banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trucker39
    Kis türelemmel majdnem minden nagy TD-t kipróbáltam. Az Object 268 és a T110E3 maradt ki a szórásból. Az amerikai torony nélkülivel szerintem nem is kísérletezem. A másik orosz még szóba jöhet (ha marad elég forrásom hozzá).

Ha tetszési sorrendet kelleni a teszteltekből felállítani, talán így nézne ki:

1. Object 263 (gyors, pontos, fordulékony, mindenhol, mindig ott van)
    2. T110E4 jó nagyokat odasóz, kicsit lassan tölt, forgó torony nagy előny.
    3. AMX-50 Foch (155) jó lenne, de a táras megoldást inkább hátránynak érzem. Nem is túl gyorsan adogatja a tárból, de mikor elfogy (3db), akkor úgy fél percig nagy csend van. Pontos számadatot nem mértem, MOD-t még nem mertem alá telepíteni.
    4. JagdPz E-100 Nos, ha ingyen adnák sem kellene. Lomha minden tekintetben. A "színes" fémgyűjtőkön kívül más nem hiszem, hogy rá fanyalodna. (magán vélemény, ettől még valakinek nagyon is tetszhet)