banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• casualscrub
    pár válasz:

- Lövés előtt mindig használom a T gombot, hogy jelezzek. az, hogy reagál-e a csapattársam rá, nem rajtam múlik. Ha patthelyzet van, akkor várja meg a lövésem, hátha segít.
    - Ugyanúgy vannak szobanövény artisok, mint szobanövény heavyk.
    Szerintem csapatban nincs olyan, hogy én. Nem az a lényeg, hogy ki lövi ki az ellenfelet, hanem hogy ki legyen lőve.
    - Az előre szűkülés jogos, viszont a counter artynál is ugyanúgy megvan erre a lehetőség. Mozgó célra korrigálni ugyanúgy kell és egy ügyes scout ugyanúgy kell hozzá. Ja és az igazítás nem 1-2 sec, hanem 3-5 körül van, plusz a lövés amíg odaér 1-3 sec.
    - A legtöbb med vagy light elől nem fogsz elfutni. annyi HPjuk van, hogy leTDzni se lehet őket. ha a közelben nincs baráti tank, akkor neked lőttek. Közelharcban egyszer be szoktam találni, de az kevés.
    - az IS,KV3 és GWTiger ki van fejlesztve, utóbbit már megvettem. de a legénységet még nem képeztem át beléjük.