World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! A legénységet én hamarabb kezdem fejleszteni, mint magát a gépet, ha nincs mindkettõre zseton.
Igen, próbálom úgy csinálni, ahogy a FAQ- ban is olvastam. Egyedül sehova, akkor csak céltábla vagyok.
Tényleg! Sokszor tapasztalom, hogy gyors, kicsi tankkal belerohannak egyedül a bázison tökölõ, de sokkal izmosabb gépek közé. Nem lõnek, csak rohangálnak, persze, hamar végük szokott lenni. Ezek a felderítési pontokra mennek? Nekik úgyis annyi alapon?

Ez kérlek öt random meccs volt, nem szoktam szakaszban nyomulni(legalábbis nagyon régen toltam utoljára)
darki81
most már veszteni fogsz 😄
amúgy durva az a gép, sebez rendesen

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ez komoly <#taps>

Mennyit mész szakaszban?
Mert random meccsek alatt ilyen arányt összehozni nem gyenge teljesítmény.

wot nick: PsychoTrooper

Ki kell alakítanod a neked legmegfelelõbb játékstílust. Két hónapja nyomom intenzíven ez a játékot és kezdetben sokat bénázik az ember. Pld egyedül sose indulj el sehova, hanem csapódj a sokaság után. Ne menj elõre fõleg ne TD-vel! Engedd magad elé a nagy tankokat. Te a második vonalban leselkedj és ha tudsz lõjél amíg az elõtted lévõk éppen töltenek. 350 feletti Su-85-s csatám után elindultam az Isu-152 irányába. Jelenleg Su-100-al mászkálok. Ma meglesz rá a max fegyvere na ez 390 körüli sebzést fog adni ugyanaz az ágyú mint az IS-nek volt a végén, azt kedveltem. Én tettem fel periszkópot, mintha érne valamit úgy veszem észre. Tegnap megvettem a Hummel-t, nem volt kreditem annyi és elindultam 50% legénységgel hú de sok a töltési idõ így. Amint tellett rá felnyomtam õket 75%-ra, rá kelett jönnöm hogy a legénység képzettsége milyen sokat számít.

Az hogy szokás az túlzás, de én is csináltam ilyesmit.
Kamikaze érem jár érte, ha nálad nagyobb tankot gázolsz el.
Volt hogy SZU-100-assal gázoltam el egy 5%-os T-44-et.

De jó lenne így maradna gyõzelmi arányom 150 meccs után is
Volt 1-2 hónapja egy idõszak amikor mintha nagyon sok tizenéves jutott volna T8-9 kifejlesztett wot acc-hoz. Nem hiszem hogy ha valaki saját erõbõl (akár arannyal, prémmel is) eljut egy bizonyos szintre ennyire kretén marad.
De a napokban nekem ismét ez az érzésem.
Egyébként a hétvégén alig volt egy értelmes csatám.
Az IS4-re meglett végre az S70-es löveg és utána buktam vele zsinórban.
A BL9-el tudtam 55%-os gyõzelmi arányt tartani, ami a hétvégén lement 51%-ra.

Teljesen bevett szokás, hogy a nagyobb tankokkal nekem rontanak és az ütközéssel nyírnak ki? Nekem valahogy ez nem szimpi, szerintem minden arcad játékon túl megy. Persze, ha ez normális, akkor nincs mit tenni, csak menekülni. 😊

Ezt ki kell írnom magamból, mert nagyon rég tapasztaltam ilyet, és nem is nagyon értem.

Prohorovka, én (is-4), még két is-4, és egy francia viii-as szintû, megyünk az útra a bokrokba. Én állok legelõl, a többiek tisztes távolban mögöttem. Egy kis francia teszi a dolgát scoutol, ennek megfelelõen villanak fel az ellenfelek, én lövök rájuk. Ha nincs semmi, akkor a másik oldalra a sinen lövök egy E-75-öt.
Ez 4 kill.
Egyszer csak azt veszem észre, hogy a találatjezõm azt mutatja, hátulról lõnek. Ellen nincs mögöttem, gondoltam valaki véletlenül, hát istenem, van ilyen... majd jön még három találat.... a francia odajön, és oldalról is belém lõ kettõt. Visszalövök, abbahagyja.

A cseten a másik két is-4 folyamatosan sz@revésre buzdít, és egyéb trágár szidalmakkal lát el.
Simán nyertünk, kaptam egy csomó büntetést is, de akkor se nagyon értem, hogy ennek mi értelme lehetett.

Ilyet tier2-ben még értek, de ezen a szinten tényleg nagyon meglepett...

Én is szeretnék komolyabb gépet. Nekem pont a kapkodós, rohangászós, bele a közepébe harcmodor nem jön be. Higgadt, nyugis ember vagyok, ezért döntöttem a TD mellet. 😊
Köszönöm az ötletet, próbálkozom majd! 😊

http://www.worldoftanksguide.com/combat-tank-destroyers-guide.shtml

Nem akarok okoskodni, mert nem vagyunk egyformák, és lehet neked teljesen más stratégia jön be.
Én a hetzerrel 66 csatát játszottam, utána mentem tovább a stug-ra.
A bétában még éleztem ezt a kis gépet, de azóta nem ugyanolyan (szerintem a stug sem) A statod nem is rossz a kis gépekhez képest.
Szerintem keress olyan embert aki valamivel tapasztaltabb és tudsz menni vele szakaszban. Szerintem így a legkönnyebb tanulni. De van egy olyan érzésem hogy jó úton haladsz.

Pardon, ez is hozzá tartozik.

Bocsánat, hogy nagy lett a kép.

Egyelõre ezt tudom felmutatni.

Igen és ha az elõttem haladó támadóoszlop elvérzik azon a szárnyon és jönnek szembe a komoly járgányok, akkor annyi. 😊

flashpointer
Épp tegnap lefekvéskor gondolkoztam hogy többet nem prémiumozom ha lejár, erre reggel óta egybõl megvan minden duplázás, 10-bõl 9-et nyerünk, visszahozta a kedvem megint. Tudnak ezek az orosz programozók O_O

Emancipate yourself from mental slavement!

Aha.....itt van a bolhás elásva. Én rosszul értelmeztem és azt hittem, XP-bõl is lehet aranyat váltani. Bocsi akkor a hülye kérdésért.

Nincs. Félreértettem én ezt a dolgot. 😊

Nem tudom mennyi csata van a hátad mögött, de amit én tudok az az, hogy egy olyan kicsi TD-vel maponként mindössze 2-3 olyan hely van ahol hatékonyan lehet rejtõzni, és harcolni. Ezeket kell megtalálni úgy hogy a meglévõ támadást tudjad segíteni, illetve adott esetben hatékonyan tudj védekezni.
Ha egyedül maradsz nagy eséllyel véged van.

Arany kell hozza!
1 aranyert 25 XPt tudsz a tankodrol attenni free XPre.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

patchaou
Van aranyad?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nekem is ki van kapcsolva a víz de néztem a fizikás videót és lehet visszakapcsolom, ugyanis nem akarok megfulladni a puszta közepén.
Igen, csak valamiért nem engedi. Igaz, ez csak egy III szintû tank, lehet, hogy ez a gond? Ti már biztos elszoktatok tõle, hogy ilyen alacsony kategóriában nyomuljon valaki. 😊

Van elit tankom, ott írja is, hogy mennyi TP-m van, de nem engedi állítani a mennyiséget. Nulla marad. Biztos én vagyok a béna, de egyszerûen nem tudok rájönni a miértjére.

patchaou

Ha mindent kifejlesztesz egy tankon, beleértve az abból elérhetõ tankokat is, akkor eléri az elit státuszt. Ekkor eldöntheted, hogy a legénység képzésébe folyjon be az xp, vagy csak gyûljön. Ha utóbbi mellett döntesz akkor azt válthatod aranyért szabad tapasztalattá.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nincs aranyad?
Vagy nincs elit tankodból származó TP-d?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Meg tudjátok nekem mondani, hogy miért nem engedi a TP-arany konvertálást nekem?

Jó reggelt!
Tegnap a játék szempontjából elég eredménytelen napom volt. Talán egy csatát sikerült a 15-bõl túlélnem a Hetzerrel. Nehéz megszoknom. Alkalmazom a FAQ -ban leírt dolgokat, illetve pont e-miatt döntöttem a TD mellett, mert elég türelmes fazon vagyok, de valahogy nem megy. Mindegy, a gyakorlás a tudás anyja. 😊Valahogy mindig én vagyok a legapróbb jármû a harcokban és simán szednek ki egy lövésbõl. Gyúrok az álcahálóra. 😊

Van egy a tiedhez hasonló vagy bõvebb acc akinek most írtam és visszaírt hogy még megvan neki, nekem tetszik a kinálat:
Eladó a WOT accountom, rajta:
Garázsban:
Prémium:
-Type59 (felszerelve modulokkal)
-KV-5
-Churchill
-MkVII Tetrach (T2-es kis ajéndék prémium)
T10:
-Maus (felszerelve)
-IS-7 (felszerelve)
-T30 (felszerelve) <- jár majd érte tank a revíziókor
T9:
-E-75 (full, felszerelve)
-IS-4 (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-T34 (full) <- ebbõl is prémium lesz egyszer, valamint jár majd érte tank a revíziókor
T8:
-ISU-152 (full, felszerelve)
-T28 (full, felszerelve)
-Ferdinand (csak a nagyágyú hiányzik, felszerelve)
T7:
-Amx 13 90 (full)
T6:
-KV-3 (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-S-51 (full, felszerelve)
-ARL 44
T5:
-KV (full) <- jár majd érte tank a revíziókor
-Hummel (full)
-M41 (full)
-T-50-2 (full)
Továbbá kifejlesztve (csak a megvételre várnak):
-Patton (T9)
-T-54 (T9)
-E-50 (T9)
Összesen 28 slot a garázsban, 40+ nap prémium, ~400.000 konvertálható xp is. Ennyibõl elég sok mindenre futja .

Ár: 30.000, azaz harmincezer magyar forint. Alkudozók kíméljenek, nekem eddig többe került

Csak érdeklõdésképpen, az én acc.-om mennyit érhet :

Elitek 100%-osak : T-54,IS-7,E-100,GW Type-E,Object 704.
Egyéb : Löwe, pár db 5-6-7-8-as tank.

Üdv.
Awakening

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Eagle16
Én a T32-es 105mm-es ágyújával nem tudtam átlõni. Viszont a DCA45-ös ágyúval 50m-rõl többször is átlõttem.

Tehát olyan 200mm vastag lehet a kupola. 212mm-es átütéssel már átlõttem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Esetleg akit érdekelne egy kis idõmegspórolás ha még most kezdené el..:
Eladó lenne a következõ játékból egy account: World of Tanks,
Annak való aki beleakar vágni egy új német ágba de nincs kedve elölrõl kezdeni, inkább egy erõs középmezõnyrõl indulna. 5 000 Ft kérek érte
Az accounton található:
- Panzer IV (cuccok kifejlesztve, VK36H és VK30P kifejlesztésre vár)
- Stug III (cuccok kifejlesztve, kevés XP kell a Jagdpanzerhez)
- Hetzer (elit, minden kifejlesztve)
- Marder II (elit, minden kifejlesztve)
- 1.398.453 Credit
- Kevéske free xp

Részletek itt:

noname23
M10Volverine seggét ami 25mm nem bírtam átlõni utánna oldalát mutatta ahogy fordult de akkor megint nem sikerült ahol még kevesebb mert csak 19mm komlyan én is azt mondom ez már fasság 75mm-es átlag penes ágyú szerintük így mûködik és mindez 100m-en belül.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Komolyan mondom b@ssz@meg szása! KT-vel lepattanni kétszer egy E50 oldaláról, természetesen õ szarrálõtt😊
Ez a játék kezd atomfos kategóriába esni, Az E50 hülye és az oldalát mutatja én pattanok, én beforgatom a testem meg forgatom a tornyom is, de õ sebez! oyeeeeeeeeeee!!!
köszi. rádiót azt át tudtam hozni su-85-rõl.

bardocz
Ránézésre ágyú, aztán ha nincsen rádió, akkor az(úgyis bokorban kempelésre való), majd lánctalp, ha kevésnek érzed. Motort online techtree szerint nem lehet továbbvinni, szóval én azt hagynám.
azért, hogy végre meglegyen az elsõ killje, olyan ez mint az elsõ nemi erõszak, elmondhatja a kocsmában, hogy õ már volt nõvel.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hello. ma végre sikerült megvennem a su-100-at. mit javasoltok milyen sorrendben fejlesszem ki rá a cuccokat?

Benyelte az optika. Amúgy olyan 170-180 mm vastag lehet a kupola, a 107 mm ZiS-6-os már nem nagyon tudja átütni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Random_
Az miért van, hogy egy csapattárs szándékosan kilõ már a játék elsõ pár percében? Megnéztem visszajátszást, és míg egy szikla menedékébõl spotoltam és lõttem a számomra sebezhetõ ellent. Õ odavonult mögém 200 méterre és 2 lövésbõl megölt. Semmi bocsánatkérés vagy bármi...

Útba nem voltam, semmi társalgás nem folyt ami miatt probléma lehetett volna.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

darki81
szerintem meg elég sokan kezdenek új ágat, szóval ez így nem igaz.
nekem is ki van húzva az m6 - BDR G1B - su100 - a maus sor 9-ig is sor 8-ig német arty 5-ig.. stb
szerintem a 15 játékosból nem mindenki kezdõ akinek tier4-e van.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Sippie
mármint úgy néztem hogy átlõttem, csak éppen nem sebzõdött.
a kupolája tetején a kiálló részt lõdd😊ugyanez type-nal is ha beáll az arcodba még m6-al is átlõttem
Nohab
Csórikám meghívott egy tankszázadba. Valamiért nem szimpatikus.
Sippie
kétszer lõttem bele közvetlen közelrõl, és semmi hatás 😊
Én nekem 50k free is elég lenne😄
patchaou
200k free xp-nek jobban örülnék 😊

e-75öm van, tapasztalataim azt mutatják, ha egy lepke rászáll arra, akkor is sebzõdik

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"