World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Ezért is tart a játék ott ahol. Néhány kérdésben igen csak igénytelenek a fejlesztõk.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sok variáció nincs, vagy a 170-es vagy a 180-as 90-est, sztem az elõbbit.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Milyen agyut kap majd?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

T8 med, de stock motorja lesz 53 tonnára, nagyon ficánkolni nem fog. Kb. úgy viszonyul majd sztem a sima perzsához, mint a Jumbo az E8-hoz.

Eagle16
Ha jól látom akkor Tier 6-os motorja van, szóval ez egy gyors T8-as nehéztank lesz, gyenge ágyúval.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Az IS-8-hoz szériatartozék a hülye csapattársak tömkelege ezért csak duplázókat megyek vele.
ez tier8 prém, vagy tier 10 med. Nem tudom elképzelni, hogy tier8 med ként, ne lenne jobb a sima pershingél...vagy berakják tier8 heavynek.
Pontosan az IS-4 emlékére (és egész szép statjára) való tekintettel nem mentem én sem egy kört sem IS-8-cal éles szerveren. Teszten kipróbáltam, annyi elég is volt belõle 😊

Egyszer csak ra akarsz loni majd az ellenfelre. Akkor ra kell forditanod a tornyot (hacsak nincs kanyarlovo nyomkovetos dumdumod al'a roger nyul a pacban) es akkor maris rajzolnak neked ket szep szemet. 😊

Épp ez a gond...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Ahányszor meglátom ezt a Szergejt, elkap a röhögés 😄

Nálunk az igényesebb talponállókba sem engedik be az ilyen alakokat, és maximum a hajléktalanszállók környékén lehet hasonló formákkal találkozni. Náluk meg õ a góré 😄

az IS-8 nekem megvolt fullosan (merthogy az IS-4 full volt). Gondoltam gurulok vele par kort, aztan eladom.
Viszont ahogy mas tankokkal jatszottam azt vettem eszre, hogy ha ellenem jon egy IS-8 egy pillanat alatt nyirom ki. Ugyhogy nem mertem beleulni, inkabb eladtam. Igy nem koszoltam ossze a tier9 IS-4 szep emleket. 😊

Reszvetem mindenkinek aki most IS-8at huzza. Ne gyertek elem, barmivel is vagyok. 😛

122mm N62 T2.: átütés 268mm
sebzés 440
tüz.seb. 5 D/S 2200

130mm S70 : átütés 260mm
sebzés 490
tüz.seb. 4.38 D/S 2146

120mm M58 : átütés 269mm
sebzés 400
tüz.seb. 6,45 D/S 2580

120mm SA46 : átütés 267mm
sebzés 400
tüz.seb. 5,87 D/S 2348

128mm KWK-44 : átütés 246mm
sebzés 490
tüz.seb. 4.20 D/S 2058

Ezek a szigorú és nyers számadatok.Nem én találtam ki õket.Aki tanult matematikát,az ránézésre meg tudja mondani,hogy melyik a leggyengébb.
Ez tény!Emiatt lettem láma!😊
Én errõl beszélek oldalak óta.
Az,hogy a játékban mire elég vagy mire nem már játéktechnikai dolog,ami nagyon sok mindentõl függ.

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

M-dvatszatyseszty prenyium

de héééé hellooo tier9 tankról beszélünk hova viszed ha nem randomba?????????????????? mert CW-re vicc kategória, esetleg talán talán tier10 company, de oda se igazán való. Randomban legalább a kishalak nem annyira ütnek át, azért bõven szokott rakni tier6osokat is tier9 csatába..
A tier9 az a tank amit csak randomba tudsz vinni, esetleg ha megvan szorulva a klán akkor cw, de akkor is inkább e-75
Azért valahol igaz lehet, hogy hülye az aki randomba is8-al merészkedik. Nem elég hogy az egész tank egy nagy ótvar szarkupac, amit szinte sehol se lehet jól használni, mert annyi hátránya van minden téren. Hasonlóan a t9 is4-hez, ezen is totál meg van hülyülve a bl9, ami az is3-on remekül mûködött. Az arty brutálisakat tud szedni belõle és elsõszámú célpont is neki természetesen ezért.

De még a totál agyatlan nyomorék férgek is járnak hozzá. 500 effis panther-t29, 440 effis kv3, 800 effis t10-ek. T32-ket kinyirta egy t50, mert a nyomorék t29 baszta fedezni 50m-rõl, majd õt is megalázta ugyanaz a t50, ilyenek. Ha véletlenül a jobb effis játékosok kerülnek hozzám, akkor is tuti a bukó. Az egyik csatát az objectünk seggel tolatva töltötte. Gondolom rájöhetett a fosás, ezért hagyta a kezdõkörben elsõ hátrafokozatban a szarját.

6. vereség után sikerült leduplázni, és a duplával is 1400 xp-t szereztem, az átlag ma ilyen 150-200 xp volt. Most volt a 7. verségem vele, de hagyom a p.csába ezt a szart. Duplákból meglesz az m62, még 10k xp kell hozzá, aztán adom el a fenébe. 7 vereségre 1 gyõzelem, nevetséges.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

én nem tartom magam jó játékosnak, de a t-44el valami eszméletlen jól ment😄 valami ilyesmi jött össze hogy 350 csata kb és 600 kilõtt tank. Az lb1 tier8ba iszonyat😄😄😄 De fõleg a tank agilitása miatt jó az egész csomag úgy ahogy van.
<#nevetes1><#nevetes1>

Ha sírok a Ryan közlegény megmentése végén, talán még confederate medált is kapok.

Ha már filmek, a fehér tiris kijött már, tudja valaki?

Mozgékonynak, mozgékony. De sajna szúnyogcsípésnyit sebez és ezt az értelmesebb ellenfél rögtön észreveszi.

Az a baj, hogy magasabb szinten messze a stocktól a fullos és nincs kedvem/idõm annyit szenvedni. Inkább kerülne kétszer többe a következõ tank, de kapjak már valami használhatót.

De az is lehet, hogy csak meguntam egy kicsit. 😊

Hurki
Nagy csalódás lesz marder után a hetzer, szinte mindenben rosszabb. Kifejlesztett ful Stug3 rendelkezik majd hasonló adatokkal...

What a feeling? Cycling and beer :D

Ok, kösz, akkor megveszem és meg is tartom, mert tényleg fun 😄 . Már a 7,5-össel is lehet aratni rendesen, egyre gyakrabban van már vele ilyen 4-5 killes köröm.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

érdemes, és sztem tartsd is meg mardert, elég fun vele😄😄😄 plusz jön majd új német td vonal és abból lehet majd kifejleszteni marder3at
Szerintetek érdemes megvenni Marder II-re a 7,6-os ágyút, vagy spóroljak inkább a Hetzerre?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Trabant93
Na megvan végre,de az lett,hogy mivel nem találtam meg,ezért a csata nem zajlott le :S.Na mindegy,majd legközelebb 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

ott a pont
hát ahol vannak a csata adatai, ott van, hogy melyik map és mikor van a csata, és ha mondjuk 17:00ko van a csata, és nem jön el idõben mittom én 30 perc után sincs még ott, akkor ahol az a eredményt le kell adni ott van egy olyan, hogy "nem jelent meg idõben" asszem az alatt van, hogy "a mérkõzés rendben lezajlott"
Hát M4 ritkán kerül topba (azt húzom most újabban), általában középmezõnybe rak 7-esek mellé, de az esetek 30%-ában akár tier 10-es meccsekbe is simán belecsöppenhetsz. Ferdi például nem ritka játszópartner.

Egyébként én nagyon kedvelem ezt a tankot.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na most már ott tartunk, hogy kisebb vagy nem kisebb az átütése? Igen kisebb az átütése. De attól még nem a gyenge és elegendõ tier 10-ben is.

A kialakuló szituációkban kevéssé szokott számítani, hogy 246 vagy 270 mm az átütése. Például ha az IS-7, E-100, E-75 jól forgyatja be a testet akkor ugyanúgy nem lehet átütni a teknõ elejét 267-270 mm-es átütésû löveggel se, mint a Kwk44-el. Ugyanez igaz az IS-4, ST-1 homlokpáncéljára ha be van forgatva. Vagy a T32, IS-7, IS-4 tornyára szembõl.
De például az IS-4, ST-1 homlokpáncélját, IS-7, E-100, E-75, T110 teknõjét ha nincsen beforgatva ugyanúgy átüti a Kwk44 is mint az M58 vagy az M62-T2.
M4-emben és Vk 3001-emben szépen tud majd fejlõdni a legénység.

VK3600-at meg épp most akartam venni... Jah, de én amcsi szerveren vagyok, ott meg nincs ilyen hétvégi banzáj... Doooh...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Trabant93
Hmm nem tudom,még nem vagyok nagyon tájékozott ez ügyben,hogy hogy van ennek a menete stb.Odáig jutottam el,hogy kihívás,írta,hogy mi a nicknevem,mi az övé,hívjam meg,megtettem,nem reagált.Jelenteni hol lehet amúgy és hogy van ez,hogy az adminok sorsolnak új ellenfelet?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nézz valami háborús filmet, hátha azt elfogadja a játék egy napi duplának 😄

jelentsd, hogy nem jelent meg idõben és csókolom, majd adminok sorsolnak új ellenfelet, vagy nem tudom, hogy megy ez a funcupon, de várjál már ez a funcup nem délután 5-6tól szokott lenni?? Lehet késõbb lesz csak a meccs!!!!
t-44 már stockon is nagyon jó fullosan, egyik legjobb tank a játékban tierjéhez képest, imádtam. E-50 meg fullosan nagyon jó lesz, de megéri szenvedni vele.
Trabant93
Nem hát,ráadásképp annyi esze sincs gondolom,hogy ha már én nem hívtam meg,akkor õ csináljon szobát,és hívjon be.

"majd megnézem a beforgatott tornyot hogy lövöd át pl halálutca másik oldaláról, hogy az alaja fedezékben van az oldala meg kb 10-15%os szögben áll😛"

Jézusom ember!😊 Esküszöm már csak az maradt le a végérõl-"és a tankom egy földalatti bunkerban áll egy tök másik térképen mint amin te vagy!"<#nevetes1>

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

nem ír semmit a srác? Hát akkor ha ez ilyen fun cup akkor jelentsd, hogy nem jelent meg idõben azt kész!
Az E-50-et ne is mondd. Amikor eszembe jut, hogy be kéne lépni menni pár kört vele, hogy meglegyen végre az ágyú rá és a motor, inkább keresek valami filmet. 😊

Pedig a pathert, meg a panther2-õt nagyon imádtam.

Ezen kívül fejleszetni kellene egy stock T-44-et, úgyhogy két filmet is megnézek inkább. 😊

Trabant93
1vs1-ben tier4-ben vagyok,igen a szobát már létrehoztam,de hiába hívom,nem fogadja el és addig nem is enged másik ellenfelet nézni a bajnokságban.

online egyáltalán a srác? elõször el kell fogadni mind2 félnek a kihívást, utána ha megbezsélítek egyikötök létrehozza a gyakorlószobát és meghívja a másikat. Amúgy 1vs1 heavy vagy 1vs mediumban vagy?
mehetünk majd 1vs1 himmelsdorfon sztem😄😄 majd megnézem a beforgatott tornyot hogy lövöd át pl halálutca másik oldaláról, hogy az alaja fedezékben van az oldala meg kb 10-15%os szögben áll😛 Tudni kell vele játszani. Volt olyan, hogy CW-n 2en a hernyóval fogtunk meg 2 e-100unkkal 7-8 tankot westfielden a középsõrészen. (aztán kikaptunk) 😄
StephenKing
A héten a PzIV-el lenyomtam kb 40 csatát az esetek 90%-ban mindig az alsó harmadban voltam, de okos játékkal meg egy kis szerencsével egész jól elharcolgattam vele 66%-os a winratio-m. Viszont mikor berakott toptanknak akkor lehetett aratni rendesen.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Trabant93
Igen,azt próbálom csinálni,de az ESL oldalán ott van hogy party létrehozása,rákattintok,és azt irja,hogy már meccsen vagyok.Megkerestem azt a játékost,meghívtam,de nem fogadja el.

Random work
Az E8 Sherman hogy adja a pénzt? Érdemes akcióban most megvenni?

3601 (H) visszavásárláson gondolkozom még, mert felbaszott pár hónapja, de a Tiger csak kellene...

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

"beforgatom én neked az e-100at hogy a büdös életbe nem fogod átlõni azt semmivel😛"
Forgathatod,ahogy akarod.Úgy kilyukasztgatlak,hogy kiviszi a huzat a gépbõl a kezelõket!😊

Na ez hasonló kaliberû beszólás volt..

Az nem jelent semmit, hogy papíron kevesebb a pen. Az e-50nek 220 átlag penes ágyúja van mégis az egyik legjobb a játékban. Az az s-70 meg egy rakás szar, semmit nem lehet vele eltalálni, ha eltalálod akkor lepattan mert rossz helyre megy. Maus ágyúval lehet kritikus helyekre lõni.
Akkor lehet inkább maradnom kéne a tier5 mókázásnál 😊
Van is egy fullos német med legénységem tartalékban. Mióta eladtam a P2-t, és az E-50-et meg nem akaródzott már megvennem, hogy stockon kínlódhassak vele, azóta csak a barrakban porosodtak.

Mirt hova viszed máshova az IS-8at tier9 se századba nem jó se CWre. Am nem rossz tank az, csak szerintem mednek lassú heavynek gyenge, de attól nem rossz, csak egy t-54ben vagy egy batchatben jobban érzem magam😄😄
Amirõl ti beszéltek az játék technikai dolog.Hová kell vele célozni,mi mire elég,stb.Nyilván azzal is lehet lövöldözni.
Na de a 246 az kevesebb mint a 268 a 260 vagy akár a 276.NA EZ A TÉNY!
És ha 15 T10 tankot lõttök ki egy csatában a 128-al,mert ügyesek vagytok,még azután is kevesebb marad!

van újra 1vs1 med? Amúgy úgy kell hogy meghívod gyakorlószobába, beállítod a mapot, amit sorsoltak, vagy választottatok, és 5perc(legalábbis régen ez volt) Lejátszátok, eredményrõl screenshoot .s feltöltöd ennyi kb, ja és kitöltöd az eredménylapot