World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Imádom az ilyen vereséget:

Vereség
Csata: Lakeville 2012. március 2. 10:05:38
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 132
Szerzett kredit: 57 751
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész

WoT: Nishizumi77

vannak tankok amik egyedül megfogják a 8-as utat gond nélkül és máshol akciózhat a csapat de a t28 nem tartozik közéjük 😄
lehet nyomulni a hegyen de t7 toppos csatában ne egy tier4 meg 5 védje 8-as utat a vasút felõli részt meg 3 szintén nem a csata kimenetelén igazán alakítani tudó magas prioritású tank😊 csak a négy top tankjuk maradt meg de azok nevetve befoglaltak, a tigrisünk meg rajtam kuncogott meg noobozott mikor egy 6-os vk legyûrése után kinyírt a tigrisük a 8as úton a stugunkkal egyetemben.
Mondjuk tigrissel nem, de orosz heavykkel, franciákkal kiegészülv lehet hegyet mászni. Csak kib.. gyorsan át kell tolni, mert alul bukó lesz.

amúgy jobban belegondolva addig jó amíg ezek az emberek ülnek a maus volánja mögött többségében és 90 fokos szögben néz ki minden sarkon plussz ha mögé kerülsz a tornyon kívül max a székét forgatja a gép elõtt 😄
..nekem csak amx12t volt zavaro, utana kezelhetoek. szerintem. amugy kov patchben javitanak majd rajtuk.
tegnap t28-al betett csatába top tank tiger volt mindkét oldalon mondom felgurulok a helyre a papírtehénnel de azt látom, h a medeken kívül bõszen igyekszik felfelé az orra alatt kuncogva a tigerünk is 😄 kiborult a bili megfordultam és beleálltam az arcába a feljárón, majd amíg õ hevesen noobozott én megkérdeztem tõle mégis mit akar a hegyen csinálni top heavy létére és mik az elképzelései a csata kimenetelét illetõen a nyilván többszörösen átgondolt és ravasz taktikai lépését látván😊 kaptam egy hitet mint kifinomult jól átgondolt és megfogalmazott választ majd útjára engedtem az értelmiség hegycsúcsai ormát ostromló félszeg kis megszeppent nyuszikát aki nem egészen két perc múlva mélységes megdöbbenéssel tapasztalta, hogy bár õ skillárban úszva 8 csapattársával együtt sikeresen diadalmaskodott a hegymászásban elpilledt félelmetes 4-5-ös ellenséges tankok ellen, addig a városban bénázó szerencsétlen alulképzett és táplált honfitársai miatt elveszett az ütközet 😞(
az összes francia tank olyan, hogy egy szaros fél méterre nem lehet "fel lõni" ? nem tudom mi a szak szó rá, de kurva idegesítõ, hogy a csövet szinte semennyire nem lehet fel-le mozgatni.. 13 90 nél járok, a többi med is ilyen lesz? heavy is ilyen?
..WoWP-ba vannak botok. igen komoly minosehi ugrast varok a jatektol ezert 😊
Néha komolyan jobb lenne ha single is lenne a játékban mert a csapatok minimum felénél tuti több esze van bármilyen programozott csapatnak.

Ezek mondjuk igazak. <#vigyor>

Álom, álom... édes álom...

Ez különösen igaz az E-50-re, aminek olyan hosszú a fékútja, hogy mindig továbbfutok a célon.

Én csak annyit szeretnék hogy figyeljünk oda egymásra, ez nem single player.

Hát neked semmi sem jó? 😊

de még csak nem is a mi utcánkban volt az ellen.

- ha saját hülyeséged miatt hamar meghalsz hibáztasd a noob csapatot elvégre nem álltak körbe és védtek meg.
- ha már halott vagy akkor játsz tábornokot és mondd meg mindenkinek a frankót, aki nem azt csinálja amit mondasz az noob. Bátran mondd meg neki és még szólj is be neki nyugodtan.
- fontos megjegyezni hogy az artykról szól a játék, az összes többi tank azért van hogy megvédje az artykat!

Ha nem figyelik a minimapot akkor meg az a baj... 😉
Nem is olyan rég volt egy eset hogy jövünk le medek himmelsrõl, én lórival 60al tépek épp elkezdtem kikerülni egy typeot mert ugye gyorsabb vagyok, erre õ hirtelen bevágta a féket, mert a térképen megjelent a közelben egy piros jel... és mivel kartonpapírból vagyok .. 😄

Eagle16
- Himmelsdorfon ha nehéztankkal játszol, mindenképpen mászd meg azt a rohadt hegyet, elvégre lent az a hülye fel tud tartani 10 tankot egymaga, neked meg könnyû dolgod lesz fent, mert csak könnyû és közepes tankokat kell kilõni...

Mondom mik mentek fel: AMX-50-120, Jagdtiger, kettõ!!! E-100...a csatát elvesztettük kb. 5 perc alatt, míg ezek a tankok közel full hp-n fent kempeltek a hegyen.

Komolyan mondom, kéne oda valami akadály, hogy csak a kisebb tankok menjenek fel...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Kresz, követési távolság smafu? :-P
ezek egyébként simán mehetnek FAQ-ba, egy új bekezdés alá: Mit ne csinálj (viccesen és irónikusan)!

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kevencem mikor gyorsan megyek meddel, azt az elõttem lévõ tank bevágja a satuféket, reagálni se lehet és én szívom meg.

StephenKing
Nagyon jó!Fetrengek! A játékosok elég nagy százaléka ezt csinálja <#vigyor3>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

-ha a tornasor alján vagy nyomogasd bátran és sokszor a fallow me! zit, hiszen ismétlsé a tudás anyja és kicsi a bors de erõs!
-semmi sem hat jobban a morálra, mint, ha a tankokat go scout paranccsal bíztatod illetve scoutként 3mp alatt megöleted magad!
-a staféta taktika minden gyõzelem alapja: 5 tank felfejlõdik camp pozicióba, 1 elindul elõre miután meghal egy másik tank indul meg, mindez addig amíg mindenki meg nem hal
-campelj, sose támadj, hiszen a franciák is megnyertek 2 háborút is ezzel a tökéletes taktikával.
-sose foglalkozz a minimappal, az csak a buziknak való, ha egy ellenséges tank eltünik a térképen az nem elbujt, hanem elteleportált

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Alapvetõ dolgok kezdõknek és lassan haladóknak:
- ha véletlenül top vagy akkor menj be egy sarokba és menj ki cigizni, milyen jó lesz majd a végén kilõni egyedül az összes ellenfelet
- ha kicsi vagy akkor is elbújhatsz de sokkal jobb tanulni a nagyoktól
- ha kimegy valaki a fedezékbõl gyorsan álj be a helyére ha neki is jó volt neked is megfelel, de vigyázz mert vissza akar majd jönni ne hagyd
- ahol már legalább négyen vannak egy akkora helyen ahol csak ketten férnének onnan még te hiányzol
- ha az IS-4-es eltakarja Pz38NA-d elõl a TigerII-est nyugodtan állj eléje nehogy már az a fragvadász elvigye elõlled és tudjon lõni, ha pedig te nem tudod sebezni akkor szidd nagy hangon azt a mákos állatot
- rejtõzködö TD vagy arty mögé is nagyon jó beállni és mögülle kijõve tüzelni, nagyon sok neked szánt lövést föl tudnak fogni ha ügyes vagy
- jó szórakozás még, ha már látod hogy a lassú td hova tart gyorsan bevágsz elé és elfoglalod a tuti helyet habár tûzerõbe tized annyit tudsz
- ha jönnek az ellen lemmingjei akkor csakis akkor lõjj ha mozognak és csak is automata célzással, egy T 50-2-est nagyon hamar ki lehet így lõni
- az is elõfordul hogy ütközésnél lejön az ellen lánctalpa ezt jól begyakorolhatod az indulásnál a tömegbe
Még biztos van pár jótanács a kezdõknek de most több nem jut az eszembe de ha még így is túl izgalmas a játék akkor neked az arty való.
noname23
xDxDxD

ez de így van

Legelsõ célpontja mindig én vagyok az ilyen alajaskúszóbaboknak mert a többi 12emberbõl legalább én arra az oldalra mentem védeni és pl:kempinovkán nem a házaknál kempelek de persze hogy engem talál meg és hajcsárkodik xD belém lõ aztán magyaráz hogy menjek neki elõre hát általában ki kell lõnöm sajnos.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Solten

Saor Alba

Yan
az arty mentes gomb (by 0T3P) mellett vmelyik pecsben lehetne, hogy tier 10es ne tudjon publikra bemenni
csak a saját egójának jó, hasznát nem látjuk. pont egy magyar magyarázta el hogy az e-100al nem fog beleállni 1 csatába, met qrva sokat kell fizetni a javításért. kérdeztem akkor miért joinolt? nem volt válasz...

&#165; xfire: kistekila

Erre volt már nekem is példa. Én ezek után inkább agyonlõttem az artynkat. 😊

Sosem felejtem el mikor nekem ugattak hogy T28 td-vel menjek scoutolni.

Solten
😄 Ez lehetne az otodik. Hatodik: orizd meg nyugalmad miutan a csapattarsad kivegzett.

Saor Alba

Lehetne még pár pont.
Öld meg csapattársad ha nem hajlandó Heavy vagy Td-vel scoutolni.

Ez nagyon jó 😄
Ez tetszett.

A negyedik pedig: sose nézd mi történik a kis térképen, és ha beültél egy bokorban onnan soha ne mozdulj el. A csapatnak kötelessége megvédenie, akármilyen gyökér is vagy.

Arty mindig a legkisebb célpontra megy. Alapszabály, az artista kézikönyv elsõ pontja.

A második pedig úgy hangzik: lõdd azt a célpontot, amiben már csak 5-10 HP van és a csapattársad már éppen készül kivégezni.

A harmadik pedig: lõdd azt az ellenséges célpontot, amelyik mellett közvetlenül van legalább egy saját csapattag.

Solten
Nem egy lassu tank, ennek ellenere a T-28 az arty kedvenc celpontja, gondolom a papirbol hajtogatott pancelzat miatt 😊

Saor Alba

Ma sok sikertelen T28 kör után poénból mentem m4-el egy kört,mivel szórakozni akartam ezért egybõl teljes gázzal nekimentem az ellenségnek,aminek a vége 7 kill lett és top gun acélfal.
Lehet mindig poénra kéne venni.

Meg az hogy poz.

Vagy a siema... nemtom melyik lengyel.

Amúgy a lengyelek általában jó fejek, legtöbbjük szeret minket.

Sõt, tudnak egy mondókát is:

"Lengyel magyar két jó barát, együtt harcol s issza borát".

Múltkor bepötyögtem lengyelül, volt rá smile 😊

Königstigrincs
hihetetlen! 😊 Pzkpfw38h735 prémium harckocsival (tier 2) mondhatni a tier 2 mausa ! tier 3 verõ gép! pattog róla minden, rendszerint legfelülre teszi a sorban és gyorsan tölt , ellenfele a tetrach a t127 mást nem mondhatnék max még egy ugyanilyen tank ! Volt egy ütközetem egy domb mögött egy ugyanilyen tankal mint ez csak annyi különbséggel hogy én 2 százalékon voltam míg az ellenség száz százalékon! Közel harc volt mondhatni minden jel arra utalhatott volna hogy kiszed engem de nem ez történt mivel nem volt arty és senki más sem a közelben így nem lõtt ránk senki! Elvoltunk ketten én lõttem , õ is lõtt mikor találkoztunk.Na de én a torony alját lõttem õ meg nem tudom mire lõtt de minden lepattant rólam! én meglõttem rendesen fogyott az élete aztán torony tetejébe találtam és kampec lett neki! száz százalékról nullára leszedtem míg õ 2 százalékomat nem tudta leszedni! ez a jó ebben a tankban még hogy nehéz fogást találni rajta aki nem ismeri ugye!😊 (Hozzáteszem ritka hogy ezzel a tankal 2 százalékon vagyok vagy kilõnek ha már vesztésre állunk vagy ha nyerünk vagy túlélem is mindig megvan a fél életem minimum , szóval jól bírja a gyûrõdést😊

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Azé akár milyen szarral nem játszom.
EVE már rég volt,STO nálam kiütötte a WoW-ot is meg a WoT-ot is.
WoT-ban sok jó dolog nem történik az emberrel,10 bõl 10 csatában hülye retardált balfaszokkal rakja össze.A wargaming meg csupa szemét ruszkiból áll,hogy rohadna meg mind,pénzéhes szemetek.Kíváncsi vagyok mikor lesz újra kredit nerf.STO meg igazán jó kikapcsolódás.Tíz szintenként kapsz új hajót ingyen,még arra sem kell költened.Bár ha akarsz vehetsz c pontért fasza hajót.De attól sem leszel jobb.A szépséges Odyssey osztályú cruiseremmel öltem már War zone-ban c stores hajót.Igaz az Odyssey sem közönséges hajó.De eventen kaptam.

Solten
Egyetertek, benyogok egy lengyelnek valami taktikafelet, csak egy szot se ertett az angolbol. Lengyelul sajna nem tudok. Mindegy, ment elore a nagyvilagba es kinyiratta magat.

Ja van egy kozos szavunk veluk (meg a litvanokkal): kurwa. Ezt a szot eloszeretettel hasznaljak miutan kilottek oket.

Saor Alba

A különbség az, hogy ugye sokszor dobnak be nagyobb tierû csatába mint te vagy. Az a tier2 aki tged átlõ halott egy magasabb szintû csatában. Te meg gyakorlatilag MINDENT amivel találkozol meg tudsz sebezni.

fedezékhasználat meg továbbra sem opcionális. A páncélzat hiányát lehet kompenzálni, de a pen hiányát nem.

Szóval ne sajnáltassuk magunkat egy Tier4es tankban aminek 120as a penje és 160at sebez.
Inkább ez mint a B1, ami lehet hogy páncélozott, de semmit nem üt át 😊

noname23
Szinte gondoltuk xD
SW Kotorozzzni nem akarsz<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Solten
Ja, nem semmi, klassz hogy atlovi, klassz a T-28-on a loveg, csak teged meg egy Tier II is atlo... 😊 Teny hogy a legerosebb agyuig kisse oralszex a T-28, utana mar jon egy kis fun faktor es vegre lehet elvezni a tankkal a jatekot.

Saor Alba

Tudom,EVE-ztem.

Pontosan nem értem mirõl beszélsz, mi a tankos játékokról amik a WOT konkurenciái lehetnek....

( Amit leirsz már évek óta megcsinálható pl az EVE-Onlineban is 😊 )

Nem tankos,az igaz,de nem számít,az STO és a wot nem említhetõ egy napon.Mivel az elõfizetés árát a játékban is elõ tudod teremteni,Lévén hogy Cryptic pontot,amiért elõ lehet fizetni,ûrhajót venni,dilithiumért is meglehet vásárolni.Dilithiumot meg annyit farmolsz amennyit akarsz.És beválthatod cpontra,exchange-ben válthatsz.Nekem is van cryptic pontom,nem nehéz szerezni.

Bugi Misi
én így szedtem szét 1x egyet😛

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi