A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kingofn00b #167300 Tegnap volt egy nagyon jó csatám Grillével, gondolom, megosztom veletek.
Serene coast, sima csata, Tier 4 -5 -6 tankokkal. Az elején felcuccoltam C9-D9 környékére.
Két csoportra oszlott a társulat, az egyik a C2 – D2 környékén megállt védekezni. (4 nagytank)
A többiek elindultak az 5 oszlop környékén, és belefutottak az enemy támadóékébe. Elkezdődött a nagy adok – kapok.
Jó kis állóháború alakult ki. Először ide segítettem be. Kilőttem 1 tankvadászt (egy Jpz IV-et) meg lelődöztem pár tankról 20-30%-ot. Ekkor dogfight alakult ki, amibe nem akartam belelőni. Látom, hogy jobb szélen elfut egy scoutunk. No, átzoomolok az enemy basenek közelébe, oda, ahol az arty-k campelni szoktak. Nem csalódtam most sem, egy priest ott kummogott. Ekkor villogott a piros, egy ellenséges med közeledett. Zoom ki, mozgás, szerencsére kilőtték. Mire visszazoomoltam, kilőtték a scoutot, és eltűnt a spot. De gondoltam, nem megy az sehova. Becéloztam a korábbi helyét, és lőn. Csóva indul, válaszlövés a kiindulási pontra, priest döglik
Ezután zoom vissza az 5 oszlopba. Srácok kicsit szarban vannak. A KV-nk dogfightol 2 ellenséggel, de egy Tiger éppen kerüli a hátába. Szerecsére beszűkült a kör, tudtam célozni. Tigris cikk-cakkolt, kis számítgatás, lövés, Tigris robban. Marad neki 10%-a de kigyulladt. Mire odaért volna a KV-hez, pont felrobbant. He-he.
Még lőttem egy-kettőt, aztán az ellensége elfogyott. Egy lőszerem maradt. Srácok elmentek foglalni. Ekkor jön fel a dombra az utolsó ellenség. Rámlő, elhibázza. Beállok irányba, várom, hogy betöltsön az ágyú. TD-mód, az enemi egyenesen felém jön. Lövés, robbanás… 4 – kill, győzelem!
A végén a statok: 4 kill, 4 sebzett tank, 7 találat, 1000+ XP. Eddigi legeredményesebb meccsem.