World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vereség
Csata: Swamp 2012. február 16. 19:29:36
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 463
Szerzett kredit: 17 337
Vesztettünk de jó csata volt a végére csak 1 ferdi meg én maradtunk 6:2-es állásnál
De akkor már én is elgondolkoztam, hogy Himmelsdorfon leállok szembõl csikicsukizni 1 E-75el. <#nemtudom>#nemtudom>
2 némettõl tartok csak: Pz3-Pz3/4. De ezektõl kegyetlenül.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az amx 12t-vel, és az amx 1375-el ha német tankot látok, akkor elgurul a gyógyere Jacques Villeneuve parancsnoknak és kamikáze módon hátulról, elölrõl, oldalról nekimegy beleereszt 1 tárat, és az sem zavar ha kilõnek.
Tigriseknek és a Frediknek egyszerûen nem tudok nem nekimenni, vagy akár "szembõl" kicsit távolabbról lõni (magamat felfedve az álcából).
Eddig nem volt ilyen és az is különös, hogy az orosz és amcsi tankokat pedig tiszteletben tartom annyira, hogy nem ilyen pitiáner módon akarom megölni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Lenne 1-2 kérdésem:
ez valami új hogy nem látszik az eddig nem felderített enemy? vagy csak a warokon van így?
a másik meg: ez egy mod pack? vagy külön külön lehet beszerválni? tetszik hogy dátumot mutat meg idõt, meg hogy feljebb lehet görgõzni a nézetet! Na meg az a célkereszt sem gyenge 😊
(a célkeresztet láttam már, lehet megcsinálnám olyanra, meg majd ezt a hp mutatót is lehet beteszem, amit itt linkeltet valaki lejjebb)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Akkor majd találkozunk. (amx 1375-amx 1390)
Szeretem a ferdiket.
Höhö! <#eplus2>#eplus2><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
nem mintha szar ötlet lenne ez a külön mappa dolog, de azért kíváncsi vagyok én az "optimalizált" pálya betöltésre 😊
Optimalizált pálya betöltés lesz benne és a modokat egyszerûbb lesz kezelni, mert lesz nekik egy külön mappa.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Ammo rack: 27%
Fuel tank: 45%
Optics: 45%
Radio: 45%
Gun: 33%
Turret ring: 45%
Crew: 33%
Ha egy lövés eltalálja az adott modult, sorsol egyet a gép. Ennek értelmében pl 27% esély van arra, hogy az Ammo Rack sebzést kap. Ha megdobja az értéket, akkor királyság van, nincs sebzõdés. Ha nem dobja meg a gép, akkor két lehetõség van: sebzõdik a modul (a hp-d nem csökken), vagy elpusztul a modul (egy idõ után ugyebár megjavul) és a hp-d is csökken. Na szerintem ha az ammo rack pusztul el, akkor badabumm! Szerintem.
Én csak ebbõl következtetek erre, illetve ugye több "ammo rack cella" van egy tankba, Type is akkor nagyon sérülékeny, amikor ebbõl a szögbõl találják el, mert így kettõ cellát is érint a találat (ha egyáltalán a számolja az engine hogy az elsõ találat után merre halad tovább).
Mert közvetlen oldalról még sosem durrantottam fel type-ot,(csak sréhen szembõl) de sérült tõle ammorack, dupla töltés idejûre.
És hát annyiban random, hogy mekkora sebzést számol neked a játék.
egy francia tank ami max 500-520 hp-t tud sebezni.
das ist ammórack<#alien>#alien>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Honnan tudtad, hogy ammorack-en lõttek? Lenullázódott a lõszer számláló?
Amúgy én már jártam úgy, hogy kifogyott a lõszer, és mégis ammorack robbanásba haltam meg. 😊
Meg ha a IS7 meg T30 hp-ját elfogyasztja az ammorack sérülés, akkor mennyi hp kell hogy túléljem ?
Én úgy képzelem (csak képzelem, de javíts ki) hogy ugye van az ammo racknek mondjuk 700hp-ja, ha találat éri, de nem sebeznek bele ennyit akkor sárga lesz, és csak megsérül.
Ha elérte a 700dmg-t a sebzés mértéke, akkor reszeltek a tanknak, hiába van neki 2100-2200 hp-ja.
Maus-E100 at még nem láttam blow-up olni (ammoracktól felrobbanni) (bár E100 volt hogy 100hp val élte túl az arty lövést de leégett)
Ha sárga marad az ammorack a következõ lövésnek már csak mondjuk a felét kell belesebezni a robbanásához. Ha megjavítom, indul elõröl.
Rosszul gondolkodom ?
Hát ja, ott jól mûködött a láthatósági rendszer, és nem tûnik el KV 50 méterre tõlünk a nyílt mezõn. 😉
Alacsony tierben nehéz bármit mondani, mert ott a többség még kezdõ, más tempóban jönnek bele az emberek, sokat számít az MM és a szerencse. Tier 7-tel én olyan 1200 körül teljesítgettem, de ezeknek a csatáimnak a nagyrészét kb 5 fps-sel játszottam le 😊 Tier 8-ra 1500-at szoktak mondani elfogadhatónak, tier 9-ben 2000 sebzés csatánként, tier 10-ben pedig határ a csillagos ég 😊
1943. augusztus 24.
"Az a hülye Foen már megint elsüllyesztette a Tigrisét, a jármû a lövegcsõ feléig elsüllyedt. A szerelõk lecsupaszították a harckocsit, még mielõtt felrobbantották volna. Milyen pazarlás, mikor minden egyes hadrendben álló Tigrise szükségünk van. Az enyém jelenleg szerelés alatt áll, kisebb problémák voltak az üzemanyaggal. Nem fog sokáig tartani. Csevegtem egy fickóval, aki az új, Párducokkal ellátott századnál szolgál, és azt mondta, hogy a Párduc, ha jól mûködik, akkor legalább olyan jó, mint az én Tigrisem. Én egészen addig kinevettem, még el nem mondta, hogy közel száz orosz harckocsit lõtt már ki. Bertie és Uscha azt mondták, hogy csak nagyzolt, mert csak a Tigertruppe ért el ilyen eredményeket, és a hadseregbõl csak Carius és Knispel állnak közel ehhez a számhoz."
1943. augusztus 25.
"Nagy ütközet volt, elvesztettünk pár Panzer III-mat, de Tigrist egyet sem. Ismét hátul voltam. Talán nem pusztítok el annyi harckocsit, de legalább csak a géppuskák és a gyalogsági fegyverek tüzének vagyunk kitéve. Amikor a Tigris mozog, nem is hallani a lövedékek becspodását, csak a nyomjelzõk csíkját látni. ahogy felénk rohannak. Pár sorozattal viszonoztuk a tüzet, de ennél többet nem is láttam. Azt gondolom, hogy az oroszok már félnek a Tigrisektõl, mert valahányszor feltûnünk, õk elfutnak. Az élen haladó Tigrisek rengeteg rohamlöveget és Mikit lõttek ki. Uscha még pár dobozszerû KV-akármit is kilõtt. Azt mondja, nagyon könnyû célpontok, mert a magas felépítmény miatt kilométerekre látszódnak."
Csak azt tudom elképzelni, hogy a csatái nagyrészét company-ban és CW-ben futotta, ami felvihette neki.
meg ugye kell néha a háttér infó is, itt van pl miss gold ammo :-)
Lianna
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Láttam egy játékost, aki mindenre rácáfol. Sokkal kevesebb a killje a csatái számánál, a kiosztott sebzései is röhejesek és borzasztóan is játszik, volt szerencsém hozzá. És mégis 51% a gyõzelmi aránya.
Több mint 800 csatát ment Maussal és 1400 sebzés/csata átlagot hoz vele, mindehhez 57% winrate! Tier 9 tankokkal átlagosan 1300 sebzés csatánként, tier 8-akkal 1000 sebzés környékén. Tier 5-6-7 tankokkal 0,5-höz közelítõ kill átlag. 7500 csata alatt 17 topgun, 0,77-es összesített kill átlag, pedig a csatái nagyrészét tier8 és afölötti tankokkal csinálta... Döbbenet!
A: találat éri, nincsen robbanás, de a lasabb töltés már itt is jön
B1: van robbanás, de mivel a robbanás random HP-t sebez, ezért a tank túlélheti
B2: a random HP eléri vagy meghaladja a tank aktuális HP-ját, rip
így ok? :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ez mi????
pointer azt mondja, hogy ha az ammo rack robban, robban a tank is.
te azt írtad, hogy az ammo rack nem feltétlenül robbantja a tankot.
ezt viszont lehet úgy is értelmezni, hogy az ammo rack találat, de úgy is, hogy az ammo rack robbanás.
Szóval akkor az ammo rack találat nem robbantja feltétlenül a tankot, de ha robban, akkor végülis viszi a tankot is, vagy sem? 😊
ok, hogyan értelmezzem?
"Olyan nincs, hogy felrobban az ammorack, de a tank túléli."