World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Komolyan elvárja vki, hogy ne lõjjek rá? <#taps>#taps>
Nem pösszentem el egybõl, de a megnövelt töltési idõ ártott az idegrendszeremnek.
wot nick: PsychoTrooper
Szerintem simán lehet 40-45%-os win statot hozni akkor is ha nem csinálsz semmit. Viszont a magasabb eff érték nagyobb aktivitást jelez, vagy több lejátszott csatát.
Persze az utóbbitól még lehet valaki síkhülye.
/* формат отображения */
"format": "{{eff}}",
itt írd az amit szeretnél ({kb}} {{eff}} {{rating})
a XVM.xvmconf fájlban.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Mert van olyan mod ami különválasztja a win rate és az átlagg eff. értékeket.
Attól még hogy az eff értéke a csókának jobb, a gyõzelmi aránya lehet alacsony.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
less than 600 Bad players (~ 6%)
600 - 900 Players below average (-25%)
900-1200 Average players (~ 43%)
1200-1500 Good players (~ 22%)
1500-1800 Great players (~ 3%)
more 1800 Unicums (~ 0,5%)
Többen érdeklõdtek az account-om után, NEM eladó, csak megkérdeztem mennyit érhet...
Továbbra is aktív vagyok, perpill. klánmentesen.
Ha valaki már bontotta a pezsgõt az elõzõ klánjaimból(HAD,HPTS), annak még várnia kell 1 picit.
Elnézést az OFF-ért...
Awa
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Csata: Siegfried Line 2012. február 21. 16:58:32
Jármû: IS-4
Szerzett tapasztalat: 2 766 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 46 152
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Kellenének olyan hangok, ahol Pinki Pie kiabál a rádióba 😄D
Színes, formás szerver oldali célkeresztek
virkir: nem is miattad írtam, csak neked válaszoltam 😊
Ha jól tudom azt nem fejlesztik tovább bár használható maradhat mert mintha ugyan abból az adatbázisból dolgoznának.
Annyit a telepítéshez, hogy a flash-ben lévõ fájlokat mindenképpen le kell cserélni a battle.swf kivételével mert egyéb moddolt .swf-el nem megy.
Az amerikai és szovjet medium tankokkal ugyanis nem úgy kell játszani, hogy meglátom az ellenfelet a mezõ közepén, megtorpanok, és többszáz méterrõl lövöldözök rá. Semmi hatása nem lesz. Erre a taktikára csak egyes német közepes tankok alkalmasak csak a hiperpontos ágyúikkal (Pz4, Panther, Panther II, E-50 stb)
Amerikai/szovjet közepes tankal nem így kell játszani.
Úgy kell, hogy olyan szituációt kell keresni, teremteni, hogy 100 méteren belülrõl lövöldözgesd az éppen másra figyelõ heavyk oldalát és hátulját. Erre a nagy tûzgyorsaságú amcsi medium ágyúk jól megfelelnek, és a páncélátütésük is ehhez van igazítva. Tudtad hogy a 76mm-es M1A1 löveg lazán átviszi bármelyik nehéztank és TD oldalát Tier8-al bezárólag? Tigrist, ISt, Királytigrist, Löwét, Ferdit, bárminek az oldalát. Városi pályákon lehet ezt a legszebben elõadni, nemvárosi pályáknál is a falus/városos térségben tevékenykedj, és kerüld el messze a nagy nyílt tereket, mert az ott történõ harcra nem alkalmas a tankod.
Tier6-os E8 Shermantól fõlfelé kezdve pedig, amire már felszerelhetõ a nagy tûzgyorsaságú M1A2 ágyú és a lövegstabilizátor, mindezt menet közben kell elõadni. Tehát fedezékbõl rárontani a heavy tankra, mozgás közben telelõni az oldalát, hátulját lövedékekkel majd eltûnni, mielõtt még feleszmélhetne. Ez a követendõ taktika E8-al, T20-al, Pershingel és Pattonnal is. (E8-on kívül a többire ventillátor és a lövegstabilizátor mellé még töltésgyorsítót is rakj)
105-ös tarackágyút pedig el kell felejteni. Már a 7.0 patch elõtt is problémás volt, mert mint minden tarackágyú, extrém pontatlan, lassan tölt újra és totál véletlenszerûen sebez. Azóta még kijött a 7.0 patch, amiben átalakították a HE lövedékek mûködését, gyakorlatilag durván nerfelték õket. Ma már a legnagyobb állat tarackokon kívül (pl:KV 152mm-ese) az összes tarackot érdemes elkerülni, és helyettük páncéltörõ ágyút alkalmazni.