World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, nem gondoltam volna, hogy 122mm D-2-5-el ilyen szépen át lehet lõni még mindig a IS-3 homlokpáncélját, csak a pike közelébe kell célozni, ha kicsit sréhen áll.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Bugi Misi
<#nevetes1>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Jól láttam az egyik kommentben, hogy Overlord T 11-et emleget?😮
Igazi tankos játék 😊

Hát mióta Star Trek Online F2P én max annyira megyek fel hogy duplázzam a t28-at.

Új egyéni rekord: 15 vereség, és még kitudja hol a vége!

A BF F2P már rég a piacon van, abban is lehet tankkal menni meg minden. (csak nem második VHs, de hát ez a legkevesebb).

F2P játék kismillió van, attól még nem konkurencia. 😊

Gyõzelem!
CsataSwamp 2012. március 1. 23:15:38
JármûPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 404
Szerzett kredit: 39 907
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Boelter Kitüntetés, Ekins Kitüntetés III Osztály, Mesterlövész

Imádom ezt a tankot 😄

[img]http://1stcav.net/sig2@501770191@eu@1@1@11111111111111@1100110111110@00101@[email protected][/img]

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. március 1. 22:55:34
Jármû: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 2 931 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 710
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

kerla
egyáltalán nem, de így volt az igazi, a kommenttel egyetemben, meg 1 lityó jófajta bor után is :-)

"The 1st special starts from Thursday, March 1 at 6:30 CET (5:30am GMT) and ends Monday, March 5 at 6:00 CET (5:00am GMT)."

gondolom nagyon nehéz utánajárni..
kerla
Meddig él az elsõ gyõztes csatás x3?

Örülök, hogy tetszik a könyv. Fordítás jó lenne hozzá... 😊
A linkelt orosz oldalon ez jelenti a magasságot: Высота по крышу башни, мм.

De ez elég fura verzió, mert ez a magasság a torony tetõpáncélzatáig. Akkor gondolom a parancsnoki kupola nincs benn. Ezért a KT csak 2865 mm magas és az IS-2 is csak 2400 mm magas.
Köszönöm szépen a könyv címét. Volt egy hasonló orosz nyelvû e-bookom, de az csak az IS-3-at tárgyalta és kicsit szegényebb volt.

Úgy néz ki megvan az interneten felelhetõ IS-3, IS-4 képek forrása. Csak egy-két olyan képem maradt, ami a könyven nincs benn. Viszont a könyvben sok olyan van ami nekem nem volt meg. 😊 A proto IS-3-asok és az IS-4-es képek közt sok számomra új kép van. Van pár érdekes vázlat is. Hátsó tornyos IS a legérdekesebb.
darki81
szép rajz <#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

na basszus, pedig pár lapon megnéztem, hogy biztos stimmeljen az IS3 mérete. :-(

Cserébe zoltang által linkelt lapon a KT adatainál sehol sem szerepel 3,09 illetve 3090. :-(

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kicsi az esélye, hogy átalakítsák, csak valakinek a hivatalos fórumon baj van a szemével

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Biztosra mentem.... 😊

Az elsõ kettõ ebbõl a könyvbõl:
ИС-3. Последний танк Второй Мировой ЭКСМО-Яуза-Коллекция

A harmadik innen:
http://otvaga2004.narod.ru/publ_w1/2006-06-26_is3.htm

Sajna oldalsó Js3-as KT-és nézetet nem találtam.
Ó, ilyesmi képem is van tegnapról, csak azt nem akartam betenni, mert azt pont megnyertük foglalással 😄

bardocz
De honnan veszitek, hogy átalakítják a tankokat ilyen méretekre?
Déltájba nekem is kijutott valami Ruinbergen hasonló,1-1 T10,1-4T9...apróságok,nekünk jutott a kevesebb T9,és valahogy mégis behoztuk.😊

Igen. Felismertem õket. De ott van a név a kép lementésekor is. 😊 A képeid alapján az IS-3 is kicsit alacsonyabb lesz. Most már szívesen nekiállnék méricskélni a WoT-ban, de még két hétig nem lesz rá lehetõségem. Gondolom lesz rá lehetõségem, szinte biztos, hogy addig nem jön ki a patch.

Honnan vannak a képek? IS-4-rõl két darab nézeti képem is van, de mindkettõn kicsit különbözik a belinkelttõl.
Engem az elõbb olyan csatába rakott ahol 1-1 Tier X Nálunk 4 Tier VIII ellenl 4 Tier IX.

kabel15
Ha össze ütközök egy tankkal és állunk egymás mellet. Egymásra fordított tank csõvel. Akkor hova érdemes fordítani? És hol hadja el a lövedék a tankot? Szóval ha pl olyan hosszú a tankom csöve hogy túllóg az õ tankján akkor az sebzi vagy sem? Ilyenkor érdemesebb hátra tolatni hogy bele lógjon a tankjába a csövem vége vagy teljesen hogy a tankon kívül legyen? Errõl tudna valaki mesélni nekem?

BattleTag: kabel15#2672

Az, hogy ma folyamatosan olyan csapatokba pakolt, igen 😊

Meg az ilyen "balance"-ok: oldalanként 1-1 tier10, nálunk 2 tier9, náluk 4, nálunk a fele bagázs piros, náluk alig van mutatóba:

És amikor ilyenek jönnek egymás után sorozatban, meg folyton vereség a jóképességûek miatt (mert milyen meglepõ, akinek 600 az effje, az nem jeleskedik a csatában), vagy mondjuk találkozok egy low hp-s IS-3-mal, aminek 50 m-rõl nem tudom átlõni az alját, amíg az foyamatosan 500-akat sebez belém, és mindez egy napon belül sokszor egymás után, akkor megfordul az ember fejében, hogy ez nem véletlen. Fõleg egy olyan tankkal, amit eddig a jelek szerint tudtam kezelni. De úgylátszik mára hirtelen efelejtettem, és véletlenül pont aznapra a csapat is elkezdett túlnyomórészt bénákból állni...

1. JS2-JS3
2. JS3-JS4
3. JS2-KT

Az IS-3 magassága 2450 mm. Az IS-4 és IS-7 2480 mm magasak voltak. Az IS-7 volt a legnagyobb méretû IS, de még az is kisebb volt mint a KT. Nem tudom megnézni a WoT-ba mennyire vannak elrontva az arányok, de a belinkelt fórum alapján az IS-7 nagyon.
Az IS-3 talán csak túl hosszú. De semmiképp nem olyan kicsi mint az 106707 hsz-ben szereplõ képen jobb oldalt. Gondolom akkor az Object 704 is hosszabb a kelleténél.
A többinél nem tudom pontosan milyen a játékbeli modell. De az IS-4-nél érzetem, hogy valami nincs rendben. Csak épp az IS-3-hoz hasonlítottam a méreteit, amirõl nem gondoltam, hogy hibás. 😊
<#nevetes1>

WoT: Nishizumi77

pointer4
😄
kv-val mi történt? pattogok lefele vk 3001-röl....pz 4-röl...lövöm az oldalát arról is lepattanok.... churchill...az meg szembõl kiszed 😄.....
noname23
xD
Én is ilyen makacskodó vagyok általában de jól rá is ***xok meglátszik jópár win/lose %-on. Már majdnem Tuvok rekordokat döntöttem egyszer.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

TVelvet
free to play révén, WOT-nak is lehet a konkurenciája.
pointer4
Nem indult el suttyomba az orosz teszt szerver már ?😊 Itt lenne a zideje 😄
Nyilván az hogy a játékosok teamkillelnek, hülyék és kempelnek az a játék hibája.

Az orosz devek már le tudtak kódolni egy olyan modult, ami elemzi a játékosok aktuális pszichológiai jellemzõit és lelkiállapotát, ez alapján megjósolja hogy a meccsen teamkillelni fog (esetleg campleni), és természetesen hozzád igazítva rakja be õket.

CSaló szemét játék, és rohadt szemét devek, mert ilyen profi kódot tudnak írni.

*van benne tank is

Ez maximum a Battlefield sorozatnak konkurencia, a WOThoz vajmi köze (csak az hogy világháborús és van benne rank is).

Emlékszem amikor huhogtak itt páran, hogy na majd a Starwars Online amikor kijön, az mekkora konkurencia lesz, meg hogy elviszi az embereket...

Ilyen egy rosszindulatú, undorítóan csaló játékot! 12k xp kéne már csak a T34-hez, aztán jön zsinórba 9 vereség, meg egész nap rakásra a failteamek, teamkillerek, hülyegyerekek, camperek!
Tudom, hogy ilyenkor nem kéne erõltetni, de nehogy már ez a mocsok játék döntse el helyettem, hogy melyik nap fullozhatom ki a tankomat!
149 csatát mentem vele eddig összesen és tegnap óta 61%-ról 57%-ra romlott vele a winrate-em!
Azzal a tankkal, amivel majdnem 1k volt az átlag xp-m és majdnem 2k az átlagsebzésem még tegnap, ma néha még prémmel is veszteséges köröket futok...
Ha lejár az 1 hét ami még hátravan a prémembõl, rá se fogok nézni erre a játékra egy darabig, az biztos. Ez a játék konkrétan szembeköp minden egyes alkalommal és megmutatja, hogy akkor se nyersz, ha a beledet kihajtod, mert most eldõlt, hogy nem nyerhetsz és kész!

Bocs a dühöngésért, de ez már tényleg szemétség, amit ma mûvel velem.

hirtelen MOHAA-zni v cod2-zni támadt kedvem 😄 amúgy jó kis vid 😄

size témához: de jó h most akarom megvásárolni a zojjektet 😄 mondjuk is-3 picit kezd túl kemény lenni 😊 még ha jogos is a méret csökkentés 😊
õõõõ, ez fura

KT magasság: 3,09m
IS3 magasság: 2,73m

ha az 30 cm, akkor valamit nagyon elbasztak

bardocz
Hol írják, hogy ilyen lesz? Csak fejteget a csávó, hogy mennyire lehetnének OP-k a szemét komcsi tankok, ha a méretüket rendesen beállították volna.
TVelvet
Egy ígéretes konkurencia, ez kell már ennek a játéknak!

pointer4
Olyan pici lesz, hogy egy lövéssel lövöd meg rajta majd az ammoracket, és a motort 😄
Tehát ezzel is buffolják, nem volt még elég? Addig nem állnak le vele míg az IS-3 nem elõzi meg a T32est. ( mindenesetre ez most jogos ha tényleg ekkora igazából ) Viszont akkor az object is kb ekkora lesz, na annál azért már egyáltalán nem mind1 hogy hol találod el...

Ilyen kis seggdugasz lesz? 😄

Eagle16
Az Is-7-nek meg olyan hosszúnak kéne lennie minta KT-nek, csak ugye laposabb...érdekes. Remélem megcsinálják rendesen, azért nem mindegy hogy mekkora célpont felülrõl az SPG-nek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
Ha tényleg ilyen picire alakítják át, akkor örülhetünk ha eltaláljuk egyáltalán 😄

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

pointer4
Ha a kezdõkörben lõsz meg valakit, bekékít.