 😊,de 381-es átlag pennel ha nem pattan egyszer sem rólam megszoptam fõleg ha van belõle 4-5 azon az oldalon és rusholnak a rof miatt hamarabb szétkapnak ugyanannyi is7-et. ha a toronyról sem pattog abban az esetben
Nincs mostanság vmi jó kis promó kód, vagy oldal, ahol osztogatnak egy keveset? 😄

Trabant93
Ezzel most sokat segítettél,tényleg...
Nézni nézem a szabályzatot,nagyjából a lényeget értem,de mégis hogy van az,hogy elfogadja a kihívást,ráírok chaten,utánna meg WOtban csinálok szobát,meghívom,nem fogadja el.

Akkor mirõl beszélünk?! Én próbáltam fullosként is, úgy sem egy nagy durranás.

csaba90
igen eliteként mivel megovlt az is7 is.. de stocként melyik tank jó kérem szépen? meg ne stockként mondjuk hogy jó e vagy rossz e....

Csaby

mit na? is4 egy lassú dög t110 is7 mindenhova hamarabb ér oda, a rofban meg t110 verhetetlen szétszedi apró darabokra.
Mielõtt neki esel mint ökör az anyjának ovlasd el a szabályzatot.

Jah nem tudom használni, be is vallom! Ezért kérlek mester mutass egy jó replayt, hogyan is kéne játszani vele full stocként... tényleg kiváncsi vagyok.😊 Gondolom egybõl elite-be ültél és egy kört sem mentél vele stocként, nem igaz?

Mihez képest fordul jól? Is7-hez képest? Igaz az már óriási haladás, lol.😊

Egyébként milyen elõnye van a többi t9-hez képest? A mozgékonyság egyedül heavyként, medként az is gyenge. Ágyúja rosszabb mint az amerikai 120-as, jobb mint a maus gun. Páncélzata gyenge, bármi átlövi. A lövegcsõ kitéríthetõsége hihetetlenül rossz. Hulldown lehetetlen vele.

csaba90
ha 303-as pennel nem lõ át valaki valamit ebben a játékban.... akkor..... 😄

Csaby

Trabant93
Hát én mostmár nem tudom mit csináljak...Próbálnék ezen az ESL-en harcolni valakivel,csinálok is egy szobát,meghívom,oszt nem fogadja el,Hiába keresem a szobát,amit esetleg õ csinált,nincs sehol.De attól függetlenül beírja hogy õ nyert,azt sehol senki.
Valaki nincs esetleg erre felregisztrálva és segítene benne mert az agyam elpukkan mindjárt.

csaba90
is4-nek meg 400 felett van a penje na?

Csaby

csaba90
ennyi.. kb én is ezt próbáltam a nézõközönség felé tömörebben sugallni 😄
egyébként szerintem még mindig az is7-es a legerõsebb minden szempontból..

Csaby

t110-nek jelenleg gold ammoval 381 a pen és jobb a rof még az is7-nek 303. biztos használnak is7-et is de a t110 gold-al jobban muzsikálónak néz ki.
csaba90
E100-asét kihagytad 😄

Csaby

popey8
IS-8 témához. Sokan mondják itt, hogy ilyen meg olyan rossz tank. Nem akarok vitatkozni ezekkel a véleményekkel, csak a sajátomat mondanám el. Igaz, hogy se medként, se heavyként nem használható igazán, viszont emiatt a kettõsség miatt én nagyon szeretem ezt a tankot. Nekem már az IS-3 is bejött, szal tudtam, hogy szeretni fogom a nagyobb testvérét. Van egy nagyon jó lövege és az ehhez párosuló mozgékonyság is számomra megfelelõ. Ha ügyesen tudok manõverezni simán oldalba, hátba tudom kapni a normál heavyket és lövés után gyorsan vissza lehet bújni a fedezékbe, esetleg helyet változtatni. Azért pl. egy E-100-zal elég nehéz egy ilyen oldalba kapós manõvert gyorsan végrehajtani. Az egy dolog hogy nem sok páncélja van. Harci szituációban én azt tapasztaltam, hogy ettõl függetlenül megfog pár lövést és pattan is róla 1-2. Amikor csak lehet rejteni kell a tankot, sunnyogni kell vele.

Egy kérdés: CW csatákban, h áll most az IS-7? Használjátok még vagy már teljesen a T110 a menõ?

Igen tudjuk, hogy ezt magyarázod és ezeket mi is látjuk. Az, hogy a leggyengébb az nem tény. Az már következtetés. A te következtetésed. A tények a számok.
Egy löveg értékelésénél azt se árt figyelembe kell venni, hogy milyen harcjármûvre van felszerelve. Mivel a lövegek egyes paramétereit mint a célzási idõ, menet közbeni pontosság, tûzgyorsaság a harckocsi egyéb tulajdonságaihoz viszonyítva állítják be. Legjobb példa erre a T34 120 mm T53 lövege.

Az a lényeg, hogy a szituációkban hogyan állja meg a helyét és az alapján derül ki, hogy gyenge vagy nem. A lejátszott csatáim alapján szerintem nem gyenge, megfelelõ.
csaba90
elmondom neked hogy tier 9-ben használhatóbb az IS 8-as mint tier 10-ben az IS 4-es az hogy te nem tudod a tank elõnyeit kihasználni azért ne a tankot hibáztasd.. nem kell vele akkor menni.... ugyanolyan gyorsan lõ mitn az is4-es ugyanakkorát ugyanolyan penetrációval. kevesebb a hpja ugyan mivel tier 9-es.. de sokkal mozgékonyabb az IS 7-tõl is mivel nagyon jól fordul... ezzel nem úgy kell játszani hogy megállsz és lõsz aztán majd rádlõnek vagy lepattannak vagy nem... na mindegy...

Csaby

A fene tudja nekem annyira nem rossz, igaz én is csak a duplákat megyek vele egyszer majd meglesz belõle az IS-7. Ráérek nem sietek sehova.
Ahogy már egyszer leírtam olyan semmilyen ez a tank. Nem is heavy mert papír, nem is med mert ahhoz azért kicsit lomha.
Valahogy úgy kell vele menni mint egy Tigrissel, leginkább támogató, sniperkedõ stílusba.
"A totál agyatlan nyomorék férgek" meg járnak bármi mellé lásd nekem az állítólag ûberfasza T-44-et. Na azzal egyszerûen nem tudom mi a rákot kéne csinálni. Ha megyek nincs support, ha kempelek biztos, hogy éppen egyest dobtam a találati arányra, ha top közeli vagyok akkor a többi 14-nek összesen nincs annyi effi pontja mint nekem. Pedig nekem se túl sok van😄

darki81
hig agyut <#vigyor1><#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Tudja a fene. Fene se tudja.

😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Akkor mar csak 1 kerdes. Hany arany es mikor jon?
ooops ez mar 2 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hát én se nagyon kedvelem a hetzit. Idõnként igen, de többnyire inkább nem. Habár nekem a Marder se jött be annyira. De a stug-tól sokat várok. Már csak 3000 xp.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.