World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
F2P játék kismillió van, attól még nem konkurencia. 😊
CsataSwamp 2012. március 1. 23:15:38
JármûPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 404
Szerzett kredit: 39 907
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Ekins Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész
Imádom ezt a tankot 😄
[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. március 1. 22:55:34
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 931 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 710
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
gondolom nagyon nehéz utánajárni..
De ez elég fura verzió, mert ez a magasság a torony tetõpáncélzatáig. Akkor gondolom a parancsnoki kupola nincs benn. Ezért a KT csak 2865 mm magas és az IS-2 is csak 2400 mm magas.
Úgy néz ki megvan az interneten felelhetõ IS-3, IS-4 képek forrása. Csak egy-két olyan képem maradt, ami a könyven nincs benn. Viszont a könyvben sok olyan van ami nekem nem volt meg. 😊 A proto IS-3-asok és az IS-4-es képek közt sok számomra új kép van. Van pár érdekes vázlat is. Hátsó tornyos IS a legérdekesebb.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Cserébe zoltang által linkelt lapon a KT adatainál sehol sem szerepel 3,09 illetve 3090. :-(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az elsõ kettõ ebbõl a könyvbõl:
ИС-3. Последний танк Второй Мировой ЭКСМО-Яуза-Коллекция
A harmadik innen:
http://otvaga2004.narod.ru/publ_w1/2006-06-26_is3.htm
Sajna oldalsó Js3-as KT-és nézetet nem találtam.
Honnan vannak a képek? IS-4-rõl két darab nézeti képem is van, de mindkettõn kicsit különbözik a belinkelttõl.
BattleTag: kabel15#2672
Meg az ilyen "balance"-ok: oldalanként 1-1 tier10, nálunk 2 tier9, náluk 4, nálunk a fele bagázs piros, náluk alig van mutatóba:
És amikor ilyenek jönnek egymás után sorozatban, meg folyton vereség a jóképességûek miatt (mert milyen meglepõ, akinek 600 az effje, az nem jeleskedik a csatában), vagy mondjuk találkozok egy low hp-s IS-3-mal, aminek 50 m-rõl nem tudom átlõni az alját, amíg az foyamatosan 500-akat sebez belém, és mindez egy napon belül sokszor egymás után, akkor megfordul az ember fejében, hogy ez nem véletlen. Fõleg egy olyan tankkal, amit eddig a jelek szerint tudtam kezelni. De úgylátszik mára hirtelen efelejtettem, és véletlenül pont aznapra a csapat is elkezdett túlnyomórészt bénákból állni...
2. JS3-JS4
3. JS2-KT
Az IS-3 talán csak túl hosszú. De semmiképp nem olyan kicsi mint az 106707 hsz-ben szereplõ képen jobb oldalt. Gondolom akkor az Object 704 is hosszabb a kelleténél.
A többinél nem tudom pontosan milyen a játékbeli modell. De az IS-4-nél érzetem, hogy valami nincs rendben. Csak épp az IS-3-hoz hasonlítottam a méreteit, amirõl nem gondoltam, hogy hibás. 😊
WoT: Nishizumi77
Én is ilyen makacskodó vagyok általában de jól rá is ***xok meglátszik jópár win/lose %-on. Már majdnem Tuvok rekordokat döntöttem egyszer.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Az orosz devek már le tudtak kódolni egy olyan modult, ami elemzi a játékosok aktuális pszichológiai jellemzõit és lelkiállapotát, ez alapján megjósolja hogy a meccsen teamkillelni fog (esetleg campleni), és természetesen hozzád igazítva rakja be õket.
CSaló szemét játék, és rohadt szemét devek, mert ilyen profi kódot tudnak írni.
Emlékszem amikor huhogtak itt páran, hogy na majd a Starwars Online amikor kijön, az mekkora konkurencia lesz, meg hogy elviszi az embereket...
Tudom, hogy ilyenkor nem kéne erõltetni, de nehogy már ez a mocsok játék döntse el helyettem, hogy melyik nap fullozhatom ki a tankomat!
149 csatát mentem vele eddig összesen és tegnap óta 61%-ról 57%-ra romlott vele a winrate-em!
Azzal a tankkal, amivel majdnem 1k volt az átlag xp-m és majdnem 2k az átlagsebzésem még tegnap, ma néha még prémmel is veszteséges köröket futok...
Ha lejár az 1 hét ami még hátravan a prémembõl, rá se fogok nézni erre a játékra egy darabig, az biztos. Ez a játék konkrétan szembeköp minden egyes alkalommal és megmutatja, hogy akkor se nyersz, ha a beledet kihajtod, mert most eldõlt, hogy nem nyerhetsz és kész!
Bocs a dühöngésért, de ez már tényleg szemétség, amit ma mûvel velem.
size témához: de jó h most akarom megvásárolni a zojjektet 😄 mondjuk is-3 picit kezd túl kemény lenni 😊 még ha jogos is a méret csökkentés 😊
KT magasság: 3,09m
IS3 magasság: 2,73m
ha az 30 cm, akkor valamit nagyon elbasztak
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius