World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig 1-2 hónapja még egész normális helyekre tette általában...
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
vagy az mind1?mind2 jó?(mert nem engedi megváltoztatni...)
itt írja:
Link
PSN ID:misi2mezei
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Mivel ezek múlt héten is akciósak voltak, visszavettem mindkettõt, hogy majd jók lesznek funolni valamikorra. De vissza kéne venni a VK 3601-et és a T-34-85-öt is, viszont nincs ennyi helyem.
Szóval leginkább az érdekelne, hogy az MM mennyire kegyes mostanában a tier5 medekhez? Illetve az, hogy tier6 medeket is annyira szivatja-e, mint a heavy társaikat? :)
Olvass elore mindig calendart. :D
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
http://worldoftanks.eu/community/accounts/00000000-misi/
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
a worldoftanks.eu-n kell ezt keresni vagy hol?
mert nekem ott nincs semmi a nevem elõtt.
Westfileden egy ház mögött volt lent a völgybe és bementem mögé...
50% off the price of the following medium tanks and camouflage patterns for them:
Tier V Т-34
Tier VI Т-34-85
Tier V PzKpfw IV
Tier V PzKpfw III/IV
Tier VI VK 3601 (H)
Tier VI VK 3001 (H)
Tier VI VK 3001 (P)
Tier V M4 Sherman
Tier V M7
Tier VI M4A3E8 Sherman
Tier VI M4A3E2
50% discount on crew skill resets.
In addition, the experience rate for the crew members on these tanks has been doubled for the duration of the special!
Az alacsonyabb értékû szám kisebb mint a magasabb értékû.Nem olyan ördöngõs dolog ez.
De nyilván láma vagyok...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Egyik tier 10-es se okoz neki problémát. Egy olyan szituációt találtam aminél a Kwk44 hátrányban van más, nagyobb átütésû löveggel szemben: E-100-nak csak tornyát lehet látni. 260-270 mm-es átütéssel át lehetne ütni, ezzel nem nagyon. Az összes többi esetnél amikor a Kwk44 246 mm-es átütése nem elég a többi 260-270 mm átütésû löveg is kevés.
Az ~1800 tier 10-es löveggel játszott csatám alatt azt tapasztaltam, mindegy hogy 246 vagy 270 mm az átütése, nem számít, az a lényeg hogy 240 mm felett legyen.
2. mindenkinek más a játékstílusa (szeret benne lenni a csata közepében vagy kicsit távolabb vagy sunyi módon lõdözgetni)
3. lehet hogy mire eléri már egy teljesen más tank tetszik meg neki és hagyja a faszba.
4. mire nagy nehezen eljut oda az ember hogy megveszi addigra tökre lerontják a wg-sek...peace<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Konkrétan a Maus és az E-100 egy vicc a T110-el vagy IS-4el, IS-7el összevetve.
Az én gumikacsám ölt 1x egy T-34-85-öst is!!!:D
Flenkeltem a csodás sebességemmel és seggbe lõttem elsõre felgyújtottam,és végül még 1-2 bele hogy kiszenvedjen!XD
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Át lehet ütni, de vannak helyzetek amikor úgy pattog mintha borsót hajigálnék. Ekkor helyezkedni kell ,meg szenvedni ,meg variálni meg szarakodni...míg a nagyobb pennel rendelkezõ tankok ugyan ilyen helyzetben könnyebben megoldják.
De ettõl még én el vagyok vele, jó lenne persze egy 260-as átlag pen, de hát ez van. Ha 260-as átlaga lenne, mindenki rína hogy szar náci op tank.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
simán beregisztrálsz megadod a wot acc sorszámodat (ami a neved elõtt van a kötõjel elõtt)
és már játszhatsz is. :-)
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ami meg le van írva az tény.Tényekre azt mondani,hogy csacsiság,a Magyar politikusok sajátossága.
Te politikus vagy?:)
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
nincs mese, vissza kell vennem az AMX40-et és húzni, na az remek szórakozás lesz :-)