A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Trolokaa #189988 A szar megfogalmazást azért használtam mert rendre minden hang rosszul van összevágva. Elhangzik egy mondat még a végén belelóg egy másik hang. A hangok közt nincs kiegyenlítve a hangerő, normalizálhatta volna vagy szimplán süket és nem hallja (igénytelen) A hangok legalább arra utalnának ami látható és történik is. Megint csak igénytelenség, megint úgy gondolom nem volt más jó ez is. Mellesleg próbálkoztam én is ilyen moddal és a hangok amik kivannak adva hogy mi történik ott van a fileba hogy mit mond angolul. Arra nem volt képes hogy legalább google fordítóval lefordítsa és bemondja mikrofonba esetlegesen átfogalmazza hogy értelmes legyen és erre nem vette a fáradságot és inkább összekukázott egy filmből vagy amije épp volt egy szarhalmazt akkor jogosan kimondom a véleményem hogy szar.
Itt van még egy igényes mod!