World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wot nick: PsychoTrooper
nem a korod van támadva, hanem az, hogy nem értesz meg egy egyszerû mondatot.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
szóval!!<#falbav>#falbav><#sir>#sir><#szomoru1>#szomoru1><#duma>#duma>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ez csak a teremtésre élõ példa, mert az evolúció ilyesmire nem képes.
gondolom az is elég nagy érvágás lenne, ha eladnám az összes tankját, vennék újakat, azokat is eladnám addig, míg nem lenne egy fél krajcárja sem. Kezdhetné tier1-tõl újra a farmolást. Vagy valami nem etikus viselkedéssel bannoltatnám az accot, esetleg töröltetném azt (megteszik a wg-nél).
Szeritem az ISU-tól kezdve tök felesleges az álcaháló.
balintmed!
Ennyire ne legyél már hülye (már megbocsáss), alap dolog, hogy account hozzáférést nem adunk oda senkinek, fõleg nem így, ismeretlenül egy fórumban.
A jelszavadat azonnal változtasd meg, igaz, csak egy pillantást vetettem rá és nem fogok belépni vele soha, de akkor is, a késõbbi viták elkerülése végett.
Ha most kurva tapló lennék, akkor ezt megtenném én és viszlát az accodnak...nálatok most kötötték be a netet vagy mi?
Értsd meg: senki nem fog neked sem aranyat, sem kv5-t küldeni. Mindezt meg tudod tenni magadnak te is, mert ott van a (idézlek) You. Ha meg nincs pénzed rá, akkor hogyan küldenél másnak?
Ennyire ne legyél már amatõr...
WoT: Nishizumi77
Ilyen TD-k esetén amik nem a páncélzatból élnek meg hanem a lopakodásból, minden kis bónusz számít szerintem. Az igaz hogy ha elsütöd a BL-10-et akkor 12km-rõl is világítani fogsz, de addig is 50m-rõl figyelheted az ellenfelet, akkor sem fedeznek fel kellõ szám,ú bokor mögött 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Az lenne a kérdésem,hogy ha az ISU-n 100%-os a legénység álcázási képessége akkor hagyjam még rajta az álcahálót vagy lecserélhetem valami hasznosabbra?
No mindegy, segítek, küldök neked, ami kell: add meg az accos emailedet és a jelszavadat, mert az kell a gift küldéshez.
Nincs ott hogy you !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#gonosz3>#gonosz3><#duma>#duma>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Fedezékbõl úgy kell kijönni vele ahogy ebben az Is-4-es videóban látszik: link
Mivel 150mm vastag az oldala, ezért ha kis szögben mutatod, akkor nem fogják átlõni és a frontpáncélod is jó szögben mutat majd az ellenség felé. Soha ne az orrát told ki a fedezékbõl, mert akkor még kisebb ágyúk is szétlövik.
Nekem sincs még sok csatám Is-7-tel, de eddig tetszik.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
VK4502 (P) Ausf. B
a mai nap termése:
66.000 XP
900.000 credit
reggel 9-ig még megy a prém, de már lemerült az aksi<#vigyor1>#vigyor1>
jo8 all
<#integet2>#integet2>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Egy lengyel T34, IS-4 platoon felmegy himmel-en a hegyre természetesen lent a csapat elvérzik de nem visszafordulnának hanem mennek körbe, foglalással bukjuk.
Mit ad a következõ körben lakevill ismét megkapjuk ezt a két tehetséges kretént.
Itt meg beállnak a hegy mögé mindketten, hogy még véletlenül se tudjanak semmire lõni, majd amikor a város elhullik a T34 megindul középen természetesen félútig sem jut el mire a városból kivégzik az IS-4-et meg az ellenfél M40/43-asa lövi ki mert átjön TD üzemmódban.
Már hangosan röhögtem.
Az enyémhez nem nyúlhat senki 😄
Amúgy meg sztem ha én 50% alá kerültem volna, szépen visszagurultam volna hogy õk is kapjanak 😊
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
felvételt nyertél a vörös hadseregbe? 😄
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Én sokkal szarkasztikusabb szoktam lenni, de most éppen jó passzban kaptál el 😊
Koszonom valaszod, soha nem lesz EU-s accom van 9700 meccsem Maus kivetelevel az osszes 10-es hevi van 9-es TDm, artym...akkor nem jatszom magyarokkal...
Koszi
Az EU és az US szerver két teljesen különálló szerver. Magyarul: indíthatsz új accountot az EU szerveren, az 0-ról indul.
A megmaradást meg értsd úgy, hogy azért mert az EU szerveren inditasz egy új accountot, azért az US szerveren megmaradnak a dolgaid 😊
Bocsi hogy ertetlenkedem, de nem tudok olvasni a sorok kozott es a Googli sem a baratom...
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor