World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megkérhetnélek, hogy ne általánosítsunk.

wot nick: PsychoTrooper

nem érted: ne add ki a jelszavad senkinek

nem a korod van támadva, hanem az, hogy nem értesz meg egy egyszerû mondatot.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

wmisi
a fiatalsag nem egyenlo az ostobasaggal.....

én is ember vagyok mint ti! (csak én fiatal!)
szóval!!<#falbav><#sir><#szomoru1><#duma>
wmisi
kedves balint...ha 14 eves vagy tudnod kene hogy nem adunk ki SENKINEK semilyen magan celu informaciot( ertem itt az accountod jelszavat a junior kartyad pin kodjat ST😎...es mondjuk annyi eszed is lehetne 14 evesen hogy ha valaki 7500 araynert vesz eghy tankot akkor azt nem adja oda 5500 aranyert...mellesleg nem lehet tankot kuldeni a jatekba...olvass eloszor el egy ket dolgot...es utana irkalj...bar ahogy en latom neked inkabb a carton networkre kene irkalnod...

suliban tényleg kéne ilyesmit oktatni. húgomnak nagy szerencséje van , hogy pár dolgot elmondok neki.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nem baj majd el múlik<#nevetes1>
http://www.youtube.com/watch?v=pxFfacPwuaU
Ne legyél negatív!

Ez csak a teremtésre élõ példa, mert az evolúció ilyesmire nem képes.

14 éves vagyok !!!! és kezdõ vagyok!!
jó, errõl megfeledkeztem, de elkértem volna ahhoz is a hozzáférést 😛

gondolom az is elég nagy érvágás lenne, ha eladnám az összes tankját, vennék újakat, azokat is eladnám addig, míg nem lenne egy fél krajcárja sem. Kezdhetné tier1-tõl újra a farmolást. Vagy valami nem etikus viselkedéssel bannoltatnám az accot, esetleg töröltetném azt (megteszik a wg-nél).

wmisi
szerintem ez a balintka(balintmed) lehet vagy 10 eves.....ha meg nem akkor ez az emberiseg tenyleg halalra van itelve....

Nálam töltésgyorsító, fejlett célzórendszer és binocular (periszkóp távcsõ) van fenn.
Szeritem az ISU-tól kezdve tök felesleges az álcaháló.

a Löwe 12.500 (vagy mennyi) arany, ráadásul aranyat nem lehet küldözgetni a játékosok között. Mi itt a biznisz szerinted akkor? 😊

nekem jó lesz a az 5500 arany is küldjétek nekem😄
de a kv-5 re nincs az 5500 aranyra van! de nekem az 5500 arany nem kell!!!!!!!!
reges email címre kérhet még új jelszót, de bazd ez hihetetlen😄😄😄 Nekem küldjetek már légyszi 2 millió forintot😄
szánalmas már, hogy egyes emberek nem viselik el a verséget.. swamp egyik oldalán rusholt az ellen, nekik T32 volt a top, nekünk ferdi, köv T-44 meg én type... 4 en lekaszaboltuk az egész brigádot, én vmi folytán 17 lövést kaptam be és túléltem, egybõl ment a hekker csíter téma 😄 kár h kikapcsoltam a replayt, azthittem attól akad néha a játék, ezt olyan szivesen megmutatnám 😄
te jó isten...és valóban megadta...

balintmed!

Ennyire ne legyél már hülye (már megbocsáss), alap dolog, hogy account hozzáférést nem adunk oda senkinek, fõleg nem így, ismeretlenül egy fórumban.
A jelszavadat azonnal változtasd meg, igaz, csak egy pillantást vetettem rá és nem fogok belépni vele soha, de akkor is, a késõbbi viták elkerülése végett.

Ha most kurva tapló lennék, akkor ezt megtenném én és viszlát az accodnak...nálatok most kötötték be a netet vagy mi?

Értsd meg: senki nem fog neked sem aranyat, sem kv5-t küldeni. Mindezt meg tudod tenni magadnak te is, mert ott van a (idézlek) You. Ha meg nincs pénzed rá, akkor hogyan küldenél másnak?

Ennyire ne legyél már amatõr...

Gyere platoonozni 😄

WoT: Nishizumi77

Eagle16
Én rajtahagynám. Object 704-esem van 100% álcával és azon is van álcaháló.

Ilyen TD-k esetén amik nem a páncélzatból élnek meg hanem a lopakodásból, minden kis bónusz számít szerintem. Az igaz hogy ha elsütöd a BL-10-et akkor 12km-rõl is világítani fogsz, de addig is 50m-rõl figyelheted az ellenfelet, akkor sem fedeznek fel kellõ szám,ú bokor mögött 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy ha az ISU-n 100%-os a legénység álcázási képessége akkor hagyjam még rajta az álcahálót vagy lecserélhetem valami hasznosabbra?
és ha nincs annyi pénz a számládon, akkor hogyan küldessz MÁSNAK Löwét cserébe? 😊

No mindegy, segítek, küldök neked, ami kell: add meg az accos emailedet és a jelszavadat, mert az kell a gift küldéshez.

engem igen de budapesten vagy én hatvanban! <#conf>
mi? én nem vagyok csaló csak nincsannyi pénz a kártyámon magamnak meg nem tudok küldeni!!!! nemfogjátok???L!!!!!!!!!
Nincs ott hogy you !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#gonosz3><#duma>
roncsot odébtolni nem tud,mert akkor ráálsz a roncsra, egy dolgot tehetet volna HE-re vált és melléd lõ

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát ez durva, hogy kb az oldalát, seggét lövik, és esélyük nincs megsebezni.. ezt majd kipróbálom 😄
Eagle16
Lehetõleg mindig teljesen szemben állj az ellenféllel. Ekkora maximális hatékonyságú a frontpáncél felsõ része. Ilyenkor viszont az alját könnyedén szétlõhetik, BL-9 már átlövi pl., de ~200-as átütéstõl nem kell tartani, azokat megfogja.

Fedezékbõl úgy kell kijönni vele ahogy ebben az Is-4-es videóban látszik: link

Mivel 150mm vastag az oldala, ezért ha kis szögben mutatod, akkor nem fogják átlõni és a frontpáncélod is jó szögben mutat majd az ellenség felé. Soha ne az orrát told ki a fedezékbõl, mert akkor még kisebb ágyúk is szétlövik.

Nekem sincs még sok csatám Is-7-tel, de eddig tetszik.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

nandorb
Nagy,kocka en KV-5-el meg KV-val mentem es kb. 3.5Millio osszejott azzal a valentin napi premium koddal😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

darki81
na mára ennyi<#smile>
VK4502 (P) Ausf. B
a mai nap termése:
66.000 XP
900.000 credit
reggel 9-ig még megy a prém, de már lemerült az aksi<#vigyor1>
jo8 all
<#integet2>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Valószínûleg ez egy programozott lag amit a WG-sek csináltak, hogy az olyan játékosokat akiknek túl jó a pontossági arányuk lehúzzák. Persze ezt még nem sikerült bizonyítani. Komolyra fordítva a szót próbálkozz meg egy modem restarttal, esetleg nézz szét nem-e fut valami a háttérben mert szerintem lagolsz. De majd az okosok megmondják itt mert én nem vagyok ebben járatos. Kitartás! 😊
Úgy látszik megint volt rejtélyes varázslat már 1 fertály órája semmit sem találok el, akár 5m-rõl sem. Ha valamely csoda folytán mégis célba találok, akkor az vagy lepattan, vagy 0hp-s critical. Ezzel szemben olybá tûnik, mintha az engem célba vevõk, intelligens lövedékekkel rendelkeznének....
Az elõbb volt hasonlóban részünk.
Egy lengyel T34, IS-4 platoon felmegy himmel-en a hegyre természetesen lent a csapat elvérzik de nem visszafordulnának hanem mennek körbe, foglalással bukjuk.
Mit ad a következõ körben lakevill ismét megkapjuk ezt a két tehetséges kretént.
Itt meg beállnak a hegy mögé mindketten, hogy még véletlenül se tudjanak semmire lõni, majd amikor a város elhullik a T34 megindul középen természetesen félútig sem jut el mire a városból kivégzik az IS-4-et meg az ellenfél M40/43-asa lövi ki mert átjön TD üzemmódban.
Már hangosan röhögtem.

darki81

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Szerencsére a kisebbik lány nem érdeklõdik a tankok iránt a nagynak meg saját acc-ja van a barátjával.
Az enyémhez nem nyúlhat senki 😄

Nézd lehetett volna rosszabb is... például ha beblokkolnak amikor vissza akarsz gurulni, mert õk is ki akarnak jönni lõdözni 😊

Amúgy meg sztem ha én 50% alá kerültem volna, szépen visszagurultam volna hogy õk is kapjanak 😊

Bugi Misi
én láttam pár gyereket akinek T9 tankja volt és 500 alatt volt a eff. rating-je

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Valaki,hogy hogy kene harcolni az is7-el.Mert nekem nem nagyon megy.Lassan de biztosan kezdem megutalni.
Azért nem semmi, a löwém mögött az elõbbi meccsen 2 t-9-es bujkált. Lõni nem akartak, kb 2 percig rejtõzködtek bátran mögöttem, amíg én csiki-csukiztam. Türelmesen kivárták, hogy kilõjenek, aztán persze õk is bátran elpusztultak. El nem tudom képzelni, hogyan jut el az ilyen t-9-ig.
Bugi Misi
azért megnyerték a fiúk😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

részvétem 😄
felvételt nyertél a vörös hadseregbe? 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Bugi Misi
hmmmm

jah, itt látható lammaer

Hát, ha jól emlékszem nagyon-nagyon régen volt ilyen átvitelre lehetõség, talán pont akkor amikor az US szervert megnyitották (és EUról lehetett USre menni). De az jópár hónappal ezelõtt lehetett amikor megkérdezted 😊

Én sokkal szarkasztikusabb szoktam lenni, de most éppen jó passzban kaptál el 😊

Hat akkor mas is szarkasztikus, ugynezem ez tipikusan magyarember szokas, hisz par honappal ezelott megkerdeztem itt a forumban es akkor is csak anyit mondot valaki, hogy mostmar van lehetoseg az acc atvitelere az EU szerverre de ezek szerint mas is megvezetett...
Koszonom valaszod, soha nem lesz EU-s accom van 9700 meccsem Maus kivetelevel az osszes 10-es hevi van 9-es TDm, artym...akkor nem jatszom magyarokkal...
Koszi
Szándékosan volt szarkasztikus Szakesz 😊

Az EU és az US szerver két teljesen különálló szerver. Magyarul: indíthatsz új accountot az EU szerveren, az 0-ról indul.

A megmaradást meg értsd úgy, hogy azért mert az EU szerveren inditasz egy új accountot, azért az US szerveren megmaradnak a dolgaid 😊

Szakesz Koszonom a valaszt, habar bocs hogy ertetlenkedem egy kicsit de mit is jelent a nullarol valo kezdes?Nem vagom, tehat a tankjaim megmaradnak ha jol ertem, akkor mi vesz el? Gondolom az arany es a premacc sem vesz el....
Bocsi hogy ertetlenkedem, de nem tudok olvasni a sorok kozott es a Googli sem a baratom...
kerla
Ha valakit érdekelne:

eladó wot dvd

az elõbb 25 mp-ig néztük egymást egy T9 AMX-el, miután mindketten ellõttük a tárunkat 1v1-be <#nevetes1>