banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Cs3
    T-43. Én most húzom, már csak 40k exp oszt vége. Kicsit vicces a tech tree. Az egyik motort nem kell kifejleszteni, mert jön a T-44-el, a másikat, az erősebbiket meg hozza az ember a T34-85-ből.

Az elején borzasztóan gyűlöltem a T43-at. A T-34-85 után visszalépés. Ugyanaz a löveg, állítólag vastagabb páncél, némileg több HP és kisebb mozgékonyság. Igazából nem T7-es tank, hanem max T6+. De rá lehet érezni, kiváló spot/sniper tank, van egy olyanja, hogy képes pattanni a lövedék róla, főleg, ha kicsit bemozdul. Tűz az van, sokszor. 4000+ csata után ezzel fordult velem elő először, hogy 2x gyulladtam ki egy csatában. Az ágyúja jó, ua mint T-34-85, de T7-ben már gyengécske.

Akinek bejön a hátulról lövöldözős/egy susnyásban lapuló spotoló, az fog vele tudni menni jó köröket. Külön élvezet, hogy sebezni is tud a spotolás közben. De mozgékonysága az hagy némi kívánni valót maga után. Emiatt közelharcot nagyon óvatosan kell vele vállalni.

Csak fanatikus med rajongóknak ajánlanám.