World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyan, azért még akkor is a FIFA viszi a prímet ilyen tekintetben <#eplus2><#falbav>
pointer4
Annyit ittál, hogy nem emlékszel, hogy toltad? 😄
Yan
finomabban!
amúgy a srácnak nincs most nete, és általában én tolom. viszont meglep, mert tegnap én piálni voltam

(jah, és szabad kérnem a videót)

&#165; xfire: kistekila

jaja :-)

egyébként vicces ez a játék, mert mindenkibõl kihozza az állatot, szerintem komoly pénzeket fizetnek a nyugdíjbiztosítók a WG-nek, mert garantált a stroke idõ elõtt, ha valaki sokat tolja

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

pointer4
Írd már ide a dds fájl pontos nevét, hátha úgy pofon egyszerû rákeresni a wot könyvtárába.
Valószínûleg ez azt a csapatot nem sokban vígasztalhatja, aki megkapja top tanknak 😊

pointer4
Azt ugye tudod, hogy nem a tank kilövéséért jár a sok XP?

ezekkel a tankokkal mentem 2000 xp felett, de a felsõ tízbõl többször is. (itt csak a toppot listázza)

Amúgy ez a noob hent is az lett, amit ma postoltam.
ISTENTELEN HÜLYÉKKEL RAK ÖSSZE MEGINT EZ A SZAR. IS TOP TANKKAL, MEG 4 TIGRISSEL, MIRE FELÉRTÜNK A HEGYRE, AZ ÁLLÁS MÁR 0-6 VOLT AZ ELLENNEK. A BARMOK MEGPRÓBÁLTÁK LEROHANNI A TD-KET+ IS+ TIGRISEK. AZ SEM ZAVARTA ÕKET, HOGY KÖZÜLÜK PZ IV VOLT A TOP. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bot vagy 4 éves, vagy szellemileg nagyon visszamaradott

aki legalább kisegítõ iskolába jár az biztos, hogy jobb eredményt ér el

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Gottfried
A kis rohadék,az arty a kedvence úgy nézem...

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

hûûû, de hétvége van, nagyon adja, 5* zsinórban olyan bukó mint a szél, mondjuk nagyon kemény a mezõny 600-900 közötti efficiency toptier játékosoknál, ez számomra felfoghatatlan, hogy nem únták még meg?

Ekkora istenbarmát még nem láttatok!
6000 csata után 36% winrate, IS-3-mal 10 csatánlént 1 kill! És kivételesen nem nekünk, hanem az ellenfélnek jutott az agyhalott 😄

nincs KT-m.. ja és én a lánctalpat sem fejlesztettem ki, hanem 500k ért megvettem a kiegészítõt ami elbír többet, minél elõbb akartam az IS 7 et.. amúgy nem vészesen lassú, végsebessége jobb a KT nál
Thx.

I.C.ram
KT-hoz képest? KT sem egy villám, de a végsebességét gyorsan eléri, és jól fordul.
én letoltam kb 300 at IS 4 el, mozgékonyságban gáz a 3 hoz képest, de a többi kárpótol 😊 S 70 el vadállat
Hogyan kell feltelepíteni a skineket?A google fodító sem boldogul a leírással,csak 1 dds fájlom van,nem tudom hova kell másolni,

mirtankov.net

Ïåðåä êàæäîé çàìåíîé äåëàéòå ðåçåðâíóþ êîïèþ çàìåíÿåìûõ ôàéëîâ.
×òî áû áûëè íåâèäèìû "ðîäíûå" çâåçäû èëè êðåñòû ôàéë graffiti_stickers.dds ïîìåñòèòå â äèñê_:\World_of_Tanks\res\gui\maps\vehicles\decals\ ñ çàìåíîé,ñîõðàíèâ îðèãèíàëüíûé ôàéë.
Óñòàíîâêà øêóðêè íà òàíê: Ïóòü ôàéëà : Ñ\World_of_Tanks\res\vehicles\ íàöèÿ\òèï òàíêà
Óñòàíîâêà ãóñåíèö: Ïóòü ôàéëà : Ñ\World_of_Tanks\res\vehicles\ íàöèÿ\Tracks
Óñòàíîâêà ôëàãîâ: Ïóòü çàãðóçêè ôàéëà : -\World_of_Tanks\res\content\MilitaryEnvironment\mle037_Flagstaff
Óñòàíîâêà ïðèöåëà: Ïóòü ôàéëà :\World_of_Tanks\res\gui\flash
Óñòàíîâêà çàãðóçî÷íîãî ýêðàíà: World_of_Tanks\res\gui\flash
Èçìåíåíèå ìèíèêàðòû è èêîíîê íà ìèíèêàðòå: \World_of_Tanks\res\gui\flash

Çàìåíà èêîíîê:
-ñîäåðæèìîå ïàïêè contour ñêîïèðîâàòü ñ çàìåíîé ôàéëîâ â World_of_Tanks\res\gui\maps\icons\vehicle\contour\
-ñîäåðæèìîå ïàïêè flash ñêîïèðîâàòü ñ çàìåíîé ôàéëîâ â World_of_Tanks\res\gui\flash\
noname23
Már fölösleges ilyennel sõt semmivel nem foglalkoznak supporton jah max a bankártya tranzakciókkal.
Nagyon erõlködsz és jobb a lelkednek wot forumon jobb felsõ sarokban rákattintasz a technikal supportra ott regelsz és nyitsz egy jegyet ticket.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Ha nem zavar annyira az, hogy 10 km/h lassabban megy akkor nem olyan lassú. Különben 34 a végsebessége 28-34 között szoktam vele mindig menni, szóval a motor az utolsó fontossági sorrendbe ha egyáltalán fel akarod rá tenni...

bardocz
Lassabb sokkal, de még nincsen se motor se lánctalp. Majd ha az megvan, akkor derül ki igazán.
I.C.ram
IS-4 milyen mozgékonyságban az IS-3hoz képest?
bardocz
IS-4-el elég nehéz a kezdés nekem, pedig BL-9 van rajta. Még egy gyõzelmet sem sikerült összehozni :S
Garázsból eladtam a nem használt cuccokat, pillanatok alatt meglett a hiányzó másfél milla😄
Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. február 25. 17:51:11
Vehicle: Type 59
Experience received: 958
Credits received: 95 253

ilyenkor miért is nyernénk.. akkor duva kredit rekord lenne 😄
Sziasztok. Hol lehet reklamálni, ha saját csapattársak szednek ki(ill. le 1%-ra)? Elõzmény annyi, hogy nekemjön,sebzõdik... T34 vs szakaszban 2db t-50-2-es.Nem lõttem rájuk, vártam, hogy leáljanak.

Fullos KT és Löwe közül egyértelmûen a KT jobb szerintem. Fürgébb is a fejlesztett motorral és a teste is vastagabb kicsit beforgatva kemény dió tud lenni. A Löwe egyedül hulldownban jobb a vastag szopottgombóc tornya miatt.
A löve csak a pénz miatt :-)

Én még csak 70 kört mentem az IS3-al, nekem eddig mákom volt, szóval ammo problémám nincsen, de az megfizethetetlen, hogy T10 mezõnyben simán mehetek med úton jó tempóval, ha meg top akkor meg mészárlás hvy úton, KT után olyan az egész mintha egy offline játéknak hard után újra neki ugrik az ember, csak már mediumon. Pedig a KT a kedvenc T8-am.

Érdekes erõviszonyokat sorsol össze a szerver. 4 Löwét bead ellenünk...nem gondolhatják komolyan?

Teszt szerveren eljutottam heavy ágon tier9-ig, ott tudom, mire számíthatok. Csak hát tier8-ig kb vért kell izzadni. Med/light ágon viszont élesben az AMX 12t úgy megette az idegeimet, hogy el is adtam, még mielõtt elit lett volna. Azt hiszem inkább akkor maradok a "járt úton". És köszi a gyors választ!

Gottfried
Igen,fõként TD-vel játszom de pl. a Tiger,KV,KV3,IS heavyket is szerettem és a saját szintemhez képest sikeresek voltak.Csak a KT lóg ki a sorból,ezért írtam hogy csalódás. :-(

Ott a pont. IS3 oldalról kapott nagy kaliberû lövések 75%-a ammot viszi.

Gottfried
http://mirtankov.net/german/gerheavy/pzkpfw-vib-tiger-ii.html?start=96

Itt több mint száz skin van csak a KT-re és minden másra is rengeteg.

Hát akkor kérlek mutass nekem 2000 feletti meccset és akkor kiderül, hogy csak szerinted-e nem nagy szám. Más kérdés hogy az embernek a duplázásra sikerül-e jól menni vagy sem nekem általában van egy 1000xps vesztes köröm amit követ egy 1400xps dupla mert alig tudok sebezni a csapat meg mindenki kinyír. Sajnos ilyenkor mindig eszembe jutnak a kis köcsög frag lopók akik ki sem dugják az orrukat, mikor már 1-2 lövéssel kinyírnak vkit akkor letámadják, hogy övék legyen a kill kerül amibe kerül, ha a csövem elé tudnak állni akkor még a seggbe lövést is megkockáztatják de akkor én vagyok a nooob.

Hali, en vissza gurulok mindig loves utan hogy a leheto legtobb legyen takarva mielott vki ertelmesebb erkezik es elkezd nagy kaliberu he vel loni(vagy apcr-el),egyebkent is ha a lanc utolso gorgojet lovik az altalaban csak kritikal es nagyon ritkan vesz le HP-t
Hozzateszem en az e75-el is ugyanugy "seggezek" mint az is4-el altalaban bevalik.

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hm...
Érdekes sorrend.
Az IS-3-ak mostanában igen szeretnek elpukkanni ammorack-tõl meg valahogy boldog boldogtalan átlövi szembõl õket nem úgy mint a bétában.
A Löwe-t meg a KT elé tenni, hát... igen merész elképzelés a folyamatos kigyulladásaival ha meglövik szembõl.

Pénz farmolásra AMX 1375 használom haverral. Átlag 20K bejön vele.

Az oprendszerhez annyit hogy az XP 200MB eszik meg a Win 7 meg 600-at, de a win7 gyorsabban kezeli a ramokat.

Szerintem meg egyszerû a gondod.
Te alapvetõen TD user vagy és beidegzõdés alapján úgy próbálhatsz a KT-val is harcolni azzal meg úgy nem megy.

Gottfried ird ki honnan van a skin léééégyszi 😄:$
nem is :-)

de tény a franciát nem számoltam bele, mert még nincs illetve keveset láttam, szvsz most kb így fest:

IS3
T32
Löve (szigorúan a pénz faktor miatt)
KT
az az VK izé ami szar de legalább ha nagy lesz egér lesz.

nem tudom, odáig még nem jutottam el
így tippre:
top hvy fr az közlekedjen med útvonalon
batman meg társai meg rohangáljanak, az szerintem csak jó játékosoknak való

Gottfried
Négybõl a negyedik legjobb.... :-D

Gottfried
Pedig a KT-mre még egy különleges skint is kerestem.Ezzel a festéssel a budai várban harcolt egy KT '44-ben.

Az Objectet mindenkinek ajánlom(már sokadszor) mert nagyon jó járgány,eddig azzal élvezem leginkább a hátékot.Ráadásul még szép is,a többi nagy tierû ruszki TD-vel ellentétben.

Egyébként tier8-tól franciknál tényleg jobb a med ág a nehéztankoknál?

a KT egyáltalán nem szar, mindösszesen a 4. legjobb T8 hvy a játékban
:-)

De bezony 😊

Gottfried
Tudom hogy szinte mindenki dícséri,azért is vártam annyira.Prém nélkül összeszedtem 100K free XP-t hogy fullos KT-m legyen de nekem nagyon nem jön be.(pedig még a sima Tigert is szerettem)
Csapnivaló vele a teljesítményem a többi tankomhoz képest és feltûnõen sokszor rak vesztes csapatba is ami szintén rontja a költség hatékonyságát.(és a kedvemet is)44% vele a gyõzelmi arányom 400 csata után.(az átlagom egyébként 7000+ csata után 54%)
Szóvan nekem nagyon nem megy vele. :-(

Én sem értem mi a baj vele, bár a BL9-et az IS3-on jobban szerettem még a bétában. Igaz az egész tank jobban bejött nekem mint a KT, de eszembe se lenne azt mondani hogy a KT rossz tank. Nem egy farmgép, de akinek pénz kell, menjen kávézni.
Gottfried
A ruszki TD ág a SU85-tõl kezdve egyébként is elég jó,szerettem velük játszani. A Németeknél még csak Ferdim van de eddig csak a JP-t és a marderII-t tartom közülük kiemelkedõen jónak.Az amcsi TD-krõl meg jobb nem is beszélni...

hát ezt így tõled hallom elõször, hogy a KT szar lenne. A hosszú 105ös még az e-75ön is jól teljesített, szerintem tier8ban nagyon jó az a gun, fõleg ha megnézed a rövid 105öshöz képest amit a vk kap meg vagy az amcsi 105öshöz képest.
Gottfried
Csak nem a kis kedvencemrõl a BL10-rõl beszélsz ?

Sokszor sebzek vele 900 felett :-)

Lassan kénytelen leszek rászánni magamat a ruszki TD ágra. Ez már nem állapot, hogy valami 1k-s sebzéseket osztogat (belém), nem arty, így az elveimmel sem ellenkezik, és nekem mégsincs a garázsomban 😊