World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haverom nagyapja páncélos lövész volt a háborúban, aztán tankparancsnok lett. 3 hk-t löttek ki alóla, az utolsó egy PzIV volt. Félholtan orosz hadifogságba került, elvitték, de onnan is hazaszökött. Igazi túlélõ volt az öreg.
Bocsi, ha kicsit off a téma.
Mint említettem szerintem nem a löveggel van a gond, az objekten megszoktam a lassabb töltést, hanem valahogy az MM nem szeretné ha túl jó statom lenne vele.
wot nick: PsychoTrooper
Komolyan néha megnézem a bénázása után egy T9-10 játékos acc-ját és el nem tudom képzelni, hogy nem vette, mert 4-6k csata után nem lehet akkora balfék mint amit elõadott egy adott körben.
IS-7, Maus, Löwe, Type, GW Tiger, Obj 704 és egy rakás ksiebb tank kb 15 db különbözõ tierekben.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Én nem vennék accot, ahogy Csempesz mondja, szeretek megdolgozni a tankokért :)
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
Nyilván konkrétumokat úgyse tudunk meg, biztonsági okokból ;)
Végülis megveheti valaki, más kérdés hogy õ mint díszt akarja, te pedig élvezted amíg összeraktad.
Én se a makett repülõt nem venném meg összerakva, se egy WOT accot amin minden ki van fejlesztve. Különbözõek vagyunk.
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
de tény, egy ganyit nem ér amúgy :)
Nekem tegnap volt olyan, hogy egy JT oldalát próbáltam eltalálni Lórival. Teljesen tiszta célpont volt, úgy a célkör felét töltötte ki (teljesen belefért a körbe).
6 leadott lövésbõl egyetlen találta el, az is vhol az elejét gondolom, mert pattant. A hajam - ha lett volna - tuti égnekállt volna ettõl.
AMX 13-90-nél meg Lórinál már észre sem veszem, rutinból állok úgy hogy lõhetõk legyenek a dolgok.
Ez a scoutolás, nem az hogy az ember berohan és meghal. Ahhoz marha nagy szerencse kell, ez meg szinte mindíg mûködik.
Tegnap volt egy érdekes momentum egy honfitársunkkal. Peti....valami volt a neve. A kis Hetzeremmel beálltam egy bokros részre, de õ a PzIV -el is oda pályázott. Egy darabig lökdösõdött, én próbáltam neki helyet adni, de nem fértünk el ketten, mert én akkor nem tudtam volna fordulni. Kitolatott, belém eresztett kettõt, aztán ment a dolgára. Ráírtam, hogy ezt most miért kaptam, de semmi felelet.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sajnos sok arty ezt nem látja és inkább a tónál ácsorog.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Valami mocsár.
Úgy mint Komarinon a tankcsapda középen.
Mert hihetetlen hogy az összes nehéztank meg akarja mászni a hegyet, pedig 100x látta már mindenki hogy mire azok felérnek, a bázist elfoglalják.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Akkor lehet nem volt igazi ellenfele.
Meg nem emlékszek olyanra hogy lepattant volna.
Most azért elég gyakran elõfordul.