World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7.2-ben amerikai ág lesz rendezve (T34-es lesz prémium tank) + egyebek el lehet olvasni kismillió helyen de a worldoftanks.eu címen is.

7.3 -ban lesz az orosz ág. De nem lesz semmi prémiumba tolva, csak átrendezik kicsit az ágakat. Ismét tudom ajánlani a worldoftank.eu honlapot, fórumot, kismillió helyen le van írva.

Arról, hogy mikor jön azt meg a senki nem tudja de március közepe vége elõtt biztos nem lesz 7.2. A 7.3 pedig a távoli jövõ ködébe vész még.

A kérdéssel kapcsolatba, ne vedd magadra sértésnek, de ez nem kezdõ vagy nem kezdõ dolga. Utána lehet olvasni, itt is meg sok más helyen is, ez maximum lustaság dolga. A kérdés meg alapból abszurd honnan szedted azt, hogy a kv vagy a kv-3 prémiumba menne. A WG nem teljesen hülyék gyülekezete. Ráadásul minek t5-t6 prémium tank az orosz ágra van belõle elég.
Nem tudsz hibázni😊 holnap már március😄

De, olyan 2-3 havonta learazzak 150 aranyra.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Minimum 2 de inkabb 3 het mulva.
Ez csak az amerikai agat erinti.
A 7.3 erinti az orosz heavy vonalat, de akkro sem lesznek premiumtankok, csak adnak melle egyet ingyen (KV, KV-3, IS-4 melle)
7.3 majd csak majus vegefele varhato, ha tartjak ezt a tempot.

köszi a válaszokat, amúgy a garázshelyek mindig 300 aranyba kerülnek? nem szokott akciós lenni valamikor?😄
Jók voltak a februári eventek habár volt olyan ami egyálltalán nem is érintett, de a többséget ki tudtam használni. Találkoztam a Curierrel is de mire a KV-val a csatába értem már kilõtték máskor meg velünk volt. (mondjuk azt sikeresen megvédtük 😊 ) Az azért feltûnõ volt hogy pénz szerzõ nem, csak pénz költõ események voltak. Remélem mindjárt kirakják a márciusiakat is.

Márciusban valahányadika, nem tudni pontosan, eddig februárról volt szó...nem lesz prémium tank egyik sem.

darki81
szerintem március, és nem lesz belõlük prémium tank <#wink>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

bocsi ha nagyon hülye kérdéseket teszek fel, de még csak most kb egy hete, hogy aktívan játszom és ti azért biztosan tájékozottak vagytok😄
Uhhh, ez odab@szott!
Mindjart magamhoz terek. 😛

Hali,
a 7.2-es patch mikorra várható? És ha lesz, akkor a kv és a kv3 prém tank lesz?
Elõfordulhat, hogy kilõttél engem, én sem vagyok halhatatlan...😉 Viszont az érdekelne, hogy hol olvastál tõlem olyat hogy kioktatlak azzal, kapcsolatban, hogy hogyan játszál? o.O Semmi ilyesmit nem írtam, pont azért mert nem tudok rólad semmit.

A másik meg: Orosz tankok mozgékonyak? Hát igen, ott vannak a mozgékonyság mintaképei szinte minden szinten: KV-1, KV-2, KV-3, IS-4, talán még az IS-(1-2) is. + a sokszoros speed nerf után az IS-7 is a 35-ös átlag sebességével.😄 Most már a franciák még tolatva is gyorsabbak, mint ahogy az is7 megy elõre. 😛

Akkor megiscsak jol olvastam valahol, hogy a KV-2 tier6 lesz?
Tier 6bol meg megszabadulunk az OP KV-3 tol. 😊
Nagy atrendezodes lesz. t5-6 jatszhatobb lesz, ha lesz melle normalis MM is.
A SU-85 107-ese nem zavar. Szerintem a Wolverine OPbb akkor mar. 😊

Rád emlékszem amikor ellenem voltál csak azt nem emléxem hogy mien tankkal voltál ellenem...😊 de én jg tigerrel voltam és hamar leszedtünk téged! 😊 volt egy másik havaerod is mert párba nyomtad akkor! de légyszi ne oktass ki hogy-hogy játszak még meg ilyenek, okés mert én sem oktatlak ki téged! 😉 nem kell mellre szívni különben is az volt a kérdésem hogy melyik jobb! Boccs hogy nem nyomom régebb óta a játékot mint te és nem tudok minden újjítást hogy mien volt...-.-''
Nincs olyan hogy "legjobb" ág. Mindegyiknek megvan a maga elõnye és hátránya, amiket ki lehet használni, eredményt elérni vele. Pl: az orosz tankok mozgékonyabbak, a védettségük jó, de elmarad a német tankokétól, nagyot lõnek, de pontatlanok. A német gépek jól páncélozottak, pontos és gyors a lövegük, de lassabbak, kevésbé mozgékonyak. Az amcsi tankok teste papír, de a tornyuk viszont nagyon kemény, szóval hull downozni jók, a fegyverzetük pedig átlagos. A franciák pedig villám gyorsak, brutális tûzerõvel, de kartonpapír páncélzattal.
Az egyes tierekben elõfordulhat hogy egyes tankok jobbak egyik nemzetnél mint a másiknál. Pl: T5-KV T6-KV3 T7-Tiger P/T29 T8- egálban vannak T9-E75 T10-itt mindegyik másra jó, szóval nincs legjobb.
Szóval érdemes a saját stílusodnak megfelelõen választani, esetleg több ágat is kipróbálni, aztán ami tetszik, arra állsz rá.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Viszont tier 5ben a legOPbb ( de szép szó 😄 ). Tier 6 ban is. Viszont nem kell már sokat várni, 7.3ban megszabadulunk végre a 107 és 152tõl T5ben ( rohadt su-85 még midig szaladgálhat 107el ).

Gecsa20: Az az IS-8 gondolom IS-3 akart lenni, a 8 majd 7.3ban jön 😊

WoT: Nishizumi77

Az már most látszik, hogy nem sokat értesz a játékhoz magas szinten. Az orosz tech tree-nek már csak a múltja erõs (kb az e-75 megjelenéséig az is4 tényleg op volt), jelenleg viszont semmilyen szinten nincs kimagasló tankjuk. Az meg más kérdés, hogy a csigazabáló noobok ellen meg semmilyen más nemzetnek nincs esélye 1v1-be...

Remélem a következõ peccsben durván lenerfelik a francia noobtankokat, mert a jelenlegi helyzet miatt nekem már játszani sincs kedvem magas szinten. Inkább megyek bt-2, az legalább még szórakoztat.

Az IS-7 sebessege igyis nerfelt. "Igaziba" 60-al ment. Itt 47re nerfeltek. Az IS-7 oldala papir. gyengebb mint az IS-4.

Amugy Tier7 be nem OP az orosz, mert a TigerP es es T29 is jobb az ISnel.
Jatsz meg kicsit vele, rajossz, hogy jo az igy. 😊

Véleményezést várok! Én tudom hogy orosz a szerver de miért kell mindig az orosz vonalnak kedvezni?? Az én meglátásom szerint (6600 game) tier 6-9.-ig az orosz nehéz tankok jobbak mint ellenfelei igaz tier 8 nál a t32 vetekszik az is8-sal mivel jobban bírja a lövéseket illetve tier 9-nél a vkp városi pályán jobban kihasználja páncélzatát akkor jobb mint az is4 de tier 10 be szerintem a maus a legjobb csupán az a baj hogy nagyon lassú de az is7-es megy vagy 40-el és körbe röhögi a maust!! Ezen kéne változtatni vagy az is7-est lelassítani kb 25-re vagy a maus-t kicsit felgyorsítani mert az ok hogy az amx 50 b piszok gyors de kb olyan a páncélja mint a t30-nak! PAPÍR!! Tehát a kérdésem melyik a legjobb ág?? 😄DD
:-)

kb nyomvonalra azonos úton haladtunk volna, sõt szvsz ugyanazokkal a szavakkal díjaztam volna az idióta IS3 taktikai érzékét. Egyetlen dolgot csináltam volna máshogy, pár másodpercet szusszanok az erdõ közepén a t-34-85 meg a 3001H roncsa mögött. De pl az ellenség bázisánál is ilyen köröket szoktam futni az épületek között. A leírtak fényében nem lehet belekötni, ilyen egy jól megjátszott aggresszív med. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mit akarsz ennyire bizonyítani és kinek?
Random_
Ma azért elég béna köreim voltak, de ez tetszett...

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. február 29. 8:05:44
Jármû: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 1 680 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 124
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Mesterlövész

A jó öreg PzIV azért még mindig tud. 😊 Persze volt a mi oldalunkon volt egy másik PzIV és 3 KV ami azért garancia a gyõzelemre. Egyébként nem voltak a KV-k se top tankok.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

popey8
Nem vágom, h miért. Az ARL-nak van vmi ehhez kapcsolódó gyengesége, amirõl nem tudok?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Bugi Misi
T4 is kiszed 1 lövésbõl tapasztaltam

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

popey8
Lammaer emlékszem mondtad, h van ARL-od. Te nem tapasztaltad véletlenül, h még egy Tier V-ös arty is kiszed 1 lövésbõl, full hpról és ezt többször is? Nálam már nem is tudom hanyadik alkalom. Azért ez is elég érdekes.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
A következõ rep Renegadenek szól. Persze más is megnézheti. Most azt csináltam, ami szerinted egy med kizárólagos feladata. Itt legalább voltak partnerek. Szerinted itt sem szerepeltem túl jól? Tudom, tudom te biztos még ennél is jobban csináltad volna. Biztos, mert jobb a statod, mint nekem, ergo jobb player vagy. Már elõre sejtem, h úgy is találsz benne vmi hibát. Csak azért is😊

T-44 - Campinovka

kabel15
SU-26 önjárólövegen a 122mm ágyú nál az utolsó lõszer az fizetõs?

BattleTag: kabel15#2672

És igen! Végre megvan az elsõ jólmegérdemelt topgun a drága kiskedvencemmel 😄
Ráadásnak acélfal, és majdnem még felderítõ is 😊

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 28. 23:41:03
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 962
Szerzett kredit: 59 920
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun

noname23
Szerintem úgy lenne a fair ha annyi idõ lenne nekik újra tárazni mint amennyi kilõni egy 100mm-es ágyúval 6ot így ha elkezdi játszani az eszét valaki ellen és rárepül akkor kapja is vissza az érzést xD amúgy is nem erre kéne használni az ilyen tankot hanem támogató lövészként ott lenne a többivel és aprítana ide is küldök egyet oda is<#violent>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ezt már a 7.2-ben csinálnák?

.. e50el 9 meccsbol ketto nyertes😄
ma mar a tizediket megyek tier 9esekkel, vk, e50.. nem nyerhetek..
noname23
Anyagilag jobban jársz ha követed a csürhét nem éri meg mártírkodni tökegyedül mert csak magadnak csinálod a minuszt.
Úgyis veszett kör lesz és a legjobb ha minél elõbb betör az ellen arról az oldalról és befoglalja a bázist te meg jól jársz gyors kör javításra nem kell költeni.

Eagle16
Lassabbak lesznek és a töltési idõ megnõ két lövés között.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

es ez mit jelent?
Eagle16
"Q: Any news what kind of 'tweaks' the french tanks will receive? HP nerf, dmg/rof nerf?"

"A: Passing ability, RoF within the cassette "

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sose gondoltam volna hogy az elsõ E-75-ös ellenfelet AMX 13 75-el fogom kilöni. Megkerültem és beleeresztettem egy hatos sorozatot. Egyre jobban kedvelem ezt a tankot és ráadásul jól is hozza a kreditet.

hát.... én azt hiszem hogy lehet nyerni folyamatosan mivel volt egy nagy szériám ami 1,5 órán keresztül nyertem igaz becsúszott 1-1 vereség de elenyészõ volt! mert Tényleg csak 1-1 csúszott be kb 35 gyõzelem mellé 😊
Nem tudok róla, de nem is hiszem hogy törõdnének vele az oroszok. A kedvenc akkor is az, mikor a magyar csóka elhalálozása után belerikácsol valamit a vakvilágba magyarul. Múltkor egy magyar srác írta chaten hogy "rohadt csicska", miután egy csapattársam (nem magyar) kilõtte. Aztán nagy szemeket meresztett, mikor visszaírtam hogy parancsolsz. Kis buta.
hát nem is lehet mindig nyerni 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

mondjuk ez igaz!! Nem tom hogy lehet normálisan feljelenteni a játékosoat csak a jobb egérgombost ismerem! van valami más is?
de figyelj! mindig nem tudsz szakaszba lenni! mert 2-3 embernek mindig összeigazodni elég nehéz! jó amikor haverommal vagyok lényegesen könnyebb de akkor is van amikor meghalunk :/
A magyarok se jobbak, csak õk még a k*rva anyádat is hozzáteszik a noobhoz.
.. ezen altalaban a szakasz sem segit sokat..
Szakasz.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

én megutáltam ezt a játékot 1 életre!! szánalmas hogy vannak olyan játékosok akiknek közünk nincs a játékhoz és mégis tier 9-10-es tankuk van de olyan sz*rok hogy az már hihetelen! Komolyan mondom 4 nap alatt nagy nehezen össze spóróltam 290000-et erre ma leülök és 9 meccs miatt már el is uszott mert annyira gyökerek vannak fenn hogy az valaami hihetelen! mondok rá példát: jg tiggerrel vagy és neked kell elõre menned mert a hüe maus meg t30 nem mer mert fél az ellenségtõl...vagy mindenki 1 oldara megy mint egy birka és csodálkoznaK HOGY EGYEDÜL NEM BÍROK TARTANI 7 EMBERT MAX 3-4-ET DE MIDNENKÉPPEN MEGHALOK! Most õszintén mi értelme van így a játéknak ha ilyenek vannak fenn? 😞( Nem lenne semmi bajom a gamemmel csak a játékosokkal van bajom! Szánamasok és sajnos sosincs magyar velem csak csehek meg románok akik még angolul sem tudnak! csak annyit hogy noob..-.-' megoldás erre?
darki81
én ma délelõtt le akartam videózni hogy húzom a menüben a csúszkát hogy vereség- vereség - vereség... 😄
a 9-es vk-val hiába ettem le az enemy hp-ját meg durrantottam ki párat, ezek mindég csak belekamikázéztak a halálba 😄

darki81
de gondolom az object 704-nél nem lesz jobb TD 😊
na de majd meglátom melyik ágon haladjak, egyenlõre a maus meg az orosz med ág foglalkoztat 😊
meg talán az is4

Ma a random nagyon hülyék napja van? 2 tankkal nem tudok duplázni és folyamatos vereség a 20 veri kb. Annyi hogy 12 vereség után kiléptem délután, most meg 10 van 1 nem tudtam nyerni.

noname23
Hát elõször kicsit túltápolták fullos tier10 ágyúk pattogtak róla és mikor mindenki kérdezte mit tegyen ellene oviék üzenték lõjétek HE-vel xD
Persze azóta átborult a bili a másik oldalra is és most már annyira szar hogy szinte bármi átlövi akár egy IS is bepuszilhat neki de egy tigris mindenképpen de ez a baj a WG-nél mindig átesnek a ló túloldalára.
Jah és anno mivel mindenki azt hajtotta mert nagy sláger volt így az mm is csinált ilyen type szerû elosztásokat hogy 6-7-8 darabot egy oldalra pakolt.