World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, próbálom úgy csinálni, ahogy a FAQ- ban is olvastam. Egyedül sehova, akkor csak céltábla vagyok.
Tényleg! Sokszor tapasztalom, hogy gyors, kicsi tankkal belerohannak egyedül a bázison tökölõ, de sokkal izmosabb gépek közé. Nem lõnek, csak rohangálnak, persze, hamar végük szokott lenni. Ezek a felderítési pontokra mennek? Nekik úgyis annyi alapon?
amúgy durva az a gép, sebez rendesen
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Mennyit mész szakaszban?
Mert random meccsek alatt ilyen arányt összehozni nem gyenge teljesítmény.
wot nick: PsychoTrooper
Kamikaze érem jár érte, ha nálad nagyobb tankot gázolsz el.
Volt hogy SZU-100-assal gázoltam el egy 5%-os T-44-et.

De a napokban nekem ismét ez az érzésem.
Egyébként a hétvégén alig volt egy értelmes csatám.
Az IS4-re meglett végre az S70-es löveg és utána buktam vele zsinórban.
A BL9-el tudtam 55%-os gyõzelmi arányt tartani, ami a hétvégén lement 51%-ra.
Prohorovka, én (is-4), még két is-4, és egy francia viii-as szintû, megyünk az útra a bokrokba. Én állok legelõl, a többiek tisztes távolban mögöttem. Egy kis francia teszi a dolgát scoutol, ennek megfelelõen villanak fel az ellenfelek, én lövök rájuk. Ha nincs semmi, akkor a másik oldalra a sinen lövök egy E-75-öt.
Ez 4 kill.
Egyszer csak azt veszem észre, hogy a találatjezõm azt mutatja, hátulról lõnek. Ellen nincs mögöttem, gondoltam valaki véletlenül, hát istenem, van ilyen... majd jön még három találat.... a francia odajön, és oldalról is belém lõ kettõt. Visszalövök, abbahagyja.
A cseten a másik két is-4 folyamatosan sz@revésre buzdít, és egyéb trágár szidalmakkal lát el.
Simán nyertünk, kaptam egy csomó büntetést is, de akkor se nagyon értem, hogy ennek mi értelme lehetett.
Ilyet tier2-ben még értek, de ezen a szinten tényleg nagyon meglepett...
Köszönöm az ötletet, próbálkozom majd! 😊
Nem akarok okoskodni, mert nem vagyunk egyformák, és lehet neked teljesen más stratégia jön be.
Én a hetzerrel 66 csatát játszottam, utána mentem tovább a stug-ra.
A bétában még éleztem ezt a kis gépet, de azóta nem ugyanolyan (szerintem a stug sem) A statod nem is rossz a kis gépekhez képest.
Szerintem keress olyan embert aki valamivel tapasztaltabb és tudsz menni vele szakaszban. Szerintem így a legkönnyebb tanulni. De van egy olyan érzésem hogy jó úton haladsz.

Egyelõre ezt tudom felmutatni.
Emancipate yourself from mental slavement!
Ha egyedül maradsz nagy eséllyel véged van.
1 aranyert 25 XPt tudsz a tankodrol attenni free XPre.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha mindent kifejlesztesz egy tankon, beleértve az abból elérhetõ tankokat is, akkor eléri az elit státuszt. Ekkor eldöntheted, hogy a legénység képzésébe folyjon be az xp, vagy csak gyûljön. Ha utóbbi mellett döntesz akkor azt válthatod aranyért szabad tapasztalattá.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vagy nincs elit tankodból származó TP-d?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Tegnap a játék szempontjából elég eredménytelen napom volt. Talán egy csatát sikerült a 15-bõl túlélnem a Hetzerrel. Nehéz megszoknom. Alkalmazom a FAQ -ban leírt dolgokat, illetve pont e-miatt döntöttem a TD mellett, mert elég türelmes fazon vagyok, de valahogy nem megy. Mindegy, a gyakorlás a tudás anyja. 😊Valahogy mindig én vagyok a legapróbb jármû a harcokban és simán szednek ki egy lövésbõl. Gyúrok az álcahálóra. 😊
Eladó a WOT accountom, rajta:
Garázsban:
Prémium:
-Type59 (felszerelve modulokkal)
-KV-5
-Churchill
-MkVII Tetrach (T2-es kis ajéndék prémium)
T10:
-Maus (felszerelve)
-IS-7 (felszerelve)
-T30 (felszerelve) <- jár majd érte tank a revíziókor
T9:
-E-75 (full, felszerelve)
-IS-4 (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-T34 (full) <- ebbõl is prémium lesz egyszer, valamint jár majd érte tank a revíziókor
T8:
-ISU-152 (full, felszerelve)
-T28 (full, felszerelve)
-Ferdinand (csak a nagyágyú hiányzik, felszerelve)
T7:
-Amx 13 90 (full)
T6:
-KV-3 (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-S-51 (full, felszerelve)
-ARL 44
T5:
-KV (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-Hummel (full)
-M41 (full)
-T-50-2 (full)
Továbbá kifejlesztve (csak a megvételre várnak):
-Patton (T9)
-T-54 (T9)
-E-50 (T9)
Összesen 28 slot a garázsban, 40+ nap prémium, ~400.000 konvertálható xp is. Ennyibõl elég sok mindenre futja .
Ár: 30.000, azaz harmincezer magyar forint. Alkudozók kíméljenek, nekem eddig többe került
Elitek 100%-osak : T-54,IS-7,E-100,GW Type-E,Object 704.
Egyéb : Löwe, pár db 5-6-7-8-as tank.
Üdv.
Awakening
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
Tehát olyan 200mm vastag lehet a kupola. 212mm-es átütéssel már átlõttem.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Eladó lenne a következõ játékból egy account: World of Tanks,
Annak való aki beleakar vágni egy új német ágba de nincs kedve elölrõl kezdeni, inkább egy erõs középmezõnyrõl indulna. 5 000 Ft kérek érte
Az accounton található:
- Panzer IV (cuccok kifejlesztve, VK36H és VK30P kifejlesztésre vár)
- Stug III (cuccok kifejlesztve, kevés XP kell a Jagdpanzerhez)
- Hetzer (elit, minden kifejlesztve)
- Marder II (elit, minden kifejlesztve)
- 1.398.453 Credit
- Kevéske free xp
Részletek itt:
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ez a játék kezd atomfos kategóriába esni, Az E50 hülye és az oldalát mutatja én pattanok, én beforgatom a testem meg forgatom a tornyom is, de õ sebez! oyeeeeeeeeeee!!!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Hatalmas 😄 Avagy hogyan legyünk sikeresek német tankokkal 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Útba nem voltam, semmi társalgás nem folyt ami miatt probléma lehetett volna.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
nekem is ki van húzva az m6 - BDR G1B - su100 - a maus sor 9-ig is sor 8-ig német arty 5-ig.. stb
szerintem a 15 játékosból nem mindenki kezdõ akinek tier4-e van.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"