World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Nem rég kezdtem vele és a szokásos szopatás megy; szemben 8 zöld, nálunk egy sem, AMX-50B-rõl 2-szer pattanok, harmadszorra 0-ás kritikál meg hasonlók.
Hogy kell ezzel a cuccal fedezék harcolni? Ugye amikor kidugom az orromat, akkor vagy az oldalam látszik vagy pont merõleges az ellenségre a hegyes rész.
Minden tankra ventillátor. Egytõl-egyig, azzal kezdd.
Victory!
Battle: El Halluf 2012. február 18. 22:33:38
Vehicle: AMX 12t
Experience received: 1 737
Credits received: 35 946
Torlodnek a tankjaim vagy mi?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nem kell ahhoz 5-öt sem eladni.
Tudnátok nekem tanácsot adni, hogy a t-34-85-re melyik ágyút tegyem fel? A 100 vagy a 85 mm-es a jobb?
Valóban balintmed néven futhat, nem csak hasraütésszerûen választott ki egy magyar nicket, hiszen a giftshopban ingame név alapján lehet ajándékot küldeni... így nem nagyon tud trükközni! Valós ingame név alapján meg már csak egy kis lépés a ban.😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Cserébe gondolom õ is pattant a frontodról 1-2 alkalommal.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Szerinted akkor lenne még keze amivel gépelne?
Komolyan, az összes online játék televan ilyen rühes kreténnel, eddig a WOtban nem volt ilyen.
De azért itt is megpróbálja.
persze olyan lehet, hogy apuka nem volt otthon, de el van mentve a jelszó és a kisgyerek végig "shell-ezte" a garázst :-)
Ó máj gádd...
nekem eleg a KV 5 is :-) Lowem mar van ;-)
es kuldok 3000et....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Egy kv5 7500 aranyba kerül, egy löwe 1,5x drágább. Összesen majd 20000 Ft-ról beszélünk most a két tankot nézve. Vagy te most megpróbálsz valakit átverni ezzel a "te küldesz nekem kv5-öt, én meg küldök neked löwét" mesével? Ha van pénzed löwére, mért nem veszed meg magadnak ingame?
És mi az hogy volt löwéd, voltál olyan istenbarma, hogy eladtad?😮
Egyébként is mit gondolsz, mi ez itt, a máltai szeretetszolgálat?😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
És akkor van még amin csodálkozunk?
Van pénzed Lõwére? Akkor van 12500 aranyad. Vedd meg magadnak, ne próbálj itt senkit meglopni.
Te tudod mit? Ha küldesz nekem egy lõwét (ingame: Lammaer) akkor itt megígérem hogy megkapod a 2500 aranyat.
Neked kell a segítség, tedd meg az elsõ lépést.
... már kicsit szégyeltem, hogy ennyit pörgök a témán...