banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kissd
    Nos általában úgy van, hogy messziről bebontom amit tudok aztán jól rámegyek. 1v2 az még simán hozható szerintem is, bár néha a kivitelezéssel akadnak gondok :) Viszont ha az ellen kicsit is tud játszani, akkor simán kiszednek 1v2ben is, főleg ha abból az egyik med. Ja és még nem is beszéltem a rendkívül high rated artysokról, aki képes odalőni, ahol éppen 1cm-re vagyok a másiktól és bontom befele. És tök mindegy, hogy saját vagy ellen arty, mert úgyis odalő... Többször szedett már ki saját is :D
    Tehát mindig küzdelmes, de szerintem messze a kedvenc tankommá nőtte ki magát a t54, pedig én mindig a nehéz vasakhoz vonzódtam. Abból E100 kivételével összes meg is van. Na jó mondjuk T110E5 még mindig bestof, de már csak hajszállal :D