banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kubukli
    Tegnap le lettem oltva a Widepark pályán.
    ÉN KT-vel valahol felülről a 4. lehettem. XVM szerint kiegyenlített erők, kb 65% nyerési eséllyel.
    Alsó kezdési pont, chatba beírom figyeljenek a jobb szélére is, kérnék ott némi med, TD segítséget. Erre az összes lemming eljött velem jobbra heavy, med, TD, arty, light, kivéve egy heavyt aki ment az alagutat védeni.
    Középen rögtön átjött egy AMX12 artyt hajtani, 3 tank nézte menetből. Lenyomtam egy lövésből.
    Amikor az egyke kimurdelt balra, gondoltam viszamegyek. Óvatosan jött mögöttem egy 500 eff körüli Type. Kikaptam egy M103, Type, Panther kombót. Emellett még lebontottam 2 tankot, amit a Type a hátam mögül 70-120 HP ról hősiesen kivégzett.
    Közben egy "lolteam, force to here" kérést elengedtem. Na ekkor a Type gyökérnél elpattant valami és jött a Noob, camper, stb. és azt is megkaptam hogy fragtolvaj vagyok.
    Igaz végülis a másik oldalon a kétszeres túlerő nem roppant ösze, de azért ezt nem vártam volna.