World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ez az átméretezés viszont érdekesen hangzik, mondjuk nem lepõdtem meg, hogy a t-54 nincs köztük, pedig arra is ráférne egy kis magasítás.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
WoT: Nishizumi77
Ezzel lehet kapcsolatban a formátumokkal való variálás. Nem hülyék a srácok, ellenkezõleg, hanem a kért irányban fejlesztik tovább a cuccot.
Az egy érdekes kérdés, hogy ez a replay filok méretének növekedésével fog e járni. Elvégre a replay fileokban már most is benne van a többi 29 tank mozgása, toronyállása, lövései, hiszen ezek kellenek a visszajátszáshoz. Ami nincs szerintem a jelenlegiben tárolva, az a többi tank használójának kamerakezelése, sniper nézete stb.
Mindenesetre akkor lesz csak igazán értelme replayt nézni, ha végre minden játékos szemével visszanézhetjük a történteket.
Mindkettõ stat szerint kifejezetten jó lenne, ehhez képest bejönnek platoonban tier10 tankokkal, és elindulnak a medek útvonalán Fishermansen. A csapat többszöri kérése ellenére (eleinte még tényleg kérés volt) sem hajlandóak a város felé menni, ahol a helyük lenne, de még csak nem is reagálnak. Majd mindketten meghalnak a med úton kill nélkül, ráadásként a csapatból elsõként a scout után. Pedig az ellenség top tankjai nem is ott jöttek, mert ellenük mi harcoltunk páran a városban tier8 tankokkal, már ameddig bírtuk.
Mi van valaki lekomcsizta a vörös zászlót? 😄
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De én már semmin nem tudok igazán csodálkozni ezzel a kretén társassággal kapcsolatban.
Azt hiszem akkor törölhetem is a jó kis replay gyûjteményemet....
Ha jól értem akkor megváltoztatják a replay fájlokat és nem lesznek lejátszhatók a régebbiek.
Csak gratulálni tudok a fijjugnak.
- rescale models of tanks: IS-3 IS-4 IS-7, ISU-152, Object 704, S-51.
- Reworked balancing algorithm for teams of tanks in random battles. Posted interrupt the long series of hits in the high-level battles.
- Rebalanced settings for the French branch of tanks, introduced in version 0.7.1. (A complete description of the changes will be ready to release a patch.)
- Changed the angles of declination for the following tank guns: AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, D2, B1, AMX M4 in 1945, AMX 50,100.
- Now reduces the damage of the screens mines taking into account its thickness and location.
- Absorption (blocking) armor explosive damage reduced by 20%.
- Fixed frequent non-penetration of the tank in contact with a weapon after breaking through the screen (mask tools or instruments of reservation.)
- The sight added to the indicator remaining in the drum (or in the cassette / tape) shells.
- For a wide list of commands added to the state of the markers and tags platoons clans.
- The substrate is made of lists of commands more transparent.
- The width of the lists of commands are now fitted to a wide player in the nick list.
- When you press "TAB" is now instead of a table with a list of commands displayed a "wide" mode list of commands.
- Reworked the color and geometry of some German camouflage to better fit the real historical camouflage.
- Now, if a module is broken or wounded only one crew member, the repair module, or treatment of a crew member is with a single click without having to select the module or crew member.
- Added display of the input language on login screen.
- Added an extended set of markers on the tanks in the normal and expanded (when you press Alt) mode.
- Added advanced configuration of sight in the sniper mode.
- Added additional messages to detect the enemy, damage to the enemy "lit up" the player to destroy the enemy "lit up" player.
- Changed the format of the record fights. Records from version 7.1 will not play in version 7.2 and vice versa.
- Fixed "twitching" when viewing the tank battle.
- In the shutdown mode interface (by pressing "V") removed unnecessary display of messages and tokens of tanks.
- The howitzer sight is now permanently displays the distance to the marker gun.
- Changed the color of the flags on the bases. Now the color of the flag of its base is always green, and the enemy - always blue.
- Fixed "sticky" marker on the minimap view.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
zojjekt bétában keményebb volt azért, még ha a páncélzata nem is változott(talán pattogósabb volt, habár bétában is átlehetett lõni amcsi 105-sel...sõt néha napján pershing hosszú 90-sével), de azért gyorsabb volt, és nagyobb volt a löveg kitérítése...de szerettem a sarkokon állni vele, úgy h szinte 90%-ba pattantak rólam ha rám lõttek 😄 de sunyi járgány volt az 😄
viszont most ahogy elnézem elég puhány 1 tank lett, kevésbé pattog ha rálövök, kevésbé veszélyes :/
isu-ról meg tényleg pattan elég sok minden ha a mantle v az alatta levõ ilyen kis gömbölyített részt kapja el vmi (lower hull, meg a felépítmény találkozási pontja) bármi pattanhat onnan....fura is mert megpattan a lövedék, de nem fúródik be a felépítménybe, szoktam is jókat röhögni ezen 😄
Az angol wiki csak annyit ír, hogy "petro-electrical" erõátviteli rendszerrel volt felszerelve. Gondolom ez a diesel-elektromos hajtás lesz, valami olyasmi, mint Ferdinandé, Object 252-é. A wiki azt írja, , hogy könnyen a túlmelegedhetett és komplex volt a hûtése. Ennek a ventillátorai láthatóak a motor mögött. A kormánymûrõl semmit nem ír.
Az ARL-hoz neten van manual. Csak 15 oldal, talán van benne szó errõl is. Csak ugye francia nyelvû és nem sikerült kijelölnöm szövegrészt belõle.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Így nem kell, nem erre emlékeztem . Pont mint az IS4, arra is azt hittem jó még valamire .

Egy bizonyos játékszám után illik rájönni mindenkinek, hogy mik a határai. Lehet, hogy mindig ennyi retardálttal voltam együtt, csak nem szívtam mellre. Ma többször felhúztam magam. Nem arra mondom, hogy ret. mert bénán játszik valaki vagy mert kilövik hanem az ilyen esetekre, mint amilyet te írtál vagy én.
Eszembe jutott egy délutáni eset is: IS-3assal megyek, négyen maradtunk (PzIV meg én), az ellennél 1 TD meg egy artista védi a bázist. Megyek rájuk, erre a saját csapattársam lelövi a láncomat. 2 lövés voltam ezután. Nem is értettem, hogy hogy csinálta mert mögöttem volt és szinte max sebességgel haladtam. Hej ha én tudnék így célozni.
Ma ez egy ilyen nap volt.
Nekem ront és a hátamba került, de fordultam serényen és kapott egy lövést amitõl trackeltem és lement az élete. Ezek után 20 méteren felgyorsítottam és nekirontottam. 😄 Nem gondoltam, hogy arty-val lesz Kamikaze kitüntetésem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Bocsi ha esetleg valakit zavartam ezzel!
Na jó éjt mindenkinek!!!<#wave>#wave>