World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy a srácnak nincs most nete, és általában én tolom. viszont meglep, mert tegnap én piálni voltam
(jah, és szabad kérnem a videót)
¥ xfire: kistekila
egyébként vicces ez a játék, mert mindenkibõl kihozza az állatot, szerintem komoly pénzeket fizetnek a nyugdíjbiztosítók a WG-nek, mert garantált a stroke idõ elõtt, ha valaki sokat tolja
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
aki legalább kisegítõ iskolába jár az biztos, hogy jobb eredményt ér el
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
6000 csata után 36% winrate, IS-3-mal 10 csatánlént 1 kill! És kivételesen nem nekünk, hanem az ellenfélnek jutott az agyhalott 😄

mirtankov.net
Ïåðåä êàæäîé çàìåíîé äåëàéòå ðåçåðâíóþ êîïèþ çàìåíÿåìûõ ôàéëîâ.
×òî áû áûëè íåâèäèìû "ðîäíûå" çâåçäû èëè êðåñòû ôàéë graffiti_stickers.dds ïîìåñòèòå â äèñê_:\World_of_Tanks\res\gui\maps\vehicles\decals\ ñ çàìåíîé,ñîõðàíèâ îðèãèíàëüíûé ôàéë.
Óñòàíîâêà øêóðêè íà òàíê: Ïóòü ôàéëà : Ñ\World_of_Tanks\res\vehicles\ íàöèÿ\òèï òàíêà
Óñòàíîâêà ãóñåíèö: Ïóòü ôàéëà : Ñ\World_of_Tanks\res\vehicles\ íàöèÿ\Tracks
Óñòàíîâêà ôëàãîâ: Ïóòü çàãðóçêè ôàéëà : -\World_of_Tanks\res\content\MilitaryEnvironment\mle037_Flagstaff
Óñòàíîâêà ïðèöåëà: Ïóòü ôàéëà :\World_of_Tanks\res\gui\flash
Óñòàíîâêà çàãðóçî÷íîãî ýêðàíà: World_of_Tanks\res\gui\flash
Èçìåíåíèå ìèíèêàðòû è èêîíîê íà ìèíèêàðòå: \World_of_Tanks\res\gui\flash
Çàìåíà èêîíîê:
-ñîäåðæèìîå ïàïêè contour ñêîïèðîâàòü ñ çàìåíîé ôàéëîâ â World_of_Tanks\res\gui\maps\icons\vehicle\contour\
-ñîäåðæèìîå ïàïêè flash ñêîïèðîâàòü ñ çàìåíîé ôàéëîâ â World_of_Tanks\res\gui\flash\
Nagyon erõlködsz és jobb a lelkednek wot forumon jobb felsõ sarokban rákattintasz a technikal supportra ott regelsz és nyitsz egy jegyet ticket.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Garázsból eladtam a nem használt cuccokat, pillanatok alatt meglett a hiányzó másfél milla😄
Battle: Prokhorovka 2012. február 25. 17:51:11
Vehicle: Type 59
Experience received: 958
Credits received: 95 253
ilyenkor miért is nyernénk.. akkor duva kredit rekord lenne 😄
Én még csak 70 kört mentem az IS3-al, nekem eddig mákom volt, szóval ammo problémám nincsen, de az megfizethetetlen, hogy T10 mezõnyben simán mehetek med úton jó tempóval, ha meg top akkor meg mészárlás hvy úton, KT után olyan az egész mintha egy offline játéknak hard után újra neki ugrik az ember, csak már mediumon. Pedig a KT a kedvenc T8-am.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Itt több mint száz skin van csak a KT-re és minden másra is rengeteg.
Hozzateszem en az e75-el is ugyanugy "seggezek" mint az is4-el altalaban bevalik.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Érdekes sorrend.
Az IS-3-ak mostanában igen szeretnek elpukkanni ammorack-tõl meg valahogy boldog boldogtalan átlövi szembõl õket nem úgy mint a bétában.
A Löwe-t meg a KT elé tenni, hát... igen merész elképzelés a folyamatos kigyulladásaival ha meglövik szembõl.
Az oprendszerhez annyit hogy az XP 200MB eszik meg a Win 7 meg 600-at, de a win7 gyorsabban kezeli a ramokat.
Te alapvetõen TD user vagy és beidegzõdés alapján úgy próbálhatsz a KT-val is harcolni azzal meg úgy nem megy.
de tény a franciát nem számoltam bele, mert még nincs illetve keveset láttam, szvsz most kb így fest:
IS3
T32
Löve (szigorúan a pénz faktor miatt)
KT
az az VK izé ami szar de legalább ha nagy lesz egér lesz.
így tippre:
top hvy fr az közlekedjen med útvonalon
batman meg társai meg rohangáljanak, az szerintem csak jó játékosoknak való
Az Objectet mindenkinek ajánlom(már sokadszor) mert nagyon jó járgány,eddig azzal élvezem leginkább a hátékot.Ráadásul még szép is,a többi nagy tierû ruszki TD-vel ellentétben.
:-)
Csapnivaló vele a teljesítményem a többi tankomhoz képest és feltûnõen sokszor rak vesztes csapatba is ami szintén rontja a költség hatékonyságát.(és a kedvemet is)44% vele a gyõzelmi arányom 400 csata után.(az átlagom egyébként 7000+ csata után 54%)
Szóvan nekem nagyon nem megy vele. :-(
Sokszor sebzek vele 900 felett :-)