World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy meg az nem su-100m-1 hanem object 416, tier 8as med lesz ,su-100m-1rõl nem találtam képet.
Uralmash vagy más néven su-101 az stimmel :)

WoT: Nishizumi77

popey8
Értem én, h random meg szórás, de mondjátok már meg nekem, h egy SU-85 40 milis seggét, h nem bírja átütni a KV 107-ese, 125-ös min pennel. Ráadásul nem is pattanó volt, mert ez még érthetõ is lenne a döntöttség miatt. Erre, ha vki értelmes magyarázatot talál, kap egy üveg sört:D

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Az a SU-122 ami a képen van az már most benne van a játékban. Su-85 122es ágyúval.
Ami a T9es lesz az SU-122-54 ( T-54 alvázon ) nem mind1 :)

WoT: Nishizumi77

darki81
su 100 m1 azthiszem ez <#smile>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Itt a rep a profi FOHU magyar klán 2 tagjáról: FOHU
Kb a meccs végéig a kezdõn kempelnek tier 9 jagtiger és tier 8 isu-152 tankkal, pedig top tankok voltak. Egyetlen 9es tank volt. OK, hogy TD-k, de mikor már a bázisunkat szedtél mellettük akkor is tököltek megvárva, hogy kilõjjék az arty-jainkat (köztük engem majd utána lejön kinyírni az amx-et miután meghaltam). Utálom az ilyet mikor top tankkal beáll kempelni végig.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

darki81
ez a su 100 m1?

szerintem ebben a vonalban megyek tovább majd :)
URALMASH-1

eddig:

Volt de csak a T-54-nek. Annak a második ágyúja volt most, meg megkapta a type miatt a T-44 is.

Az akkor volt most meg most van.
Tény, hogy a PantherII meg a Pershing nem egy kategória vele de akkor is inkább a falkák miatt lehetett annyira eredményes meg mindenkinek leginkább olyankor verte ki meg veri ki amikor egy oldalra berakott négyet hatott a másikra meg semmit.
Az is érdekes, hogy mindig azért panaszkodnak ha az ellenfél kapja az ilyen leosztást, ha a saját csapat akkor meg pro volt a társaság mert nyertek 0-15-re.

popey8
Az LB-1-es löveget nem csak most rakták bele a játékba? Én úgy emlékszem, h a bétában nem volt ilyen ágyú.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

darki81
én is utáltam, már csak a kinézete miatt is, bár elég sok minden lepattant az elejérõl, és az ágyúja meg egész jó volt szerintem :)

T54el kapcsolatban azért nagyon dúrván ment a sírás, hivatalos fórumon is meg itt is, hogy milyen táp.

Mostmár csak azért nem nagy szám, mert ugye van E50, a pershing is lekerült T8-ba és lett helyette Patton.

De amikor a T9 medek kijöttek, akkor a Panther 2 / Pershing / T54 trióból egyértelmûen a T54 volt a mumums. És lehetett is osztani azzal a csótánnyal (emlékezzünk cak Maust hogy meg lehetett szivatni vele, egyszerûen csak mellé kellett parkolni).

Ma(?) nagyon nincs szerencsén az ARL 44-esekkel szemben. Minden lepattan róluk. Hiába lövöm oldalt, szembõl (IS-3-al).
Azt hiszem a legjobb lesz ha a továbbiakban én is Oddball és a többiek álláspontjára helyezkedem veled kapcsolatban.

A bétáról hallottál-e már?
Már ott se szartam magam össze a T-44-el ha szembe jött egy 54 és csak LB-1 vagy D-10T volt rajta, egyedül a HP többlet miatt tudtak nyerni nem az átlõhetetlenségük miatt.
Ellene meg még véletlenül sem mentem se KV-3-al se Su-100-al, hogy csak a low tiert említsem és teszten ki is próbáltam mert gondolkodtam rajta, hogy megveszem a T-54 helyett meg farmolni de egy kalap szar.
A type nem más mint egy nagyon stock T-54.
Az a facepalm kategória amikor be lett bizonyítva neked, hogy lazán lõhetõ szembõl a type 175-ös pen-el és te simán elkusoltál meg a heti rendszerességgel megjelenõ arty rinyálásod.
A másik meg szó nem olt arról, hogy CSAK a többi 8-ashoz képest OP de akik tudják használni a 8-as medjüket szvsz egyikük szerint sem OP.

Amikor kifizetõdik TD-vel az agresszivitás. Nem az számít, mi vagy, hanem hogy mit kell megcsinálni, mert más úgysem fogja...

letölt

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Random work
Most szenvedek M3-al. Mióta megvan egy emlékezetes köröm volt 4 killel. Máig se értem, hogy miként sikerült. Nem utáltam még ennyire tankot.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Elég gagyi, M3 Lee is gagyi?francba, nekem úgy tûnt tier4ben jó...lényeg h E2nél legyek már:)

Visszatettem a 105-öst a JagdPanther-re. Azt hiszem, megváltozott a véleményem, baromi jó. A múltkor valahogy nem nagyon feküdt, de most isteni. A lõszerárat meg leszarom. :)

Random work
Utálatos az a tank és a rákövetkezõ is. Jobb gyorsan elfelejteni õket. :D

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

M2 MTnél meglepõdtem ,hogy ennyi legénység van pláne mikor észrevettem ,hogy két rádiós.van vmi szerepe a 2 rádiósnak?amúgy a tank úgy néz ki mint egy mozgó bunker:)

"These statistics are gathered at every morning about 08:20 (UTC+3) from official World of Tanks website. If you want your account to be included, please register to Planet Wot, and wait for a day (since graphs can only be made from 2 days minimum)."

Ez tömören annyit jelent, h naponta automatikusan gyûjtik az adatokat a hivatalos honlapról.

Nem a játékost tölti fel.
Panther ammo rack SZU85-el <#mf1>

http://noob.hu/2012/02/28/shot_698.jpg

wot nick: PsychoTrooper

Oké, köszönöm.Már alap löveggel is lehet durrantgatna, alig várom ,hogy fullosak legyünk!:D

Na, megvan a Ferdinand, csak épp pénz nincs rá, hogy megvegyem.

Random work
Ja, hogy Stug! Oké, ott már felejtõs a 10,5cm. Bocs benéztem. :) 7,5-ös hosszú kell.

Két 75s van, de gondolom erre gondolsz:7,5 cm StuK 42 L/70(VI), amúgy 10,5 az a hetzeren iszonyat brutál volt, de Stugal már nagyobb tier tankokhoz is berak ott meg kevés lenne.nem?

wmisi
ugyan ugy kilovom az ilyen kis poenos majmokat en is.....

Ok, szal szerinted 30 000 meccs nem reprezentációs mintavétel. Beszélgessen veled mostantól a Berija.

Az OP nem OP vitához nem akarok hozzászólni. Le kell gyõzni az NMI temet és kész. Vagy megy, vagy nem. Már láttam 7 killes T 50-2t, a leggyérebb killje egy panther volt, és mikor mindenki gratulált, köszönte szépen, de közölte, h ez csak egy átlag köre volt, mert a max az 9 a T50-2-vel. Most a tank volt OP,a srác egyéni képességei voltak jók, vagy csapat mûködött?
Azám. Idõközben meglestem a játékban az egyetlen "virkir" névre hallgató játékos adatlapját(két másik hasonló nevû van, de mindkettõ 0 csatával, szóval ez lehet a tiéd), és meglepetten tapasztaltam, hogy neked nemhogy T8, de még T7 medium tankod se volt soha az életben.

Lehetséges lenne hogy te úgy okítottad itt a népet arról hogy a Type59 egyáltalán nem OP a másik három T8 mediumhoz képest, hogy közben neked egyik se volt soha a négy közül?

Azért ez már a Facepalm kategória.

Yan
hosszú 75mm-t

&#165; xfire: kistekila

Random work
Én 10,5-el nyomultam és nagyon élveztem.

Yan
én is késve fejlesztettem, de nem bántam meg :)
félni meg egyik tiertõl se tudok azóta hogy betett uccsónak tier 9-be, és 100%-ról (15 kivételével) szétkaptam egy is-4et :) ügyesen bujkálva egy roncs mögött ;)
ahhoz képest hogy percekig káromkodtam hogy el se indulok a kezdõrõl :)

Stugra meik löveget érdemes rakni?7,5 cm StuK 42 L/70 vagy 7,5 cm PaK 39 L/48 vagy 10,5 cm StuH 42 L/28?Köszi

Ez itt az MMre vonatkozna. T32-vel folyamatosan szívat.
Random work
PzIV-ben fostam a KV-tól rendesen, próbáltam kerülni és csak óvatosan csipegetni.
Azért is indultam el orosz ágon, mert kellett egy KV, hogy revansot vehessek. KV-ban imádom amikor odasózok és 2-3 lövésbõl szétlövöm a PzIV-et. Mindkettõnek vannak elõnyei, de egymás ellen egyértelmûen a KV a nyerõ.

Yan
megnéztem egy stat oldalon,
KV-val 28 PzIV-et mig 20 KV-t lõttem ki, ezek után 11 a köv szám

Random work
Szerintem ha megfelelõ tankkal megy a csapata akkor se lett volna vele kisegítve.

Annyi esze van mint amennyi látszik, egy nagy vassal még kárt okozna csapattársaiban.

noname23
Pont az elõbb volt linkelve egy jó kis idézet látszik nem olvastad de a te esetedben E1 Nem én voltam.

"Stephen M. Walt a Harvard nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó professzora összefoglalta a politikai mentegetõzés 21 pontját.
Abból az elsõ a nem mi voltunk."

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ha bele gondolnál az az oldal azért jött létre, hogy a játékosok felrakják a nekik tetszõ köreiket.
Ebbõl vond le a következtetést, hogy milyen statisztikát lehet kihozni úgy, hogy a minta kevesebb mint napi öt órányi kör.
Az idézet meg pont rátok illik jobban mivel tõlem még nem hallottál nyavajogni tank miatt.

Aha...akkor kitehet róla? A szomszéd Mai néni? Retardáltak vagytok mind a ketten

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Namost akkor a tank OP vagy a MM a retardált?

kabel15
Én Kv-3 al mentem arról nem tehetek hogy haverom egy LVL1 es tankot választott.

BattleTag: kabel15#2672

I.C.ram
Dejófejek vagytok.
Random work
gratulálok!

Jó nagy hülye vagy. Ha egy csapatban lettünk volna, elsõ percben lõttelek volna ki. Kurva vicces ám ...hahahaa...jaj de mekkora poén, tier 1-essel csatába menni...jaj...istenem...hát ilyen remek viccet, eddig tízezer másik barom még nem sütötte el.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

pointer4
Ha kiér a pici a körbõl, általában oneshootolni szokták/am. Aztán a barom haverját lenoobozni aki behozta. Hátha leszokik arról, hogy más játékát szánt szándékkal bassza el.

Valahogy az ilyesmi mindig megtalál. A múltkor a 10 type, most meg a francia hadtest...
kabel15
Mi tegnap bementünk úgy csatába. Én mentem KV-3 al haverom meg Ltraktor al. Mindenki röhögött :D Ami a vicc hogy haverom húzta be a bázist amíg én a végén álló háborút folytattam egy KV val amin 152mm löveg volt :D

kabel15
KV-3 VS T95 T30. Egy lövés voltam a T95 nek. Megint én voltam a marha? Követtem 4 nehéz tankot mentem mögöttünk mondom azok majd jól megvédenek. Hát õk is hullottak mint a legyek.