World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mostani állapothoz képest mert ugyebár van olyan ember aki most költ rá aranyat ha most ezt meg változtatnák ahogy javasoltad akkor ugye el esnének a bevétel ezen részétõl.
noname23
Volt hülyítés pipálásos hasonlóra hogy 3 mapot kizárhatsz végül abból se lett semmi meg ugye campinvovka map törlését is megszavaztatták azóta mintha többet rakna a gép oda<#nevetes1>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

patchaou
Miért esne el a wg aranytól, ha senki nem játszana artyval?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor senki nem játszana artyval ami mondjuk nem lenne gond csak hát akkor a WG el esik némi aranytól ami érzékenyen érintené õket.
patchaou
Azt az opciót tényleg jó lenne berakni. Már többször is mondtam, hogy még fizetni is hajlandó lennék érte. Szóval azt sem bánnám ha csak aranyért lehetne bepipálni. Ezzel még bevétele is lenne a wg-nek.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
kiszállok 😄

én 4-es arty-ig engedném a több artyt, 5-tõl 6-ig 1, és a többi mehet külön szerverre hc módot játszani 😄
betehetnék azt az opciót hogy no arty pipa be 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

patchaou
Azt kéne megcsinálni még, hogy ha csak arty marad mindkét oldalon, akkor ne lehessen döntetlen. Kerüljön egy fektetett nyolcas az óra helyére és kénytelenek legyenek megmozdulni a patkányok.

Eagle16
Nem is néztem végig, nem tudom utána mi történt. De megspóroltam magamnak 13 percet...

Tegnap vagy 3 döntetlent játszottam, mind Malinovkán.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Ezt a szakaszozást is megváltoztathatnák. Jó lenne ha egy szakaszba csak egy arty kerülhetne be, vagy annyi sem 😊 Mondjuk 3 T95 is furcsa egy szakaszban.

Eagle16
Én meg kivenném õket a fenébe Tier 6-tól kezdve.

Malinovka akkor is játszhatatlan nehéz tankkal, ha 1 ilyen szar van csak...múltkor GW Tiger majdnem egylövésezte az Is-7-esemet, 2100 HP-t vett le.

Tegnap a templomnál próbáltam bujkálni a GW-T + Object 212 elöl, nem sok sikerrel. Mögém lõtt és és levett 500 HP-t...el se kellett találnia.

Mostanában megint sokat megyek T5 light-okkal, megbosszulom a sok Malinovkát...

patchaou
És Te még csak lassú sem voltál 😊 Képzelem hogy örülhettek a TD-k meg a Heavyk.

Én 2 artynál többet nem engednék 1 csatába
Eagle16
Annyi volt a csata nekem, hogy az elején átmentem a bázisukra, 2 Tiger II-t kilõttem (segítséggel), aztán szétbombázott az SPG...

Amúgy döntetlen lett.

patchaou
Az ilyen arty platoonoktól tudok agyfaszt kapni. Mintha nem lenne elég ezekbõl a férgekbõl hármas szakaszok nélkül is.

Eagle16
Emelek 4 darab T95-tel 😄

darki81
itt majd be szartam 😄 de túléltem 1000hp-val 😄
reszkettem mint a kocsonya 😄
szerencsére az egyik arty trófea az enyém lett 😛

Biztonsági szempontból egy ementáli a 7-hez képest.
A memóriakezelése enyhén szólva is nincs a helyzet magaslatán és akkor a hardverkezelésrõl még nem is beszéltem.
Ocsmány. 😄

darki81
okey thx 😊

Trabant93
Már miért lenne az xp elavult?
Nekem még mindig xp van,és egészen meg vagyok elégedve vele.Na jó,nem mai gyermek,de szerintem még ne írjuk le 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nekem is a KV és a Su-85 a legjobb farmer,mindkettõn ugyanaz az ágyú van.
Túlzás, hogy értenék hozzá csak tudom merre keressek választ a kérdéseimre😊
De a kérdésedre ha csak annál fordul elõ akkor szvsz valami program bug lehet vagy esetleg egy töredezettség mentesítést meg lehet próbálni.
Azt figyeld, hogy swap-el e a vinyó amikor akad mert akkor a defrag esetleg segíthet.

darki81
off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
látom konyítasz valamit a dolgokhoz lenne egy kérdésem, hát ha tudsz segíteni.
van egy játék, és amikor játszom 10másodpercenként megáll a kép 1-2 másodpercre! szerinted?
(a kártya túlmelegedés szerintem nem lehet, mert le van véve az oldala és még egy külsõ ventilátor is rá van fordítva)

darki81
ez a mai nap...
miért vannak ilyen játékosok..
beáll elém a majom, és lövi a nagy tankot de ha a seggét lövi akkor sem tudná átütni, és meg nem látok rá tõle hiába írom hogy menjen már arrébb..

a másik meg írják hogy menjek elõre és addig basztat a hülye hogy oké tessék, az mindegy hogy még 8-9 perc van hátra, és elõremegyek és szétszednek, ha nem mentem volna elõre akkor én szedtem volna szét õket.. na mindegy 😄

meg olyan is volt hogy indul a kör és az egyik tank letékázta a másikat csak úgy 😄
20 méterre elõtte ment, az meg seggbe lõtte 😄
komolyan nem értem ezeket 😄

Nem.
Elõször amit már írtak, állítsd be a virtuális memóriát arra, hogy vagy a rendszer kezelje vagy a fizikai memória méret kétszeresére.
Másodszor futtass egy mem tesztet.
Harmadszor rakj fel valami normális op rendszert mert az xp 2012-ben kissé elavultnak mondható.
Negyedszer frissíts VGA driver-t mert a 0x000000008-as hiba utalhat hibás driver-re is.

Königstigrincs
A VIRTUÁLIS MEMÓRIÁN változtass ,lehetõleg ajánlottra.

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

És hogy lehetne megoldani? Újra kéne telepíteni a játékot?
vagy kellene neki egy friss vga driver

Nálam a furmark csinált hasonlót indításkor.

wot nick: PsychoTrooper

polluxware
memória hiba.. vagy vérus keresõ esetleg

Sziasztok! Lenne egy ki problémám: Letöltöttem a játékot a hivatalos oldalról az frissítette is magát meg minden. Elindítom a játékot bejön minden kiválasztok egy tankot. Eddig teljesen normálisan fut a játék. Belépek egy csatába, betölti a csík 2/3-át, és kidob ezzel a hibaüzenettel. Tudtok rá valami megoldást? Elõre is köszönöm!
Kár érte, mert a fullos amx12 saját szintjén egy kis szemét mészáros. Legutóbb két rácsapásból kinyírtam vele egy tigrist és még csak meg se tudott lõni. Mire rájött hogy veszélyes vagyok rá addigra kinyiffant.

Zsoltika 007
Most csak engem szopat a game, vagy tényleg eltûnik a lövéseim fele félúton?!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

pointer4
Csak szerintem nem nagy szám 5x-ös akcióban 10.000 xp alatti eredmény ?
A legjobb pénzfarmolók a tier 5 tankok.
Mindenki másra esküszik, STUG III, SU-85, PZ IV stb
Én speciel a fullos KV-ra teszem a voksom, mert azzal még tier 8 tankokat is simán lehet sebezni a 107-el vagy a troll ágyúval.
Az AMX12t nem jó erre, mert bepakol T8-9 csatába és nem tudsz sebezni senkit, ezzel szemben a fél ellenséges csapatnak egy lövés vagy. Ráadásul low tier meccsbe nem rak be(tier3-5) a Match making rendszer.
Üdv.Van egy Tiger 2-em és hát elég gagyi még az elején, összerak tier 10 tankokkal és esélyem nincs, angyon sokszor minuszba jövök ki.Ezért azt szeretném megtudni tõletek, mi a legjobban farmoló tankok, mert mint mondtam a Tigrisbõl elég nehéz most még komolyabb vagyont szerezni?Pz IV-em van, nem rossz, esetleg AMX 12t, vagy egyébb más tank?Köszi

Nekem eszembe jut róla a stuart és már ki is ráz a hideg 😊

Zabálnivalóan cuki...M8A1

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nekem a tegnapi nap iszonyat szívás volt. KV-val ~35 csatát mentem és kemény 3-t nyertünk meg. (lol legalább ledupláztam) Eddig a játékélmény KV olyan szinten áll mint az AMX 38 v. 40 nálam, használhatatlan (meg a szerencse sincs velem). Azt tudtam, hogy berakhat T9-be is akár de, hogy 10 csatából 4-ben a legalsó vagyok 4-ban középtájt és legjobb esetben 2 ben vagyok az elsõ 3-ban ezeket meg a csapat mind elveszti mert nekem egyszerûen nincs beleszólásom a csatába. Abba biztos vagyok hogy a 107-s mérföldeket fog dobni rajta. De arról nem volt szó, hogy ekkora szívás addig eljutni.... mindenki isteníti.

BGR G1B bár azzal is nagyok között vagyok szinte mindig és sebezni sem tudok senki (top ágyú még nincs meg) de ott a csapatok legalább mûködnek...

A tegnapi napom egyetlen fénypontja ez a kör volt.

Gottfried
Ennél jobban nem lehetett volna idõzíteni az 5x-ös szorzót. :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

jerts
tehat nekem perpill nincs adminom, ezert nem tudom most* 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

hey, latom publik ts-en a szobak törlödtek a szero leallas miatt, holnap megprobalom ujra letrehozni, ha tudok beszelni vmelyik adminnal, mivel miota elszallt a szamitogepem nem kertem ujbol... türelem 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Eagle16
Jah...ilyenekkel vagyok körülvéve 😄

Milyen 5x ös szorzó? ez csak a premiumra vonatkozik?
Egyébként hogyan lehet beállítani azt hogy a tankok felet látszódjon az élet egy csíkban?(#104924)

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Köszi a linket, ezeket a számokat én is láttam, de ezek balanceolás elõttiek. Ezekre messze nem merek alapozni még 😞
basszus a csapattárs IS7 mekkora világtalan volt, úgy használta, mintha T1-2 csatában lett volna o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

noname23
Csak 10 talált be de az valszeg maxos volt mekkora csít xar játék ez<#falbav>

Victory!
Battle: Mines 2012. február 24. 22:17:21
Vehicle: BDR G1B
Experience received: 1 668
Credits received: 39 907

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Hát ez a KV-13 eddig a negatív rekorder. Egy 100mm átütésû ágyúval kellene Tier7ben összeszednem 16.000 XP-t a láncra és toronyra. Naná hogy egy buzeráns Type59 tulaj jön szembe a 200mm páncélzatú "medium" tankjával.

AMX 12t-vel lehet olyan jól farmolni mint PzIV-el?

Eagle16
Milyen aranyos ez a T110 😄