World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem is kéne úgyis ritkán van az hogy ellövöd mindet elég lenne70%-a vagy 50% de akkor úgy hogy a bázison lehetne vételezni<#nyes>#nyes>
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ja, csak nem is ment mindenki fullra feltöltve minden csatába.
Sõt, a késõi német tankoknál úgy lenne reális, ha minden második meccsen csak a zászló mellett állhatnál (nincs üzemanyag), esetleg csak 400 métert mehetnél.
(fronton se kérték el az árát xD)
Elég lenne a javítási költség és inkább azzal spekulálnának.
Bardocz:Ne legyünk már ilyen WG pártiak mintha õk fizetnének azért hogy játszunk és ezért védeni kéne õket<#nevetes1>#nevetes1>
Csata: Prokhorovka 2012. február 22. 13:05:47
Jármû: PzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 697
Szerzett kredit: 20 898
Javítás:
PzKpfw VIB Tiger II jármû javítása sikeres. Elköltöttél kredit: 4 703
Megvásárolva:
A lõszerek PzKpfw VIB Tiger II jármûvön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 13 390
Ez azért tiszta szégyen köszi WG
tigris replay
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az egész cucc lényege pedig a 10,5 cm ágyú, van elég pen, sebzés, 0,28-as pontosság, és még gyorsan is céloz: 1,8s reload. Ja, német tankoktól szokatlan módon kevés a modulsérülés, alig javítok benne.
- Vigyázz Laca, a KV utánad ment. - monoton hangon.
Bumm, bang, baung.
- Miért nem húztál el onnan, mondtam, hogy rádmegy a KV.
- Ja, hogy az nekem szólt? Legközelebb vigyél bele valami érzelmi töltést is, ha veszély van.
Facepalm....
OT3P, én ez a kuksolós, csak tutira menõ játékos vagyok, ezért sokszor elõfordul, hogy még azelõtt kilõnek, hogy kettõt pislogtam volna. Olyankor meg nézek, mint pocok a lisztben. Csodálva nézem az olyan játékosokat, akik bátran belevetik magukat a sûrûbe.
Játszok a Pantherrel (T7), le vagyok tõle nyûgözve mennyire pontos és gyorsan újratölt. Ehhez képest mennyire más játékélményt ad az E-50? Legújabb célomnak ezt a tankot néztem ki.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Annyi van, én szeretek az elején 1-2 percet kivárni, hogy mindenki ellõje a betöltött lõszert, meg lássam hogy nagyjából mi a leosztés, de utána tõlem ritkán látni holyat hogy elkedek csikicsukizni valamivel. Fõleg ha ketten vagyunk és TSen elhangzik a "gyere, rakjuk meg azt a KT-ot ott a szikla mögött" varázsmondat.
Csak jó tudni elõtte, hogy véletlenül nem ott mosolyog e a KT mögött az ellenfél összes TOP tankja 😊
A lövedékek a célkörön belül bárhol becsapódhatnak, viszont az eloszlás - papíron - haranggörbe szerint megy, tehát a célkereszthez közelebb nagyobb eséllyel csapódnak be a skulók.
Mivel az egész véletlen, célzásnál nem tudod bekalkulálni ezt a pontatlanságot.
Szóval ha távol van a tank, célozz a testére, aztán reménykedj 😊
Toweliee - ennek az agresszív játékmódnak megvan az a nagy hátránya, hogy ha a csapatomban nincs még egy-két játékos aki támogat, akkor hamar fûbe harapok. De inkább meghalok és bukom a csatát, minthogy percekig csak kuksoljak és bujkáljak 😄 Az életben is hasonló a mentalitásom, ezért csak akkor játszom máshogy, ha században vagy cw-n megmondják mit tegyek.
Csata után megnéztem, prémiummal van neki annyi átlag xp-je az IS-7-tel, mint nekem az AMX40-nel, a hülye program szerint meg 1100-as effje van...
mivel a pontatlanság lehet bármelyik irányba, nem látom értelmét hogy felé célozzak. Teljesen rácélzok, úgy van a nagyobb esélyem eltalálni. Mozgó célpontnál meg elé kicsit
Volt Is-4-esem meg T32-esem is.
Ha letámadod az IS-4-et akkor szépen tudod sebezni a vezetõ nyíláson át, de az Is-4 is vissza tud sebezni a kupolán át ÉS a frontpáncél felsõ részén keresztül is.
T32-t nemrég fejeztem be, nem olyan mint régen volt...régen a kupolát még a német 128-as ágyú se lõtte át, most meg még az L/71 is átviszi.
Még mindig jó hull downban, de ha közel az ellenfél akkor nagy rá az esély hogy átlövi a kupolát...
Meg volt egy csomó olyan eset is, mikor a lövegpajzsról lefelé pattant a lövedék és átütötte a test tetejét...mint a lentebbi képen amit linkeltek.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A piros szin nem jó. Azt jelenti, hogy 20%-ot levon a játék a legénység képzettségébõl. Képezd át õket (lehetõleg a kredites verzióval) és akkor meglesz a -10%. Ha úgy hagyod õket, ahogy vannak az azért nem jó, mert akkor nem 100, hanem csak 80%-kal fognak üzemelni a jövõben...
OT3P úgy értettem, hogy agilis és vagány vagy. Én csak azóta merek ilyyen agresszív lenni az IS-3-al amióta megvan a Tier IX csõ. Kezdem megszeretni azt a járgányt. Emlékeim szerint játszottam veled egy csapatban, top tank voltál.
Örülök, hogy újra eloszthatom a képességpontokat. A Type-ra beállítottam a mókusok számára az álcázást (nem tudom miért, hülye voltam), nézve ezt a weboldalt sokkal de sokkal változatosabb, jobb képességek lesznek. Szerintem a javítás képességet azért veszik ki, hogy jobban pörögjön a játékba a credit.
Olvastam valami olyat, hogy a Hetzer tankot nem rakja be Tier 7-es jármûveknél magasabb csatákba. Igaz ez?
ÉSSh, a T-25-be rakás után a skill %-értékek maradtak 100%-on, bünti nélkül (mert ua. a nemzet és a tank osztály: medium tank). Mivel még nem raktam normálból prémium tankba crew-ot, nekem ez meglepõ. A T-25-ben pirossal írják, hogy a crew member 3001P-s, de a skillek szürkék és mûködnek is.
Szerintem ez nem feltétlenül túl széles körben ismert info, és a FAQ-ban sincs, így benyögtem.
kapcsolódó link
wot nick: PsychoTrooper
Akkor átképzés lesz, a VK annyira nem lett a kedvencem, így nem hiszem, hogy túlzásba vinném a használatát innentõl. Farmolni meg ott a PzIV 😊