A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én Oddball-al értek egyet nem kell nekem xvm fölösleges.
Sőt és ettől szerintem nem hogy prók vagytok srácok hanem akkora lowok hogy az csak úgy süt rólatok.
Gyorsan rászálltok a pirosakra mert az könnyű frag.
Ha fent van ha nem én biztos nem cselekednék másképp mert ha pl egyik oldalt nem védi senki én már úgy készülök helyezkedni a lamming trainben hogy vissza tudjak menni resetelni ha szükséges és nem azt fogom nézni hogy kivel járnék jobban melyik pirosakat lőjem ki gyorsan hogy meglegyen a killem és nőjön az effem hanem megteszek mindent a győzelemért és próbálok az eszközökhöz mérten játszani.
(eszközök=társak akár piros akár nem próbálok kihozni a csatából mindent amit lehet ha többen vannak ott oda már nem megyek nem kell az a +1 és csak azért nem fogok senkivel másképp bánni mert piros játékos az illető és ezért elkerülni meg nem segíteni neki még egy piros játékos is hasznos lehet mert addig legalább őt lövi az ellen még én meg az ellent.)