banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Hát, én sikoltva attam el az ELC-t amikor a francia tree átalakítása után megjelent a garázsban és az első meccsen realizáltam hogy nincs rendes tornya :)

Gyors meg jó az ágyúja ez tény, de a toronyhiánya miatt ha nem érzel rá nagyon erre a "rárepülős stuka támadós" stílusra, akkor kinlódás lesz.

Ugye a legnagyobb gond hogy a sebességet akkor tudod kihasználni nagy tankok ellen, ha tudsz keringeni körülöttük. Erre az ELC nem képes, tehát választanod kell:

A. keringsz körülötte mint a légy, de nem nagyon tudsz kárt okozni benne
    B. szemből támadsz, de akkor hiába vagy nagyon gyors, az egyenes onalú mozgás miatt csak a 300 effes siemkák nem találnak el.

1x-2x láttam profi ELCst, akik eringett a cél körül, pillanatra ráfordult, meglőtte és keringett tovább, de ezt játtsza az akinek 7 anyja van :)