banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• wulwerin
    Az artykhoz egy kis szösszenet, hogy mekkora gyökerek.
    Tegnap Erlenberg támadó mód. Balról mentem T32-vel, alig jött velem valaki. Elakadtam a dombnál, mert egy T95-állt a hídon. Egyedül maradt, az összes HE-t rálőttem hátha kosztok néhány kritikált. Aztán jött egy JpanzerE100 segíteni. Átmentünk a hídon, a T95-nek alig volt élete. Egy Object704 lőtt a szemben lévő dombról, 1 esélyem volt, hogy a házak közé megyek, ráadásul seggbekaptam így az amcsi páncélvadászt. A JPE100 meg előröl támadta. Ekkor kb csak mi maradtunk meg 2-2 tüzér. De legalább biztonságban voltunk. Hittem én. Mert a saját GWTigerünk szépen jött killt lopni, és velem együtt posszantotta a T95-öt. Ekkor hibáztam, mert nem kellett volna lenoobozni, és killopással vádolni. Az összes arty a halottak is nekem estek, hogy én vagyok a killopó és hogy jelölte is hogy támadja. természetesen bukta lett a vége. Ja és a JPE100 életéből is vett le egy jókorát.