A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #166539 Engem is nap mint nap találnak meg a szellemileg visszamaradottak...
A jóképességű hummel cirka egy percen keresztül csipogtatja a térképet, többen rászólnak, köztük én is, "Stop spaming!" felszólítással. A fél csapat szidta, de a hülyegyerek egyből kiszúrt magának és elkezdett faszfejezni. Mert mi lenne nagyobb faszfejség annál, ha kulturáltan rászólok egy kreténre, hogy ne spamelje szét a csetet.
Onnantól nem is volt más dolga, csak hogy a képességeimet méltassa. Ráért, elvégre artyval volt, killje 0, és nem is törekedett, hogy ezen változtasson. Majd elkezdte osztani, hogy megint egy "hülye magyar" és hogy mindig ilyenekkel találkozik (nem csoda, elvégre saját magát nem tudja elkerülni :D).
És mintegy záró gondolatként, a csata végén hozzátette, hogy látszik is a játékomon, hogy mennyi eszem van.
Ebben speciel igaza volt, tényleg látszott... az én nevem szerepelt a csata hősei fülecskén, ellentétben az övével :)