World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valószínüleg a WG összevonja a wot illetve a wow accokat,

"1. If your login(e-mail address) differs from your WoT login(e-mail address) we insistently recommend you to register new forum WoWp account with login(e-mail address) similar to your WoT account.
2. If you don't have WoT account we recommend you to create WoT account under login(e-mail address) you are already using at WoWp forum.

Finally, your logins(e-mails) are to be the same in the both projects."

wot nick: PsychoTrooper

5x? haromnapig? affenebelejuk..
Srácok így 20 meccsen túl a Panther 2-vel és az L/71 amióta fent van más lett ez a játék számomra. Most érzem azt hogy jó a játék és nem csak kínkeserves szenvedés. Most vannak igazi jó akciók ahol én is odasózok ám nem csak piszkálgatom vagy lepattan. De sokszor hallottam amíg eljutottam idáig azt a szót hogy "lepattan". Most nem pattan le és gyorsan tölt, szóval két hónapi szenvedés után most érzem jónak ezt a játékot.

darki81
ez a poroltó meg kötszer és javítókészletre vonatkozik, vagy az ammora is?

50% off consumables (in credits)

Equip your tank at a very low price.

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Megint 5x, három napon át? Mindig csak a munka...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Jó kis tank a T-44,csak nokedli az ágyúja és a páncélzata.Viszont brutál a torony forgási sebessége.Ha szétmegy a motor és nem tudod javítani,használhatatlan szerintem a tank,mert átmegy csigába.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Miért tették volna? Nem pronót keresnének, hanem tényeket. Összevissza kattingattak volna csak. <#eplus2>

Elbatytam, azt hittem hirtelen, hogy legyezõ a chandelle és bejelöltem, hogy ugyan az marad a magasság.
Na ez is meg van most már csak várni kell
jaj már, legalább googliztak volna párat, meg elolvastak volna pár érdekes tényt

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az elõbb ENSK-en kilenc seggfej arty volt. Nálunk rögtön öt darab, mediumok nulla. Két bölcs arty azonnal ki is ment jobbra a bozótosba, persze tökegyedül. Természetesen az ellenfél bejövõ AMX-90ese villámgyorsan felapította õket. Akkor meg elkezdtek fikázni engem, hogy a Tigeremmel miért nem védem meg a seggüket. Visszakérdeztem hogy mégis mióta feladata egy nehéztanknak az, hogy a Gay Wagonok seggét védje?
Megaztán az AMX-90 a revolvertájával és a gyors cikázásával ötször kinyírja õket, mire én a lassú Tigerrel egyáltalán a közelbe érnék.

Hiába, egyik artista sem százas, na.

Sippie
mindkettõnél
Melyiknél is emelkedik? <#vigyor0>
Am faék?
Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Lindbergh, Yeager, a manõvernél emelkedik. A többi faék.

Csak felvettem a kesztyût.
Sikerült be lépnem de most fel tett egy csomó kérdést
Szerintem igyál egy felest, vagy valami...

Neked is ,nem "te is".
Bal kéz? Megnyugszol?
Két fogalom kognitív reprezentációja összekapcsolódik, s így az egyik fogalom felbukkanása rögvest tudatomba hívta a másikat.

Én arra a barátnõmet kérem meg. Tudom most irigykedsz de hidd el hogy ha sikerül felállnod a gép elõl és elszánod rá magad akkor te is sikerülni fogsz találni valakit, így nem kell ezt is magadnak csinálnod.
Most hogy akciós volt a KV13 megvettem, mert már ezer éve ki volt fejlesztve KV1S-bõl, de sajnáltam rá a creditet. Fullosan elég kellemes járgány nagyon agilis ezért úgy játszottam vele mint az amx 13 75-el mert az ágyúja is ugyanazt tudja lényegében csak nagyobb damaggal élete meg 1120 van neki és azért van némi páncélja is így van néha lepattanó 😄, a reload speed meg 5sec körül van 93%-os legényekkel+venti.
Ehhez képest most megvan és fullos egy ideje a T43 is de nem érzem annyira jónak mint a KV13-at az addig oké hogy a fegyvere jobb amire szüksége is van mert az 51km/h nem nagyon teszi lehetõvé a gyors letámadást 😞 és bármilyen meglepõ a KV13-al könnyebben elbántam az azonos tierû heavykkel kihasználva a gyorstárazást és agilitást+ az ágyú ott valóban pontos így képes sniperkedésre is ha arról van szó, a Ferdit meg valóban viszi szembõl a lámpáknál +alul 😊
KV13-al könnyedén 60% felett tartottam a winratet míg T43-al csak 53-55% és ezért is vért kell izzadnom. A creditszorzónak nem néztem utána, de míg a KV13 +10-30k között keres a T43 olyan 5-15k között és sokkal több vele a 0-ás esetenként -os kör.
A T44-hez sincsenek nagy elvárásaim mert az ágyú azon kívül hogy pontosabb lesz és gyorsabban céloz lényegében ugyanazt tudja ami édes kevés 😞, ráadásul két motor is kell hozzá így elõre félek hogy az 51km/h-s tempóját szintén lassan éri majd el, a páncélja meg szintén vicc fõleg ha azt nézzük hogy ott a tpye t8-ban...
Várom másnak a véleményét illetve a T44 használhatóságát van e értelme neki.
MatchDiabolo
Inkább Katt ide

Sippie
wot néven jelentkeztem, úgyhogy remélem nem acc lopó oldal 😄😄
nekem az eu-sat elfogadta, bár lehet ugyanez az us-es accom is.
És wot néven jelentkeztél vagy újat csináltál
Aszongya global alpha test, de az EU-s accommal nem engedett belépni, nemtom mi van ilyenkor. Azt ugye tudjuk, hogy ez az USA oldal, de gondolom ez nem akadály, valaki USA szerveren játszik itthonról.

Szerintem már nagyon melegszik a pite, OverLord is megjelent a fórumon.
Gondolom ez olyan mint itt hogy TD vagy arty vagy hevy tank-al akarsz menni
Sippie
jah, én az utolsót is választottam. Egyébként még nem lehet letölteni semmit, ez csak feliratkozás ahogy nézem.
majd ha beválogatnak kapsz invite kódot.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

ollie
Nem értelmetlen, az utolsó válasz pont erre van.

Hát, legjobb de mire?

A felsoroltak közül nyilván hátország bombázására a B29 volt a legjobb, csatarepülõgépnek az IL2, vadászgépnek meg a BF/Spit (pártállástól függõen).

Szóval egy tökéletesen értelmetlen kérdést láttunk. Örülök hogy nemcsak nálunk jutnak hülyék magas pozícióba.

Kb olyan a kérdés hogy melyik a legjobb szín: a piros, a kék, a zöld, vagy a "sok szín van, mindegyik máshol elõnyös"

Le lehet már tölteni?
Sippie
ez milyen kérdés már a regisztrálásnál 😄
"Which was the best plane of WW2?

The Bf-109
The B-29
The IL-2
The Supermarine Spitfire
There were many good aircraft it is difficult to choose one"

itt ki is szûrik a németbarátokat 😄
ollie
Van egy, sajnos csak az amerikai szerveren használható promó kódom, a következõket adja:

1 hónap prémium
750 gold
38H735(f) premium tank (gondolom goldot ad, ha már ez megvan)

Ha kell valakinek olcsón, írjon egy pü-t.

Csak amcsi accounton érvényes!

Kicsit OFF:

http://na.worldofwarplanes.com/news/27-skys-limit/

Irodából nem tudom kipróbálni, tessék szépen rászakadni és tájékoztatni! <#vigyor0>
<#mf1>

+1 lammernak 😄

Arra inkább a bal kezedet használd. Nekünk jobb lesz mert nem szemetelsz, te meg megnyugszol és elkezdesz konstruktívan posztolni.

Alien69
Pedig kurva jó az M3 LEE, és a T1 heawy is. Nem nagyobb szopás, mint a KV-vel "száguldozni". A T1-l szét lehet csemegézni a KV-t, ha azon rövid csövû van, és messze. <#vigyor1> A szokásos taktik, megcélzod, lövöd, bújsz, megvárod, míg ismét lõhetnél, kimész lõsz, folyt köv. A LEE-vel meg mint a TD-vel, szintén messzebbrõl osonté (álca ruci nem árt), majd bumm shaka-laka. De ami fontos, MOZOGNI két lövés között, NEM megállni. Mind két izével 67 csatából 38 nyertem van, és a LEE-vel van az egy körben legtöbb killem. Az M4 Sherman szvsz nagyobb cumi, mert az ember hajlamos a 105-st rá rakni, de az sajna messzire pontatlan, olyan szar, mint a KV rövid csövivel. Sokkal eredményesebb a pontosabb csõ, még ha kisebb a sebzése is, de sûrûbben köpdös, és sokkal pontosabb, ergo eredményesebb vele az ember. SZerintem. <#vigyor1>

flashpointer
ty

Emancipate yourself from mental slavement!

De nem lehetetelen
a wot.wiki-n

http://wiki.worldoftanks.eu/Germany

flashpointer
egy késõbbi módosított német páncélvadász tree-t hol találok? ahol elágazik a vége és többfelé lehet menni az új TD-k miatt

Emancipate yourself from mental slavement!

Az alap ágyúval?A fehér holló kategória.
Igen, 7.1.1.

http://worldoftanks.eu/news/1291-news-about-711/

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. február 23. 11:19:55
Jármû: KV
Szerzett tapasztalat: 451
Szerzett kredit: 10 652
Csatában elért Achievement: Acélfal, Kay Kitüntetés II Osztály
Na ezt tudja a KV tank alap felszereléssel.
Nem a 0.7.2-re gondolt.
Elõször nekem is az ugrott be de lesz egy köztes mint lent írtam.

vedd rá meg*