World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Map:Lakeville:
jobb oldalt csak 1 KV-3 jött velem, aki egybõl ki is lövettem magát, utána beengedtek egy Typeot mögém! Körbevettek és megöltem a typeot meg maradt 24% az is4-en, ha legalább 1 jött volna még jobb oldalt, vagy a kv3-as gyereknek lett volna agya, akkor sikerült volna bevédeni!
hihetetlen hogy ezek nem gondolják át a stratégiát, és mennek a tömeg után...
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
WoT: Nishizumi77
Kettõt kap a toronyba lemegy róla 100 hp és az addig is tetü lassú torony még lassabb lesz. A lövési pontosságról már ne is beszéljünk.
Nem a 152rõl van szó mert oké hogy az pontatlan, de a többi se remekel.
Ezt a tankot ki lehet végezni egy 5-ös szintü német médiummal csak rá kell rontani. Úgy érzem magam vele mintha TD-znék
Sajnos meg kell tartanom hogy megkeresse a német tank árát.
Az IS-4 vezetõ kikukucskálóját eddig akármikor lõttem lázán átment a lövedék (e-75-el vagyok), most már sokadik napja minden esetben lepattogok onnan (is). Ellenben a tankom igencsak papír lett. Érdekes.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
köszi
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. február 18. 14:39:43
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 1 828
Szerzett kredit: 74 464
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, Szárnysegéd, Mesterlövész
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Ha még egyszer sikerül komolyabb mennyiségû free goldhoz jutnom, majd kilövöldözöm magam.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Aki monopolyt játszik WOT-ban (értsd: a potenciálisan kevesebb credit problémát jelent), az T29ben még maradhat a 90essel, jó ágyú az.
Füles torony kihgyása butaság, eleve útba esik, nagyobb rof, egy pici HP boost és a legutolsó patch óta a fülek NEM okoznak HP vesztést okozó sebzést (nem bug, tudtommal ez by design).
Aki viszont a T32-t is 90essel viszi, mert olcsóbb a lõszer az inkább hagyjaa grindet és maradjon low/mid tierben.
Én csak annyit tudok mondani, hogy;
- A 90mm ágyúval rendelkezõ T29 esélye egy 105mm ágyúval rendelkezõvel szemben egyenlõ a 0-val.
- A 90mm ágyúval rendelkezõ T29 esélye nagyobb tierû tankok ellen szintén kevesebb, mint a 105mm ágyúval rendelkezõ kollégáé.
- A T29-re kifejleszthetõ motorokat a T32-õn is lehet használni.
- A nagyobb torony eggyel több lövés leadását biztosítja körönként.
Mondd meg nekem, hogy mit kezdesz egy KT, IS-3, T32 ellen 90mm ágyúval? Hol fogod szembõl átlõni, ha nincs lehetõséged flankolásra? Hogy fogod megkerülni, ha motor hiányában nincs hozzá megfelelõ sebességed?
Az, hogy se ágyút, se motort, se tornyot ne fejlesszen T29-en egy vicc, azok közül is a rosszabbik fajta. (Linkeljek én is Showder klubos videókat?)
A motor az tényleg nem olyan fontos, sokat nem ad hozzá 80 lóerõ, miközben maga a tank 65 tonna, de még a T32 is 55 tonna. Kihagyható.
A 105mm-es ágyút viszonyt kár volna kihagyni. Igen, drága bele a lõszer, pontatlan, de nem mindegy hogy 160-at ütsz át vagy 198-at. Pl. szembe jön veled egy Type 59 vagy Is-3...a 90mm-es ágyúval sokat nem tudsz ellenük tenni, tegyük fel hogy olyan távol vannak hogy nem tudod becélozni a gyenge pontjaikat.
198-as átütéssel meg a Type-ot már simán ütöd, és az Is-3 se fog neki nagyon ellenállni. De sok ilyen tank van még, amihez szembõl kevés a 160-as átütés, de a 198 már átviszi. És ez még is csak egy nehéztank lenne, az a dolga hogy a többi nehéztankot eltakarítsa.
És mivel nehéztank, lassú, szóval azt se mondhatod hogy majd megkerülsz mindenkit és a 90mm-es ágyú nagyobb DPM-jével szétszeded õket oldalról.
90%-ban mindenre szembõl fogsz lõni és ezért fontos a minél nagyobb átütés.
És így már rakhatja is fel a tornyot 😊
Amúgy T32-n se olyan borzalmas ez az ágyú, valahogy mégis csak elmentem vele T34-ig, 1k+-os átlag xp-vel. De T32-esen határozottan idegesített néha, a BL-9 sokkal jobb, a 105mm L/68 meg még a Bl-9-nél is jobb.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
A témához:
a 29-est nem oly rég fejeztem be és véleményem szerint a 90-es löveggel csak szenvedtem, a teljesítményem és egyben az eredményességem a 105-ös felszerelésével -szinte- megtáltosodott. A motoroknál én úgy éreztem, hogy sokkal mozgékonyabb lett a vas, a torony füleit megjavították.
Ha továbbmegy t8-ra, akkor is szenvedjen a 90-essel, alap motorral szerinted?
Ezekért használják sokan végig a 90-est. Én egyébként 105-össel használtam abban a rövid idõben, amikor már megvolt a 105-ös, de még nem adtam el az egész tankot a francba.
"vagy hogy minek tegye fel a két bazi nagy, közismert gyenge pontal rendelkezõ, de a kicsinél semmivel se jobb "nagyobbik" tornyot"
Közismert hogy ez már nem igaz.Megszokott hogy hülyeségeket írsz,de legalább ne adj szegénynek hülye tanácsokat.
A T29 105mm-es ágyúja köztudottan a leggyatrább high tier heavy ágyú a játékban, nagyon sokan egyáltalán nem használják. Minek kéne akkor a tankra? Majd használja akkor, amikor már rákényszerül szegény, Tier8tól fölfele.
Battle: Sand River 2012. február 18. 13:23:31
Vehicle: Valentine
Experience received: 775
Credits received: 17 590
Na végre sikerült egy normális kört mennem ezzel a géppel. Meg kéne tanulnom használni, mert egész gyorsan lehet vele 100k-t összeszedni, míg ez IS-3-nál meg T-34-nél nem annyira egyértelmû.
Lánctalp --> ágyú --> torony --> motor --> motor
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
KV cr*:0.99
T14 cr*:1.2
Emellett egy gyors tank, bármennyire is hvy én elsõ körben med útvonalon csapatnám neki (pláne t6-7 csatában), aztán flank a hvy csapatot. Ha tippelnem kell akkor legalább annyi pénzt hoz mint egy KV de inkább többet, mert nagyságrendekkl jobb az MM besorolása.
6 találatom volt, a legnagyobb KV volt. Kevés a szerzett TP
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. február 18. 12:40:55
Jármû: Grille
Szerzett tapasztalat: 891
Szerzett kredit: 19 398
Csatában elért Achievement: Top Gun
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen