World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vereség
Csata: Swamp 2012. február 16. 19:29:36
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 463
Szerzett kredit: 17 337

Vesztettünk de jó csata volt a végére csak 1 ferdi meg én maradtunk 6:2-es állásnál
Különben nem várok én csodát a ferditõl meg a jagtól sem mert ha az lenne akkor mindenki azzal menne, de ezekhez képest csak jobbak lehetnek. Tekintve hogy szinte mindig 8-9-10-esek ellen megyek.
Az igazság az hogy egy TD mellé mindig kellene egy med hogy fedezze a hátát.Vagy még egy TD.Csak ne engedje mögém és az már elég. De hát 14 vadidegen emberrel nem igazán lehet együtt dolgozni. Van ugy hogy jönnek de 2 perc után lelépnek pedig mindig van mit lõniük.
De ez halál komoly. Én ha német nehéz tankot látok, meghülyülök. Ha ráadásul ez 1 Tigris, vagy Panther, akkor mindent ott hagyok és elkezdek rá vadászni, úgy, hogy tudom, hogy az esetek nagy többségében ki fog lõni a módszer miatt. Valamiért nekem nagyobb öröm 500at belesebezni és meghalni, mintha túléltem volna 1 szép eredménnyel. (ok a másodikra is volt már példa: amikor nem velem foglalkoztak, és hátulról elkaptam õket)
De akkor már én is elgondolkoztam, hogy Himmelsdorfon leállok szembõl csikicsukizni 1 E-75el. <#nemtudom>
2 némettõl tartok csak: Pz3-Pz3/4. De ezektõl kegyetlenül.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na én a francia meg az orosz tankokat rühellem. Franciába én is mindig beledurrantok. A szopott gombóc fejü alacsony szintüeket még szerettem is. Mikor kilõtt valaki mondta hogy " ki a k....." de mikor odanéztem és láttam azt az aranyos kis buksiját komolyan mondom nem tudtam haragudni. De ezek a gnómok már idegesítõek.
Ám mások is észrevették vagy csak nálam fordul elõ a következõ:
Az amx 12t-vel, és az amx 1375-el ha német tankot látok, akkor elgurul a gyógyere Jacques Villeneuve parancsnoknak és kamikáze módon hátulról, elölrõl, oldalról nekimegy beleereszt 1 tárat, és az sem zavar ha kilõnek.
Tigriseknek és a Frediknek egyszerûen nem tudok nem nekimenni, vagy akár "szembõl" kicsit távolabbról lõni (magamat felfedve az álcából).
Eddig nem volt ilyen és az is különös, hogy az orosz és amcsi tankokat pedig tiszteletben tartom annyira, hogy nem ilyen pitiáner módon akarom megölni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

darki81

Lenne 1-2 kérdésem:

ez valami új hogy nem látszik az eddig nem felderített enemy? vagy csak a warokon van így?

a másik meg: ez egy mod pack? vagy külön külön lehet beszerválni? tetszik hogy dátumot mutat meg idõt, meg hogy feljebb lehet görgõzni a nézetet! Na meg az a célkereszt sem gyenge 😊
(a célkeresztet láttam már, lehet megcsinálnám olyanra, meg majd ezt a hp mutatót is lehet beteszem, amit itt linkeltet valaki lejjebb)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Höhö!
Akkor majd találkozunk. (amx 1375-amx 1390)
Szeretem a ferdiket.
Höhö! <#eplus2><#zavart1><#idiota>

én obj-nek is nekimegyek, ha elgurul a gyógyszer.. ha mellé megyek van esély.. de néha még szembõl is, ha random isten velem van, és pattan párat 😄
Amíg nincs meg a Ferdinánd,addig bujkálós marad a story.Nem tudsz mit tenni,álca,töltésgyorsító+venti esetleg.A Ferdinándal meg mész a tier 9-10közé,ott sem fog sokat számítani a 200mm armor szembõl,bár tény,akárki nem fog rád ugrani😊

inkább 1 7.2-s test-nek örülnék már....vhogy ez olyan tessék itt 1 cukorka de szar ízû...:/
nem mintha szar ötlet lenne ez a külön mappa dolog, de azért kíváncsi vagyok én az "optimalizált" pálya betöltésre 😊
Hát már megint csak és csak és csak engem lõtt mindenki. Az hogy lõnek oké, de szabályosan a pofámba szarnak. Rámszaladnak. Kivégez és még azután is belém lõ egyet hogy rogadna meg. na de nem baj. Az egyik meccsen két ferdi volt ellenünk. Letalpaltak az utca végén fedezékbe és szabályos dögkutat csináltak maguk elõtt. Arra már nem szalad rá senki szembõl mert tudja hogy olyat kaphat amitõl legjobb esetben is csak döcögni fog a játék végéig. Meg nem csak úgy van hogy egy francia szaros kis sáska csak ugy átlövi szembõl.
Na,mi történt,h így felszívtad magad?

Olyan kibeb@szott ideg van bennem. Csak gyûljön össze a xp a ferdire. Eladom a jpanthert veszek egy stug3-at megkeresem vele a pénzt, megveszem a ferit, és kivégzem vele a f@sszopókat.
Egész figyelmes tõlük, hogy megkönnyítik a modok használatát.

Eagle16
Jövõhéten jön ki a 0.7.1.1-es patch: LINK

Optimalizált pálya betöltés lesz benne és a modokat egyszerûbb lesz kezelni, mert lesz nekik egy külön mappa.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pff... lopakodó... ahhoz van esze nehéz tankkal...

noname23
Ezt a csákót hova rejtették Kurszknál arról miért nem ír?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Gottfried
Õ volt a top tankunk.Nem csoda hogy az 5 killem is kevés volt a gyõzelemhez.
Ezt a fajta játékost gyûlölöm a legjobban.Totál idióta de a prém tankokra lóvé van bõven.Persze pénzért tudást nem lehet venni....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Engine: 45%
Ammo rack: 27%
Fuel tank: 45%
Optics: 45%
Radio: 45%
Gun: 33%
Turret ring: 45%
Crew: 33%

Ha egy lövés eltalálja az adott modult, sorsol egyet a gép. Ennek értelmében pl 27% esély van arra, hogy az Ammo Rack sebzést kap. Ha megdobja az értéket, akkor királyság van, nincs sebzõdés. Ha nem dobja meg a gép, akkor két lehetõség van: sebzõdik a modul (a hp-d nem csökken), vagy elpusztul a modul (egy idõ után ugyebár megjavul) és a hp-d is csökken. Na szerintem ha az ammo rack pusztul el, akkor badabumm! Szerintem.
pointer4
Hát azt írják sok sok "update notes"-nél, amikor balanszírozzák a tankokat, hogy +5% ammo rack hp, -5% ammo rack hp.

Én csak ebbõl következtetek erre, illetve ugye több "ammo rack cella" van egy tankba, Type is akkor nagyon sérülékeny, amikor ebbõl a szögbõl találják el, mert így kettõ cellát is érint a találat (ha egyáltalán a számolja az engine hogy az elsõ találat után merre halad tovább).
Mert közvetlen oldalról még sosem durrantottam fel type-ot,(csak sréhen szembõl) de sérült tõle ammorack, dupla töltés idejûre.

És hát annyiban random, hogy mekkora sebzést számol neked a játék.
wildstorm
Van valakinek T-43-a? Ha igen tudna írni róla pár szót, hogy mire számítsak? 😊 Köszi!

Sippie
szerintem csak sima véletlen generátor szabja meg hogy épp felrobban-e vagy sem, nem az hogy mekkora sebzést adnak bele. Szvsz.
jj*
darki81
1450 hp-s IS-3 volt nálam, és csak egyszer találtak el és game over!
egy francia tank ami max 500-520 hp-t tud sebezni.
das ist ammórack<#alien>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

pont most toltam kv vs kv +2arty volt 90hpja kempelt kispotolom belémlõ elbújik szikla mögött 2 arty missel bújik szikla mögött 5sec eltûnik kijebb megyek bármelyik oldalt néz ki le tudjam pukkantani erre lelõ a semmi és utána sem spotolódik😛
Köszi a számszerûsítést. Hát én még alatta vagyok átlagosan ezeknek az értékeknek, bár a regordom a JP-vel történt, valami 3500, tüzérséggel sem tudtam ennyit csinálni. Bár a minap a GwPantherrel belevertem egy IS akárhányba 1300 HP-t a nagyágyúval, csak néztem.

pointer4
Most komolyan, te jártál úgy, hogy felrobbant az ammoracked, és nem halt bele a tankod?
Honnan tudtad, hogy ammorack-en lõttek? Lenullázódott a lõszer számláló?
Amúgy én már jártam úgy, hogy kifogyott a lõszer, és mégis ammorack robbanásba haltam meg. 😊

Meg ha a IS7 meg T30 hp-ját elfogyasztja az ammorack sérülés, akkor mennyi hp kell hogy túléljem ?

Én úgy képzelem (csak képzelem, de javíts ki) hogy ugye van az ammo racknek mondjuk 700hp-ja, ha találat éri, de nem sebeznek bele ennyit akkor sárga lesz, és csak megsérül.
Ha elérte a 700dmg-t a sebzés mértéke, akkor reszeltek a tanknak, hiába van neki 2100-2200 hp-ja.
Maus-E100 at még nem láttam blow-up olni (ammoracktól felrobbanni) (bár E100 volt hogy 100hp val élte túl az arty lövést de leégett)

Ha sárga marad az ammorack a következõ lövésnek már csak mondjuk a felét kell belesebezni a robbanásához. Ha megjavítom, indul elõröl.

Rosszul gondolkodom ?
"Uscha még pár dobozszerû KV-akármit is kilõtt. Azt mondja, nagyon könnyû célpontok, mert a magas felépítmény miatt kilométerekre látszódnak"

Hát ja, ott jól mûködött a láthatósági rendszer, és nem tûnik el KV 50 méterre tõlünk a nyílt mezõn. 😉

Csak szubjektív véleményt tudok mondani 😊
Alacsony tierben nehéz bármit mondani, mert ott a többség még kezdõ, más tempóban jönnek bele az emberek, sokat számít az MM és a szerencse. Tier 7-tel én olyan 1200 körül teljesítgettem, de ezeknek a csatáimnak a nagyrészét kb 5 fps-sel játszottam le 😊 Tier 8-ra 1500-at szoktak mondani elfogadhatónak, tier 9-ben 2000 sebzés csatánként, tier 10-ben pedig határ a csillagos ég 😊

Sippie
hátul volt, a kis kemper 😛
Örülök, hogy segíthettem 😊

Újabb részletek Joachim Scholl, Tigris tankparancsnok naplójából!

1943. augusztus 24.
"Az a hülye Foen már megint elsüllyesztette a Tigrisét, a jármû a lövegcsõ feléig elsüllyedt. A szerelõk lecsupaszították a harckocsit, még mielõtt felrobbantották volna. Milyen pazarlás, mikor minden egyes hadrendben álló Tigrise szükségünk van. Az enyém jelenleg szerelés alatt áll, kisebb problémák voltak az üzemanyaggal. Nem fog sokáig tartani. Csevegtem egy fickóval, aki az új, Párducokkal ellátott századnál szolgál, és azt mondta, hogy a Párduc, ha jól mûködik, akkor legalább olyan jó, mint az én Tigrisem. Én egészen addig kinevettem, még el nem mondta, hogy közel száz orosz harckocsit lõtt már ki. Bertie és Uscha azt mondták, hogy csak nagyzolt, mert csak a Tigertruppe ért el ilyen eredményeket, és a hadseregbõl csak Carius és Knispel állnak közel ehhez a számhoz."

1943. augusztus 25.
"Nagy ütközet volt, elvesztettünk pár Panzer III-mat, de Tigrist egyet sem. Ismét hátul voltam. Talán nem pusztítok el annyi harckocsit, de legalább csak a géppuskák és a gyalogsági fegyverek tüzének vagyunk kitéve. Amikor a Tigris mozog, nem is hallani a lövedékek becspodását, csak a nyomjelzõk csíkját látni. ahogy felénk rohannak. Pár sorozattal viszonoztuk a tüzet, de ennél többet nem is láttam. Azt gondolom, hogy az oroszok már félnek a Tigrisektõl, mert valahányszor feltûnünk, õk elfutnak. Az élen haladó Tigrisek rengeteg rohamlöveget és Mikit lõttek ki. Uscha még pár dobozszerû KV-akármit is kilõtt. Azt mondja, nagyon könnyû célpontok, mert a magas felépítmény miatt kilométerekre látszódnak."
Ha valaki gold amozik, ott jön a sebzés is, de ennek az illetõnek az sem igen volt 😊
Csak azt tudom elképzelni, hogy a csatái nagyrészét company-ban és CW-ben futotta, ami felvihette neki.

Ennek az illetõnek egyébként az eff-je közel sem volt olyan rossz, mint amilyen borzalmasan játszott. Tankkal lényegében hasznavehetetlen, de az arty-val futott körei feltornászták neki.

Amúgy ha már a kiosztott sebzés szóbajött. Mennyi számít jónak alacsony-közepes-magas Tier-ben?

Nos, ha valakit érdekel akkor így kell Tigrist készíteni otthon.
hát a statisztika nem szent írás, hiszen %-os becslést ad :-)

meg ugye kell néha a háttér infó is, itt van pl miss gold ammo :-)

Lianna

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kill/battle negatív volt és plecsnik terén is elég gyatra stattal rendelkezett, viszont az átlag dmg egekben😊 foglalni meg védeni mindenki tud bár utóbbi nem divat.
Random work
volt haszna mint utólag kiderült

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

az eff rating jobban megmutatja mit várhatsz tõle, bár láttunk haverral olyan arcot aki 2k-s effel bénázott mert a játék elején kifejlesztette t30-at és azóta csak azzal ment.
Sippie
missed helyett: "bounced off" 😄
Nos lammaer kolléga, most ünnepélyesen vissza kell vonnom azt a véleményemet, miszerint a winrate bármit is számítana. Eddig úgy gondoltam, igen... de mégsem!
Láttam egy játékost, aki mindenre rácáfol. Sokkal kevesebb a killje a csatái számánál, a kiosztott sebzései is röhejesek és borzasztóan is játszik, volt szerencsém hozzá. És mégis 51% a gyõzelmi aránya.
Több mint 800 csatát ment Maussal és 1400 sebzés/csata átlagot hoz vele, mindehhez 57% winrate! Tier 9 tankokkal átlagosan 1300 sebzés csatánként, tier 8-akkal 1000 sebzés környékén. Tier 5-6-7 tankokkal 0,5-höz közelítõ kill átlag. 7500 csata alatt 17 topgun, 0,77-es összesített kill átlag, pedig a csatái nagyrészét tier8 és afölötti tankokkal csinálta... Döbbenet!

valóban, tehát a 3 állapot:

A: találat éri, nincsen robbanás, de a lasabb töltés már itt is jön
B1: van robbanás, de mivel a robbanás random HP-t sebez, ezért a tank túlélheti
B2: a random HP eléri vagy meghaladja a tank aktuális HP-ját, rip

így ok? :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sõt akkor már senkinek sincs igaza, hiszen nem az ammo rack szokott felrobbanni, hanem a benne tárolt lõszer. Ha üres, akkor nincs ami felrobbanjon... 😉

Az EU szerveren gyertek a hun channelre, a jelszó mindig: hun
ez mi????
pointer4
Felrobban az pukk, amikor csak megsérül akkor nincs pukk. Akkor "sárga", lassú a töltés, dupla idõ?
Elbeszéltek egymás mellett.
pointer azt mondja, hogy ha az ammo rack robban, robban a tank is.
te azt írtad, hogy az ammo rack nem feltétlenül robbantja a tankot.
ezt viszont lehet úgy is értelmezni, hogy az ammo rack találat, de úgy is, hogy az ammo rack robbanás.

Szóval akkor az ammo rack találat nem robbantja feltétlenül a tankot, de ha robban, akkor végülis viszi a tankot is, vagy sem? 😊

ok, hogyan értelmezzem?

"Olyan nincs, hogy felrobban az ammorack, de a tank túléli."

én úgy vagyok vele hogy mikor meglõnek azonnal kigyullad a motor :/