A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
hellokitty92 #166699 Ezzel a csávóval én is találkoztam már, olyan fél éve steppesen. Emlkezetes volt na.:D
Kt-ban ült az ellennél, én meg a t32-met húztam. H/G1 környékén találkoztunk, magasabban ált a kt-val, mint én a t32-vel, így elég éles szögből lőttem a hasára alulról. A lövésem meg valami 3 modulját is kiütötte egyszerre, mint később kiderült. Biztos végigment a tankban.
Erre elkezdett aimbotozni, meg csíterkurvaanyázni. Először nem is foglalkoztam vele, nem tudtam kinek irogat. Aztán megkérdezte tőle valamelyik játékos... Hát, nem lehetett felfogatni a nyomorékkal, hogy nem vagyok csaló. Egész csata alatt szídott... Prívátban kérdeztem tőle, hogy milyen a wotban az aimbot és jól lebaszt@m, hogy hogy lehet valaki ennyire ostoba, ennyi csatával.:D
Szerencséje, hogy azt hittem, sg fórumos. Vannak érdekes mákvirágok a játékban.