World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis érdekesség:

Haverom nagyapja páncélos lövész volt a háborúban, aztán tankparancsnok lett. 3 hk-t löttek ki alóla, az utolsó egy PzIV volt. Félholtan orosz hadifogságba került, elvitték, de onnan is hazaszökött. Igazi túlélõ volt az öreg.
Bocsi, ha kicsit off a téma.

Forolto
type is premium.

Forolto
nemtom,de én egy játék accountot se adtam el.Abban az én munkám van,az én veritékem az én éjszakázásaim pénz meg le van xarva,az nem pótolja ha egyszer kedvem támad picit játszani,fõleg egy F2P accountal.

Sippie
löwe egyetlen prémtank és 50ezerért? Hát mázlis :D Mindenesetre a belefeccölt idõt, áramot stb-t valszeg így sem hozta vissza.
Rajta van a töltésgyorsító, fejlett célzórendszer meg asszem a MK2 stabilizátor is. Mikor akciózták ezeket a cuccokat közel két millát költöttem ilyen kütyükre. És a legénység is a második skill-jét húzza, most a tûzoltás 100% javítás 80%.
Mint említettem szerintem nem a löveggel van a gond, az objekten megszoktam a lassabb töltést, hanem valahogy az MM nem szeretné ha túl jó statom lenne vele.

wot nick: PsychoTrooper

Hi.A tûzgyorsaság valóban csökken magasabb tier-ben,de ha már a Hetzer-t húzod,nézd meg pl.a Jagdpantert és afelett a Td ágat német oldalon.Nem csökken.Szal attól függ mirõl beszélünk,de nem feltétlen lesz pontatlan.

Csak az ilyen kihúzott, eladott acc-ok miatt egyre több a jó stattal rendelkezõ faszláma a játékban.
Komolyan néha megnézem a bénázása után egy T9-10 játékos acc-ját és el nem tudom képzelni, hogy nem vette, mert 4-6k csata után nem lehet akkora balfék mint amit elõadott egy adott körben.

Magyarnak adta el.

IS-7, Maus, Löwe, Type, GW Tiger, Obj 704 és egy rakás ksiebb tank kb 15 db különbözõ tierekben.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Sippie
és mi volt azon az accon? Magyarnak adta el?
is4-en az s70 csak töltésgyorsítóval az igazi különben úgy fogod magad érezni kb mint kv derpgun:D
Biztos van olyan, akinek megér annyit. Ha jobban belegondolsz, szinte a prémium tankok ára. Egy-egy ilyen accon olyan 6-8000 csata lehet, az rengeteg idõ. Van, aki azonnal szeretne cw-re járni, vagy mittudomén.
Én nem vennék accot, ahogy Csempesz mondja, szeretek megdolgozni a tankokért :)

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Persze nem fogom kiírni az illetõ nevét, de eladta... Sõt volt az a láma, aki megvegye.

Persze, lehet, hogy én vagyok a maradi. :)Jó volt a makett hasonlat, én is építek. :)

Zsír. Bár a "láttam már olyat aki hallott olyanról aki el tudta adni" elég szóbeszéd alapú bizonyíték, elhiszem.

Nyilván konkrétumokat úgyse tudunk meg, biztonsági okokból ;)

Ez kb olyan, mintha fognál egy makett repülõt, összeraknád, kifestenéd, aztán árulnád munkadijjal felspécizve.

Végülis megveheti valaki, más kérdés hogy õ mint díszt akarja, te pedig élvezted amíg összeraktad.

Én se a makett repülõt nem venném meg összerakva, se egy WOT accot amin minden ki van fejlesztve. Különbözõek vagyunk.

Ismerõsöm 50k-ért adta el a fullos accjá. Szóval el lehet adni, hidd el.

Nana... annyit ér amennyiért el tudják adni. Konkrétan még egy ilyen accountról se láttam hogy beírta volna a tulja "elkelt".

Nem értem ezt a pénzért árulósdit. Akkor hol marad a játék, a teljesítmény élvezete? Nekem jó érzés, ha végre ki tudok fejleszteni valamit, mert úgy érzem, megdolgoztam érte. Ezt az érzést nem lehet pénzen megvásárolni.

#103576-ból kiindulva, olyan 20-at

\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"

Kereslet / kínálat :)

de tény, egy ganyit nem ér amúgy :)

TVelvet
és akkor az enyém mit érne? is7,maus,e100,gw-tiger,object704,t50-2,patton,löwe,amx 50b
Hát nem is azzal volt a baj.

Az a 88-as semmit se ér nagyobbak ellen, csak a kicsiket tudtam aprítani vele. A végén átváltottam HE lõszerre próbáld meg nekem szedegette a nagyokat is azzal de sajnos 38-50 damaget sérült tõle az ellenfél tehát az sem jó megoldás igazából. Löveggyengeség miatt megváltam a jó kis VK36-tól, meg aztán helye volt az érte kapott kreditnek.

Sippie
5000 Ft ezért??
Minimum headshot az illetõnek.
Nincs ilyen "csak egy bizonyos távolságig megy" a lövedék. EGyszerûen csak nem találtad el a célpontot.

Nekem tegnap volt olyan, hogy egy JT oldalát próbáltam eltalálni Lórival. Teljesen tiszta célpont volt, úgy a célkör felét töltötte ki (teljesen belefért a körbe).

6 leadott lövésbõl egyetlen találta el, az is vhol az elejét gondolom, mert pattant. A hajam - ha lett volna - tuti égnekállt volna ettõl.

Óóó, pedig az S70-et én az ég nagy ajándékának tartom, mióta megvan... :)))

Szerintem teljesen meg lehet szokni. Az ember 12t-nél vért izzad, utána mivel eleve nagyobb lesz a kitéríthetõség, teljesen megszokott lesz.
AMX 13-90-nél meg Lórinál már észre sem veszem, rutinból állok úgy hogy lõhetõk legyenek a dolgok.

Rakd vissza a 75-ös kwk 42 L/70-et. Kevesebbet sebez, és csak picit nagyobb a penje, de átüti a dolgokat és nem pattan le mindenkirõl. Összességében többet lehet vele sebezni, mint a 88-assal. A 88-ast feltettem én is hétvégén, de két meccs után raktam vissza a 75-öst.

Ilyet láthatsz a faqban is, a replayek között. Igaz, nem T50-el csináltam, de pontosan az amirõl beszélsz.

Ez a scoutolás, nem az hogy az ember berohan és meghal. Ahhoz marha nagy szerencse kell, ez meg szinte mindíg mûködik.

Köszi. Mondjuk ez TD-nél nem lesz jó, azzal inkább messzirõl, álcából osztanám az áldást. :)
Tegnap volt egy érdekes momentum egy honfitársunkkal. Peti....valami volt a neve. A kis Hetzeremmel beálltam egy bokros részre, de õ a PzIV -el is oda pályázott. Egy darabig lökdösõdött, én próbáltam neki helyet adni, de nem fértünk el ketten, mert én akkor nem tudtam volna fordulni. Kitolatott, belém eresztett kettõt, aztán ment a dolgára. Ráírtam, hogy ezt most miért kaptam, de semmi felelet.

Random work
Rájöttem mi a bajom a VK3601-el. Valamiért mintha a 88-as löveggel vaktölténnyel lövöldöznék. Volt egy csata, hogy sorra céloztam be az ellent és semmi se csapódott be. Lehetséges, hogy bizonyos távolság után már lószart se ér az a löveg? Alapvetõen szeretek sniperkedni és nem szívesen mozgok bele az arcába másoknak fõleg ha nem vagyok top tank.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az 12t és a 13 75-nél igen a 13 90 már egy fokkal jobb a Lóri meg egész emberes lefelé is fölfelé is. De azért sokat ne várj tõlük.

patchaou
13-75-nél jöttem rá hogy nem az Én világom, de azzal már lehet legalább lefelé lõni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Én meg azt kérdezném, hogy az összes AMX tanknál a nullával egyenlõ a függõleges kitérése az ágyúnak, mert roppant idegesítõ?
patchaou
Igen, de cserébe nagyobb sebzéseket osztasz ki.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azt akartam még kérdezni srácok, hogy magasabb szinten is a pontosság és a tüzelési sebesség rovására megy a nagyobb kaliber? A T-46 -nál nagyon ezt éreztem.

Random work
Ott az a legjobb megoldás artyval. Igazán hasznosan ott lehet támogatni a csapatot és számítanak is rád, mert csak úgy átmenni ott támogatás nélkül öngyilkosság.

Sajnos sok arty ezt nem látja és inkább a tónál ácsorog.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Igen, ez szimpatikus megoldás lenne :D

Szórakozásra és pénzgyûjtésre használom most a T-46 -ost. Azt nem rakja még össze a jóval nagyobb gépekkel, így több kreditet tudok bezsebelni vele.

Én azon a pályán ha arty-val vagyok beállok a legvégébe támogatni a csapatomat sokat segítek ezzel mert én már belátok oda ahova a nagytankok csak kukucskálnak fel a hegyre. Ráadásul tudom lõni a fenti figyelõdombon mindíg van TD vagy valami hasonló azt szépen vadászgatom. Tegnap KV-kat szedtem onnan ki. Lakeville az a pálya azt hiszem.

Egy ilyen lassú tankkal mire felér valaki, még ha át is tud törni és ki is lõ pár tankot fent, akkor is nagy valószínûséggel bukó lesz a kör, mert a rövidebb és gyorsabb útvonalakon az ellen hamarabb és könnyebben el tud jutni a bázisunkig vagy hátba kapni a top tankunk hiánya miatt gyengébb védelmünket. Szerintem legalábbis, és most a gyakorlat is ezt mutatta.

patchaou
Szerintem nem éri meg. Alacsony tier-ben meg minden tankon túl lehet jutni 40-50 csata alatt ezért fölösleges a legénység képzése. Hacsak nem akarod szórakozásra megtartani valamelyik tankot.

Eagle16
Oda a hegy elé kéne valami akadály ahol csak bizonyos súlyhatár alatt lehet átmenni komolyan :D

Valami mocsár.

Úgy mint Komarinon a tankcsapda középen.

Mert hihetetlen hogy az összes nehéztank meg akarja mászni a hegyet, pedig 100x látta már mindenki hogy mire azok felérnek, a bázist elfoglalják.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Ha senki más nem megy arra akkor még érthetõ is. Nkem az a halálom amikor 4-5 heavy elkezd mászni felfelé. Alatta meg egyedül kell átengednem az ellent.

Scoutolnak azok a kicsik, vagy artyra vadásznak. Tegnap érdekes T-50-2 taktikával találkoztam. Azt csinálta a gyerek hogy nem lövette ki magát az elején hanem valahol elbúlt és akkor jött elõ mikor már a tankok csak kb. a fele volt a pályán az is szanaszét. Ekkor szépen levadászta mint az összes artyt gond nélkül.

Igen, de valahogy fontosabbnak éreztem. Megéri kiadni 50000 kreditet a plusz páncélra?

Hogy még IS-4-ben is olyan hülye legyen valaki, hogy Himmelsdorfon top tankként és egyben az egyetlen tier9-ként nekiáll hegyet mászni, az nonszensz. Még szerencse, hogy lassan ért fel és így volt közben ideje írogatni, hogy "noob team"...

patchaou
Szerintem ha nagyobb tankot akarsz akkor elég Tier 5-nél esetleg 4-nél legénységet képezni. Késõbb ha már van párszszázezer vagy milló ezüstöd és úgy gondolod hogy új ágba kezdesz akkor megteheted. De így nagyon sokára lesz tankokra kredited.

Nem csak erre gondoltam, hanem a nagy átlagra.

A bétában még tudtam az ojjektummal 60-40 win arányt 40%-os túléléssel, de most örülök ha meglesz az 54-55.
Akkor lehet nem volt igazi ellenfele.
Meg nem emlékszek olyanra hogy lepattant volna.
Most azért elég gyakran elõfordul.