World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vereség
Csata: Lakeville 2012. március 2. 10:05:38
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 132
Szerzett kredit: 57 751
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
WoT: Nishizumi77
- ha már halott vagy akkor játsz tábornokot és mondd meg mindenkinek a frankót, aki nem azt csinálja amit mondasz az noob. Bátran mondd meg neki és még szólj is be neki nyugodtan.
- fontos megjegyezni hogy az artykról szól a játék, az összes többi tank azért van hogy megvédje az artykat!
Mondom mik mentek fel: AMX-50-120, Jagdtiger, kettõ!!! E-100...a csatát elvesztettük kb. 5 perc alatt, míg ezek a tankok közel full hp-n fent kempeltek a hegyen.
Komolyan mondom, kéne oda valami akadály, hogy csak a kisebb tankok menjenek fel...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
-semmi sem hat jobban a morálra, mint, ha a tankokat go scout paranccsal bíztatod illetve scoutként 3mp alatt megöleted magad!
-a staféta taktika minden gyõzelem alapja: 5 tank felfejlõdik camp pozicióba, 1 elindul elõre miután meghal egy másik tank indul meg, mindez addig amíg mindenki meg nem hal
-campelj, sose támadj, hiszen a franciák is megnyertek 2 háborút is ezzel a tökéletes taktikával.
-sose foglalkozz a minimappal, az csak a buziknak való, ha egy ellenséges tank eltünik a térképen az nem elbujt, hanem elteleportált
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
- ha véletlenül top vagy akkor menj be egy sarokba és menj ki cigizni, milyen jó lesz majd a végén kilõni egyedül az összes ellenfelet
- ha kicsi vagy akkor is elbújhatsz de sokkal jobb tanulni a nagyoktól
- ha kimegy valaki a fedezékbõl gyorsan álj be a helyére ha neki is jó volt neked is megfelel, de vigyázz mert vissza akar majd jönni ne hagyd
- ahol már legalább négyen vannak egy akkora helyen ahol csak ketten férnének onnan még te hiányzol
- ha az IS-4-es eltakarja Pz38NA-d elõl a TigerII-est nyugodtan állj eléje nehogy már az a fragvadász elvigye elõlled és tudjon lõni, ha pedig te nem tudod sebezni akkor szidd nagy hangon azt a mákos állatot
- rejtõzködö TD vagy arty mögé is nagyon jó beállni és mögülle kijõve tüzelni, nagyon sok neked szánt lövést föl tudnak fogni ha ügyes vagy
- jó szórakozás még, ha már látod hogy a lassú td hova tart gyorsan bevágsz elé és elfoglalod a tuti helyet habár tûzerõbe tized annyit tudsz
- ha jönnek az ellen lemmingjei akkor csakis akkor lõjj ha mozognak és csak is automata célzással, egy T 50-2-est nagyon hamar ki lehet így lõni
- az is elõfordul hogy ütközésnél lejön az ellen lánctalpa ezt jól begyakorolhatod az indulásnál a tömegbe
Még biztos van pár jótanács a kezdõknek de most több nem jut az eszembe de ha még így is túl izgalmas a játék akkor neked az arty való.
ez de így van
Legelsõ célpontja mindig én vagyok az ilyen alajaskúszóbaboknak mert a többi 12emberbõl legalább én arra az oldalra mentem védeni és pl:kempinovkán nem a házaknál kempelek de persze hogy engem talál meg és hajcsárkodik xD belém lõ aztán magyaráz hogy menjek neki elõre hát általában ki kell lõnöm sajnos.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Saor Alba
csak a saját egójának jó, hasznát nem látjuk. pont egy magyar magyarázta el hogy az e-100al nem fog beleállni 1 csatába, met qrva sokat kell fizetni a javításért. kérdeztem akkor miért joinolt? nem volt válasz...
¥ xfire: kistekila
Saor Alba
Öld meg csapattársad ha nem hajlandó Heavy vagy Td-vel scoutolni.
A második pedig úgy hangzik: lõdd azt a célpontot, amiben már csak 5-10 HP van és a csapattársad már éppen készül kivégezni.
A harmadik pedig: lõdd azt az ellenséges célpontot, amelyik mellett közvetlenül van legalább egy saját csapattag.
Saor Alba
Lehet mindig poénra kéne venni.
Vagy a siema... nemtom melyik lengyel.
Amúgy a lengyelek általában jó fejek, legtöbbjük szeret minket.
Sõt, tudnak egy mondókát is:
"Lengyel magyar két jó barát, együtt harcol s issza borát".
Múltkor bepötyögtem lengyelül, volt rá smile 😊
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
EVE már rég volt,STO nálam kiütötte a WoW-ot is meg a WoT-ot is.
WoT-ban sok jó dolog nem történik az emberrel,10 bõl 10 csatában hülye retardált balfaszokkal rakja össze.A wargaming meg csupa szemét ruszkiból áll,hogy rohadna meg mind,pénzéhes szemetek.Kíváncsi vagyok mikor lesz újra kredit nerf.STO meg igazán jó kikapcsolódás.Tíz szintenként kapsz új hajót ingyen,még arra sem kell költened.Bár ha akarsz vehetsz c pontért fasza hajót.De attól sem leszel jobb.A szépséges Odyssey osztályú cruiseremmel öltem már War zone-ban c stores hajót.Igaz az Odyssey sem közönséges hajó.De eventen kaptam.
Ja van egy kozos szavunk veluk (meg a litvanokkal): kurwa. Ezt a szot eloszeretettel hasznaljak miutan kilottek oket.
Saor Alba
fedezékhasználat meg továbbra sem opcionális. A páncélzat hiányát lehet kompenzálni, de a pen hiányát nem.
Szóval ne sajnáltassuk magunkat egy Tier4es tankban aminek 120as a penje és 160at sebez.
Inkább ez mint a B1, ami lehet hogy páncélozott, de semmit nem üt át 😊
SW Kotorozzzni nem akarsz<#nevetes1>#nevetes1>
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Saor Alba
( Amit leirsz már évek óta megcsinálható pl az EVE-Onlineban is 😊 )