World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noname23
"Ja, csak nem is ment mindenki fullra feltöltve minden csatába."

Nekem nem is kéne úgyis ritkán van az hogy ellövöd mindet elég lenne70%-a vagy 50% de akkor úgy hogy a bázison lehetne vételezni<#nyes>

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

(fronton se kérték el az árát xD)

Ja, csak nem is ment mindenki fullra feltöltve minden csatába.

Sõt, a késõi német tankoknál úgy lenne reális, ha minden második meccsen csak a zászló mellett állhatnál (nincs üzemanyag), esetleg csak 400 métert mehetnél.

Ezt már tegnap v tegnapelõtt is ellõtted, lépj tovább.

Ma mit frissített a kliens?

noname23
Szerintem is rossz rendszer ez a fizess a lövésért is kitaláció.
(fronton se kérték el az árát xD)
Elég lenne a javítási költség és inkább azzal spekulálnának.

Bardocz:Ne legyünk már ilyen WG pártiak mintha õk fizetnének azért hogy játszunk és ezért védeni kéne õket<#nevetes1>

700 xp-vel plusszos pénzben a tigris2. Nem tudom hol itt a gond.

A gond az hogy ez után 6-7 vesztes csata szokott lenni ami igen csak nagy bukás fõleg creditbe.
f24sg
Vagy akkor olvasgass itt,(már a "poll" eredmények a linken mondanak valamit.
Ennyire gáz a Tiger II? Én a Tiger P-t nagyon bírom, azzal játszottam a legtöbbet.
2 kill volt 2 sebzés a többi pattant azt ugyebár nem számolja de a 1030-as lõszert azt igen.
bardocz
Hol itt a szegyen? Xp meg penz nagyjabaol stimmel, nagy gepek meg direkt nem pluszosak, akkor mindenki csak azzal jatszana.
noname23
Kissé keveset sebezhettél mert már azzal jobban jársz ha afk-oltál volna és nyertek az hoz 500xp-t úgy hogy meg se mozdulsz xD

Senki nem mondta, hogy a top tankok farmgépeknek valók prém nélkül. Örülj, hogy nem lõttek ki és nem lett minuszos 😊

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. február 22. 13:05:47
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 697
Szerzett kredit: 20 898
 Javítás:
PzKpfw VIB Tiger II jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 4 703
 Megvásárolva:
A lõszerek PzKpfw VIB Tiger II jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 13 390

Ez azért tiszta szégyen köszi WG
patchaou
Nem értem egyesek mitõl ilyen idióták. Amx12t-t nem tudom hova tenni. Amúgy a kör sem volt rossz.
tigris replay

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tényleg olyan jó az az E-50? Érdemes érte menni? Holnap kb megvehetném a Panther 2-t. Eddig az volt a tervembe hogy elitezem a Panthert hogy bármikor folytathassam felfelé és azt a vonalat egyelõre jegelni akartam. Látom az L/71 -hez alig 2x15K Tp az nem sok annyi kell.

Tuvok
Na már csak egy vacak tank kell a Master Tankerhez, brr

Probálhatnék visítozni, csak akkor meg az asszony kel fel a másik szobában és õ is visítozni kezd. A Kingtigertõl kevésbé félek. <#eplus2>

noname23
"A frontpáncél bár nem pattog annyit, mint egy T-54-en"

Harci pilótáknál azt hiszem, ezért figyelmeztet nõi hang...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

f24sg
* 1,8s aiming time, namár...
f24sg
Az E-50 nekem pl. kurvajó. A frontpáncél bár nem pattog annyit, mint egy T-54-en, de még mindig elég sok sebzéstõl megvéd. A gép aránylag nagyon nehéz, begyorsulva meg sem áll, cserébe high-tier artik rammolására kiváló.
Az egész cucc lényege pedig a 10,5 cm ágyú, van elég pen, sebzés, 0,28-as pontosság, és még gyorsan is céloz: 1,8s reload. Ja, német tankoktól szokatlan módon kevés a modulsérülés, alig javítok benne.
Tegnap platoon beszélgetés:
- Vigyázz Laca, a KV utánad ment. - monoton hangon.
Bumm, bang, baung.
- Miért nem húztál el onnan, mondtam, hogy rádmegy a KV.
- Ja, hogy az nekem szólt? Legközelebb vigyél bele valami érzelmi töltést is, ha veszély van.

Facepalm....

Lammaer, reménykedni, azt szoktam 😊

OT3P, én ez a kuksolós, csak tutira menõ játékos vagyok, ezért sokszor elõfordul, hogy még azelõtt kilõnek, hogy kettõt pislogtam volna. Olyankor meg nézek, mint pocok a lisztben. Csodálva nézem az olyan játékosokat, akik bátran belevetik magukat a sûrûbe.

Játszok a Pantherrel (T7), le vagyok tõle nyûgözve mennyire pontos és gyorsan újratölt. Ehhez képest mennyire más játékélményt ad az E-50? Legújabb célomnak ezt a tankot néztem ki.
patchaou
Volt már olyan, hogy miután elhangzott a "maradj, mögé megyek" mondat rá kellett döbbennem hogy nem volt jó ötlet, mert 40 méterrel az E75 mögött csak erre várt az E100 és még két valami 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mert nem jössz velem soha platoonba, akkor lenne egy flankmániás barátod 😊

Annyi van, én szeretek az elején 1-2 percet kivárni, hogy mindenki ellõje a betöltött lõszert, meg lássam hogy nagyjából mi a leosztés, de utána tõlem ritkán látni holyat hogy elkedek csikicsukizni valamivel. Fõleg ha ketten vagyunk és TSen elhangzik a "gyere, rakjuk meg azt a KT-ot ott a szikla mögött" varázsmondat.

Csak jó tudni elõtte, hogy véletlenül nem ott mosolyog e a KT mögött az ellenfél összes TOP tankja 😊

Mindig oda célozz ahová szeretnéd ahová találni szerenél.

A lövedékek a célkörön belül bárhol becsapódhatnak, viszont az eloszlás - papíron - haranggörbe szerint megy, tehát a célkereszthez közelebb nagyobb eséllyel csapódnak be a skulók.

Mivel az egész véletlen, célzásnál nem tudod bekalkulálni ezt a pontatlanságot.

Szóval ha távol van a tank, célozz a testére, aztán reménykedj 😊

patchaou
Pár ezer csata alatt ilyet nem tapasztaltam. Csak néztem ahogy törik mellettem a kerítés, mintha egy szellemtank robogott volna el mellettem 😊

Toweliee - ennek az agresszív játékmódnak megvan az a nagy hátránya, hogy ha a csapatomban nincs még egy-két játékos aki támogat, akkor hamar fûbe harapok. De inkább meghalok és bukom a csatát, minthogy percekig csak kuksoljak és bujkáljak 😄 Az életben is hasonló a mentalitásom, ezért csak akkor játszom máshogy, ha században vagy cw-n megmondják mit tegyek.

Sippie
felé= fölé
IS-7-esünk 50 méterrõl HE-vel lövi az E-50-et <#falbav>
Csata után megnéztem, prémiummal van neki annyi átlag xp-je az IS-7-tel, mint nekem az AMX40-nel, a hülye program szerint meg 1100-as effje van...

Sippie
?
mivel a pontatlanság lehet bármelyik irányba, nem látom értelmét hogy felé célozzak. Teljesen rácélzok, úgy van a nagyobb esélyem eltalálni. Mozgó célpontnál meg elé kicsit
Sippie
nálam rendszeres hogy csak azután jelenik meg az ellenség ha már belém durrantot, hiába én állok mondjuk az utcasarkánál, õ kijön, elõbb lát meg, lõ, én akkor látom meg, de addigra már vissza is vonult. Szerintem a gépem fos teljesítménye az oka
patchaou
Ilyen nincs. T34 láthatatlanul elment a tigrisem mellett 2 méterre, közben egyet belémküldött. Csak akkor láttam meg amikor már mögöttem volt. Replayen meg látszik végig a nyomorék így fel sem tudom jelenteni.

Eagle16
Ez nem egészen igaz.

Volt Is-4-esem meg T32-esem is.

Ha letámadod az IS-4-et akkor szépen tudod sebezni a vezetõ nyíláson át, de az Is-4 is vissza tud sebezni a kupolán át ÉS a frontpáncél felsõ részén keresztül is.

T32-t nemrég fejeztem be, nem olyan mint régen volt...régen a kupolát még a német 128-as ágyú se lõtte át, most meg még az L/71 is átviszi.

Még mindig jó hull downban, de ha közel az ellenfél akkor nagy rá az esély hogy átlövi a kupolát...

Meg volt egy csomó olyan eset is, mikor a lövegpajzsról lefelé pattant a lövedék és átütötte a test tetejét...mint a lentebbi képen amit linkeltek.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ti hogyan céloztok? Vagyis bele lehet kalkulálni a csõ pontatlanságát célzásnál? Pl egy pontatlanabb lövegnél mondjuk nem az ellenre céloztok hanem kicsivel elé-mögé-fölé? Sima célkeresztet használok, kipróbáltam más fajtákat is de nem a megszokott volt ezért zavart, visszaállítottam.
@f24sg
A piros szin nem jó. Azt jelenti, hogy 20%-ot levon a játék a legénység képzettségébõl. Képezd át õket (lehetõleg a kredites verzióval) és akkor meglesz a -10%. Ha úgy hagyod õket, ahogy vannak az azért nem jó, mert akkor nem 100, hanem csak 80%-kal fognak üzemelni a jövõben...

Köszönöm annak aki belinkelte ezt a ror-os weboldalt, nagy segítség volt!

OT3P úgy értettem, hogy agilis és vagány vagy. Én csak azóta merek ilyyen agresszív lenni az IS-3-al amióta megvan a Tier IX csõ. Kezdem megszeretni azt a járgányt. Emlékeim szerint játszottam veled egy csapatban, top tank voltál.

Örülök, hogy újra eloszthatom a képességpontokat. A Type-ra beállítottam a mókusok számára az álcázást (nem tudom miért, hülye voltam), nézve ezt a weboldalt sokkal de sokkal változatosabb, jobb képességek lesznek. Szerintem a javítás képességet azért veszik ki, hogy jobban pörögjön a játékba a credit.

Olvastam valami olyat, hogy a Hetzer tankot nem rakja be Tier 7-es jármûveknél magasabb csatákba. Igaz ez?
kerla
Na, megtaláltam a facebook-os hírben, erre nem gondoltam, hogy oda rejtették.

Pedig ott van az. A facebook-os hírben.

Van, a honlapon a facebookos hír az, és a launcher is ezzel fogad.

f24sg
Nekem ma reggel volt 5x szorzó.
kerla
Valaki elsõ csatás 5x szorzóról beszélt tegnap. Van iylen mától tényleg? Mert a honlapon nem találok erre vonatkozó infót sehol.

f24sg
Itt szeretném megjegyezni, hogy a VK3001P-bõl múltkor, a félárú tiger P megvétele után átraktam a legénységet a szintén akciósan vett T-25-be.
ÉSSh, a T-25-be rakás után a skill %-értékek maradtak 100%-on, bünti nélkül (mert ua. a nemzet és a tank osztály: medium tank). Mivel még nem raktam normálból prémium tankba crew-ot, nekem ez meglepõ. A T-25-ben pirossal írják, hogy a crew member 3001P-s, de a skillek szürkék és mûködnek is.
Szerintem ez nem feltétlenül túl széles körben ismert info, és a FAQ-ban sincs, így benyögtem.

kapcsolódó link
Ne nekem mond, hanem annak aki nem bírja megtalálni.

wot nick: PsychoTrooper

noname23
Azért a T32 a legjobb konstrukció az amcsi T2x családból bár én is azt gondoltam a Tier MM miatt jobb lesz a T29 mert a kicsik közt op de ahhoz ritkán teszi oda.

Bisonnal nekem 0! 😄

OK, köszi 😊
Akkor átképzés lesz, a VK annyira nem lett a kedvencem, így nem hiszem, hogy túlzásba vinném a használatát innentõl. Farmolni meg ott a PzIV 😊

Sippie
köfi, na majd akkor felrakom a másikat 😊
Ráadásul, ha van fel nem használt xp-je, amit nem nyomtál el tûzoltásra, miegymásra, az beleszámít az átképzésbe. Így lehet, hogy nem is buksz 10%-ot.

Sippie
G1B-vel 300-as effeciency odaver mi? 😄😄😄