World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a hétszázát! Micsoda brilliáns elmék megint! Ketten is, egymás után. Szépen besétálnak az épületek közé, úgy, hogy látni, ellenséges tank van ott, 3 oldalról. Bemegy, bölcsen körülnéz, lõni nem lõ! Minek? Persze szétkapják. Ezt látván a következõ, ugyanezt utánacsinálta.......
Pales27
Vki rám írt csata után, hogy könnyû IS-4el sebezni a gyenge KT-t.<#csodalk>
Komolyan elvárja vki, hogy ne lõjjek rá? <#taps>

Nem vagyok nagy szaki WoT-ban, de ha jól sejtem, a VK az elején rohadt jó pozícióban volt, így a döntött páncélod nem 60°-os (vagy tudja a szösz mekkora a dõlésszöge) volt felé, hanem sokkal kisebb. (Na... érted mire gondolok... =) ) Gondolom nagyágyú volt a VK-n, ami 132mm átütés (+-30%) Tehát ha nagy mázlija van akár 171mm-t is át tud ütni vele. Na, jött a nagy bádábumm, és így lett a Chokapic.
Sippie
én inkább az ügyességére alapozok, mintsem a szerencséjére
Én tettem rá egy wet ammo rack-et, mert minden meccsen szinte bármi ellõtte.
Nem pösszentem el egybõl, de a megnövelt töltési idõ ártott az idegrendszeremnek.

wot nick: PsychoTrooper

Ez szép, fõleg úgy, hogy kis csõvel játszottál. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy csõ után mennyivel fog növekedni az átlagsebzés és a fragek aránya. 😊

Sziasztok. Egyszer kértem már ilyet és most ismét kérnék. Valaki aki ugy érzih õ WoT tudor, IS3 szaki, szuper pro mester. Az nézze már meg h itt mit csináltam rosszul a csata elején, vagy ez egyszerûen csak cumi?! Mert komoyan mondom majdnem kiléptem idegességembe....Nem tudom de vhogy IS3-al mintha folymatosan szpnék. Hogy tud egy VK egyáltalán átütni szembõl kb 200 méterrõl?? Kétszer?! És még modulsérülést is szenvedek!! Nem ugy van ez h az IS3 az op? Erre egy VK lelõ rólam 500-at..Vhogy nem erre számítottam amikor megvettem. És szivesn venném ha vki töltene fel jól sikerült IS3 replayeket. De egyenlõre itt az enyém IS3 CUMI!!
Sippie
nemjó. Csak az effet hagytam bent, és azokat mutatja, de a színezés káosz, 457 effest zöldre teszi csak a szaros gyõzelmi ráta miatt.
vááá dejó KT vel 1467 a eff.-em 😄😄😄😄 összesítettben meg küzdök az 1200ért 😄
Viszont a win random csatákban 50-60%-ban szerencse kérdése.

Szerintem simán lehet 40-45%-os win statot hozni akkor is ha nem csinálsz semmit. Viszont a magasabb eff érték nagyobb aktivitást jelez, vagy több lejátszott csatát.
Persze az utóbbitól még lehet valaki síkhülye.

pointer4
Gondolom ott a winrate alapján, az az alap.

/* формат отображения */
"format": "{{eff}}",

itt írd az amit szeretnél ({kb}} {{eff}} {{rating})

a XVM.xvmconf fájlban.
Háááát, sok idõm elment vele, úgyhogy nem is merült fel komolyan, hogy eladom.

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Inkább legyen sok winje, mint nagy effje. Nagyobb az esély a gyõzelemre. 😊

Sippie
nem csináltam külön képet, de alacsony volt a winrate-ja igen. Csakhogy az szart sem számít, ezért is kéne átállítani hogy eff alapján szinezzen.
Képed van róla?

Mert van olyan mod ami különválasztja a win rate és az átlagg eff. értékeket.
Attól még hogy az eff értéke a csókának jobb, a gyõzelmi aránya lehet alacsony.

a szín a win rate alapján van, a kis szám k-val az hány ezer csatát játszott, az eff meg egyértelmû
Sippie
bah, az szar. Hogy lehet beállítani hogy eff alapján nézze?
Sippie
??
tankoddal? Azt hogy csinálod, amikor egész accountot néz a cucc?
bardocz
http://wot-dossier.appspot.com/
Itten, a performance résznél.
I.C.ram
hogy lehet megnézni tankonként?
Winrate alapján alapból. 51% felett zöld, ha jól emlékszem

Sippie
oké... akkor megkérdezem mégegyszer, egyik gyerek 1000 felettivel volt piros, míg más 800-al sárga. Kápisi? 😛
bardocz
3 tankommal is unicum vagyok. Fuck yea.
patchaou
És mik azok a kis számok amik mögött k van?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Table of efficiency rating values

less than 600 Bad players (~ 6%)
600 - 900 Players below average (-25%)
900-1200 Average players (~ 43%)
1200-1500 Good players (~ 22%)
1500-1800 Great players (~ 3%)
more 1800 Unicums (~ 0,5%)

kihagytál egy soha vissza nem térõ alkalmat <#vigyor3>

Sippie
a színezést mi alapján csinálja? Az elõbb volt gey játékos 1000 feletti eff-el, mégis piros volt, míg mások 800-al sárgák. Bug?
Üdv.
Többen érdeklõdtek az account-om után, NEM eladó, csak megkérdeztem mennyit érhet...
Továbbra is aktív vagyok, perpill. klánmentesen.
Ha valaki már bontotta a pezsgõt az elõzõ klánjaimból(HAD,HPTS), annak még várnia kell 1 picit.

Elnézést az OFF-ért...

Awa

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Na, miután kipanaszkodtam magam, ma megvolt elsõre a duplázás IS4-el, igaz nem túl acélos, de a kicsinek is örülni kell.

Csata: Siegfried Line 2012. február 21. 16:58:32
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 766 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 152
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Aha, annyira, hogy meg sem tudom számolni a gyõzelmeket.
Elég príma ez a nap tényleg. Arra megvan az eszük mindig a csapattársaknak, hogy a 10%ra legyengitett ellennél "besegitsenek" de arra hogy esetleg gyõzzünk...
Nah, egész nap gyõzöl?

Az agyhalottak száma.
???

kOMOLYAN MONDOM, FÉLELMETES...
Igen ma én is mentem 10 menetet tiger II-vel mind vesztettünk így abba is hagytam a próbálkozást majd késõbb talán meg tudom duplázni remélem
patchaou
Én is használom, de ezzel már nem az a sima kék rondaság lesz.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Úgy látszik ez a mai is az agyhalottak napja. Eddig csak istentelen nagy balfaszokkal rakott egy csapatba a gép. egy, másfél perc, és máris 6-7/0-ra vezet az ellen.....
valaki tud proxizni????????
Már használom egy ideje a sima kék capsl + ö betûparanccsal elõhozható.

a hangok nekem is kellenének 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Megcsináltam mindent, ami le van írva, de a proxy.exe indítása után néhány másodperc múlva szétfagy a gépem. 😞

bardocz
"Pink Pony the pony smiles everytime you kill a T-59" <#idiota>

Kellenének olyan hangok, ahol Pinki Pie kiabál a rádióba 😄D
patchaou
Azoknak akik eddig még nem bukkantak rá:
Színes, formás szerver oldali célkeresztek

Ez a baj ezzel az eff rate-tel. Boritékolt 1 a csata kimenetele. X is lehetne, ha foglalnának, de ahhoz az is kell, hogy az IS3 már ne játszon.

pointer4
Itt annyi a különbség, hogy írja a csata számot is, és mind a három értéket (eff,winrate,battle) külön külön színezi.

virkir: nem is miattad írtam, csak neked válaszoltam 😊
Menni megy nálam is az fut csak azért írtam mert ennek már más a telepítése.
Ha jól tudom azt nem fejlesztik tovább bár használható maradhat mert mintha ugyan abból az adatbázisból dolgoznának.

Annyit a telepítéshez, hogy a flash-ben lévõ fájlokat mindenképpen le kell cserélni a battle.swf kivételével mert egyéb moddolt .swf-el nem megy.

Nem az ágyú pontatlan, hanem rosszul használod a tankot. Sokan követik el ezt a hibát a Shermannel kapcsolatban, aztán ráerõltetik a gány 105-öst.(ami egyébként mivelhogy tarack ágyú, még sokkal-sokkal pontatlanabb mint a 76mm-es páncéltörõ ágyú)

Az amerikai és szovjet medium tankokkal ugyanis nem úgy kell játszani, hogy meglátom az ellenfelet a mezõ közepén, megtorpanok, és többszáz méterrõl lövöldözök rá. Semmi hatása nem lesz. Erre a taktikára csak egyes német közepes tankok alkalmasak csak a hiperpontos ágyúikkal (Pz4, Panther, Panther II, E-50 stb)

Amerikai/szovjet közepes tankal nem így kell játszani.
Úgy kell, hogy olyan szituációt kell keresni, teremteni, hogy 100 méteren belülrõl lövöldözgesd az éppen másra figyelõ heavyk oldalát és hátulját. Erre a nagy tûzgyorsaságú amcsi medium ágyúk jól megfelelnek, és a páncélátütésük is ehhez van igazítva. Tudtad hogy a 76mm-es M1A1 löveg lazán átviszi bármelyik nehéztank és TD oldalát Tier8-al bezárólag? Tigrist, ISt, Királytigrist, Löwét, Ferdit, bárminek az oldalát. Városi pályákon lehet ezt a legszebben elõadni, nemvárosi pályáknál is a falus/városos térségben tevékenykedj, és kerüld el messze a nagy nyílt tereket, mert az ott történõ harcra nem alkalmas a tankod.

Tier6-os E8 Shermantól fõlfelé kezdve pedig, amire már felszerelhetõ a nagy tûzgyorsaságú M1A2 ágyú és a lövegstabilizátor, mindezt menet közben kell elõadni. Tehát fedezékbõl rárontani a heavy tankra, mozgás közben telelõni az oldalát, hátulját lövedékekkel majd eltûnni, mielõtt még feleszmélhetne. Ez a követendõ taktika E8-al, T20-al, Pershingel és Pattonnal is. (E8-on kívül a többire ventillátor és a lövegstabilizátor mellé még töltésgyorsítót is rakj)

105-ös tarackágyút pedig el kell felejteni. Már a 7.0 patch elõtt is problémás volt, mert mint minden tarackágyú, extrém pontatlan, lassan tölt újra és totál véletlenszerûen sebez. Azóta még kijött a 7.0 patch, amiben átalakították a HE lövedékek mûködését, gyakorlatilag durván nerfelték õket. Ma már a legnagyobb állat tarackokon kívül (pl:KV 152mm-ese) az összes tarackot érdemes elkerülni, és helyettük páncéltörõ ágyút alkalmazni.

noname23
Nekem ez nem mûködöt ezért raktam fel a másikat xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif