A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
marci1110 #168571 Esti stat lesés: 1980 csata. Na jó, ma meglesz a 2000. Egész jól mennek a dolgok. Az 1996.-1999. csatáimat nagyon jól teljesítem, 3-4 killek, győzelem, életben maradás. M10-zel, tier 5-6-ok ellen többnyire. Na mondom, az életben először meglesz talán az "5 csatában egymás után életbenmaradni" kitüntetés?
A kétezredik csata: Ruinberg, az egyedüli tier 5 én vagyok, ezen kívül lightok és artik, a többi 7-es tankokkal és néhány 6-ossal. Na mondom beállok azért a nagyok mögé, a 128-as pennek még akad azért létjogosultsága. Sebzek Tigrist, KV-2-t, de nem áll jól a csata. 5-en maradunk a városba szorulva (td-vel kedvenc), a négy legkisebb effű és én. Mondom, fedezzük egymást, vagy azért becsülettel haljunk már meg valahogy. Erre picsán lő a legkisebb effűnk, egy su-100.
Egyéb: A kitüntetést nem kaptam meg, de fellebbezhetek a WG-nél, ha a sorozat ötödik csatájában egy saját ölt meg? Jogilag akkor mindegy, hogy vesztettünk volna és meghalok, vagy sem.