banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    A listában a prémium tankok ilyen aranyszínű megjelenését melyik moddal lehet elérni?

Arty téma. Én sose védtem, sose támadtam erőteljesen az artykat, de egyetértek a számuk mondjuk 2-2-re csökkentésével csatánként. Tegnap 9-et ölt az ellen T8-as arty-ja és végén kíváncsi voltam melyik nagy klán embere. Kiderült, hogy 900 effes játékos. Mivel magam is játszom arty-val el kell ismerni, hogy tényleg nagyon nehéz vele rosszul játszani.

T21 jóságva vagy nemjósága téma. Két HUNS sráccal kerültem tegnap egy csatába. Ők T21-el én Chaffeeval nyomultam. Hiába mentünk 3-an. Egy IS és egy T20 szépen elintézett minket. Nem éreztem jónak a T21-eket, én maradok a Chaffeee mellett.
    Ilyeneket lehet vele menni (Ha egyedül marad egy tank, akkor esélytelen a Chaffee-val szemben):