World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah, mi lett az eredmény?

ennyi pirosat egy rakáson még nem láttam

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

.. elkepeszto milyen statisztikaju csapatokba kerulok zsinorba a tier9es tanokkal.. mar a hatodikat bukom ..
A WOT-ban bármilyen lövegpajzsról képes bármi lepattanni, KV-n kicsit nagyobb a felület, ennyi a történet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na berakom ide, aztán megy pm Lammaer kollegának, hogy ilyesmire gondolt-e:

Mivel sokunk vett Valentine tankot, jó ha tudjátok, hogy szívós és gyilkos tank, ha az ember egy kicsit szerencsés és ért hozzá.

Szóval, easy mód, Bálint tank, jobbára ügyetlen/kezdõ (nem kívánt törlendõ) játékosok ellen, egy olyan csapatban, ahol pl a top hvy felmegy hegyet mászni és percekig kerget egy scoutot harmadmagával.

Himmelsdorf, jó páncélzatú tankkal vár alatti út természetesen. Na de jön szembe 2 B1 aki látszólag (a végén kiderült, hogy tényleg csak látszólag) tudja használni a tankját. Tehát taktikai visszavonulás, úgy, hogy közben le is vadássza az ember a K-i oldal támadóit, mindezt azért, hogy csak egy irányból kapja az áldást, miközben próbálja védeni a bázist. Onnan meg már sétagalopp. Szerencsére a bázisunkon lebzselõ !3! B1 nem ügyes, így a kivégzésük jó hangulatban megtörténik.
Itt halkan megjegyezném, hogy ugye egy nem túl parádés 51-es pennel rendelkezõ ágyú van a Bálinton. Természetesen, ha a B1-esek közül csak egy is értette volna a dolgát, akkor pik-pak kinyírnak.
Az hogy a végén a csapat egy-két tagja megtapsolta magát, nos, az csak hab a tortán.

replay

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szabii98
t28 proto

T25-2

I met God. She's black

szerintem csak nekem nem volt világos, megyek iszom egy felest, hogy legyen mire fogni :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Olyan szépen leírtam, ne keseríts el hogy nem volt világos... 😊

Lehet a demonstrál szó zavart meg 😊

noname23
Hát jah ezek frankón valami varázsdobozok lettek itt a játékban.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

jaaaa

Nem tesztelni kell, real videók hogy gyakorlatban látszódjon. Játszol, és kijön vmi marha jó belõle (pl puffancs demó hogy a túloldali puffancsot hol lövöd szét).

Vagy mondjuk KTvel himmelen feltartod az egyik utcában az ellent, mert ügyesen beforgatod a frontot stb.

ja meg egy stock T34, de az gondolom lényegtelen :-)

az elmúlt évtized háborúiban volt jó pár T-54 :-)

ja meg valami amx75, azt hiszem :-)

cool, benne vagyok, most a köv tankokat tudom vinni, ha valaki akar tesztelni, szóljon:

Micro
Tetris
T-127
Bálint
Puffancs
Prémes sherman
PZIV/V
IS3
KT
E50
E100
Egér

A löveg annyira lesz howitzer mint amennyire a képen annak tûnik. Semennyire. Valószínûleg a 130 mm B-13 löveg lesz az a 130 mm-es amit top lövegnek írtak. Az SU-100Y-ba akarták beépíteni. Haditengerészeti löveg, páncélátütésre nem találtam adatot. A lövedék tömege és sebessége se rossz, biztos nem lesz gyenge.

Spaced armor nélkül elég gyenge lenne a védelme. Természetesen IRL nem rendelkezett ilyen páncélzattal. A torony se tûnik valami áttörhetetlennek, az alsó sáv kifejezetten sebezhetõnek néz ki.
Mert már igy is pummognak az emberek ha 1945 utáni tank gyõzi le õket.

Meg hát azért tényleg szar lenne ha 2.vhs technikával kéne Abramsok ellen menni.

miért nem csinálták meg a manapság használt tankokig a játékot?
jaja, zsír lenne
ez jó ötlet, ilyen real life "oktató videókat" én is megnéznék biztos lenne még mit ellesnem 😊
Srácok,

Ha vkinek akadnak jó replay-ei amelyekben demonstrál valami speciális dolgot / trükköt egy-egy tank használatával kapcsolatban ami hasznos lehet a FAQ-ba, az dobjon privit egy linkkel a replayra, és 1 mondatban hogy mire jó az adott replay.

Példaként mire gondolok:
- Tiger P beforgatás demó a gyakorlatban
- T29 hulldown demo
- helyes csiki-csuki heavyvel (pl az IS4 lánctalpas trükk)
- kedvenc spotok, nevezetes pontok kihasználása egy-egy pályán
- scoutolási praktikák
- platoon csapatmunka demo
- kedvenc taktika XY pályán

stb stb.

Mindenképpen legyen vmi rövid-tömör comment hogy mire is szánjátok (tehát ha a FAQ olvasók nézik akkor tudják hiogy mire figyeljenek), és légyszi olyat ne hogy "ez egy jó csata" v "húdesok XPt kaptam, tanuljatok belõle"

Szerintem lesz ennek Bl-9e is.

WoT: Nishizumi77

Am spaced front armor ide vagy oda, én azért nem tartom összességében nagy durranásnak ezt a páncélt. A kv5-höz képest jelentõs visszalépés, igaz neki nincs is túl jó fegyvere. Ezért sem tudom elképzelni, h egy klasszikus howitzer lenne a top gunja a kv4-nek, mert az azért elég kevés lenne t8-ban.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

De azért erõsen ajánlott a legvégén felrakni.

értem köszönöm<#worship>
Ha raksz rá +10% teherbírás növelõt kihagyható a lánctalp.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ehhez képest tényleg hihetetlenül ritka hogy vki ne legyen benne. Marha jól csinálta meg, akárki is volt az.

Sosem értem, miért van az hogy a modok gyártói messze értelmesebb és messze használhatóbb dolgokat tudnak csinálni, messze jobb minõségben mint azok akiknek a dolguk lene (lásd WOT developerek pl).

Elsõs matek. Összeadás/kivonás 😊

De a KV is. Tegnap volt belinkelve a napló hogy Tigrissel milyen könnyen lövöldözték ki a KVkat. Hát itt játékban szerintem elsírná magát ha 88 L/56al kéne lõnie a tornyát. Mivel arról a varázs dobozról bármi képes lepattanni.

na ez az

noname23
Már KV3 maga egy nagy anomália tele fekete lyukakkal hát akkor ez mire lesz képes.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Nem szoktam bujkálni max fedezékben vagyok<#smile>
Kíváncsi vagyok késõbb amúgy lehet e majd használni a 45mmes ágyúját.

Amúgy nem tetszik ez nekem: KV-4 might be featured in 7.3 update
MIGHT? tehát már úgy állnak hozzá hogy nem biztos hogy jön a 7.3ban a heavy revision? Wonderful.

A tiger II ágyú,torony vagy lánctalpat kell elõször ki fejleszteni?
Azért keverték bele a spaced armort hogy op legyen szembõl. Amúgy mivel ugyanaz az a front kialakítása mint az osszes KVnak ( kivéve kv-5 ) nem tudom hogy lehetne ez spaced, már csak a vezetõ kémlelõ nyílása miatt is.

Mert bújkálsz A0ban? 😊

Kiváncsi leszek mennyire lesz valójában howitzer az a howitzernek nevezett ágyú.😮

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Világosabb verzió.😊

Alig várom már h ezt is etethessem szembõl t10-es ágyukkal, nem értem mért keverték bele a spaced armort, mikor a kv5-ön sincs... Ez a 130mm-es howitzer top gun nem hangzik vészesen, kiváncsi leszek h hol a becsapós rész, h mégis azért op legyen kicsit t8-ban (én az e100-hoz hasonló ágyúra számítok).😄

(sejtettem h véletlenül sem a sok, kis ürméretû howitzer user tank miatt lesz a HE buff😊) )

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

*dm=db

minden német tanknak Cocolino maciból van az oldala meg a hátulja, sõt 4-6 dm még elõlre is fel van szerelve :-)

Az mien hogy tigerII ki lövi 5 lövésbõl 1 m4-es sherman!!!!
darki81
a KV-13-ra mit ajánlotok? a 122-est he-vel, vagy a 85-öst ap-val?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Nem tudjátok hogy miért mindíg én maradok az utolsó a vesztes csatákban?<#nemtudom>
vazze, hát még nincs annyira elterjedve, hogy több százezer user adatai benne legyenek <#whatever>

Türelem <#awink>

wot nick: PsychoTrooper

akkor is fura mivel 2011 novemberben reggel az emberunk

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

itt a screenshot is azt elfelejtettem :-)

http://kepkezelo.com/images/1n4cea826b6mhri75rme.jpg

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Kb. 2 hetente frissítik a cuccot.
A tag még nincs a rendszerben.

Szóval a te adataid is csak egy idõ után fognak megváltozni ha sokat nyersz, foglalsz vagy cseszed el a dolgokat. Szóval ha eltérsz az eddigi átlagtól.

Hmm, azt hittem nagyobb sikere lesz, de úgy tûnik el kellene magyaráznom hogy mit látunk a képen.

A képen egy IS4 látható, fejlesztett toronnyal és az IS-bõl ismert D25T vagy D2-5-Tt löveggel.
Csórikám 440 csatát játszott az IS-3-al, meg még 100-at az IS4-el és a BL-9-es löveget nem tudta kifejleszteni, vagy agyilag nem jutott el arra a szintre hogy célszerû lenne feltenni.

Hali
olyannal mar talalkoztatok ,hogy fent van a wot ratings, es bizonyos embereknek( nagyon ritkak) megse mutatja a statjat?????

darki81
én ilyen baromságot be sem másolnék..
a vesztés nem csak 1 emberen múlik szerintem

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

.Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkezõ magyar klánba.

Feltételek:

- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelõ topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás

Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company

Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!