World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabii98
az komoly! <#eljen>

I met God. She's black

Sunsetjoy
A GYIKbe bele kéne már írni ezt az xvm mod használatának leírását, mert biztos jól jönne azoknak, akik be-bejönnek kérdezni, hogy mi a mod neve és hogy kell használni. És akkor csak hivatkozni kell rá.

Ne értse félre senki, nem lenézésbõl vagy noobozásból írom, segítõ szándékkal.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

7%-os találati arány? Mi a szart csinál, a madarakat lövi, vagy mi?

De nézd meg, gyõzelmek: 41%!
Azaz, hiába atombéna, ha jó csapatba dobálja az MM, nem kimagaslóan szar az aránya.
Másnál pedig, hiába viszonylag jó játékos, ha túl sokszor szivatja az MM, s sorra bukja a csatákat a hülye csapattársak miatt, akkor vacak arányt mutat az adatlapja. <#wilting>
szabii98
aztabüdös..

I met God. She's black

A legdurvabb statja: legtobb elpusztitott csatankent 2. <#violent>

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

malter
egy giveway kodot tudna dobni valaki pmben?<#hamm>
végignyálaztam vagy 10 honlapot de egyik sem jo már
Fiendhori

Gyõzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2012. május 19. 18:42:45
Jármû: KV-3
Szerzett tapasztalat: 4 376 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 59 622
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Pusztító, Kolobanov Kitüntetés, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun

Wolfyn mester újra köztünk jár, vivax1965 néven reinkarnálódott újra! 80 effi...😊

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Dear Tankers

If you have this problem when in game ( Red Screen ) then this is what you have to do to solve it

The 3Gb switch is often used to fix memory problems in 32bit windows environments (increases the program memory allocation).

Enable the 3GB switch on Windows Vista and Windows 7 (32-bit)
• Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator.
• At the command prompt, enter "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072"
• Restart the computer.

No more Red Screen from now on

Best regards

Tiger Ace

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

akkor figyelj(etek) kicsit!
az mitõl van hogy ha átváltok lövész módra tiszta piros lesz volt a képernyõ?

megint 7 kill 96000 kredit 1909 XP
replay
LeWyTy
PLZ!!!!!4 valaki mondja már meg ezeket az színes adatokat hogy tudom elõhozni.
Azt mondták ebben a modban van "xvm-full-2.3.rc1" de hogy kell beállítani.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csak chat. MM az totál random kikkel kerülsz össze.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Zegi Norbi HUN
Az tényleg nem piskóta,mivel csak 613 a max<#fejvakaras>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

bujcsik555
Villámkérdés, ha valakit ignore listára teszek, csat chatrõl tiltja le, vagy utána nem rak vele többet össze a MM?

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Koridor
Idönkét lehet szerencséje is az embernek:
Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. május 19. 18:01:44
Jármû: KV-2
Szerzett tapasztalat: 1 270 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 17 892
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: III. osztály, Kiváló Lövész, Pusztító

kisTekila
legó szkin, lõni tudás egyes.
lopod a freget, t10ben már nem szokás, egyes.
2x 650et sebezni az s-70nel, az nem piskóta...

xfire: kistekila

Nagyon jó kis játék, remek ballisztikus modellel. Mai napig szoktam vele level editorban tesztelgetni tankokat, leteszek öt-hat, egyre erõsebb, üres tankot egymás mellé, aztán kiválasztok teszem azt egy IS3-at, és megnézem milyen messzirõl, mekkora szögbõl, hova célozva üti át õket (direct control is van benne, tehát a célzást is saját kezûleg intézheti az ember). Minden tesztszaki álma.
Hell Girl
Ez sem rossz igazad van. De ha építkezni akar akkor Company Of Heroes. ( már amennyi építkezési lehetõség van benne, nem egy Age Of Empires 😄 )

Hell Girl
Arra a színes tank hátsóra tudnék írni valami nagyon csúnyát, de nem teszem mert a sok noob-nak nem tetszene itt. (kis hamisok)

Nahát, mintha errõl a Men of Warról hallottam volna már. Annó egy hatpályás single pályacsomagot is csináltam hozzá. <#wink>

köszi.

ha valaki unatkozik nézze meg ezt a videót 😄

http://www.youtube.com/watch?v=ZoTA-aw0q6o&feature=related

38 perces, a nyelv az sajna orosz, de látni benne érdekes dolgokat...
ms-1tõl a su-76on át a t-54esig és is-8ig is
Tegnap IS7-el volt 5killem, kiosztottam 6-7k sebzést, arra kaptam 90k fölötti pénzt, és tank ász kitüntetést.
MatchDiabolo
Replayt pls

hát nem mindet én sebeztem le, de mindkét arty egy-egy lövéssel nyírtam ki! t 34 nek meg nekimentem 50 hpja volt! de azt is sebeztem elõtte! a német 9 es TDt szedtem le teljesen!
az is 4re kétszer lõttem mindkét lövés talált!

tegnap volt egy kiválló köröm mert arra 78000 kreditet kaptam azon a havas pályán ahol folyó megy középen és a két bázis ott van majdnem egymás mellett, én bementem középre a bázisunk után egy ház mellé! és akik jöttek át a hídon azokat simán oldalba lõttem 3 tank fel is gyulladt az is 4re egy lövéssel 900 at sebeztem! ott több mint 20 találatom volt! de csak 3 kill!
MatchDiabolo
<#eljen><#taps>

Az az utcsó találat is alig sebezhetett mert már nem volt bennük annyi hp.

Vitatkoznék, Soldiers: Heroes of World War II/Men of War realisztikusabb és mélyebb, bár építkezést abba ne keress.
ezt a színes skint hol lehet letölteni?

Mert 8kilõtt és 1 sebzett tankra van 13találatod. Valószínû, hogy nem te sebezted le õket, csupán bevitted az utolsó találatot..
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. május 19. 14:05:40
Jármû: IS-7
Szerzett tapasztalat: 1 548
Szerzett kredit: 50 257
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Abram Kitüntetés II Osztály, Top Gun

De miért csak ennyit adott?

Company of Heroes:Tales of Valor-t ajánlanám, a legjobb taktikai RTS játék ami valaha készült, és második világháborús. Látványos, összetett, és évekbe telik a mesterévé válni és minden szintjét átlátni.

Esküszöm többet nem merek IS-3-ba ülni. Ezt is szét lehet kap szembõl csekély 90-es átlag átütéssel és nem a rápattintós technikával. Elképesztõ.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

noname23
Kérésedre<#nevetes1> csakis itt van a replay

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Bocsi ha már volt, videó az új játékmódokról: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_UD6GBVysBw

R.U.S.E

PSN ID:misi2mezei

patchaou
Ja, ha kérdésem van, vagy tanácsra van szükségem akkor hamarabb megkapom a választ mint a fórumon.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Renegade nagyjából megválaszolta a lényeget 😊 Nem arról szól a tesztelés hogy kifaggatnak milyen tankot, milyen szögbõl, milyen ágyúval hol lehet lõni 😊 Vezetõséget meg mindenki úgy tudja tesztelni, hogy ha belép. Ha nem tetszik a rendszer, vagy a társaság akkor bárki bármikor kiléphet.
Hogy miért jó klánban lenni? Csak azt tudom leírni hogy szerintem miért:
- Jó társaság
- mindig van kivel szakaszba menni
- elegendõ mennyiségû tankszázad összeszokott csapattal
- CW
- ha már vannak területek akkor folyik be arany is a klánkasszába.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hell Girl
Company Of Heroes pl. Megjelenését nem tudom.

off: valaki nem tud 2. világháborús stratégiais,épitkezõs játékot ami az elmúlt 1-2-3-4 évben jelent meg? köszönöm elõre is.
Tehát ha sikerül bekerülnöm egy klánba, örülhetek ....<#smile>
De miért is jó ( a egyszerû tagnak) egy klánhoz tartozni ?

Számít az, hogy mennyi ammo-t viszek a meccsbe ammorack kilövés szempontjából?
Pl.: Ha fullos lõszermennyiséggel megyek, akkor nagyobb az esélye a robbanásnak és/vagy maga a sebzés is több?
HE töltény nagyobbat robban (többet sebzõdöm) az ammo rack-emben, ha kilövik?
hidd el ez a legegyszerûbb
végrehajtod-e az utasítást
illetve tudod-e használni a tankod (jobb helyeken autoaimért, bénázásért, jaj már megint lepattant QQ csal az MM, gyors búcsú a jutalom) :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Megnéztem és igazad van, hogy ki írja az aktuális %-ot. köszi
Ilyen mezõnyben még sosem voltam vele 😊

Itt a replay is: http://mwreplays.com/replay/0OUEO1RHH8VA/
A végeredmény 10 kill. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

kisTekila
tudom hogy poénnak irtad, de válaszolnék
gyakorlóba, századba, cw-n tesztelheted a vezetõséget 😊

xfire: kistekila

Elmennek a picsába. Löwe: 20%-is IS3-ba kétszer egymás után penetration nulla sebzéssel.
Jó.

Kv3-al, minden szarról lepattanok. Kivéve egy csapattársól akit véletlenül kilõttem. Jól van.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

"3. 1 hét próbaidõ: Ez idõ alatt folyamatosan tesztelni fogunk, ha a vezetõségnek megfelelsz , akkor teljes jogú taggá válsz, ellenkezõ esetben meg kell hogy váljunk tõled."
Na egy újabb klán.
Pontosan mit takar a tesztelés ?
Valamint arra lennék kiváncsi hogy egy tag, jelentkezõ hogyan tesztelheti a vezetõséget ?<#wink>