World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nálunk az igényesebb talponállókba sem engedik be az ilyen alakokat, és maximum a hajléktalanszállók környékén lehet hasonló formákkal találkozni. Náluk meg õ a góré 😄
Viszont ahogy mas tankokkal jatszottam azt vettem eszre, hogy ha ellenem jon egy IS-8 egy pillanat alatt nyirom ki. Ugyhogy nem mertem beleulni, inkabb eladtam. Igy nem koszoltam ossze a tier9 IS-4 szep emleket. 😊
Reszvetem mindenkinek aki most IS-8at huzza. Ne gyertek elem, barmivel is vagyok. 😛
sebzés 440
tüz.seb. 5 D/S 2200
130mm S70 : átütés 260mm
sebzés 490
tüz.seb. 4.38 D/S 2146
120mm M58 : átütés 269mm
sebzés 400
tüz.seb. 6,45 D/S 2580
120mm SA46 : átütés 267mm
sebzés 400
tüz.seb. 5,87 D/S 2348
128mm KWK-44 : átütés 246mm
sebzés 490
tüz.seb. 4.20 D/S 2058
Ezek a szigorú és nyers számadatok.Nem én találtam ki õket.Aki tanult matematikát,az ránézésre meg tudja mondani,hogy melyik a leggyengébb.
Ez tény!Emiatt lettem láma!😊
Én errõl beszélek oldalak óta.
Az,hogy a játékban mire elég vagy mire nem már játéktechnikai dolog,ami nagyon sok mindentõl függ.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
M-dvatszatyseszty prenyium
A tier9 az a tank amit csak randomba tudsz vinni, esetleg ha megvan szorulva a klán akkor cw, de akkor is inkább e-75
De még a totál agyatlan nyomorék férgek is járnak hozzá. 500 effis panther-t29, 440 effis kv3, 800 effis t10-ek. T32-ket kinyirta egy t50, mert a nyomorék t29 baszta fedezni 50m-rõl, majd õt is megalázta ugyanaz a t50, ilyenek. Ha véletlenül a jobb effis játékosok kerülnek hozzám, akkor is tuti a bukó. Az egyik csatát az objectünk seggel tolatva töltötte. Gondolom rájöhetett a fosás, ezért hagyta a kezdõkörben elsõ hátrafokozatban a szarját.
6. vereség után sikerült leduplázni, és a duplával is 1400 xp-t szereztem, az átlag ma ilyen 150-200 xp volt. Most volt a 7. verségem vele, de hagyom a p.csába ezt a szart. Duplákból meglesz az m62, még 10k xp kell hozzá, aztán adom el a fenébe. 7 vereségre 1 gyõzelem, nevetséges.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ha sírok a Ryan közlegény megmentése végén, talán még confederate medált is kapok.
Ha már filmek, a fehér tiris kijött már, tudja valaki?
Az a baj, hogy magasabb szinten messze a stocktól a fullos és nincs kedvem/idõm annyit szenvedni. Inkább kerülne kétszer többe a következõ tank, de kapjak már valami használhatót.
De az is lehet, hogy csak meguntam egy kicsit. 😊
What a feeling? Cycling and beer :D
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Egyébként én nagyon kedvelem ezt a tankot.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A kialakuló szituációkban kevéssé szokott számítani, hogy 246 vagy 270 mm az átütése. Például ha az IS-7, E-100, E-75 jól forgyatja be a testet akkor ugyanúgy nem lehet átütni a teknõ elejét 267-270 mm-es átütésû löveggel se, mint a Kwk44-el. Ugyanez igaz az IS-4, ST-1 homlokpáncéljára ha be van forgatva. Vagy a T32, IS-7, IS-4 tornyára szembõl.
De például az IS-4, ST-1 homlokpáncélját, IS-7, E-100, E-75, T110 teknõjét ha nincsen beforgatva ugyanúgy átüti a Kwk44 is mint az M58 vagy az M62-T2.
VK3600-at meg épp most akartam venni... Jah, de én amcsi szerveren vagyok, ott meg nincs ilyen hétvégi banzáj... Doooh...
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Jézusom ember!😊 Esküszöm már csak az maradt le a végérõl-"és a tankom egy földalatti bunkerban áll egy tök másik térképen mint amin te vagy!"<#nevetes1>#nevetes1>
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Pedig a pathert, meg a panther2-õt nagyon imádtam.
Ezen kívül fejleszetni kellene egy stock T-44-et, úgyhogy két filmet is megnézek inkább. 😊
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
3601 (H) visszavásárláson gondolkozom még, mert felbaszott pár hónapja, de a Tiger csak kellene...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Forgathatod,ahogy akarod.Úgy kilyukasztgatlak,hogy kiviszi a huzat a gépbõl a kezelõket!😊
Na ez hasonló kaliberû beszólás volt..
Van is egy fullos német med legénységem tartalékban. Mióta eladtam a P2-t, és az E-50-et meg nem akaródzott már megvennem, hogy stockon kínlódhassak vele, azóta csak a barrakban porosodtak.
Na de a 246 az kevesebb mint a 268 a 260 vagy akár a 276.NA EZ A TÉNY!
És ha 15 T10 tankot lõttök ki egy csatában a 128-al,mert ügyesek vagytok,még azután is kevesebb marad!